|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
2.3.2016 11:28:13   
pikapoka pika
Jaz vedno delam test prej in ga bom tudi tokrat. Meni je tko lažje. Če kake dva dni prej ni pozitivno tudi pol kasneje ni nikoli. in si za par dni skrajšam mučno čakanje ker se pripravim na M. Pa za pregled mi je tudi ok da je okrog 5. tedna prvi, čeprav srček še ni viden, da veš da ni slučajno IMN in da vse štima in pa tudi da vidiš kok jih je user posted image
Jaz sem taka da moram vse vedet.. so me že prevečkrat prestrašli s hudimi diagnozami ampak je bilo na koncu na srečo vse ok. Zato moram vse vedet kaj se dogaja pa če je dobro ali pa ne.

(odgovor članu tuttifrutti)
Neposredna povezava do sporočila: 176
2.3.2016 11:29:37   
pikica 4
Ashatan Meni so tudi všeč velike družine, še bolj boste povezani z novim družinskim članom.

Mimi_ka joj, upam, da bo vse ok.

Allstar mogoče je premalo hormona, sama tudi že nestrpno odštevam dneve in se poskušam zamotiti na različne načine... pa ne greuser posted image

(odgovor članu tuttifrutti)
Neposredna povezava do sporočila: 177
2.3.2016 11:33:25   
pikapoka pika
mimi_ka pa si po CB-ju naredila še kak test?
Kaj pa vem, jaz bi tudi na tvojem mestu tudi šla na krvnega da se malo bolj razjasni vse skupaj.
Sporoči ko bo kaj novega in srečnouser posted image

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 178
2.3.2016 13:01:44   
Ashatan
Midva sva tudi rezervirala morje za letos. Bomo privič z appa poskusili, če preživimo tole. Smo bolj hotelski tipiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 179
2.3.2016 13:31:06   
mojamiška

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

Midva sva tudi rezervirala morje za letos. Bomo privič z appa poskusili, če preživimo tole. Smo bolj hotelski tipiuser posted image

Tudi midva sva bla bolj hotelska dokler sva bila sama, no zadnje par let sva prešaltala na app, ker je bilo precej cenejše, s tem, da sva se hranila zunaj, sva nekak bla oba mnenja, da kuhamo celo leto in teh 14 dni nama pripada res tapravi dopust in, da sva lepo postrežena, pa da ni treba pospravlat, to je bistvouser posted image No zdej k je pa tamala pa nebi šla v hotel, gledava zmer, da je mal večja terasa, ješ kadar ti paše, ma je super, boš vidla.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 180
2.3.2016 13:34:40   
Katriss
Mimi_ka, močno močno držim pesti, da je vse ok! Drži se user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 181
2.3.2016 13:42:05   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Tudi midva sva bla bolj hotelska dokler sva bila sama, no zadnje par let sva prešaltala na app, ker je bilo precej cenejše, s tem, da sva se hranila zunaj, sva nekak bla oba mnenja, da kuhamo celo leto in teh 14 dni nama pripada res tapravi dopust in, da sva lepo postrežena, pa da ni treba pospravlat, to je bistvouser posted image No zdej k je pa tamala pa nebi šla v hotel, gledava zmer, da je mal večja terasa, ješ kadar ti paše, ma je super, boš vidla.

Sva rezervirala app dobesedno res na plaži. Tako, da otroci bodo 12 ur na plaži in v vodi, midva pa 15 ur na terasi user posted image . Jedli bomo pa makarone in na žaru pekli user posted image Iz dopusta bom prišla bela domovuser posted image Se pa sprašujem v kakšnem stanju bom šla na morje, koliko bo okrogla, čeprav avgust je fajn mesec za narediti user posted image , je potem fajn majsko spomladanski user posted image .
Drugače sva pa še vedno bolj hotelska, ko greva sama greva vedno v hotel. Otroci pa k babicamuser posted image
Iz točno teh razlogov, ki jih sama navajaš. Celo leto kuham, perem, pospravljam za šest ljudi......a moram še na dopustuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 182
2.3.2016 13:50:51   
mojamiška

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Sva rezervirala app dobesedno res na plaži. Tako, da otroci bodo 12 ur na plaži in v vodi, midva pa 15 ur na terasi user posted image . Jedli bomo pa makarone in na žaru pekli user posted image Iz dopusta bom prišla bela domovuser posted image Se pa sprašujem v kakšnem stanju bom šla na morje, koliko bo okrogla, čeprav avgust je fajn mesec za narediti user posted image , je potem fajn majsko spomladanski user posted image .
Drugače sva pa še vedno bolj hotelska, ko greva sama greva vedno v hotel. Otroci pa k babicamuser posted image
Iz točno teh razlogov, ki jih sama navajaš. Celo leto kuham, perem, pospravljam za šest ljudi......a moram še na dopustuuser posted image

