|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
15.3.2016 15:19:44   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

Punce, dejte mi neki povedat.

Glede na to, da vse načrtujemo nosečnost... Kako se obnašate od O do menstruacije, ko še ne veste, a bo user posted image al ne? Se izogibate težkim bremen, ne delate kakšnih vaj za trebuh itd.)?

Mene je včeraj mož kregal, ker sem delala ene take telovadne vaje, ki so v nosečnosti odsvetovane - kao pazi se, dokler ne veš kako in kaj. Meni se pa to zdi rahlo pretirano, da se bom pa zdaj vsak mesec 14 dni pazila "za vsak slučaj".

Jaz živim normalno. Bojim se edino, ker delam z nevarnimi kemikalijami, da bi škodovala plodu. Samo mislim, da je brezveze, da se sekiram predno je kaj na tem. Bom potem to bolj pazila. Sicer je pa moj tak, da me on miri, da naj ne zganjam panike dokler ne vem če je kej al ni.

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 451
15.3.2016 16:02:02   
Sunshine93
Allstar
tudi mene je ta user posted image zelo razveselila.. ampak zgleda ne bo nič s tega user posted image

Ker nisem mogla do jutri zdržat, sem že danes opravila CB in niti duha in sluha o črtici oz.plusku..user posted image
In seveda kaj nej si zdaj mislim ..

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 452
15.3.2016 17:04:02   
Tara90
Ne obupat! Dokler ni user posted image ni še nič izgubljeno! Jaz bi na tvojem mestu počakala do četrtka in v četrtek še enkrat naredila CB s prvim jutranjim urinom. Čeprav mi je ta tvoja situacija kar znana. Nekaj mesecev nazaj je tudi meni BC pokazal šibko črtico, CB nič, čez nekaj ur pa je M prišla. Ampak ne pravim, da bo pri tebi isto. Resnično upam in držim pesti da si user posted image Koliko časa se pa že trudita?

(odgovor članu Sunshine93)
Neposredna povezava do sporočila: 453
15.3.2016 17:13:38   
Sunshine93
Jaaa pa že kar lep čas zamujaa .. ta zadnjo user posted image sem imela 31.1.2016..

Zdaj bo 3 ciklus od kar se trudiva.user posted image In se res ne obrenjujem s tem ..
Ampak mi ni nikoli tako dolgo zamujala ... in to je prvič da opravljam testke..

Ko sem zagledala user posted image mee jeee na zelo pozitiven način presenetlo, pa da nam je kr hitro rataloo..
Zdaj pa ne vem več.. user posted image

Čeprav ko gledam tele ostale forume vidim velik kritik o tem bc mini..
o bc plus .. pa ne najdem ničesar .

Pa vidva kako dolgo že ustavrjata čudež ? user posted image

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 454
15.3.2016 17:18:52   
Tara90
Midva pa sva trenutno že v 11. krogu user posted image Ampak M ti pa res že zelo zamuja, Ne vem, jaz imam kar občutek da vama je uspelouser posted image Poročaj ko bo kaj novegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 455
15.3.2016 17:21:17   
Sunshine93
Iz srca vama želim da vam uspe čim prej..

Ja bomo videli.. konec tedna bom še enkrat naredila test in bo kar bo user posted image
Upamo na najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Poročam ko bo kaj novega user posted image

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 456
15.3.2016 17:46:43   
Ashatan
Sunshine, jaz sem še vedno pozitivna in se mi še vedno zdi, da si verjetno noseča. Počakaj recimo do četrtka ali petka in res jutranji urin, pa CB in ni vrag da ne pokaže kot je prav, ker od 31.1. je pa res že strašno daleč, sedaj bi pa res že test moral pokazati, kljub daljšim ciklusom.

Neposredna povezava do sporočila: 457
15.3.2016 18:01:30   
Sunshine93
Hvala vam za vzpodbudne besedee ..
Upamo, da je to to .. user posted image
Jaa res je od 31.1 je že kar dolgaa.. nvem če v petek nebo na cbuser posted image .. bomo pa na krvnega šli ..
Seveda če ne bouser posted image ..

