|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
3.3.2016 9:27:02   
mojamiška

IZVIRNO SPOROČILO: Tejči H

Kako sem žalostna. Ko sem se že veselila, da pa mogoče bo ratalo. Danes pa me present user posted image user posted image user posted image
Pa ko sem se počutila čisto drugače, kot ostale dneve pred user posted image . Očitno samo od psihe.

To se je pa tut meni že naredilo, isti znaki kot sem jih mela ko sem bila n, delam test negativen in potem user posted image , nisem mogla verjet. Ja očitno nam psiha fajn ponagaja včasih.

Drugač pa user posted image ......glavo gor in v nove boje, ni druge

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 201
3.3.2016 9:28:51   
mojamiška

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Midva pa se ne morvabzmenit za dopust. On bi sel na hvar ali pag, jaz pa morja ne prenasam.. raje bi sla v kako logarsko dolino ali pa na veliko planino. Pa pravi on meni, da se moram kar navadit hodit na morje zarad otrok, ko enkrat bojo.. pa mu ne morem dopovedat, da ni nujno hodit na morje z otroci..

Se strinjam s tvojim, morje otrokom veloko pomeni, no vsaj večini. Sej če je še kaj drugega zraven je itak super ampak morje je zakon.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 202
3.3.2016 9:34:43   
pikapoka pika

tejči h škoda user posted image . upam da bo naslednji mesec uspešen. Psiha je pa hudič ja.. Jaz si tiste par dni pred M sploh ne zaupam več ker itak vsako malenkost pretvorim v znak nosečnosti.

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 203
3.3.2016 10:02:55   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Midva pa se ne morvabzmenit za dopust. On bi sel na hvar ali pag, jaz pa morja ne prenasam.. raje bi sla v kako logarsko dolino ali pa na veliko planino. Pa pravi on meni, da se moram kar navadit hodit na morje zarad otrok, ko enkrat bojo.. pa mu ne morem dopovedat, da ni nujno hodit na morje z otroci..

Se strinjam s tvojim, morje otrokom veloko pomeni, no vsaj večini. Sej če je še kaj drugega zraven je itak super ampak morje je zakon.

Jaojjj to mi pa ne disi prevec. Upam, da bojo otroci po meni ;) potem pa naj mi vdaj sedaj do prvega otroka pusti ne hodit na morje.. pa se potem ene tri leta :)

Neposredna povezava do sporočila: 204
3.3.2016 10:07:23   
Damuš

Tud midva sva imela probleme. On bi šel v gore, jaz pa na morje. Pa da ne bo pomote, nimam nič proti hribolazenju, ampak poletja brez morja si pa ne znam predstavljati. No njemu je pa ležanje na plaži čista potrata časa, on bi bil aktiven pa hodil, kolesaril.
Lani sem ga komaj prepričala, da sva šla za 6 dni na morje. Pa mu je bilo tako všeč (no videl je, da je hčerki blazno všeč), da se letos strinja da gremo za dlje časauser posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 205
3.3.2016 10:07:48   
mojamiška

Jaojjj to mi pa ne disi prevec. Upam, da bojo otroci po meni ;) potem pa naj mi vdaj sedaj do prvega otroka pusti ne hodit na morje.. pa se potem ene tri leta :)

Zakaj pa ne maraš morja če n skrivnost?

Drgač pa vsak najmalo popusti pa pejta na oba konca pa bota oba zadovoljna. Drugač je blo mojemu to tut full čudno, ker niso nikoli hodili na morje, mi pa vsako leto in mu ni blo jasno kaj počet tam pa da tok časa ne delaš,....No ko sva pa prvo leto šla mu je blo pa všeč in je prec rekel, da bi se na to dalo navadit. No zdej je istega mnenja kot jaz, morje je zakon, ne zamenja za ničuser posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 206
3.3.2016 11:04:04   
Allstar
user posted image user posted image user posted image MARECuser posted image user posted image user posted image

2.3.
Allstar

3.3.
user posted image Tejči Huser posted image

5.3.
Taroma

7.3.
Pikica 4

8.3.
ela23
Sandyy

9.3.
Katriss
tuttifrutti

13.3.
Daise

17.3.
mava1975

22.3.
..noname..

27.3.
pikapoka pika
Tara 90

31.3.
Ashatan

Enkrat v marcu
N23OK
mojamiska

< Sporočilo je popravil Allstar -- 3.3.2016 11:05:28 >

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 207
3.3.2016 11:08:25   
Allstar
Tejči H žal mi je user posted image . Saj bo, pa ta mesec v nove boje pa bo ;) user posted image . Kolki krog se vidva trudita?

