|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
11.3.2016 20:49:59   
madjanca
Moram pohvalit mojega mozeka, da mi zelo stoji ob strani in si obcasno tudi kaj prebere.. in pa mislim,da je njegova zelja veliko veliko vecja kot moja.. vedno me vzpodbuja, ceprav me trenutno pusti bolj na miru, ker sem jaz po enem letu malce obupala.. rabim cas, da se spravim k sebi in v nove boje.. sem bolj custveno obcutljiva. Edino moti me malce, ker se z mojo tasco odlicno razumeta in ji o mojih tezavh pove cisto vse in tudi o mojih pregledih, zato se sama izmikam malo teh debat.. sva se pa o tem tudi pogovorila, samo vseeno imam tak cuden obcutek pri njej na obisku, ker mi po glavi hodi kaj vse ve...

Moram pohvalit seznamcek, samo se navijacice bi lahko dodale user posted image ker na seznamcek pa se bom pridruzila cez kaka dva mesca, ko se mi ciklus malo uredi in ko pridem malce k sebi user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 351
12.3.2016 16:10:57   
Tara90
Punce,a ima katera izkušnje z O testi? Naredila sem tri, v četrtek, včiraj in danes in vsi trije so pozitivni. Na vseh treh je testna črtica enako močna kot kontrolnauser posted image Nič več mi ni jasno! Sem pa v četrtek opazila nekaj sluzi, ki je včeraj in danes ni več. Ne razumemuser posted image Sem pa vse tri teste delala popoldne, nobenega s prvim jutranjim urinom. A se je kateri od vas že zgodilo kaj podobnega?

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 352
13.3.2016 14:41:32   
Ashatan
Pojmam nimam, mogoče ker O ne traja samo en dan in ti je za to pokazalo vsaki dan močno črtico, ker si res trofila pravi čas, dva dni prej, dan prej in dan Ouser posted image Če jih še imaš, pa naredi še kakšnega jutri in pojutrišnjem, da vidiš če se črtica svetli. Drugače pa tak super, da ti je pokazala in sta pravi čas bila aktivna in bo naslednja pozitivna stvaruser posted image

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 353
13.3.2016 17:03:37   
Allstar
Ashatan ta je pa res dobra user posted image . Če ti je ugotovila, nam povej, da bomo še mi šle do nje, plačaš kakšnih 10 eurov več, ampak imaš še čisto kožo za povrh user posted image

madjanca dodam še navijačice in uapm da se čimprej vpišeš na seznamček in obarvaš zeleno user posted image .

Tara90 jaz imam kontra izkušnje, mi več ciklov ni pokazalo nič user posted image . Pri prejšnjem ciklu pa mi je pokazalo dva dni zaporedoma, dopoldan rahlo črtico, bolj rahlo kot kontrolno. Za tebe pa nimam pojma. Načeloma naj bi bil hormon povišan 12 do 24 ur. Katere teste pa uporabljaš? Več kje sem zasledila, da naj ne bi bili zanesljivi. Najbolj zanesljiv je izcedek. Ko je največ "beljaka" naj bi prišla ovulacija - enkrat od tistega dne do 3 dni vnaprej, največkrat 2 dni po najbolj obilnem izcedku. Tudi meni se je rwhla črtica pokazala 2 dni po tem.