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 458
15.3.2016 21:28:30   
madjanca
Vidim, da se kar dogaja... navijam in drzim pestke za vse vas... cimvec user posted image user posted image user posted image ...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa se "pripravljam" na bodoco nosecnost.. sem na dabrostonu in mi nonstop slabi pa res sem v zelo slabem stanju.. tako, da bodo nosecniske slabosti (ko enkrat bodo) macji kaselj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 459
15.3.2016 21:34:06   
Sunshine93
Nooo super.. se že uvajaš in pripravljaaš na nosečnost in slabosti user posted image

Pomlaaad boo vsem prinesla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saaam optimistično naprej user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 460
15.3.2016 22:15:36   
madjanca
Ja... ma upam, da ne bo tao hudo. Ker sem ze fertik in na koncu z mocmi. Tale kemija je prevelik zalogaj zame user posted image

Ampak se tolazim s tem, da mogoce bo kaj pomagalo. Moj mi sicer pravi, da je ze in da naj naredim kaksen test, ker sumi da sem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 461
15.3.2016 23:53:23   
mimi_ka
Ashatan in Janchek kako sem se zdaj nasmejala vajini debati o krvomočnici user posted image in ja, res je, da smo si vse tri podajale ta paketek krvomočnice od Janchek user posted image no meni je očitno prinesla srečo, čeprav se ni dobro izteklo, upam, danbo tudi tebi, Ashatan. Drugače pa meni so O testi prejšnji mesec, ko ama je uspelo zanosit, kazali točno take črtice kot tebi. Prvi dan komaj vidno, drugi dan malo bolj močno, tretji pa dosti močnejšo od kontrolne. No in na tisti zadnji dan nama je očitno uspelo user posted image

Drugače pa danes sem bia na kontroli pri svojem G. Vse v najlepšem redu, sluznica, jajčniki. Levi jajčnik tik pred ovulacijo, jutri bo verjetno dan D, samo mi je odsvetoval to rundo zanosit, ker si telo ni še čisto opomoglo. Po naslednji M pa greva lahko ponovno v akcijo. Če v pol leta ne uspe, pa moram nazaj, da se bova pogovorila kako naprej. Ampak on he prepričan, da bo uspelo. Mi je pa naročil obvezno jemanje folne in čim majn sekiranja in razmišljanja o vsem tem. Ja lahko njemu govorit user posted image no, se bom potrudila po najboljših močeh..

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 462
16.3.2016 0:06:29   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Punce, dejte mi neki povedat.

Glede na to, da vse načrtujemo nosečnost... Kako se obnašate od O do menstruacije, ko še ne veste, a bo user posted image al ne? Se izogibate težkim bremen, ne delate kakšnih vaj za trebuh itd.)?

Mene je včeraj mož kregal, ker sem delala ene take telovadne vaje, ki so v nosečnosti odsvetovane - kao pazi se, dokler ne veš kako in kaj. Meni se pa to zdi rahlo pretirano, da se bom pa zdaj vsak mesec 14 dni pazila "za vsak slučaj".

Jaz živim normalno. Bojim se edino, ker delam z nevarnimi kemikalijami, da bi škodovala plodu. Samo mislim, da je brezveze, da se sekiram predno je kaj na tem. Bom potem to bolj pazila. Sicer je pa moj tak, da me on miri, da naj ne zganjam panike dokler ne vem če je kej al ni.

