Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 10:47:45
|
|
|
|
Sunshine93
|
srčnoo upam da je čisto taprav .. Kaj pa menite o tem cb digital .. ? a je vrednost isto kakor cb testna paličica... Včeraj sem delala bc plus.. tko da bi mi mogu danes cb že pokazat.. al raje počakam do četrtka ali celo petka.. ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 10:49:44
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunshine93 srčnoo upam da je čisto taprav .. Kaj pa menite o tem cb digital .. ? a je vrednost isto kakor cb testna paličica... Včeraj sem delala bc plus.. tko da bi mi mogu danes cb že pokazat.. al raje počakam do četrtka ali celo petka.. ? Vrednost vseh CB testov je ista .... 50 enot ... zakaj pa ne greš na krvnega? bo najbolj zihr in vsaj dnarja se tok stran ne zmeče ... Upam, da je to to
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 10:57:25
|
|
|
|
Sunshine93
|
Maaa tko bomo počakal še par dni pa bo kar bo .. :) Vam sporočim kako se vse skupaj izide Upam na najboljše Želiiim vam velikooo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 11:02:46
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunshine93 srčnoo upam da je čisto taprav .. Kaj pa menite o tem cb digital .. ? a je vrednost isto kakor cb testna paličica... Včeraj sem delala bc plus.. tko da bi mi mogu danes cb že pokazat.. al raje počakam do četrtka ali celo petka.. ? Veš kaj draga moja, vidim da te kar razganja (kar se super in prav!!!), lepo ti idi do lekarne, Clearblue kupi (kar navaden bo ok, digitalni je kar drag, če je recimo to problem) in naredi test. Jaz mislim, da ti bo pokazal in boš vedela točno na čem si. Če pa želiš z jutranjim urinom pa ga naredi takoj jutri zjutraj. Kaj češ čakati ,to čakanje te bo še ubilo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 11:05:17
|
|
|
|
Ashatan
|
O kriza no, kako se sem slika prilepi? O teste mi je sestra dala (ona jih več ne rabi, je noseča) in sem ga delala sedaj tri dni zaporedoma in bi vam pokazala.....pa slike ne znam sem prilepiti, kaj za en trik je potreben?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 11:06:18
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan O kriza no, kako se sem slika prilepi? O teste mi je sestra dala (ona jih več ne rabi, je noseča) in sem ga delala sedaj tri dni zaporedoma in bi vam pokazala.....pa slike ne znam sem prilepiti, kaj za en trik je potreben? Pejd na shrani.si pa tm dodaj sliko, pa kopiraj sem link - najlažje ti bo tko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 11:19:39
|
|
|
|
Ashatan
|
Hvala. Bravo meni, da mi je to ratalo Torej, to je O test zadnjih 3 dneh. Prvi zgoraj je komajda vidna testna črta, včeraj je bila že malo bolj vidna a še vedno svetlejša od testne, danes je pa testna črta močnejša od kontrolne. Ok, do tukaj vse jasno.....Kdaj točno naj bi po tem takem imela O? Danes, jutri, pojutrišnjem? Če naj bi močnejša testna napovedala O v naslednjih 24-36 urah.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 11:27:16
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Hvala. Bravo meni, da mi je to ratalo Torej, to je O test zadnjih 3 dneh. Prvi zgoraj je komajda vidna testna črta, včeraj je bila že malo bolj vidna a še vedno svetlejša od testne, danes je pa testna črta močnejša od kontrolne. Ok, do tukaj vse jasno.....Kdaj točno naj bi po tem takem imela O? Danes, jutri, pojutrišnjem? Če naj bi močnejša testna napovedala O v naslednjih 24-36 urah. V roku 36 ur nastopi O .. tko, da zdej kr pridna bit ... super ti je tole pokazal ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 11:36:14