Jaz jo pa čakam. Zamuja mi 2 dni, test pa je negativen. Če je do sobote ne bo, potem naredim še CB digital.

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 208
3.3.2016 11:34:02   
pikapoka pika

Drgač pa vsak najmalo popusti pa pejta na oba konca pa bota oba zadovoljna. Drugač je blo mojemu to tut full čudno, ker niso nikoli hodili na morje, mi pa vsako leto in mu ni blo jasno kaj počet tam pa da tok časa ne delaš,....No ko sva pa prvo leto šla mu je blo pa všeč in je prec rekel, da bi se na to dalo navadit. No zdej je istega mnenja kot jaz, morje je zakon, ne zamenja za ničuser posted image

Mi smo tudi vsi morski. Smo vsako leto po en mesec vse skupaj na morju ali pa še več. Tamali pa tudi komaj čakajo morje. user posted image

Držim pesti Allstar da bo plusek!

Neposredna povezava do sporočila: 209
3.3.2016 11:35:11   
Sareta88

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Tejči H žal mi je user posted image . Saj bo, pa ta mesec v nove boje pa bo ;) user posted image . Kolki krog se vidva trudita?

Jaz jo pa čakam. Zamuja mi 2 dni, test pa je negativen. Če je do sobote ne bo, potem naredim še CB digital.

Kaj pa če si imela kasneje O pa zato test še ne kaže? Držim pesti za plusek user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 210
3.3.2016 11:58:36   
mimi_ka
Punce jaz imam žal slabo novico. Moja nosečnost se ni izšla user posted image
Včeraj zjutraj sem dobila krvav izcedek, danse je pa vlila kri. Sem klicala v bolnico, kaj naj in so mi svetovali, da počakam do jutri, če bo krvavitev močnejša, moram nazaj, če pa bo samo kot močnejša menstruacija pa nima smisla hodit, ker se bo verjetno samo sčistilo. V torek pa grem do svojega ginekologa, da me pregleda in mi pove kako in kaj naprej.
Držim pesti za pluske ta mesec in se vam oglasim še kaj, ko bom vedela kaj več.

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 211
3.3.2016 12:08:10   
Damuš
Ojoj Mimi_ka. Žal mi je, da se je tako končalo. Sem upala, da bo vse ok.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 212
3.3.2016 12:14:24   
pikapoka pika
joj mimi_ka žal mi je user posted image drži se!

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 213
3.3.2016 12:37:06   
ela23
Mimi_ka, žal mi je, da se ni izšlo. user posted image Držim pesti zate, da kmalu ugledaš nov user posted image in da se takrat konča srečno.

Še nekaj dni pa tudi jaz delam test ... Ne vem, zakaj sem ta mesec bolj nestrpna od ostalih. Najraje bi ga delala že danes. user posted image

Allstarm, držim pesti, da se user posted image ne prikaže. user posted image user posted image

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 214
3.3.2016 12:44:37   
madjanca

Ne prenasam dobro vrocine. Ponavadi mi slabi.. in sploh mi ne sede gmota ljudi, ki se paca tam na soncu... zame bi bila idealna zima celo leto, da bi lahko smucala skozi user posted image zato tudi malce odlasam trenutno z zanositvijo, ker vem, da bi bilo poletje zame le se vecja muka.
Ce se nama uspe zmenit, bi sla mogoce za kaka dva dni na morje in malo se v hribe. Upam user posted image

mimi_ka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 215
3.3.2016 12:50:10   
Sareta88

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

Punce jaz imam žal slabo novico. Moja nosečnost se ni izšla user posted image
Včeraj zjutraj sem dobila krvav izcedek, danse je pa vlila kri. Sem klicala v bolnico, kaj naj in so mi svetovali, da počakam do jutri, če bo krvavitev močnejša, moram nazaj, če pa bo samo kot močnejša menstruacija pa nima smisla hodit, ker se bo verjetno samo sčistilo. V torek pa grem do svojega ginekologa, da me pregleda in mi pove kako in kaj naprej.
Držim pesti za pluske ta mesec in se vam oglasim še kaj, ko bom vedela kaj več.

mimi_ka ma ne :( Tako sem bila vesela zate, sploh ker smo v februarski temi klepetale in se spodbujale! Upam, da boš šla v nove boje in da se mogoče v kaki od naslednjih tem srečamo! Držim pesti, da bo vse okuser posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 216
3.3.2016 14:27:03   
Allstar
Ooooo mimi_ka user posted image user posted image user posted image user posted image
Greva skupaj v nove boje. Tudi meni se je pravkar vlila user posted image user posted image .