Damuš glede telovadbe po moje se ni za sekirat. Jaz sem se zelo bala zdaj, ko sem zanosila in ker sem imela nonstop te krče, da mi škodi, ker dvigujem malega, ki ni tako lahek. Sem se bala, da je to pripomoglo tudi kaj k temu, da je prišlo do splava. in sem v bolnici to omenila ginekologu. Mi je rekel, gospa vi če ste pri moči, lahko tudi sod nafte dvignete, pa vam v tako zgodnji nosečnosti ne bo škodilo, ker ta plod je še tako majhen in na varnem v maternici kot ribica sredi oceana, ki ji nevihta ne more do živega. Problem z dvigovanjem se pojavi kasneje, ko je plod večji in težji in lahko pride do odstopa posteljice. To se je zgodilo lani moji sestrični in je rodila pet tednov prej. Hvala bogu je bilo z otrokom vse ok.

noname ja kemikalije znajo bit problem, vendar kasneje, ko boš zanosila. Saj verjetno te bo že tvoj ginekolog poslal na bolniško, ko boš povedala na kakem del. mestu si. Moja znanka dela v laboratoriju tudi s strupenimi snovmi in ko je zanosila, je šla najprej na drugo del.mesto za nekaj časa, potem pa na bolniško.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 463
16.3.2016 6:50:11   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Jaz pa se "pripravljam" na bodoco nosecnost.. sem na dabrostonu in mi nonstop slabi pa res sem v zelo slabem stanju.. tako, da bodo nosecniske slabosti (ko enkrat bodo) macji kaselj user posted image

Joj, božica. Ti nič ne zavidam ... Ko se spomnim na moje nosečniške slabosti ... user posted image Kaj vse morate ene prestati ... Držim pesti, da se je že prijelo. user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 464
16.3.2016 7:00:09   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

Drugače pa danes sem bia na kontroli pri svojem G. Vse v najlepšem redu, sluznica, jajčniki. Levi jajčnik tik pred ovulacijo, jutri bo verjetno dan D, samo mi je odsvetoval to rundo zanosit, ker si telo ni še čisto opomoglo. Po naslednji M pa greva lahko ponovno v akcijo. Če v pol leta ne uspe, pa moram nazaj, da se bova pogovorila kako naprej. Ampak on he prepričan, da bo uspelo. Mi je pa naročil obvezno jemanje folne in čim majn sekiranja in razmišljanja o vsem tem. Ja lahko njemu govorit user posted image no, se bom potrudila po najboljših močeh..
Super Mimi_ka, da je vse vredu.

Glede telovadbe pa ... se strinjam s tabo. Spomnim se enga Pušenjakovega odgovora, ko so punce spraševale, kolk lahk dvignejo, pa kaj lahko počnejo. Pa jim je napisal, da če bi bilo res tako, kot one trdijo (oz. sprašujejo), da bi človeštvo že zdavnaj izumrlo. In da če ti je namenjen SS, da bo do njega prišlo ne glede na to, da ti ležiš in počivaš in nič ne delaš.

Vse to vem, ampak včasih me pa vseen đe mal zaskrbi. Sam se probam čim prej spravit v reduser posted image

Kolk je pa star tvoj mali?

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 465
16.3.2016 9:19:47   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Joj, božica. Ti nič ne zavidam ... Ko se spomnim na moje nosečniške slabosti ... user posted image Kaj vse morate ene prestati ... Držim pesti, da se je že prijelo. user posted image

Moj pravi, da se je ze.. samo dvomim. Se mi zdi, da lahko odstevam pocasi ure do user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 466
16.3.2016 9:39:26   
bubika86
živjo punce,

upajmo, da bo na seznamu ta mesec čimveč user posted image user posted image user posted image

moje user posted image še ni, čakam čakam, da bi pa še en test naredila se ga kr malo oklepam, še kupit ga nisem šla. user posted image

Na vsake tok me špikne v trebuhu in v prsih, slabosti ni, hitro mi rata vroče pa tut hitro me zazebe, ponoči se zbujam... ne vem a mi je ta HSG zmešal ciklus user posted image . Aja pa 2. krog že pijem čaj od krvomočnice.