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 354
13.3.2016 18:58:47   
Tara90
Uporabila sem ene nemške teste iz Mullerja..sem pa zdaj naredila še enega in je pokazal že precej šibkejšo črtico. Še vedno sicer ne razumem kako je mogoče, da mi tri dni kaže enako močno, očitno imam hormon povišan dlje časa, ne vem kako naj si drugače to razlagamuser posted image Bi pa rekla da so kar pravilno pokazali, ker "beljaka" sem imela največ v četrtek popoldne, testi pa so pokazali pozitivno v četrtek, petek in soboto. Kakorkoli že, ta vikend sva bila zelo pridna, zdaj pa mi ne preostane drugega kot počakat 14 dni da vidimo kaj bo s tegauser posted image Seveda pa morava še naprej pridno user posted image za vsak slučaj, pravi mojuser posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 355
13.3.2016 19:54:43   
pikapoka pika
Tara90 katere O teste pa maš? Meni pokaže samo en dan v ciklu pozitivno, kak dan prej pa rahlo črtico. Izcedki pa pri meni niso zanesljivi za ugotavljanje O. Ti testi pokažejo tudi nosečnost, ker reagirajo tudi na hcg ki se začne proizvajat ob vgnezditvi..je kakšna možnost da si že noseča?

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 356
13.3.2016 19:56:49   
pikapoka pika
aja sele zdle mi je pokazalo tvoj post kjer si že odgovorila..

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 357
13.3.2016 20:15:21   
Daise
Ojla bejbe!

Nič se nisem oglasila, sem si nakopala noroooo dela s temu blogam, zdej sva pa polega vsega poskusila še z vloganjem. Sem vas brala in spremljala in pošiljam en VELIK objem vsem ki vas je ta mesec spet obiskala tista grda rdeča tečka...

To je najin 2. krog, družbe pa še nimava...

Danes je dan, ko ne pričakujem moje tečke, in se presenetljivo še ni pokazala! Dopoldne me je šraufalo kot da jo bom dobila, potem se je pa kr nehalo... o znakih sploh govorila ne bom, ker jih mam itak vsak mesec, na koncu pa nič. Ta mesec me je edino presentila kako noro tečna sm že tri dni. Sicer je bila ena močna luna, ampak res... tako kot sm bila pa zadnje dni prstjena je pa že nenormalno...

Javim, ko bo kaj novega! Držim pesti za vse, ki še čakate na plusek, in pošiljam veliko sreče!!

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 358
13.3.2016 20:42:34   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: Daise

Ojla bejbe!

Nič se nisem oglasila, sem si nakopala noroooo dela s temu blogam, zdej sva pa polega vsega poskusila še z vloganjem. Sem vas brala in spremljala in pošiljam en VELIK objem vsem ki vas je ta mesec spet obiskala tista grda rdeča tečka...

Danes je dan, ko ne pričakujem moje tečke, in se presenetljivo še ni pokazala! Dopoldne me je šraufalo kot da jo bom dobila, potem se je pa kr nehalo... o znakih sploh govorila ne bom, ker jih mam itak vsak mesec, na koncu pa nič. Ta mesec me je edino presentila kako noro tečna sm že tri dni. Sicer je bila ena močna luna, ampak res... tako kot sm bila pa zadnje dni prstjena je pa že nenormalno...

Javim, ko bo kaj novega! Držim pesti za vse, ki še čakate na plusek, in pošiljam veliko sreče!!

Tvoj bolg je odličen. Super sta oba s tvojim dragim. Skratka super, res rada berem vse kar objaviš.

Držim pesti, da je tale krog uspešen in da nas boš kmalu razveselila s kakšno čudovito novičko. Potem pa lepo v blog vsakotedensko napisat kaj lepega o vsakem tednu posebnouser posted image

(odgovor članu Daise)
Neposredna povezava do sporočila: 359
13.3.2016 20:58:56   
Daise

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: Daise

Ojla bejbe!

Tvoj bolg je odličen. Super sta oba s tvojim dragim. Skratka super, res rada berem vse kar objaviš.