Slabo smo začele ta seznamček, upam da ga boste ve punce popravile.

Zdaj greva v 6 krog...vem da še ni panike, ampak meni se takoooo vleče! Prav spoštujem punce, ki delajo na otročku leto ali več in ostajajo pozitivne in se ne obremenjujejo. Bo že. Mogoče je pa to zato, ker sem vedno govorila, da ne bi imela zimskega otroka :)

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 217
3.3.2016 14:54:41   
Allstar
user posted image user posted image user posted image MARECuser posted image user posted image user posted image

2.3.
user posted image Allstaruser posted image

3.3.
user posted image Tejči Huser posted image

5.3.
Taroma

7.3.
Pikica 4

8.3.
ela23
Sandyy

9.3.
Katriss
tuttifrutti

13.3.
Daise

17.3.
mava1975

22.3.
..noname..

27.3.
pikapoka pika
Tara 90

31.3.
Ashatan

Enkrat v marcu
N23OK
mojamiska

< Sporočilo je popravil Allstar -- 3.3.2016 14:55:05 >

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 218
3.3.2016 14:57:20   
Tejči H
Trudiva se šele 1 prvi mesec. Pri sinu sva se tudi trudila samo en mesec.
Sm pa malo zmedena. Ponavadi je user posted image že prvi dan kar močna, sedaj pa imam samo bel tok pomešan z rjavim izcedkom. Zjutraj potem ko sem nardila test je bilo samo malo krvi.
Mislite, da je še zmeraj upanje?

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 219
3.3.2016 15:27:48   
..noname..
Oh mimi_kauser posted image drži se...čaka vaju lepša prihodnost...drži se, mi smo s teboj..

Tale marec se ni dobro začel...jaooo sploh mi ni všeč...pa še jaz tam proti koncu meseca...

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 220
3.3.2016 18:04:37   
Tara90
Ojoj mimi_ka tudi meni je zelo žal zateuser posted image
Ne obupat, bori se naprej! Upam da čimprej spet zagledaš user posted image in da se takrat srečno končauser posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 221
3.3.2016 19:25:18   
pikapoka pika
Tejči H možno je vse. Kaj dosti kot še malo počakat ne moreš narest. Lahko da si imela ovulacijo ta cikel kasneje in je to šele vgnezditvena krvavitev ali pa je samo tak začetek M.

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 222
3.3.2016 20:05:24   
Damuš
Punce, jaz pa ne vem več kaj je z mano.
Že tri dni sem ko cunja z glavoboli. Od včeraj naprej pa mi je tudi slabo. Danes me je prešinilo, da sem mogoče noseča (pred manj kot tednom dni sem imela M čisto normalno). Danes sem prespala cel popoldan pa sem še vseeno čisto adijo.

Sploh ne vem kaj naj. Vem, da je skoraj nemogoče, da bi bila noseča. A možnost obstaja vedno. Razmišljam, da bi zjutraj naredila test. Za vsak slučaj.
Čeprav močno upam, da nisem noseča (ja, saj vem ... se čudno sliši na tej temiuser posted image ) - to ps zato, ker sem v teh treh dneh pojedla kar nekaj nalgesinov za glavobol. kar pa za morebitno nosečnost ne bi bilo ravno OK.

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.3.2016 7:52:12   
madjanca
Tudi jaz nisem najbolj prava.. to je zaradi vremena pomojen.. ker en dan sneg, drugi dan dez, sonce in spet sneg in spet sonce....

Jaz imam pa bolj v moji glavi tezave. Ze stiri dnj nazaj bi mogla zaceti z dabrostonom ampak se bojim stranskih ucinkov, potem pa nadaljevati s klomidom. Use bi bilo lepo in prav, ce nebi vceraj moz rekel, da naj ze enkrat jem te tablete, ker si zeli ze eno bebico..

Mislim da je to vse vpliv nosecnic okoli naju. Sploh ker je prejsnji teden rodila sestra, brat bo pa pestval cez 4 mesce..

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 224
4.3.2016 8:30:18   
Damuš
Zdaj, ko sem prespala zadevo, se tudi meni zdi, da je samo vreme krivouser posted image

Naj bo že enkrat pomlad in bolj toplo vreme. zadnje čase se mi lušta tekat. Malo mi je žal, da se nisem prijavila v Radence na maraton (no, sej ne bi tekla maratona, sam tako se reče user posted image ).

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?