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Z BC plus nimam izkušenj..sem vedno mislila da gre za isti test kot BC mini samo druga embalaža in plastičen ovitek Če ti izostaja potem bi ti moral tudi vsak drug test pokazat vsaj blago črtico, nima veze kateri. Če pa boš delala z jutranjim urinom bo pa še toliko bolj ziher. Sporoči kako bo! Držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 11:39:57
|
|
|
|
pikapoka pika
|
ashatan O bo čez 12 do 36 ur. torej danes ponoči ali jutri. Bodta pridna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 11:41:39
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Z BC plus nimam izkušenj..sem vedno mislila da gre za isti test kot BC mini samo druga embalaža in plastičen ovitek Če ti izostaja potem bi ti moral tudi vsak drug test pokazat vsaj blago črtico, nima veze kateri. Če pa boš delala z jutranjim urinom bo pa še toliko bolj ziher. Sporoči kako bo! Držim pesti. Jaz sem tudi vedno bila takšnega mnenja, vse ena ista fora, le da ima CB fensi ime in lepo embalažo in za to višjo ceno, merijo pa vsi isto stvar, le da imajo nekateri več nečesa (ne bom se delala pametno česa) notri, torej so bolj občutljivi kot drugi, ampak merijo pa isto stvar na enak način. BC mini bi za to naj pokazal prej pozitivno, ker je bolj občutljiv kot CB, ki pokaže šele prvi dan izostanka in naj bi za to torej bil bolj zanesljiv. Samo kot sem rekla, zgleda sem vedno imela res srečo, vsak negativen je bil res neg in vsak pozitiven je bila res nosečnosti pri meni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 11:43:13
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Z BC plus nimam izkušenj..sem vedno mislila da gre za isti test kot BC mini samo druga embalaža in plastičen ovitek Če ti izostaja potem bi ti moral tudi vsak drug test pokazat vsaj blago črtico, nima veze kateri. Če pa boš delala z jutranjim urinom bo pa še toliko bolj ziher. Sporoči kako bo! Držim pesti. Jaz sem tudi vedno bila takšnega mnenja, vse ena ista fora, le da ima CB fensi ime in lepo embalažo in za to višjo ceno, merijo pa vsi isto stvar, le da imajo nekateri več nečesa (ne bom se delala pametno česa) notri, torej so bolj občutljivi kot drugi, ampak merijo pa isto stvar na enak način. BC mini bi za to naj pokazal prej pozitivno, ker je bolj občutljiv kot CB, ki pokaže šele prvi dan izostanka in naj bi za to torej bil bolj zanesljiv. Samo kot sem rekla, zgleda sem vedno imela res srečo, vsak negativen je bil res neg in vsak pozitiven je bila res nosečnosti pri meni. Si mela srečo ja, ker žensko telo ima tok hormonov, da lahko tud zazna kakšnega drugega, namesto nosečniškega ( beta HCG ) in zato se potem pojavi tudi poleg kontrolne še druga slabša črtica ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 11:45:01
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika ashatan O bo čez 12 do 36 ur. torej danes ponoči ali jutri. Bodta pridna Saj sva, že od petka vsak dan vsaj enkrat . Zadevo sva vzela smrtno resno . Le da ko pride tale "morava" sedaj obvezno, pa nastane en tak pritisk na vse skupaj....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 11:46:33
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika ashatan O bo čez 12 do 36 ur. torej danes ponoči ali jutri. Bodta pridna Saj sva, že od petka vsak dan vsaj enkrat . Zadevo sva vzela smrtno resno . Le da ko pride tale "morava" sedaj obvezno, pa nastane en tak pritisk na vse skupaj.... Zato pa ne delej več testov ... zdej vsaj veš kdaj približno imaš O ... in zdej v bodoče se samo sprosti, vsak dan bodta pridna in nimaš kj za sfalit ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 11:57:30