< Sporočilo je popravil bubika86 -- 16.3.2016 9:40:24 >

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 467
16.3.2016 9:52:24   
mimi_ka
Damuš februarja je bil tri leta.
Madjanca in bubika86 držim pesti, da je nekaj na tem user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 468
16.3.2016 10:22:55   
bubika86
mimi_ka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 469
16.3.2016 10:38:59   
ela23
Punce, tudi jaz ne bom polepšala seznamčka. user posted image

Glede na to, da sem ta mesec veliko bolj pričakovala kot prejšnje, sem tudi dosti bolj razočarana. Jutri bo že bolje ...

Hvala za vse informacije o HSG-ju. Počakala bom še eno user posted image in če tudi takrat ne bo nič, bom šla po napotnico. Malo odlašam, ker se bojim rezultata.

Žal nimam časa, da pokomentiram še ostale stvari. Morda se oglasim še zvečer.

Lep dan

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 470
16.3.2016 11:10:02   
Janchek81

Ashatan in Janchek kako sem se zdaj nasmejala vajini debati o krvomočnici user posted image in ja, res je, da smo si vse tri podajale ta paketek krvomočnice od Janchek user posted image no meni je očitno prinesla srečo, čeprav se ni dobro izteklo, upam, danbo tudi tebi, Ashatan. Drugače pa meni so O testi prejšnji mesec, ko ama je uspelo zanosit, kazali točno take črtice kot tebi. Prvi dan komaj vidno, drugi dan malo bolj močno, tretji pa dosti močnejšo od kontrolne. No in na tisti zadnji dan nama je očitno uspelo user posted image

Nisem na tekočem, kaj se je potem zgodilo? user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
16.3.2016 11:36:05   
mimi_ka
Janchek v šestem tednu krvavitev in spontani splav. Totalen šok tisti teden user posted image zdaj sem že ok, sem se nekako pomirila s tem, da je tako pač moralo biti in je že narava poskrbela, da se je tako zgodilo. Pri vsem skupaj sem hvaležna, da se je že moglo tako zgoditi, da se je zgodilo tako zgodaj, ker si ne predstavljam kako bi bilo kasneje, ko bi že videla plodek in srček. Zdaj moram vsaj eno menstruacijo počakati, da si maternica malo opomore in potem lahko poskusiva znova. Saj me je kar malo strah spet it v to, ampak želja po otroku je še vedno in mislim, da bomo poskusili znova. Bom pa zdaj, če uspe, verjetno vseh devet mesecev na trnih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 472
16.3.2016 12:11:27   
bubika86
mimi_ka ti naslednji mesec bodi pridna, ker se rado prime takoj po ss in držim pesti da boš kmalu srečka user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 473
16.3.2016 12:17:02   
Janchek81

Janchek v šestem tednu krvavitev in spontani splav. Totalen šok tisti teden user posted image zdaj sem že ok, sem se nekako pomirila s tem, da je tako pač moralo biti in je že narava poskrbela, da se je tako zgodilo. Pri vsem skupaj sem hvaležna, da se je že moglo tako zgoditi, da se je zgodilo tako zgodaj, ker si ne predstavljam kako bi bilo kasneje, ko bi že videla plodek in srček. Zdaj moram vsaj eno menstruacijo počakati, da si maternica malo opomore in potem lahko poskusiva znova. Saj me je kar malo strah spet it v to, ampak želja po otroku je še vedno in mislim, da bomo poskusili znova. Bom pa zdaj, če uspe, verjetno vseh devet mesecev na trnih user posted image

Si mela potem abrazijo?
Definitivno se strinjam s tabo, da bolje zdaj kot kasneje .. jaz sem mela v 24 tednu k sm ga že čutila in vse ... tko, da ti je blo to vse prihranjeno - vem pa da je vseen boleče ...

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 474
16.3.2016 13:47:31   
pikapoka pika
ela23 user posted image user posted image

Pri meni tudi bolj majhna verjetnost ta mesec ker sva med O bila crknjena..pa komu se da user posted image ko cel dan delaš, zvečer pa tamali ne zaspijo do 11h user posted image user posted image . Pol ko maš enkrat otroke ne gre več tko, da bi kar vsak dan mel energijo za to, vsaj ko so tok majhni ne user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?