|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2016
4.5.2016 15:32:51   
nelly27
Pozdravljene, še ena srečka nosečka, ki se vam pridružuje.
Sem prvič noseča, v 13 tednu. Zibali bi naj predvidoma 7.11.
Včeraj sem opravila ns, ki ni najboljša in ni najslabša. Se pa ne mislim preveč obremenjevat z tem, ker kar nam je namenjno nam pač je. Do sedaj nosečnost poteka brez težav, v začetku so bile prisotne rahle slabosti, sedaj nič več user posted image
Ampak ko sem včeraj videla svojo majhno štučko kako se premika po meni, kako maha z rokami...ne zamenjam je za nič na svetu user posted image
Upam, da tudi vaše nosečnosti potekajo brez težav in da bomo že čez pol leta veselo zibale :)

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 726
4.5.2016 17:04:40   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: nelly27

Pozdravljene, še ena srečka nosečka, ki se vam pridružuje.
Sem prvič noseča, v 13 tednu. Zibali bi naj predvidoma 7.11.
Včeraj sem opravila ns, ki ni najboljša in ni najslabša. Se pa ne mislim preveč obremenjevat z tem, ker kar nam je namenjno nam pač je. Do sedaj nosečnost poteka brez težav, v začetku so bile prisotne rahle slabosti, sedaj nič več user posted image
Ampak ko sem včeraj videla svojo majhno štučko kako se premika po meni, kako maha z rokami...ne zamenjam je za nič na svetu user posted image
Upam, da tudi vaše nosečnosti potekajo brez težav in da bomo že čez pol leta veselo zibale :)

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nelly27)
Neposredna povezava do sporočila: 727
4.5.2016 19:06:00   
skarabej_79
Pozdravljene,

danes sem tudi jaz opravila NS. Rezultati so bili dobri, sploh za mojo starost. Zvedela sem še, da bomo imeli punčko :) Sem prav vesela, ker imam doma že enega fantka. No, upam, da bo tudi on navdušen.

Se vam pridružim še na FB.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 728
5.5.2016 8:23:30   
ŽABBY
pozdravljene...jaz se tudi nisem nič oglasila že dosti časa... Moram rečt da sem tudi jaz polna energije-nič več utrujena...nobenih slabosti...kot da nisem noseča.

Včeraj sem bila na zgodnji morfologiji....vse BP.
NAslednji 2. redni pregled pa imam 25.5.-tako da bom komaj takrat poročala kaj se dogaja na pregledu.

nelly27....glede nuhalne sva potem na istem. Moja je bila v mejah normale...ni pa med najboljšimi. Sva se tudi mi2 z možem odločila, da si ne bova preveč belila glave s tem. Moja ns je bila 2,2mm. Kaj pa tvoja?

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu nelly27)
Neposredna povezava do sporočila: 729
5.5.2016 10:53:18   
nelly27
ŽABBY tudi moja je bila 2,2 mm. S tem, da niti malo ne zaupam v te rezultate. Naš otročiček se nikakor ni želel obrniti v pravo smer, kot bi želela zdravnica. Ko je končno za sekundo našla pravi položaj, da je lahko izmerila ns je bila slika zelo slaba in zdravnica vpraša: "Kaj pa zdaj naj merim?" JAAA HAAALOOO! Ne sprašuješ verjetno najudva??? Tako, da je prvo izmerila 2,0 potem 2,1 in na koncu je bilo zabeleženo 2,2.
In res ne vem kaj si sploh naj mislim, mogoče če bi bila jasna slika sploh ne bi izmerila toliko in mi ne bi povzročala nepotrebnih skrbi.
Saj je lepo, da vidiš svojega otročka kako se razvija, kako že veselo krili z rokami, ampak, da ti pa z neko bedno statistiko pokvarijo cel dan, pa ni glih lepo.
Ju3 imam pregled pri svoji ginekologinji in poročam kakšno bo njeno mnenje :)
Kot sem pa že omenila, pa se nič sekirat ker mam občutek, da vse skupaj ni drugega kot molžnja denarja prestrašenih nosečk.

