|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2016
10.5.2016 18:14:55   
domi domi
Lep pozdrav vsem,

za razliko od samih nosečk user posted image se javlja bodoči ponosni očka user posted image

Moja draga je v 14. tednu, nuhalno je imela 29.4. in je bilo vse ok user posted image

Ima občasne slabosti ampak nič resnejšega, odvisno tudi od tega kaj poje,
zadnja dva tedna pa tudi trebušček raste user posted image

Čakamo november user posted image

(odgovor članu Tiiiinaa)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.5.2016 19:14:28   
vekybel
Dober dan vsem! user posted image

Tudi jaz čutim občasne brcike. Sem v 14 tednu in, ker sem drugorodka vem kako to izgleda.
Drugače imam še občasne slabosti in čudno prebavo user posted image , drugače pa imam urejen prebavni trakt. user posted image
Tudi jaz sem raje tukaj kot na fb-ju ampak če boste pobegnile vse tam bom tudi jaz morala. user posted image
domi domi
dobrodošel in čestitke. Lepo , da se nam je pridružil tudi kakšen očka. Če te kaj zanima kar vprašaj ali nam ti kaj napiši zanimivega. Kaj vesta katerega spola bo otrok? Vidim, da malo ginekologov napove spol na nuhalni.

(odgovor članu domi domi)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.5.2016 19:26:45   
minime84
Hej. Danes sem koncno docakala nuhalno. Vse tako kot mora biti user posted image . Koncno pomirjena in sibamo dalje proti novembru user posted image . Spola se pa se ni dalo napovedati, tako da bo se treba malo pocakati tja do julija user posted image . Kako ste kaj ve? Dobrodosle vse nove in seveda tudi bodoci ocka user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 753
10.5.2016 19:38:29   
domi domi
Živjo

Hvala za pozdrave in čestitke vekybel in minime84, pozdravi in čestitke nazaj user posted image

ne za spol nisem izvedel, ni bilo razvidno, dojenček pa je imel noge prekrižane tako,
da se tudi na sliki ne vidi...
Pozabu sem povedat, predviden datum rojstva je 12.11.

Ja vekybel tudi moj bodoči junior brca oziroma ne vem kaj dela, ampak občasno se začuti,
ko dam dlan na spodnji del trebuha od moje drage, ne vem... tak dražljaj, nekaj živega user posted image .
Srčka pa še ne slišim, ampak čakam dan ko ga bom...

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 754
11.5.2016 7:36:04   
Srchy
Ooooo kakšne lepe novice, nuhalna ok, nov očka, ki se nam pridruži in nova nosečka ;)

Suuuper!!! Dobrodošli vsi user posted image

user posted image user posted image

Jaz sem ok, malo prebava me heca, dogaja se mi da sem zaprta ali preveč odprta... nikako ne uravnovesim ;)

Trebušček se mi za 15.teden že pozna, čutim pa še nič (ker je prva nosečnost). Res je, da komaj čakam da začutim kaj... vsaj kakšen metuljček ;)

Neposredna povezava do sporočila: 755
11.5.2016 10:05:00   
vekybel
srchy
sej boš kmalu začutila samo bodi pozorna. V spodnjem delu trebuha boš začutila kot da bi te nekdo z palčko rahlo pobožal. user posted image

Sem pozabila povedat, da sem učeraj prvič kupila nosečniške hlače-kavbojke.
Še sreča da smo čez poletje noseče ker bomo nosile oblekce, vsaj tiste ki jih imamo rade. user posted image

Me zanima, če je še katera na nuhalni dala še kri? Koliko časa ste čakale?

