|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2016
2.5.2016 10:00:36   
..noname..
Res je vse skupaj malo potihnilo.
Midva sva kar doma, vreme nama je malo zaustavilo načrte za kakšen izlet, ampak tudi doma kdaj paše bituser posted image

Jaz sploh še nič ne vidim sprememb na svojem telesu. Upam, da jih bom kmalu. Nuhalno pa imam čez 14 dniuser posted image

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 701
2.5.2016 10:24:03   
vekybel
pikica
kdaj imaš nuhalno?
Jaz imam nuhalno v petek in v sredo pa drugi pregled pri G. Komaj čakam.

noname
tudi pri meni slabosti skoraj več ni. Sem pa zdej 3 dni bila tako čudna, neko čudno počutje, pa ne vem ali je to vreme krivo ali kaj druzga user posted image
Drugače sem dopolnila 12 tednov in vstopam v 13.

Kje ste ostale???
Ena je imela nuhalno prejšnji četrtek pa se nam ni javila nič!

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 702
2.5.2016 10:38:00   
..noname..
Jaz imam to srečo, da nisem imela slabosti. Jaz pa jutri dopolnim 11. tednov, kar pomeni da stopam v 12. teden. Joj to je že 1x več kot takrat ko sem zvedla za nosečnostuser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 703
2.5.2016 11:06:03   
sancy
Punceee, jaz pa komaj čakam jutri, saj imam zjutraj nuhalni pregled in se ga po eni strani že zelooo veselim user posted image
Je pa res malce zatišja tle gor, čeprav v facebook skupini smo pa mamice kar dejavne. user posted image
Kljub dežju vam želim en luštnen danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 704
2.5.2016 12:20:32   
.pikica
vekybel, nuhalno imam 11.5., komaj čakam nanjo, po drugi strani me je pa tudi malo strah,
kakšni bodo rezultati.
Ste se že kaj zredile? Jaz še na srečo nič in upam, da se še en čas ne bom kaj dosti...
Tudi midva bolj kot ne lenariva za tele praznike in moram rečt, da kr paše se malo odpočit.
Kateri pa lahko pišem za FB?

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 705
2.5.2016 12:51:34   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: .pikica

vekybel, nuhalno imam 11.5., komaj čakam nanjo, po drugi strani me je pa tudi malo strah,
kakšni bodo rezultati.
Ste se že kaj zredile? Jaz še na srečo nič in upam, da se še en čas ne bom kaj dosti...
Tudi midva bolj kot ne lenariva za tele praznike in moram rečt, da kr paše se malo odpočit.
Kateri pa lahko pišem za FB?

Jaz zaenkrat hujšam. Dobro samo pol kile. Nuhalna bo 16.5. Že odštevam :)

Katerikoli javi svoje ime in priimek in potem ko te doda med prijatelje te lahko doda v skupino

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 706
2.5.2016 12:56:09   
Amri
Pozdravljene, user posted image tudi jaz pričakujem novembra 2.11 :-) glede na to da je že 14 teden upam, da bomo speljali tokrat do konca :-) bila sem že na nuhalni, svetlina je 1,6 kar je ok :-) ostalih številk pa nama ni razložila. Še mogoče katera spozna na to? Sem vesela da vas / nas je toliko na kupu user posted image

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 707
2.5.2016 14:13:48   
rakica91
Punce, mam eno vprasanje.. Kako je z radensko v nosecnosti ? Sem v 12t.. dosti bruham, in radenska mi dejansko pomaga da mi ni vsak dan slabo. Prej mi je po vodi slabo. Radenska mi pa odgovarja. Pravijo da moramo poslusati svoje telo, in piti jesti kar nam pase.. ampak vseeno vprasam. Hvala.. :-)

(odgovor članu Amri)
Neposredna povezava do sporočila: 708
2.5.2016 16:17:25   
.pikica
Jaz donat velikokrat pijem, ker mi pomaga pri prebavi.
Mislim, da radenska ne bi smela biti problem, sicer pa ne vem zagotovo.