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika ashatan O bo čez 12 do 36 ur. torej danes ponoči ali jutri. Bodta pridna Saj sva, že od petka vsak dan vsaj enkrat . Zadevo sva vzela smrtno resno . Le da ko pride tale "morava" sedaj obvezno, pa nastane en tak pritisk na vse skupaj.... Zato pa ne delej več testov ... zdej vsaj veš kdaj približno imaš O ... in zdej v bodoče se samo sprosti, vsak dan bodta pridna in nimaš kj za sfalit ... Saj mi je dala vsega skupaj 6 teh testov, to je še imela doma, pa sem rekla ajde sprobam, da vidim če O dejansko sploh imam (ker si že tako BT merim in vem kdaj približno naj bi bila O in če tudi to mernjenje prav kaže). Tako da kar fajn tole vedeti, da vsaj tole štima, da se ne greva nekaj brezveze, jaz pa brez O. Imam drugače s prolaktinom težave, to sem zdravila pred prvo nosečnostjo, tako zelo visok imam prolaktin, da moje telo reagira kot da je že nosečo in se seveda nič ne vgnezdi. Sem Bromergon takrat jemala. No, v drugo je šlo brez zdravil, tokrat pa sem tako rekla, da zdravila se več ne bi, če nama je usojeno nama je, če ne pa pač ne.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 11:59:42
|
|
|
|
Janchek81
|
Ashatan probi s krvomočnico, da se ti odebeli sluznica in da se lahko ornk zagnezdi .. škodit ti ne more, kvečjem pomaga pa lahko ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 12:06:17
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Ashatan probi s krvomočnico, da se ti odebeli sluznica in da se lahko ornk zagnezdi .. škodit ti ne more, kvečjem pomaga pa lahko ... Jo pijem, ta mesec prvič, pa moj tudi čeprav on ne čisto vsak dan. Mimi_ka je bila tako prijazna in mi jo je poslala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 12:08:41
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Ashatan probi s krvomočnico, da se ti odebeli sluznica in da se lahko ornk zagnezdi .. škodit ti ne more, kvečjem pomaga pa lahko ... Jo pijem, ta mesec prvič, pa moj tudi čeprav on ne čisto vsak dan. Mimi_ka je bila tako prijazna in mi jo je poslala Ja sej njej sm pa jaz .. pa prosim .. on nej ne pije, ker nima haska na njem - pomisli .. kje pa majo oni sluznico?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 12:15:57
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Ashatan probi s krvomočnico, da se ti odebeli sluznica in da se lahko ornk zagnezdi .. škodit ti ne more, kvečjem pomaga pa lahko ... Jo pijem, ta mesec prvič, pa moj tudi čeprav on ne čisto vsak dan. Mimi_ka je bila tako prijazna in mi jo je poslala Ja sej njej sm pa jaz .. pa prosim .. on nej ne pije, ker nima haska na njem - pomisli .. kje pa majo oni sluznico? A res? Kaka fora. Pa menda ne, da smo vse tri pile iz iste pakunge ? Če on je ananas, je sperma sladka. Če pije pivo je ogabna. Kaj veš, morda pa kaj pomaga in krvomočnica zavoha krvomočnico (heeeecam seeeee). Se pač vsedeva skupaj kadar je doma in imava čas in čajčkava in se pogovarjava . Bolj za obred gre, kot za to, da bi jo on moral, ker vem ja, nima sluznica za debeliti :) . Jaz pa jo vsak dan pridno eno šalčko, do petka še in konec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 12:25:31
