|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2016
21.4.2016 15:51:36   
trolik4
Žabby men je za prvo kazal puncko in je blo res, zdej mi pa tudi kaze puncko..sam je fora k en avtomatsko da leta po kitajskem, pr enmu bi mogle pa same in marsikatera ne, pa pol napacn pokaze.

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 676
21.4.2016 16:20:15   
PujsaDeja
Tjasakp... Hehehe.. Jaz obračam ta kitajski koledarček gor in dol in sem in tja in zmer pride fantek... Pa potihem upam isto kot ti. ;) Je pa res.. Spol gor al dol, vse bomo meli radi. user posted image

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 677
21.4.2016 21:47:47   
vekybel
pujsadeja
mene je zdej ene 2x tako malo bolelo kot bi dobila M. Lahko mi pošlješ slikco ja.

Sem šla gledat ta kitajski koledar in mi za prvega kaže fantek in tokrat tudi fantek, morda pa me tokrat šesti ne vara. Pustimo se presenetit.

(odgovor članu PujsaDeja)
Neposredna povezava do sporočila: 678
21.4.2016 21:55:01   
vekybel
Ce sem prav gledala to razpredelnico gledaš starost mamice in mesec zanositve???

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 679
22.4.2016 6:47:30   
t_anja
Pozdravljene!

Sem nova na vaši strani in se po dolgem času le oglašam. Prebiram vas že dlje časa.

Sem mamica dveh punc in 5. novembra pričakujemo dojenčka, če bo le vse potekalo gladko.

Imam namreč en problem...
Čez vikend sem krvavela in imela krče. Šla sem se pokazat in je bilo z otročkom vse vredu. Sem v 12. tednu nosečnosti. Omenila je, daj e lahko počila kakšna žilica. Še celo nedeljo sem imela krče v ponedeljek rjavi izcedek. V sredo sem šla na nuhalno in je otroček ok mi je pa našla hematom. Zaradi tega verjetno krvavitve. Moram pa počivat in ne dvigovat težkih stvari. Zelo me je strah, ker lahko pride tudi do splava. Je imela kera že ta problem in kaj narest? Danes bom klicala svojo gin. in prosila, če se lahko danes oglasim, da mi zmeri hematom in mi svetuje kako naprej.

22.3.2010 - na svet se je odločila pokukat najina Ana

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 680
22.4.2016 6:56:51   
Marčevka2010
Sem imela isto. Ti samo počivaj, nič težkega dvigovat, mene je g dal na bolniško do naslednjega pregleda takrat. Srečno!

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 681
24.4.2016 6:45:33   
bucka*
Drage punce! Koncno se vam pridruzujem se jaz.
ZM: 7.2., prvi pregled pa sele jutri...
Stara sem 29, to bo moj drugi otrocek, prvi je ravno dopolnil dve leti.
Vceraj sva ga prvic dala v varstvo, da bo prespal pri mami, jaz pa, namesto da bi si odpocila, ze od stirih berem vas (nas) forum :-)
Na zacetku sem bla sokirana, za prvega sva se kar namucila, je trajalo vec kot dve leti, za drugega sva se pa odlocila in naslednji mesec menstruacija ni prisla :-)
Zal mi je, ker nimam veliko casa za forume in internet, pa vidim da ste zelo aktivne in bi rada bila del tega. V prvi nosecnosti sem ogromno casa previsela na internetu, pa je bila skupina zelo neaktivna, vse so usle na facebook, tam pa nimam profila.

Drugace se pocutim podobno, kot vas vecina opisuje. V prvi nosecnostj brez znakov, zdaj nadlezna slabost in utrujenost, ki pocasi pojenjujeta. Trebuscek zrel za nosecniske hlace in sumnicave poglede, zlahta se ne ve vsa, ker se nekaterim bojiva povedat... se pa veselim novembra in male strucke, ostalo je postranskega pomena. Upam da bo jutri na pregledu vse ok!
Cestitke vsem!.:-)

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 682
25.4.2016 12:22:23   
ŽABBY
dobrodošla buckauser posted image

kdaj pa imaš pdp?

