|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
16.3.2016 13:49:38   
pikapoka pika
sunshine93 si naredila še kakšen test?

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 476
16.3.2016 13:50:46   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

ela23 user posted image user posted image

Pri meni tudi bolj majhna verjetnost ta mesec ker sva med O bila crknjena..pa komu se da user posted image ko cel dan delaš, zvečer pa tamali ne zaspijo do 11h user posted image user posted image . Pol ko maš enkrat otroke ne gre več tko, da bi kar vsak dan mel energijo za to, vsaj ko so tok majhni ne user posted image .

Odvisno kok maš pridne otroke in kdaj ti hodjo spat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 477
16.3.2016 13:52:31   
pikapoka pika
jah če so bolani pol noben ne spi. Itak pa zbolijo takrat ko ni treba user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 478
16.3.2016 13:56:05   
Janchek81

jah če so bolani pol noben ne spi. Itak pa zbolijo takrat ko ni treba user posted image

Tud to je odvisno .. no, če kašlja tud naša ne spi ... drgač pa še bolj trdno zaspi in spi še več kot 12 ur ...
No ja, pa pustmo bolane otroke, ker ni prijetno met bovčkanih user posted image
Mi mamo srečo, da naša hod spat ob 18.15 in vstane ob 6h .. včasih ob 7h user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 479
16.3.2016 13:59:58   
pikapoka pika
Kaaaaj? no pri nas čim dosežeta 37 vročine smo celo noč dobri, pri obeh. občutljivčka sta. Ko je pa še kašelj je pa sploh katastrofa. Tko da blagor tebi janchek81 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 480
16.3.2016 14:03:41   
Janchek81

Kaaaaj? no pri nas čim dosežeta 37 vročine smo celo noč dobri, pri obeh. občutljivčka sta. Ko je pa še kašelj je pa sploh katastrofa. Tko da blagor tebi janchek81 user posted image

Pa sej 37 še sploh vročina ni za otroke user posted image za njih se prične vročina pri 37.5 .... naša je mela v nedeljo 38.7 pa je pač sam ležala in jamrala da jo zebka .. je dobila žličko Calpola in šla spat .. spala od 17h, do druzga dneva do 6.15 ... revčika sicer, ... sam zutri je bla pa brez vročine user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 481
16.3.2016 14:04:50   
pikapoka pika
Mislila sem vročino na splošno..

Neposredna povezava do sporočila: 482
16.3.2016 14:05:44   
pikapoka pika
ne zbijam vročine ampak pustim da se telo samo brani. Če bi dala Calpol bi tudi naša dva spala. Zbijam samo če je blizu 40.

Neposredna povezava do sporočila: 483
16.3.2016 14:07:07   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

Janchek v šestem tednu krvavitev in spontani splav. Totalen šok tisti teden user posted image zdaj sem že ok, sem se nekako pomirila s tem, da je tako pač moralo biti in je že narava poskrbela, da se je tako zgodilo. Pri vsem skupaj sem hvaležna, da se je že moglo tako zgoditi, da se je zgodilo tako zgodaj, ker si ne predstavljam kako bi bilo kasneje, ko bi že videla plodek in srček. Zdaj moram vsaj eno menstruacijo počakati, da si maternica malo opomore in potem lahko poskusiva znova. Saj me je kar malo strah spet it v to, ampak želja po otroku je še vedno in mislim, da bomo poskusili znova. Bom pa zdaj, če uspe, verjetno vseh devet mesecev na trnih user posted image

Si mela potem abrazijo?
Definitivno se strinjam s tabo, da bolje zdaj kot kasneje .. jaz sem mela v 24 tednu k sm ga že čutila in vse ... tko, da ti je blo to vse prihranjeno - vem pa da je vseen boleče ...

ojoj Janchek, si ne predstavljam, kako je, da se ti kaj takega zgodi. user posted image Mi je zelo žal, da si morala dati to skozi. user posted image imaš pa zato enega angelčka, ki vas sedaj čuva in skrbi, da bosta ti in pikica zdravi.

Jaz nisem imela abrazije, se je samo sčistilo.

Neposredna povezava do sporočila: 484
16.3.2016 14:10:35   
Janchek81

ne zbijam vročine ampak pustim da se telo samo brani. Če bi dala Calpol bi tudi naša dva spala. Zbijam samo če je blizu 40.