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 730
6.5.2016 8:18:41   
ŽABBY
meni se tudi nekako tako zdi...tako, da upajmo na najboljše :)

Kaj ve katera kje na Koprskem koncu izvajajo kakšno telovadbo za nosečnice?
ima katera izkušnje s tem? ali je boljše si doma vzet pol urce časa in naredit kakšno vajo?

(odgovor članu nelly27)
Neposredna povezava do sporočila: 731
6.5.2016 8:25:29   
tjasakp
ŽABBY , jaz hodim v studio maja na ogrlici. sem hodila tudi v prvi nosečnosti in potem še na poporodno vadbo z dojenčki, kar nameravam tudi tokrat.
vaditeljice so fizioterapevtke tako da res vedo kaj delajo in tudi svetujejo če imaš kakršnekoli težave user posted image

tako da res priporočam. Jaz sem začela ta teden, vadba je ob torkih in četrtkih od 17-18, z junijem bo od 18-19

sicer pa mislim da ima tudi fitnes v marini koper vadbo, pa v izoli imajo tudi v b-centru če se ne motim. pa še kaj bi se našlo

mislim pa da je bolje hoditi na skupinsko vadbo, predvsem da delaš vaje pravilno pa še malo poklepetaš zraven user posted image

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 732
6.5.2016 14:49:33   
vekybel
Opravila NS danes in rezultati so dobri.
NS je 1,9mm
1:245 je po moji starosti
1:960 po velikosti otroka
Ker pa sem dala še kri, ker imam 35 let, mi bodo vse skupaj vračunali in izvid dobim čez 10 dni.
Vidna je bila nosna kost, kar je to zelo vredu. No tako naj bi bilo vse vredu.
Spol otroka mi ni povedal, je rekel naj bo presenečenje ob rojstvu user posted image . Po 20 tednu se vidi spol bolj za sigurno, tako da bom morala počakat do morfogije.
Srček čula kako bije, vidla rokice, nogice, hrbtenico.PDP mi ni nič spreminjal, niti omenil ni doklenisem sama vprašala za PDP, pa je rekel:" sej to je vse blizu, ni važno". Dobila par slikic in to je to.
Pa še to, PDP mi je rekel glede na zadnjo M a moj ginekolog pa je zadnjič izmeril plod in na osnovi tega mi določil PDP. Tako da zdej nevem ali sem noseča 12tednov5dni ali 13tednov2dni kot je on rekel.
Sej ni važno, skratka da je vse vredu in drugo me ne zanima.

Pa sem se razpisala user posted image

Kako ste ve kaj?

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 733
6.5.2016 21:01:18   
nelly27
Jaz se javljam iz pregleda pri svoji g. po nuhalni. Brez kakrsnega koli dvoma je povedala, da so izvidi vredu. Preverila bitje srca, ki je prav tako vredu. user posted image user posted image
Pred pregledom pa danes prvic bruhanje....kar nisem mogla verjet...verjetno je psiha naredila svoje user posted image , drugace pa se pocutim vredu, le malo vec pocitka potrebujem kot pred samo nosecnostjo user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 734
7.5.2016 7:11:47   
.pikica
Super je brat takšne novičke, da je NS vredu. Upam, da bom tudi jaz lahko to sporočila v sredo.
Že komaj čakam, da vidim najino malo bibico.
Počutim se super, kot že celo nosečnost. Edino kar je, sem zvečer zaspana tako, da niti
10 minut ne morem gledat tv user posted image
Uživajte v sončku...