...punce...ste že kaj gledale vozičke? se nagibate bolj k rabljenim ali nakupu novega?

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 683
25.4.2016 13:09:00   
StelaIza
Nama bo voziček odstopila sestra :) zaenkrat imava le zibko, dobila sva jo prejšnji teden.

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 684
25.4.2016 13:14:37   
..noname..
Jaz vse dobim od sestre, ki ima skoraj 2 leti staro hčerko. Edino kar bova morala kupit je previjalna podloga, plenice, dude, itd itd user posted image

(odgovor članu StelaIza)
Neposredna povezava do sporočila: 685
25.4.2016 14:00:32   
.pikica
Jaz že tudi komaj čakam, da bom lahko pričela z nakupi (počakam še na nuhalno, potem pa v akcijo).
Nič kaj ne bom dobila in bo treba vse kupiti.
Kako ste kaj s sladkorjem, jaz sem ga imela nekaj preveč in ga moram sedaj spremljat.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 686
25.4.2016 15:53:09   
Dandi
Zivjo,
Na nuhalni je bilo vse bp.
Tudi jaz se ze zelo veselim nakupovanja, vendar je to zame prvic in ne vem kaj je potrebno nujno imeti. Verjetno bom to izvedela v soli za starse.
Se eno vprasanje punce, kako oziroma na kaksen nacin ste bljiznim povedale, da stve v veselem pricakovanju?

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 687
25.4.2016 16:22:49   
StelaIza
Dandi, super da je vse ok. Midva sva mojim in njegovim staršem ter moji sestri povedala tako, da sva pokazala test s plusom ter slikice iz prvega pregleda. Solze sreče, smeh in objemi! Lepo je bilo :)

(odgovor članu Dandi)
Neposredna povezava do sporočila: 688
25.4.2016 16:48:44   
tjasakp
Dobrodosle vse nove user posted image
Jaz sem pravkar iz drugega rednega pregleda. Naceloma vse ok, sem pa dobila zelezo ker sem malo slabokrvna, ravno pod mejo... Pdp mi je dolocil na 3.11. Ne vem po kaksni logiki, po netu ga imam 2.11., po Uz celo 26.10.... Bomo videli kdo bo imel prav na koncu user posted image sem pa zdajtudi uradno v tej skupiniuser posted image

Glede sladkorja pa sem bila kar na trnih saj je bil prvi otrok zeeelo velik, poleg tega pa nisem dala krvi na tesce. Ampak glej ga zlomka, bil je na spodnji meji (3,8)?! Ocitno imam res obcasno hipoglikemijo in torej velik prvi fant ni bil posledica povisanega sladkorja. Sicer je rekel ginekolog da bomo delali tudi test z glukozo ko bo cas za to, okoli 24 tedna. Tako da bom takrat vedela za sigurno.

Sem pa doma ker ima mali angino in mooocno upam da se ne nalezem, antibiotiki mi ne bi bili vsecuser posted image