Tudi mi mamo apartma na plaži, pa še peščena je. Tamala zadovolna, midva še bolj. Fajn bi blo, če bi na dopust že z bušijem šle.... no midva brez tamale ne greva tko nikamor, bi mela preveč slabo vest.
Sej to je res, sam po drugi strani si pa vezan na uro zajtrka, kosila, večerje, kukrtok morš bit zrihtan.....bljak. Ne da se mi s tem še na dopustu ukvarjat, že tko med letom skos hitimo. In ti povem, da na dopustu bolj z veseljem kuhamo k ni treba gledat na uro pa nikamor se ne mudi. Spat gremo kadar nam paše, če smo prepozni loh drug dan cel dan spimo. No recimo, tko se midva tolaživa, itak pri tamali je to misija nemogočeuser posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 183
2.3.2016 13:55:03   
Ashatan
Slaba vest, otroke kje pustiti na počitnicah, se manjša s številom otrokuser posted image . Otroci pa tudi komaj čakajo razvajanja pri babicah in manj teženja zateženih staršev, ki vedno nekaj hočejo in pričakujejo od njihuser posted image . Recimo, najini komaj čakajo 10 dni v Punatu v koloniji. Midva pa tudi user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 184
2.3.2016 14:03:45   
mojamiška

Slaba vest, otroke kje pustiti na počitnicah, se manjša s številom otrokuser posted image . Otroci pa tudi komaj čakajo razvajanja pri babicah in manj teženja zateženih staršev, ki vedno nekaj hočejo in pričakujejo od njihuser posted image . Recimo, najini komaj čakajo 10 dni v Punatu v koloniji. Midva pa tudi user posted image .

user posted image user posted image user posted image temu sm se pa res nasmejalauser posted image
Kako je v praksi pa še nevem, upam, da kmal izvemuser posted image
Pri nas je pa tko, da greta vsak dan ponjo v vrtec po kosilu tko, da tamala kr komi čaka najuuser posted image Sej full uživa pa vse, smo prej skup živel, tko, da jih je res navajna, ampak k sta jo vprašala, če bi pri njima prespala je pa rekla neuser posted image sva kr začudeno pogledala k dostkrat jo komi spokam domov, bi bla kar tam, ampak spala bi pa domauser posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 185
2.3.2016 15:35:33   
mimi_ka
Punce, hvala vam, da mislite name in stiskate pesti. Upam, da bo pomagalo user posted image trenutno je stanje pri meni podobno kot včeraj, občasne bolečine v trebuhu in rjavkasta sluz. Bomo videli, kaj se bo iz tega izcimilo. Sem pa dobila datum za pregled pri svojem gin. 8.3. Upam res močno, da bo takrat vse jasno in da bom tudi pikico že videla, da se mi končno oddahne. Če pa ne bo šlo tako kot mora, pa tudi nimam kaj. Rada bi samo čim prej zvedela pri čem sem, ker to čakanje res ubija user posted image

Ashatan joj kaj vse si dala že skozi..tega se jaz najbolj bojim, da izveš na pregledu, da je plodek odmrl user posted image in ja to čakanje so res kristusove muke..se pa popolnoma strinjam s tabo, da je pregled kasneje in ne tako zgodaj, ker se lahko še nič ne vidi, naredit pa itak ne moreš nič kot samo čakati, živci te pa žerejo in žerejo. Jaz sem šla včeraj na pregled samo zaradi tega rjavega izcedka in bolečin, ker sem bila čisto panična.

Pikapoka pika nisem delala nobenega testa več, sem pa včeraj nabavila še enega in ga bom mogoče naredila ta teden..ali pa sploh ne, glede na to da imam itak 8. pregled in bom tam vse zvedela. Že tako sem živčna zaradi tega, ne bi se rada še zaradi testa sekirala. Krvnega mi bodo pa itak v torek naredili. Kar se pa same nosečnosti tiče, sem 100% da nosečnost je, zdaj je samo vprašanje ali je bila bolj pozna ali pa se je plodek medtem nehal razvijati.

Neposredna povezava do sporočila: 186
2.3.2016 15:38:51   
mimi_ka
Vidim, da imate na repertoarju že poletje in lepše teme za pogovor user posted image mi je všeč, rabim malo pozitivne energije user posted image
mi dopusta sicer nismo še rezervirali, imamo pa namen it za en teden nekam na morje, potem v avgustu pa še en teden term. Tudi jaz upam, da bom odšla na dopust s trebuščkom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 187
2.3.2016 16:35:45   
Ashatan
mimi_ka, jaz mislim da bo pri tebi še vse ok.