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 756
11.5.2016 10:27:07   
Srchy
Jaz sem dala kri na nuhalni... rezultat sem dobila po navadni pošti na dom čez 8 dni in je bil še boljši, kot na pregledu.

p.s. tudi jaz sem tri dni nazaj kupila nosečniške hlače... Vse me že stiska in moti, čez noč nisem več zapela mojih,... še kakšne nosečniške si bom šla iskat ;) Sicer pa jih nosim zavihane navzdol, ker je trebuh vseeno premajhen , da bi jih gor potegnila. Ampk izpade lepo in predvsem me nič ne stiska ;)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 757
11.5.2016 11:52:17   
StelaIza
Pozdravljene punce, nove nosečke in bodoči očka :)

se javljam, ker sem ta teden kar malo nervozna. V ponedeljek me čaka nuhalna. Ta teden veliko razmišljam ali je z otročkom vse ok. Seveda se vedno potolažim, da je in tudi partner me hitro potolaži da je in da bo vse ok. Ampak...sem in tja pa pride trenutek, ko me zaskrbi. Verjetno je to zato, ker že od samega začetka nimam posebnih težav, le utrujenost, zaspanost in večji apetit po hrani, no, pa ta teden mi je začela malo nagajat prebava. Tudi na wc ne hodim pogosto, pa spijem dovolj tekočine.
Tako, pa sem si malo olajšala dušo. Upam, da vam nisem preveč zatežila. Vse dobro želim vsem, pa se javim zopet po nuhalni.

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 758
11.5.2016 15:00:27   
Alizee
Pozdravček vsem user posted image

Še ena novemberka med vami.
Doma mamo že živahno dvoletnico, okol 15.11. pa se nam pridruži še ena punčka user posted image
Nuhalna je že za mano, in je vse OK. Drugač sm pa mislila, da so slabosti že preteklost, ampak očitno še nism šla čist skos to, k me zadnje dni spet neki krivi user posted image No, vsaj bruham ne več. Trebušček se mi že lepo pozna (tko za ene peti mesec user posted image ) in sm v službi zadnja 2 tedna pred prazniki in dopustom še komi skrivala, ampak očitno ne dost uspešno, ker so nekateri itak suml...sm potem zvedla user posted image

Lepo bodte, hmal pa se vam pomoje pridružm tut na FB user posted image

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 759
12.5.2016 8:10:02   
ŽABBY
Pozdravljene nove user posted image , seveda tudi novi očka user posted image

Jaz tudi sem neučakana....komaj čakam, da kaj začutim, kakšen premik, metuljček,.. ampak mislim, da bo kr trajalo glede na to da je 1 user posted image .

Ja jaz tudi sem že kupila ene nosečniške hlače za vsak slučaj, ker od teh ki jih imam ponavadi se izbira vsak dan manjša..... :)

Mi nočemo vedet za spol otroka, vendar skozi me obdaja en občutek kot da bo punča... bomo videli novembra :)

(odgovor članu Alizee)
Neposredna povezava do sporočila: 760
12.5.2016 8:14:28   
tjasakp
Pozdravljene vse nove user posted image in bodoči očka user posted image

da se še jaz malo javim. Danes sem začela 16 teden, nežne brcike že čutimuser posted image sem pa smotana, če jih ne čutim cel dan, se začnem sekirat, ufaaaaaauser posted image
čeprav vem, da tako zgodaj sem lahko vesela da jih sploh čutim, kaj šele vsak danuser posted image

drugače drugih nosečniških znakov posebnih nimam, razen seveda rastočega trebuščkauser posted image no, še vedno me bolijo bradavice, tako da so off limits za možekauser posted image pa zvečer me hitro zmanjka. čez dan ni neke panike z utrujenostjo, zvečer pa ob 10 uri ne morem več gledat

sem pridna, sem začela hodit na telovadbo za nosečnice, da se malo razmigam...takoj prvi dan se je pokazala moja fizična pripravljenost, ko sem imela muskulfiberuser posted image ajej, in to pri vajah za nosečnice!!user posted image
no, zdaj je že boljše.

sem se pridružila tudi FB skupini ampak tam je tak kaos, da ne uspem sproti sledit kaj vse se dogaja (no, sicer je cel FB tako narejen kot ugotavljam, samo jaz pač nisem vajena), forum mi je dosti bližje user posted image

pa lep deževen dan vsem!

(odgovor članu Alizee)
Neposredna povezava do sporočila: 761
12.5.2016 8:17:24   
tjasakp
a ne, danes je že četrtek, včeraj sem začela 16. teden user posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 762
13.5.2016 7:06:16   
.pikica
Presrečna s pregleda nuhalne. Zdravnica je bila zelo zadovoljna z mojimi rezultati (glede na starost in ostalo),
no jaz pa še bolj user posted image . Dala sem še kri za dvojni hormonski test, tako da v torek dobim
skupni rezultat obeh testov. Če bo rezultat dober, se verjetno ne bom odločila več za nobeno preiskavo.