Hm .. nam je pediatrinja rekla, da karkoli je nad 38.5 zbijamo z Clapolom - eno majhno žličko ... tko, da ne vem zakaj bi jo matrala do 40 - kolegičina je bila pr 40 že v bolnici user posted image Tko, da z vročino se ni za hecat ..
naša na splošno spi, al vzame Calpol al ne ... je pa res, da ni bla še NIKOL resno bovna, tko, da je res, da ji Calpol kr hitro prime ja ... je pa tko al tko zlo živahen otrok in zato pomoje rab tok spanca čez noč - vsaj 12 ur user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 485
16.3.2016 14:12:11   
mimi_ka

Moj je tudi imel v soboto ponoči vročino, čez 39, čisto fertik, kar teklo mu je z lask, cel moker, tresel se je grozno, pa kar bledel v spanju user posted image nismo nič spali celo noč. Šele po drugi žlički calpola je ob 5h zjutraj zaspal in spal do 11h. Res so čisto bogi ti naši malčki, ko jih zakuha user posted image ma važno, da ni kaj hujšega

Neposredna povezava do sporočila: 486
16.3.2016 14:17:06   
Janchek81

Moj je tudi imel v soboto ponoči vročino, čez 39, čisto fertik, kar teklo mu je z lask, cel moker, tresel se je grozno, pa kar bledel v spanju user posted image nismo nič spali celo noč. Šele po drugi žlički calpola je ob 5h zjutraj zaspal in spal do 11h. Res so čisto bogi ti naši malčki, ko jih zakuha user posted image ma važno, da ni kaj hujšega

Ma tok slaba zima je bla, da j epolno bacilov še okol, pol pa kej staknejo tko .. sej naša je bla drug dan že dobra .. sicer smo jo vseen mel notri, ampak je bla živahna, ješča in vse ... HB še nismo NIKOL tko pokasiral, da bi mela vročino več dni al pa da bi blo hudo ... edin en mesec smo se pa boril z kašljom user posted image tist je pa groza, ker nimaš več kej da bi ji pomagal user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 487
16.3.2016 14:18:51   
pikapoka pika
Tudi jaz sem se posvetovala s pediatrinjo. Smo že imeli skoraj 40 pa nismo bili v bolnici. no takrat sem zbijala za kako stopinjo. vsaka situacija je drugačna, ne moreš kar posploševat.
Pejmo rajš nazaj na zanositev user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 488
16.3.2016 14:21:26   
Janchek81

Tudi jaz sem se posvetovala s pediatrinjo. Smo že imeli skoraj 40 pa nismo bili v bolnici. no takrat sem zbijala za kako stopinjo. vsaka situacija je drugačna, ne moreš kar posploševat.
Pejmo rajš nazaj na zanositev user posted image

Sej ne poslošujem, ampak napisala pa si, da je pr 37 že fertik, drugo pa da ga pustiš do 40 ... lih ne gre skp .. k naša je npr pr 37 še čist živahna in nč ..
Ja itak vsak ma svoje, sej valda veš kako in kaj ane .. sam ni se mi poklapalo pač user posted image

No, gremo na zanositev .. en predlog .. lepo otroka k tastu, tašči, al pa svojim staršem, pa mejta vidva lepo kakšen vikend zase in se sprostita in delejta na otroku user posted image user posted image
Mi pač smo mel srečo, ker nam hod tok zgodi spat, da sva bla vsak dan lepo pridna user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 489
16.3.2016 16:18:39   
Sunshine93

Ne ne danes nič.. Škoda mi je metat testkov za brez veze ..

Se poskušam bremzat vsaj do petka.. user posted image
V petek pa upam na najboljše

< Sporočilo je popravil Sunshine93 -- 16.3.2016 16:19:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 490
16.3.2016 18:17:50   
Ashatan
Če midva s štirimi uspeva dokaj redno user posted image ................user posted image . Ampak ja, saj razumem, včasih si pač crknjen do fundamenta in se ti še živeti ne ljubi.

Kar se dvigovanja tiče, sem zanosila, ko je prvi imel 18 mesecev in sem ga absolutno vsak dan dvigovala, nosila, na previjalno dvignila po vsaj pet krat na dan gor in spet dol.......ne smemo vreče cemeta dvigniti, vse ostalo pa lahko čisto normalno živimo kot do sedaj. Telovadimo, migamo, tečemo in dvigujemo.