(odgovor članu nelly27)
Neposredna povezava do sporočila: 735
7.5.2016 9:53:19   
..noname..
Tudi jaz sem zelo zelo vesela čudovitih novic iz NS. Ostale, ki še čakamo bomo pa tudi same lepe novice sporočali. Sem prepričana v to user posted image
Jaz imam NS čez 9 dni. Tudi že komaj čakam da vidiva kako najin škratek napreduje. Če bo le možno še za spol izveva user posted image

Kar se tiče utrujenosti je pa to glavna težava poleg vrtoglavic pri meni, sicer je zaenkrat nosečnost odličnauser posted image

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 736
7.5.2016 11:47:47   
nelly27
Vse, ki vas še čaka ns,kar brez skrbi ;) prepričana sem, da boste vse poročale o dobrih rezultatih user posted image
Uživajte v nosečnosti in današnjem sončku user posted image

Kje pa najdem na fb skupino?

Neposredna povezava do sporočila: 737
7.5.2016 15:19:34   
..noname..
FB skupine našla ne boš, ker je skrita. Če pa želiš priti not, pa moraš eni povedat ime in priimek na fb in te doda.

(odgovor članu nelly27)
Neposredna povezava do sporočila: 738
9.5.2016 7:51:14   
Srchy
Dobro jutro nosečke!

Tudi jaz se malo oglašam.

Vstopam v 15.teden, počutim se odlično. Nobenih slabosti več, nič utrujenosti... le v trebuhu vsake toliko kaj špika in boli, očitno se stvari notri premikajo in si delajo prostor.
Trebuh se je vidno izbočil. Se mi zdi absolutno prezgodaj... kako je z vašimi trebuščki? Me prav zanima... Najprej sem mislila, da je to le od prebave, pa sem se pošteno "izpraznila" ta vikend in trebuh je zunaj... Čez noč se je izbočil in bye bye vse hlače! ;););)

Ker je še prezgodaj, ne čutim ničesar in sem trenutno v obdobju, ko se vprašam, če sem sploh noseča ali sem se le zredila?! ;)
Pol me kaj zaboli in se ustrašim, če je kaj narobe - pol ko pa neha bolet se ponovno ustrašim, če je vse ok?! ;) SMEŠNA SEM SAMA SEBI.
Pregled imam 2.6. Še se bom načakala ;)

Uživam sonce, dnevi so že poletni...

user posted image

< Sporočilo je popravil Srchy -- 9.5.2016 7:52:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 739
9.5.2016 8:05:04   
minime84
Hej, jaz pa bom jutri polnih 13 tednov in caka me (koncno) nuhalna. Komi cakam, hkrati pa se skrbi user posted image . Drugace pa, trebuscek se ze kar pozna. Je to 2. nosecnostuser posted image in ze lep cas nosim nosecniske hkace. So najbolj komot. So pa tudi pri meni slabosti minile, mam vec energije, tako da zvecer komot zdrzim pokonci do 22ih user posted image . Prej sem zaspala ze ob 20ih, ko je sla tamala spat.
Toliko od mene. Kako ste ve kaj?

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 740
9.5.2016 8:13:38   
tjasakp
pozdravljene user posted image

jaz sem tudi počutim odlično, ta vikend sem sadila rožice na vrtu user posted image
moj trebušček se je malo ustavil rast, po začetnem hitenju se je malo umiril user posted image
imam pa že kakšna dva ali tri tedne občutek, da občutim brcanje malega falota user posted image najprej se mi je zdelo nemogoče, v 13 tednu?! pa sem šla malo na forume in sem videla da ni tako nemogoče kot se sliši, čeprav ginekologi pravijo da je to le prebava, da pred 16 tednom ne moreš čutiti nič. ampak zdaj, ta vikend sem prav očitno čutila male brce oziroma pač metuljčke ali kako poimenujejo, sem pa v 15. tednu. čutim tudi prebavo in to večkrat (precej me matrajo vetrovi user posted image ), ampak to je drugače.. nižje v trebuhu in ni kot premikanje nečesa ampak ne vem kako bi opisala..tiste ki ste že bile noseče boste vedele o čem govorim user posted image
tako da sem zdaj prepričana da že čutim prve brce, huraaaauser posted image
a jih morda še katera??