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 763
13.5.2016 8:39:06   
StelaIza
Vesela zate .pikica user posted image Koliko pa si stara in v katerem tednu si? Jaz imam v ponedeljek nuhalno in kolikor se veselim pregleda, me je tudi malo strah.

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 764
13.5.2016 9:06:27   
.pikica
StelaIza, stara sem 42 in sem v 13 tednu.
Saj mora biti vse vresu tudi pri tebi.
Je pa tako lepo videti malo bibiko, ko je že tako živahna in vse vidiš, neprecenljivo...

(odgovor članu StelaIza)
Neposredna povezava do sporočila: 765
13.5.2016 10:27:32   
vekybel
alizee
dobrodošla user posted image

pikica
kakšen rezultat pa si imela? Samo da je vse vredu, super.

stelaIza
vse bo vredu, ne se sekirat. Kaj te skrbijo leta al kako?

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 766
13.5.2016 12:14:33   
StelaIza
Hvala .pikica. Ja, saj tudi jaz mislim, da je vse ok, le zadnji teden sem malo nervozna in malo v skrbeh.
vekybel hvala...jah pravijo, da leta poslabšajo rezultat. Stara sem 36 let in pričakujem prvega otročka.

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 767
13.5.2016 12:52:59   
PujsaDeja
Čestitke vsem novim bodočim mamicam in očku še z moje strani. Po moje bi tud očki rabili kakšen forum. Pri nas se tudi dogaja, da partner prebira novemberke dokaj pogosto.. Ni pa še tako daleč, da bi tudi kaj napisal. user posted image

Ta teden je za nami pregled in še nuhalna. Rezultati obeh so dobri in baje pričakujemo punčko (vsaj zaenkrat).

Dobila sem tudi krvne izvide in izvedela, da je toksoplazmoza negativna, kar pomeni, da se moram malo bolj pazit.. Glede na to, da vsak december pojem ogromne količine bifteka, sem res mislila, da sem to že preživela.. Ampak... Nisem. Je še katera, ki ima ta test negativen? user posted image

Vekybel, obljubila sem, da javim za hormosko cisto.. Ta se res zelo manjša in izginja.. Tako da je kmalu ne več, kar je pa tudi super. user posted image

Danes imam prvič občutek, da mi ne bo slabo... Kar je pa itak odlična novica po vseh teh tednih. Upam, da tako tudi ostane.

Zredila se še vedno nisem... Trebuh pa dobiva nove dimenzije, ker se mi zdi, da imam prav velik izziv obleči kakšne hlače iz omare (razen pajkic).

(odgovor članu StelaIza)
Neposredna povezava do sporočila: 768
13.5.2016 14:10:23   
nelly27
Se še jaz malo javimuser posted image Počutje je dobro, nekaj špikanja v spodnjem delu, drugače pa nobenih znakov o nosečnosti več user posted image
Dva tedna sem bila na bolniški, ker imam tako delo, ki ga v trenutnem stanju ne morem opravljati. Z delodajalcem sva se prejšnji teden zmenila, da mi omogoči drugo delovno mesto, ko sem ga danes klicala ni bil ravno navdušen, da pridem nazaj. Tako, da sploh ne vem če naj grem ali ne, ker resnično ne mislim škodovat sebi in otroku.
Upam, da nimate podobnih težav z vašimi nadrejenimi user posted image

(odgovor članu PujsaDeja)
Neposredna povezava do sporočila: 769
13.5.2016 15:03:18   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: nelly27

Se še jaz malo javimuser posted image Počutje je dobro, nekaj špikanja v spodnjem delu, drugače pa nobenih znakov o nosečnosti več user posted image
Dva tedna sem bila na bolniški, ker imam tako delo, ki ga v trenutnem stanju ne morem opravljati. Z delodajalcem sva se prejšnji teden zmenila, da mi omogoči drugo delovno mesto, ko sem ga danes klicala ni bil ravno navdušen, da pridem nazaj. Tako, da sploh ne vem če naj grem ali ne, ker resnično ne mislim škodovat sebi in otroku.
Upam, da nimate podobnih težav z vašimi nadrejenimi user posted image