(odgovor članu rakica91)
Neposredna povezava do sporočila: 709
2.5.2016 16:35:54   
vekybel
rakica
ti delaj tako kot ti paše, še posebej če ti pomaga za slabost.

< Sporočilo je popravil vekybel -- 2.5.2016 16:36:53 >

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 710
3.5.2016 7:57:29   
Srchy
Pozdravljene punce!

Čez praznike nisem nič gledala foruma, vidim pa, da ste vse ok in da imamo tudi kakšno novo, juhu user posted image

V četrtek sem imela pregled, navaden pri ginekologinji in naslednjič ga imam šele 2.6. To takrat bom tarnala tukaj na forumu češ: Kako se vlečejo dnevi od enega pregleda do drugega! ;)

Sem v 14.tednu in v mojem trebuhu je gneča!!! ;) Včeraj in danes me v spodnjem delu trebuha špika, ampak ne stalno, ko vstanem in ko se recimo napnem, kot če bi šel na blato... Ima katera podobna zbadanja?

Danes bom tudi povedala v službi...

Kaj vi še pijete folno? Je priporočljivo nehat ali lahko pijemo naprej?

Aja, pa hvala za nasvete glede krvavenja dlesni - se bom naročila pri zdravniku, da mi počisti kamen...

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 711
3.5.2016 8:18:36   
tjasakp
pozdravljene punce!

kako ste kaj? jaz sem že kot nova, slabosti so izginile, tudi zgaga pa tudi utrujenostuser posted image
sem pa danes zaključila 14. teden, jutri vstopam v 15..kako gre hitro user posted image

imam celo toliko energije da sva z možem čez praznike v treh dneh sama pobelila cel zgornji del hiše, izračunanih cca 200m2 user posted image
sama sebi nisem mogla verjet, da sem zdržala brez večjih naporov 10 ur dela na dan user posted image
mogoče tudi zaradi železa ki ga zdaj pijem ker sem imela izvide krvi malo slabe, sem bila rahlo slabokrvna, tik pod mejo in mi je ginekolog predpisal železo...
kakorkoli super user posted image

srchy, tudi mene občasno špika v spodnjem delu trebuha, to je zaradi širjenja maternice in bo trajalo vse do konca user posted image

naslednji pregled pa imam 24.5.

lep sončen dan vsem!!

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 712
3.5.2016 8:20:49   
tjasakp
aja, glede folno pa jo seveda piješ naprej. ''obvezna'' je do konca prvega trimesečja, naprej pa po želji. jaz sem jo prvič pila do konca in kar je ostalo še tu pa tam med dojenjem in zdaj nameravam enako.

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 713
3.5.2016 9:36:58   
StelaIza
Zdravo punce, se malo oglasim še jaz. Nuhalno imam 16.5., tako kot noname :) Sem v 11. tednu in se počutim dobro. Nisem imela nobenih slabosti oz. bruhanja, le utrujena in zaspana zelooo. Sem in tja pa tudi mene špikne v spodnjem delu trebuha, sploh če imam malo bolj poln mehur :) Kar se hrane tiče, mi paše čisto vse, tako kot pred nosečnostjo. Zredila sem se cca. 4kg. In kakšnih zelo oprijetih majčk ne smem več nositi, vsaj za službo ne, ker še ne vedo. Edina stvar, ki mi povzroča težave, je neke vrste dermatitis. Že od nekdaj se mi pozimi spuščajo lišaji po telesu, še najbolj po rokah. Danes se naročim pri osebni zdravnici, saj so od nosečnosti dalje lišaji še bolj izraziti in še bolj srbeči, kot drugače. Je imela oz. ima katera podobne težave? Drugače sem poskusila že z vsemi mogočimi olji ter kremami, pa ne pomaga nič. Bodite lepo!!

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 714
3.5.2016 11:19:41   
Doridora
Pozdravljene punce.
No jaz pa vas danes zapuscam. 10 tednov in prvi pregled. Na zalost se je moj pikec nehal razvijat v 7 tednu. user posted image Bomo.posskusali poleti.
Vsem zelim veselo in srecno nosecnst do konca.
Pozdravcek

Neposredna povezava do sporočila: 715
3.5.2016 11:25:42   
tjasakp
ojojoj, res mi je žal Doridora user posted image

sem mislila da je naša skupinica že čez to user posted image

prepričana sem, da boš kmalu spet zagledala user posted image
srečno!!!