Držim pesti, da je tale krog uspešen in da nas boš kmalu razveselila s kakšno čudovito novičko. Potem pa lepo v blog vsakotedensko napisat kaj lepega o vsakem tednu posebnouser posted image

Hvala tiii!! Joj, ja ko bi bil tak scenarij super :) Mam že ogromno idej za primer (težko pričakovane) nosečnosti, tako, da upam, da se kmalu prime :D Zate pa tud fejst stiskam pesti :))

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 360
13.3.2016 21:35:00   
..noname..
Potem je pa sploh nujno, da ti tale mesec uspe. Boš polno zaposlena user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 361
13.3.2016 21:59:49   
Allstar
user posted image user posted image user posted image MARECuser posted image user posted image user posted image

2.3.
user posted image Allstaruser posted image
5. krog, 0 otrok

3.3.
user posted image Tejči Huser posted image
1. krog, 1 otrok

5.3.
user posted image Taromauser posted image

7.3.
user posted image user posted image Pikica 4user posted image user posted image
9. krog, 2 otroka

8.3.
Sandyy

9.3.
user posted image Katrissuser posted image
8. krog, 0 otrok
user posted image tuttifruttiuser posted image
15. krog, 0 otrok

10.3.
user posted image Pelkaauser posted image
4. krog, 0 otrok

13.3.
Daise
2. krog, 0 otrok

16.3.
ela23
12. krog, 1 otrok

17.3.
mava1975

22.3.
..noname..
3. krog, 0 otrok

27.3.
pikapoka pika
2. krog, 2 otroka
Tara 90
11. krog, 0 otrok

31.3.
Ashatan
2. krog, 2 otroka

Enkrat v marcu
N23OK
mojamiska
1 otrok

user posted image Navijačiceuser posted image : madjanca, Damuš, mimi_ka, Amour

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 362
14.3.2016 6:48:38   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

Pojmam nimam, mogoče ker O ne traja samo en dan in ti je za to pokazalo vsaki dan močno črtico, ker si res trofila pravi čas, dva dni prej, dan prej in dan Ouser posted image Če jih še imaš, pa naredi še kakšnega jutri in pojutrišnjem, da vidiš če se črtica svetli. Drugače pa tak super, da ti je pokazala in sta pravi čas bila aktivna in bo naslednja pozitivna stvaruser posted image

Tudi jaz imam v spominu podatek, da je hormon povišan največ 24 ur. Z O testi pa nimam izkušenj, zato ti nimam kaj pametnega svetovati. Pridna sta bila ... kaj več pa ne moreš narediti. Držim pesti, da bo čez 14 dni user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 363
14.3.2016 8:08:10   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

Tudi jaz imam v spominu podatek, da je hormon povišan največ 24 ur. Z O testi pa nimam izkušenj, zato ti nimam kaj pametnega svetovati. Pridna sta bila ... kaj več pa ne moreš narediti. Držim pesti, da bo čez 14 dni user posted image

Hormon je povišan samo 24 ur, tko, da lahko, da si mal 'zasrala' s testi, da si jih delala napačno al pa so testi 'čudni' user posted image POnavad pokaže obe črtici samo enx isto obarvani, ne pa 3 dni zaporedoma user posted image
Mah, sm pomoje doštudirala s temi testi ... pa sem sama še mislila, da je z mano nekej narobe, pa sm ugotovila, da so krivi testi user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 364
14.3.2016 8:26:37   
mojamiška
Dobro jutro,

evo moja user posted image je priteklauser posted image Kaj več pa drugič, ker danes sem čisto brez volje.....

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 365
14.3.2016 8:36:33   
Ashatan
Jutrouser posted image

Kje pa se da od Daise blog brati?

Če zna moja kozmetičarka brati kožouser posted image še pred testom, vas vse tja napotimuser posted image . Ampak sigurno nisem noseča, če sem šele imela M in konec tega tedna, verjetno vikend, bi naj šele bila O. Ali se je pa zgodil kaki čudežuser posted image

Recite ve meni, kako pa opazite povečani beljakasti izcedek pred O user posted image . Ko grem na stranišče itak najprej lulam in ko se obrišem ni nobenega izcedka več seveda. Kar tako greste pogledati večkrat na dan? Ali čutite da imate izcedek? Jaz še nikoli nisem nič kaj opazila zelo drugačnega, da bi vedela..... enostavno kako se to preverja in kdaj?