pa lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 741
9.5.2016 8:36:41   
Srchy
Jooooj, ke lepo, jaz komaj čakam, sicer bom morala še kakšnih par tednov počakati, da začutim prve gibe

Tjasakp, ker je tvoja druga nosečnost jih že čutiš, povsod tako piše - tako, da ni prebava, bo najbrž tvoje detece ;)

Minime84 je čisto normlano, da te skrbi, mene je tudi zelo, tako da zdrži še malo - mi pa držimo pesti user posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 742
9.5.2016 10:43:02   
Virgo87
Hej punce!
Da se še tule malo oglasim, na FB smo kar precej aktivne :) Mogoče pa je tu še katera ki (še) ni na FB, pa dobim kako mnenje več :)
Zanima me samo, ali ima katera izmed vas ali pa kaka vaša kolegica izkušnje z amniocentezo? Kako poteka, ali boli? Koliko časa je treba počivati po tem? Saj vem, da bom kmalu zvedla vse tudi sama, najbrž mi bodo povedali, ko se bom naročila, ampak je fino prebrat kako izkušnjo.
Saj nekaj malega sem že našla o tem, ampak večinoma so iz leta 2002, kar je za moje pojme malo predaleč nazaj user posted image

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 743
9.5.2016 10:57:58   
tjasakp
Virgo87, na temi oktoberke 2016 je bilo zdaj nekaj govora okoli tega.
Poglej si malo. če ti pride kaj prav

jaz sem pa raje tukaj kot na FB. Itak na splošno na FB nisem prisotna, profil sicer imam ampak po začetnem navdušenju (pred nekaj leti) grem samo še včasih kaj pogledat pa kaj polajkam, to pa je tudi vse :)
nekako mi ni do tega, da bi vsem razglašala da sem noseča...unim ki sem želela povedati, sem, če kdo vpraša tudi povem, sicer pa ne nameravam objavljati vsem ki me poznajo oz. ki so moji prijatelji na FB.

ampak seveda vsak po svoje user posted image
pa upam da ne boste po nuhalni vse pobegnile na FB user posted image

(odgovor članu Virgo87)
Neposredna povezava do sporočila: 744
9.5.2016 11:22:24   
.pikica
Tudi jaz se nameravam pridružiti na FB. Pa saj je popolnoma skrita skupina,
da nihče ne vidi, ko se pridružiš, a ne.
Kar se tiče amniocinteze, tudi mene zanimajo nova mnenja in izkušnje,
kajti glede na moja leta, je priporočljivo na ta pregled.
Samo jaz sem se odločila, da če bo nuhalna vredu, ne bom šla, ker je pa le
pregled dokaj invaziven in me je strah.

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 745
9.5.2016 11:32:47   
tjasakp
skupina na FB je zaenkrat skrita, ampak kot sem razumela bo enkrat, ko bodo vse punce opravile nuhalno oziroma prešle v drugo tromesečje postala ''odkrita'' ali se motim??

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 746
9.5.2016 11:43:41   
trolik4
Ne skupina bo skoz skrita. Ker pol bomo ze bolj domace, nekatere ze slikce objavljajo. Po nuhalni sem rekla da bi za varnost prosla slikce od materinskih, da res ne bo kakega spijona med nami

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 747
9.5.2016 11:49:47   
tjasakp
aha, no če je tako, sem bom pa tudi jaz pridružila :)

bom jutri vzela materinsko v službo pa jo skenirala. in potem še pošljem ime kot sem na FB kajne?
To kar tebi trolik4?

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 748
9.5.2016 12:06:23   
trolik4
Super:)
Ja lahko meni na zs:)

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 749
10.5.2016 8:51:26   
Tiiiinaa
Pozdravljene,
še ena nosečkauser posted image , ki se vam pridružuje.
Sem prvič noseča, v 15 tednu. Predviden rok pa imam 9.11.
Prejsnji teden sem opravila ns, In je vse ok. user posted image

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?