(odgovor članu Doridora)
Neposredna povezava do sporočila: 716
3.5.2016 12:44:33   
pumpkinka
Doridora objemček še z moje strani, ker vem kako ti je

tudi midva sva za 1. maj izgubila najino pikico user posted image

vsem ostalim puncam pa želim srečno nosečnost in velike zdrave user posted image čez 6 mesecev

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 717
3.5.2016 12:50:34   
Srchy
Objemček tudi iz moje strani user posted image

(odgovor članu pumpkinka)
Neposredna povezava do sporočila: 718
3.5.2016 15:57:56   
..noname..
En velik objem tudi z moje straniuser posted image

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 719
3.5.2016 16:31:56   
vekybel
doridora
en veeelik objem iz moje strani user posted image
Ne morem si predstavljati kako ti je bilo. Drži se.

Jutri imam drugi pregled in me je strah, še sebej po tej izjavi.

Neposredna povezava do sporočila: 720
3.5.2016 17:06:10   
Doridora
Ej neee...ne razmisljaat o tem. Vse bo ok. Bos videla. Samo ne imet slabih misli.
Meni je hudo, ker sem imela prvi pregled "sele" 10 teden, za kar po vecini kolkor sem spremljala, se mi zdi pozno. Ampak...se bi pac bolje videlo ce bi BIlo vse ok. Zdej je pac tezko ker smo ze tolk casa vedeli.
Tko da...punce ne mislit slabo, se pac dolocen % nosecnosti konca prej kot predvideno.
Srecno se enkrat vsem in hvala vam.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 721
3.5.2016 17:25:51   
PujsaDeja
Pozdravljene punce.

Spet se po dolgem času malo javljam.

Kako ste kaj? Se malo pa bodo tudi nuhalne za vsemi nami.. Upam, da pri vseh uspešno. user posted image

V četrtek vstopam v 12.teden.. naslednji teden v ponedeljek, 9.5. imam 2.pregled in v četrtek, 12.5. nuhalno.. Oba s partnerjem se obeh pregledov že zelo veseliva.

Pri meni so slabosti so se vedno prisotne in še vedno čakam ta dan, ko bodo čisto izginile.

Kilograme imam še zmeraj enake kot pred nosečnostjo in tudi trebuh ni nič kaj večji, čeprav je hecno, da določenim hlačam pa nikakor več ne morem zapeti gumba.

Berem, da se vas je nekaj že poslovilo.. In me kar stisne pri srcu. Bodite močne in držim pesti za nove pluske.

Pozdravček vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 722
4.5.2016 12:20:22   
vekybel
Evo mene iz pregleda.
Vse je vredu, otročiček se premika, srček bije. Tako da je vse vredu. Sicer je bilo vse na hitro pogledano ampak ni važno samo da je vse vredu. Imela pa sem trebušni UZ. Je rekel da če je z nosečnico vse vredu ne pregledujejo vaginalno, samo UZ zaenkrat.

Doridora
držim pesti da vama rata čim prej zagledat user posted image . Ostani tako močna kot si.

(odgovor članu PujsaDeja)
Neposredna povezava do sporočila: 723
4.5.2016 12:58:53   
Doridora
Evo super novicka.
Hvala za podporo in srecno tudi tebi.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 724
4.5.2016 15:00:39   
tjasakp
ampak zanimivo kako različno prakso imajo ginekologi...
moj redni pregled izgleda tako, da dam vodo tam na licu mesta in sestra pomoči not nek listek, me stehta, pritisk, ginekolog pa naredi ginekološki pregled (do določenega meseca, potem ne več), Uz ne
pri prijateljici je tako, da ne da vode, je ne stehtajo, naredijo pa UZ vsakič

pa dejte še ostale povedat kako imate, ko boste hodile na 2 in naslednje preglede...user posted image

(odgovor članu Doridora)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?