(odgovor članu StelaIza)
Neposredna povezava do sporočila: 689
25.4.2016 17:51:24   
minime84
Ojla, dobrodosle nove in cestitke za uspesne preglede. Jst sem ga imela v sredo in je vse OK. Otrocicek lepo raste, imam pa tudi jaz hemoglobin na spodnji meji in bo treba dodajat zelezo. Sem se ze oborozila s sokom rdece pese user posted image . Sem ze v prvi nosecnosti mogla jemati dodatek, tako da je bilo kar pricakovano. Sladkor pa se nismo preverjali oz ne vem ce so kaj gledali. Kri sem sicer dala na tesce, G ni pa sladkorja nic omenjala. Sam pri nas G posilja sredi nosecnosti na OGGT test, tko da racunam, da bom sla enkrat v juliju. Prvic mi ni bilo nic hudega, sam lacna za umret user posted image .
Kar se pa opreme tice, mam se vse od prve, tako da bom sam cunce nakupila. Sem od tamale cunce razdelila okoli. Se mi zdi, da vse prvorodke nakupimo too much stvari, za katere mislis, da jih bos nujno rabila, pa potem ugotovis, da ni temu tako. Must have so zame vozicek, lupinca, pojstlca, plenice, cunje in banjica. Ce zacnem nastevat, kaj sem prvic vse kupila, pa se bojim, da ne bom dans koncala user posted image . No toliko od mene. Kako ste kaj drugace. Mene slabosti pocasi zapuscajo, tko da koncno mal bol uzivam. Edin se energijo cakam, da se vrne. Sam poleg zivahne se ne dvoldtnice in sluzbe, bolj tezko, da se kaj hitro vrne.
Aja, v prvi nosecnosti sem za mojo mami na majico za tect natisnila #1 babica Julij 2014 (ker veliko tece), tasca pa je dobila roza in moder klopcic volne, pletilke in navodila kako nastrikat baby copatke. V tej nosecnosti sem pa mami poslala fotko pozitivnega testa se isti dan, kot sem ga naredila. Bolj zaradi pretekle neuspesne nosecnosti, ce bi blo spet kaj narobe. Tasca pa se ne ve user posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 690
25.4.2016 18:51:41   
Doridora
Pozdravljene!
Super vesela za vse punce, pri katerih je vse ok. Jaz sem pa že precej neučakana, ker me prvi pregled čaka šele 3.5. Po eni strani mi je to fuul pozno, glede na to, da berem, da imate nekatere za sabo že 2. pregled. Ampak...vznemirjenje narašča kar precej.
Drugače pa se lahko "pohvalim" da praktično nimam nobenih večjih težav, nič slabosti, bruhanja... Samo pomanjkanje energije me pesti. Se mi pozna, ker sem drugače ful aktivna, zdej pa prav ne morem popoldne nič, kot vsaj 2 uri počitka. Še dobro da je daljši dan.
No, toliko od mene, da sem si malo "sprostila" dušo z vami, s katerimi čakamo :)

Lep dan

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 691
25.4.2016 20:24:17   
vekybel
Ojla!

Tudi mi smo že malo gledali vozičke. Vidim, da se da kupit tudi nov voziček za 400€ in to še dober. Sem rekla da bomo kupili rabljenega in sem šla gledat na bolho in so v večini res izrabljeni ali meni niso všeč modeli. Če je pa kaj pametnega pa je cena 250-300€, tako da menim da je bolje dati še 100€ in imamo novega. Ker smo rekli da od 500€ naprej za voziček ne damo, se mi zdi predrago.
Drugače sem pa v soboto kupila eno flaško in surise-plenice za povijanjeuser posted image sem si pač drznila, čeprav sem rekla, da bom po nuhalni začela počasi nabavljat vsak mesec nekaj, ker zdej ko sem ostala brez službe, mi je lažje vsak mesec nekaj kot potem vse naenkrat.
Vstopila sem v 12.teden in slabosti me počasi zapuščajo, hvala bogu.
Zdej samo še nuhalno da dam skozi in bom bolj mirna.

(odgovor članu Doridora)
Neposredna povezava do sporočila: 692
26.4.2016 7:42:00   
Srchy
Pozdravljene punce, dobrodošle vse nove!!! user posted image

Sem prav vesela, da je toliko pozitivnega prebrati sedaj, ko par dni nisem gledala foruma.

Jaz sem danes ravno dopolnila 13.tednov, v službi komaj skrivam napihnjen trebuh user posted image
ampak povedala bom po praznikih. Drugi redni pregled imam ta četrtek, 28.4. Mislim, da bom tudi jaz izvedela za sladkorno in železo... me prav zanima kako se moje telo sedaj obnaša, do sedaj ne duha ne sluha o teh zadevah, bomo videli če se je kaj obrnilo.

Po kitajskem koledarju (vidim, da ga vse gledamo) mi kaže punčko, me prav zanima kaj, bo, Kinder surprise ;););)

Ker je to moj prvi otrok, nimam nič stvari in nimam pojma kje naj se lotim!
Nekaj bom dobila.