Verjetno je še kaj za pokomentirati, morda jutri, danes sva bila ves dan banka, keramiko izbirati, vrata, notar, naloge z otroci...bla bla bla.....bo jutri bolje user posted image

(odgovor članu Sunshine93)
Neposredna povezava do sporočila: 491
16.3.2016 20:33:00   
madjanca
Buaahhh.. a je se katera vstala z levo nogo? Jaz komaj cakam, da ga bo konec. Samo se spat grem, le tako ne bo moglo it nic vec narobe. Joj joj joj... pa se pms imam..

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 492
16.3.2016 22:07:34   
Amour

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

Punce, dejte mi neki povedat.

Glede na to, da vse načrtujemo nosečnost... Kako se obnašate od O do menstruacije, ko še ne veste, a bo user posted image al ne? Se izogibate težkim bremen, ne delate kakšnih vaj za trebuh itd.)?

Mene je včeraj mož kregal, ker sem delala ene take telovadne vaje, ki so v nosečnosti odsvetovane - kao pazi se, dokler ne veš kako in kaj. Meni se pa to zdi rahlo pretirano, da se bom pa zdaj vsak mesec 14 dni pazila "za vsak slučaj".

Jaz sem ves čas, ko sva delala na otročku, živela povsem normalno. Saj enkrat sem o tem že pisala. Hodila ven, spila pivo ali dve, kozarec vina ali dva, pojedla rare steak, jedla sushi, normalno migala kot prej, skratka, nisem spreminjala rutine. Nisem videla smisla, ker nisem hotela, da misel na zanositev in otročka postane totalen pritisk name in na naju kot par. Mislim, da vse, ki delamo na otročku, še hitreje zapademo v to obsesijo, če svoje življenje v večji meri podredimo pritisku zanositve.
Moj dragi zdaj, ko sem noseča, totalno pazi name, ni pa noben od naju prej, preden sem zanosila, delal iz možnosti nobene drame :)

Midva sva šla sicer ravno tisti vikend, ko je tole najino dete v pričakovanju, nastalo (nastalo je par dni prej), na Pivo&Burger fest, spila sem kako pivo več, kot bi bilo primerno za nosečko, pojedla kak slabše pečen burger, sedela na mrzlih tleh in se na splošno zabavala. Naslednji dan sva šla na pohod v en hrib po enih brezpotjih (kjer bi se komot zvrnila kot sem dolga in široka), prav nič pametno, ker sva ravno naredila test in se je pokazala zeeeeeeeeelo šibka črtica na First Signu, drugega pa nisva imela nič doma in sva pač dopuščala, da sem noseča.

Ma, smo preživeli. Tisti zarodek, ki mu je namenjeno, preživi, tisti, ki mu ni, žal ne bo :( ... tako je bilo v kameni dobi, pa v srednjem veku, pa med vsemi vojnami in je tudi danes ...

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 493
17.3.2016 8:19:34   
Ashatan
Amour, res je user posted image

Kako je z našim seznamčkom, že imamo kakšno novo user posted image ali še vedno samo enouser posted image

Po zelo močnem O testu v torek sva bila zrlo pridna, tudi pred tem že, sedaj ni drugega kot mučno čakanje dva tedna pred nama.

Vikend bo zgleda zelo lep, tako da bomo sadili enih 250 metrov cipres, celo delovno akcijo bomo imeli, želimo si, da bi v enem dnevu končali (cel jarek je za to treba skopati, na mero saditi.....). Če ne pa še nedelja.
Včeraj sva tudi notranja vrata in podboje izbrala, izrisati dala dve kopalnici, nekako nagledala kopalniško opremo. Kaj si nor, kako je vse drago. Če bom zanosila, bo ta otrok v predalu spaluser posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 494
17.3.2016 8:26:05   
Ashatan
Do kdaj pijem krvomočnico, če sem včeraj O imela?

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 495
17.3.2016 8:56:03   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

Jaz sem jo pila do O, potem sem pa prenehala.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 496
17.3.2016 9:11:14   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

Še dons pa nehej...

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 497
17.3.2016 10:08:22   
Ashatan
Ok.

Neposredna povezava do sporočila: 498
17.3.2016 10:18:39   
mimi_ka
Ashatan oooooo, vi ste pa res pridni user posted image

Amour se popolnoma strinjam. Tisti zarodek, ki mu je namenjeno, preživi, kljub aktivnostim, naprezanju, vrčku piva ali kozarcu vina user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 499
17.3.2016 10:26:47   
Ashatan

Ashatan oooooo, vi ste pa res pridni user posted image

Se trudimouser posted image
Sicer pa vem, da tudi kljub vsemu, da sva res O ujela, bila pridna prej in potem.......so vsaki mesec šanse majhne, da res uspe.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?