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 366
14.3.2016 8:36:50   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Dobro jutro,

evo moja user posted image je priteklauser posted image Kaj več pa drugič, ker danes sem čisto brez volje.....

user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 367
14.3.2016 8:38:59   
Janchek81

Jutrouser posted image

Kje pa se da od Daise blog brati?

Če zna moja kozmetičarka brati kožouser posted image še pred testom, vas vse tja napotimuser posted image . Ampak sigurno nisem noseča, če sem šele imela M in konec tega tedna, verjetno vikend, bi naj šele bila O. Ali se je pa zgodil kaki čudežuser posted image

Recite ve meni, kako pa opazite povečani beljakasti izcedek pred O user posted image . Ko grem na stranišče itak najprej lulam in ko se obrišem ni nobenega izcedka več seveda. Kar tako greste pogledati večkrat na dan? Ali čutite da imate izcedek? Jaz še nikoli nisem nič kaj opazila zelo drugačnega, da bi vedela..... enostavno kako se to preverja in kdaj?

Ponavad ko greš lulat in se obrišeš je ta izcedek prisoten pač potem na papirju ane...potem preveriš ali je že gost ali se vleče .. in po tem ugotoviš kdaj je O .. user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 368
14.3.2016 8:46:11   
Damuš

Jaz ga opazim, ko grem na WC. Al na hlačkah al pa ko se obrišem.
Včasih je večkrat po malo, včasih je pa samo enkrat taka velika kepa sluzi (prozorna in vlecljiva - kot surov beljak. Te sluzi je bilo kdaj tudi že za celo pest.
Najprej itak opazim občutek vlažnosti na hlačkah, pa malo po malo tako gosti izcedki tu in tam čez dan. potem pa en dan ful te beljaksate sluzi. Potem pa spet nič.

Zdaj ta mesec je bilo celo tako, da sem sluz opazila samo enkrat. pa takrat res veliko.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 369
14.3.2016 9:01:46   
mava1975
Mislim, da se pri meni tudi pripravlja, glava me boli že tri dni...user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 370
14.3.2016 9:18:24   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Dobro jutro,

Žal mi jeuser posted image

Nekako slabo nam gre ta mesec, samo ena zelena na seznamu in takorekoč sredi meseca smouser posted image . Prejšnji mesec jih je menda 5 ali 6 bilo zelenih.......

Jaz torej tega izcedka nimam, še nikoli nisem opazila na napirju česa obilnega ali česarkoli pač, tudi na hlačkah ne. Vedno imam nekaj izcedka, ampak česa zelo obilnega ali prozornega ali vlečljivega pa še nikoli nisem opazila, da bi to bilo res nekaj zeloooo drugačnega.

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 371
14.3.2016 9:55:33   
Sandyy
Zivjo punce
Jaz vam zelim veliko srece da bi zanosile namrec jaz danes je 12 mesec kar ni uspelo tko da sem se odlocila da se ustavim!
Prisla sem se POSLOVIT kajti ne bom vec brala forumov in pisala. Pridem vas obiskat ko bom zagledala plusek ko me bo en dan presenetu. Odlocila sem se da ne bom vec cakala kdaj bo plus ker sem celo leto porabila za to! Zdaj pa je cas da odmislim in kar bo bo.user posted image Jaz bom pa samo zivela svoj lajf tako kot je pa ko bo usoda pripeljala user posted image bo se lepse :)
Pozdravcek in srecno vsem <3
Sandra

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 372
14.3.2016 10:08:23   
Ashatan
Srečno Sandyy , želim ti da se fajn odklopiš in da kmalu zagledaš plusekuser posted image

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 373
14.3.2016 10:12:55   
mava1975
Sandyy držim pesti in da čim prej zagledaš user posted image

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 374
14.3.2016 10:18:50   
Damuš
Sandyy držim pesti, da kmalu zagledaš user posted image .

Čim bolj odklopi in se sprosti.

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?