Jaz imam kar podobne probleme, le da je v mojem primeru tako, da me ne premestijo kamor bi me mogli. Tako da je res trapasto vse skupaj. Sej bom zdržala še malo. Potem bo pa dopust potem pa že porodniška user posted image

(odgovor članu nelly27)
Neposredna povezava do sporočila: 770
13.5.2016 15:07:47   
nelly27
..noname.. po zakonu te morajo premestit! Jaz se jim ne mislim kar tak pustit user posted image . Zakon ščiti nosečnice in ne smemo se pustit biti izkoriščene! Jaz še isto uro grem domov če mi ne mislijo dat ustreznega mesta user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 771
13.5.2016 16:53:21   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: nelly27

..noname.. po zakonu te morajo premestit! Jaz se jim ne mislim kar tak pustit user posted image . Zakon ščiti nosečnice in ne smemo se pustit biti izkoriščene! Jaz še isto uro grem domov če mi ne mislijo dat ustreznega mesta user posted image

Jaz sem se kar sama dala na delovno mesto, ki je nekako najbolj primeren glede na situacijo. Če me pošljejo delat nekaj kar ni dobro zame, imam pa k sreči tako dobre sodelavke da me zamenjajo.

(odgovor članu nelly27)
Neposredna povezava do sporočila: 772
13.5.2016 17:27:49   
vekybel
PujsaDeja
super za cisto, še malo pa je ne bo več. Tudi jaz sem negativna na toksoplazmozo in to v prvi user posted image user posted image sem bila in zdej. Decembra bomo lahko jedle ko so prazniki. Pazi tudi na solato da jo dobro opereš.

noname in nelly
ne dajta se....

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 773
16.5.2016 6:48:51   
domi domi
Dobro jutro nosečke user posted image

Smo v 15. tednu, trebušček raste user posted image , počutje kr ok.
Zaenkrat sta se zredila/zrasla za 1 kg.

Občasna špikanja v spodnjem delu trebuha in rahli krči predvsem v večernih urah.
Očitno junior čez dan spi... user posted image , zvečer pa začne razgrajat user posted image .
Aja pa vsake toliko ji je tudi še malo slabo.

Zanimivo pa je, kako moji dragi določena hrana diši, določena ji pa sploh ne odgovarja. Ful
ji paše sadje, zelenjava, navadni jogurt, medtem, ko na drugi strani ne poje skoraj nič mesa,
oziroma ji smrdi, čeprav prej nikoli ni zavračala mesa.
Zanima me kako so se spremenile kaj vaše prehranjevalne navade in koliko količinsko pojeste?

Pa zanima me še, če kaj športate oziroma se bolj aktivno gibate in kako to vpliva na vaše počutje?
Ker se mi vse bolj dozdeva, vsaj po tem kar sem prebral in se pogovarjal, da imajo ženske, ki so fizično
bolj fit blažje slabosti ali jih praktično nimajo. Zanima me vaše mnenje.

Hvala za odgovore in vse pozdrave,
želim vam en čudovit dan user posted image

PS: Delodajalcem se pa ne pustit!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 774
16.5.2016 11:42:52   
Alizee
Men je v prvi nosečnosti vse smrdel, vase sem lah spravla samo navaden jogurt in polnozrnat burek iz Žita user posted image Pr ostalem sem se silila in pojedla kokr je pač šlo, bolj mal. Po treh mescih je blo slabosti konc, kot da bi pretrgu in sem lahko jedla spet vse normalno.

V tej nosečnosti je blo pa tko, da sem kljub slabostim lahko jedla normalno, ampak mi je ratal po obroku še bolj slabo, po sladkem pa še posebi. Zdj so trije mesci že mim, ampak slabosti pa še niso čist zginle user posted image

Hm...teza o fit/nefit pr men ne velja...sem fizično aktivna (cca 8 let fitnesa/vodenih vadb, trenutno osebni trener), ampak ker mi je blo v zadnjem delu prvega tromesečja precej slabo, sem mal prekinla s treningi. Podobno prva nosečnost, plus to, da nisem bla fizično sposobna vadt, ker sem ful mal jedla (glej prvi odstavek user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?