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Ashatan probi s krvomočnico, da se ti odebeli sluznica in da se lahko ornk zagnezdi .. škodit ti ne more, kvečjem pomaga pa lahko ... Jo pijem, ta mesec prvič, pa moj tudi čeprav on ne čisto vsak dan. Mimi_ka je bila tako prijazna in mi jo je poslala Ja sej njej sm pa jaz .. pa prosim .. on nej ne pije, ker nima haska na njem - pomisli .. kje pa majo oni sluznico? A res? Kaka fora. Pa menda ne, da smo vse tri pile iz iste pakunge ? Če on je ananas, je sperma sladka. Če pije pivo je ogabna. Kaj veš, morda pa kaj pomaga in krvomočnica zavoha krvomočnico (heeeecam seeeee). Se pač vsedeva skupaj kadar je doma in imava čas in čajčkava in se pogovarjava . Bolj za obred gre, kot za to, da bi jo on moral, ker vem ja, nima sluznica za debeliti :) . Jaz pa jo vsak dan pridno eno šalčko, do petka še in konec. Smotkaaaaa .... jaz sem njej novo poslala k je men ostala .... No, super, da gre za obred .... da se vsaj družita skupaj ... sem pa enx ravno o tej krvomočnici govorila s Pušenjakom se mi je tko smejal k sm vprašala, če je dobr, da bi še moj pil krvomočnico .... no ja, vprašati ni greh .. pol mi je pač razložil celo štorijo ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 12:53:10
|
|
|
|
Ashatan
|
Koliko časa si jo pa ti pila, da se je prijelo? Kaj pa je Puško rekel za krvomočnico, kakšno ima mnenje, pomaga kaj to zares?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 12:55:23
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Koliko časa si jo pa ti pila, da se je prijelo? Kaj pa je Puško rekel za krvomočnico, kakšno ima mnenje, pomaga kaj to zares? Jaz sem jo lih nehala pit ko nama je uspelo - dolga zgodba ... Pušenjak in njemu podobni G ( dr.Zore, dr.Štolfa, dr.Reš .. ) so itak proti tem zadevam, ker so mnenja, da nekaterim pomaga, nekaterim pa pač ne in potem pride do razno raznih razočaranj .. pa sej se kr strinjam, ene res misljo, da ti bo to čudež prnesu takoj ... ene opazijo, da je več sluzi med M, ene vidijo, da imajo močne krvavitve, druge pa nč od tega ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 13:18:48
|
|
|
|
Sareta88
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Hvala. Bravo meni, da mi je to ratalo Torej, to je O test zadnjih 3 dneh. Prvi zgoraj je komajda vidna testna črta, včeraj je bila že malo bolj vidna a še vedno svetlejša od testne, danes je pa testna črta močnejša od kontrolne. Ok, do tukaj vse jasno.....Kdaj točno naj bi po tem takem imela O? Danes, jutri, pojutrišnjem? Če naj bi močnejša testna napovedala O v naslednjih 24-36 urah. O tebi so pa ti testi lepo pokazali, vsak dan močnejšo črtico. Super in seveda navijam, da se kaj prime
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 14:04:33
|
|
|
|
Allstar
|
Sunshine93 meni še nikoli ni pokazal niti rahle črtice. Če bi mi pokazal rahlo bi bila zelo vesela :). Ashatan meni tut ovulacijski niso pokazali skoraj nič. Prve 4 cikle niso pokazali nič, zadni cikel pa sem imela 2 dni rahlo rahlo črtico, tako močne kot je tvoje pa še nikoli. Zdaj ne delam testov, če ta cikel ne bo nič, pa jih bom naslednji cikel spet, da ugotovim kaj je z mojo ovulacijo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 14:07:23
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Sunshine93 meni še nikoli ni pokazal niti rahle črtice. Če bi mi pokazal rahlo bi bila zelo vesela :). Ashatan meni tut ovulacijski niso pokazali skoraj nič. Prve 4 cikle niso pokazali nič, zadni cikel pa sem imela 2 dni rahlo rahlo črtico, tako močne kot je tvoje pa še nikoli. Zdaj ne delam testov, če ta cikel ne bo nič, pa jih bom naslednji cikel spet, da ugotovim kaj je z mojo ovulacijo . Ne sekirej se .. men O testi tud niso NIKOL pokazal močne črtice, sem mislila, da je z mojo O nekej narobe oz. da imam nizko vsebnost LH hormona .. no ja, pa je vse OK Tko, da kar pogumno .. tud če testi zatajijo, ... vsaj pr men so ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?