minime84
|
Ojla, dobrodosle nove in cestitke za uspesne preglede. Jst sem ga imela v sredo in je vse OK. Otrocicek lepo raste, imam pa tudi jaz hemoglobin na spodnji meji in bo treba dodajat zelezo. Sem se ze oborozila s sokom rdece pese . Sem ze v prvi nosecnosti mogla jemati dodatek, tako da je bilo kar pricakovano. Sladkor pa se nismo preverjali oz ne vem ce so kaj gledali. Kri sem sicer dala na tesce, G ni pa sladkorja nic omenjala. Sam pri nas G posilja sredi nosecnosti na OGGT test, tko da racunam, da bom sla enkrat v juliju. Prvic mi ni bilo nic hudega, sam lacna za umret . Kar se pa opreme tice, mam se vse od prve, tako da bom sam cunce nakupila. Sem od tamale cunce razdelila okoli. Se mi zdi, da vse prvorodke nakupimo too much stvari, za katere mislis, da jih bos nujno rabila, pa potem ugotovis, da ni temu tako. Must have so zame vozicek, lupinca, pojstlca, plenice, cunje in banjica. Ce zacnem nastevat, kaj sem prvic vse kupila, pa se bojim, da ne bom dans koncala . No toliko od mene. Kako ste kaj drugace. Mene slabosti pocasi zapuscajo, tko da koncno mal bol uzivam. Edin se energijo cakam, da se vrne. Sam poleg zivahne se ne dvoldtnice in sluzbe, bolj tezko, da se kaj hitro vrne. Aja, v prvi nosecnosti sem za mojo mami na majico za tect natisnila #1 babica Julij 2014 (ker veliko tece), tasca pa je dobila roza in moder klopcic volne, pletilke in navodila kako nastrikat baby copatke. V tej nosecnosti sem pa mami poslala fotko pozitivnega testa se isti dan, kot sem ga naredila. Bolj zaradi pretekle neuspesne nosecnosti, ce bi blo spet kaj narobe. Tasca pa se ne ve
|