Ampak jaz bom šla v akcijo čez kakšen mesec ali dva... sej ne bo prepozno? ;)

Počutim pa se vedno bolje, bolj polna energije... edino kar me straši, dlesni mi krvavijo...ima katera podobne težave? user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 693
26.4.2016 12:17:28   
ŽABBY
Pozdravljene.

jaz sem bila na NS...rezultat 1:1056-dr. ni predlagal dodatnih hormonskih testov, ker je rezultat baje ok. Zdej ne vem če smo se prav odločili...ali bi morali vseeno naredit se teste... A ve kdo do katerega tedna se se lahko naredi te teste? Velikost ustreza tednom, spola se baje še ne vidi (nas niti ne zanima:) )

super doživetje...dragi tudi zelo navdušen nad user posted image .

Datum poroda mi je iz 6.11. premaknil na 3.11.

je bila še katera te dni na ns?

srchy..meni so krvavele dlesni med škrtačkanjem...botem sem sla k zobozdravnici da mi ščisti kamen in zdej mi ne krvavijo več.

< Sporočilo je popravil ŽABBY -- 26.4.2016 12:21:51 >

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 694
26.4.2016 13:36:23   
tjasakp
srchy, meni so tudi krvavele dlesni med ščetkanjem v prvi nosečnosti, zdaj zaenkrat še ne. je pa to menda normalno zaradi večje prekrvavitve.
morda pa bi res pomagalo čiščenje vodnega kamna kot je predlagala žabby, je za poizkusit user posted image

žabby, ti testi naj bi bili najbolj zanesljivi med 8-10 tednom, kasneje pa vedno manj, vsaj ta dvojni hormonski test. tako da po mojem nima velikega smisla jih delat... jaz ga tudi nisem no user posted image seveda, če jih ne priporoči ginekolog...

vekybel, ne vem zakaj sem imela v glavi da imaš otroka že od prej user posted image pa očitno ne, če boš vse kupovalauser posted image
jaz sem kar malo žalostna ker ne bom nič kupovala, saj imam že vse od prej, še v istem času bosta rojena. edino če bo punčka se bom pa izživela nad cunjicami user posted image

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 695
26.4.2016 13:37:29   
tjasakp
aha, ŽABBY, zdaj imava pa isti PDPuser posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 696
26.4.2016 13:42:40   
tjasakp
aha, pa še nekaj sem pozabila, vekybel, ne vem če sem prav razumela, surise-plenice so namenjene širokemu povijanju kolkov??
ker namreč ko sem prvega rodila, torej pred 3,5 leta so rekli da se ne povija več široko, razen če ugotovijo displazijo kolkov in je to potrebno. za ''vsak slučaj'' pa ne več, saj naj bi tako ovirali naravno gibanje otročka.
tako da če se ni nič spremenilo teh plenic nima smisla kupovati

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 697
26.4.2016 14:06:34   
ŽABBY
tjaša kp....ja...kaj veš lahko bova še v isti sobi... :)

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 698
26.4.2016 19:26:43   
vekybel
tjašakp
ja imam sinčka 6 let starega. user posted image Žal sem prodala vse, ker smo se selili in nisem imela kam dat vse te stvari in takrat se nismo planirali drugega otroka. Tako da nimam nič.
Za te plenice za široko povijanje pa ne vem, da se več ne povija. Od kdaj pa? Še dobro da si mi povedala.

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 699
2.5.2016 9:29:21   
.pikica
Popolna "tišina" na naši temi, izgleda, da ste vse na dopustu...
Kako se počutite drugače, so slabosti že minile? Jaz jih na srečo nisem imela.
Imam pa že rahlo izbočen trebuh, kljub temu, da imam kar nekaj kg preveč.
Na srečo sem tudi sladkor poštimala, tako da imam normale vrednosti.
Drugi teden pa nuhalna, katero že nestrpno pričakujem.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?