Mi smo lani avgusta bili en teden v termah Tuhelju. Namesto na morjuuser posted image . Smo eno leto prej imeli slabo vreme ves teden na morju, še zeblo nas je, smo šli lani za to kar v terme, so vsaj noter tudi bazeni, ker s štitimi otroci in slabo vreme na morju...........za ubit se user posted image user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 188
2.3.2016 16:57:27   
pikapoka pika
uuu ste že na morju z mislimi user posted image

Takoj grem v hotel če mi ga kdo plača user posted image Ponavadi gremo v apartma ker je ceneje in pol prideva z možem nazaj bolj utrujena kot pa sva šla na dopust user posted image sej se mamo fajn ampak do zdej je bil vsak dopust s tok mejhnima precej naporen. Letos bo že lažje.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 189
2.3.2016 17:00:05   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

Takoj grem v hotel če mi ga kdo plača user posted image Ponavadi gremo v apartma ker je ceneje in pol prideva z možem nazaj bolj utrujena kot pa sva šla na dopust user posted image sej se mamo fajn ampak do zdej je bil vsak dopust s tok mejhnima precej naporen. Letos bo že lažje.

Je bilo svetovano, da si misli s čim drugim zaposlimouser posted image . In jaz imam še daaaaleč do O in še dlje do čakanja na user posted image in fantaziram o poletju in morjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 190
2.3.2016 19:28:14   
Allstar
Ko ste ravno pri temi morja in toplic...kakšno je vaše mnenje o kopanju v toplicah v nosečnosti?

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 191
2.3.2016 19:46:15   
pikapoka pika
Jaz sem se kopala tudi med nosečnostjo v bazenih.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 192
2.3.2016 20:07:21   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO
: Allstar

Ko ste ravno pri temi morja in toplic...kakšno je vaše mnenje o kopanju v toplicah v nosečnosti?

Jaz znam kako vnetje imeti, tako da v nosečnosti s tamponi za kopanje.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 193
3.3.2016 7:45:59   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Jaz se v nosečnosti nisem kopala v bazenih. V morju ja, bazeni pa ni šans. Ne vem zakaj bi se izpostavljala okužbam, če mi ni treba.

Sicer sva pa midva pristaša kampiranja. Vsaj bila sva, ko sva bila še sama. Zadnje čase sva bolj hotelsko naravnana (polpenzion, polni penzion je čisto pretiravanje, ker moraš biti ob točno določenem času na kosilu - no go na dopustu.
Sva pa tudi midva opazila, da odkar imava hčerko, iz dopusta prihajava crknjena, da bi rabila še en dopust.

Jooooj mene že 2 dni muči migrena. Pa sploh ne vem zakaj. Upam, da čim prej mine.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 194
3.3.2016 8:14:37   
Allstar
Hvala punce user posted image . Tudi meni se zdi, da se ne bi izpostavljala za brezveze. Včasih so vsi govorili, da se ne smeš kopat, zdaj se pa že ogromno kopajo in tudi mnenja nekaterih ginekologov so se spremenila in pravijo, da lahko greš brez problema v bazen. Ne vem user posted image .

Drugače pa sem danes naredila še en test in druge črtice še vedno ni nikjer user posted image . user posted image pa še vedno ni, kar je pa zelo čudno, saj mi nikoli ne zamuja. Pride kak dan prej, po 31 dnevu pa nikoli. Ali je možno, da mi je krvomočnica spremenila cikel?

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 195
3.3.2016 8:20:05   
mojamiška

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

user posted image
ja tko nekak mislim, da je pri vseh, midva mava eno pa sva crknjenauser posted image ampak si psihično spočijeva, nafilava baterije za naprej. Na dopustu se čist odklopiva, od službe, do raznih privatnih zadev, ki nama drugač kravžljajo živce, tko, da se na dopustu takim temam izogibava. Mamo med letom precej pestro in je to kr nuja, drgač bi se nama scufal, sva oba mnenja, d anama teh 14 dni na leto pripada pa če se vse na glavo postavi in res prideva kot prirojena nazaj. Če nam rata še za 1.maja kam skočit je pa sploh super, lani smo bli cel teden, je pasal ufffff, kako bo letos pa še nevem...Pa na dopustu probava čimmanj komplicirat, tut tamali ne teživa kdaj naj gre spat če res ni sila....

Neposredna povezava do sporočila: 196
3.3.2016 8:23:46   
mojamiška

Hvala punce user posted image . Tudi meni se zdi, da se ne bi izpostavljala za brezveze. Včasih so vsi govorili, da se ne smeš kopat, zdaj se pa že ogromno kopajo in tudi mnenja nekaterih ginekologov so se spremenila in pravijo, da lahko greš brez problema v bazen. Ne vem user posted image .

Drugače pa sem danes naredila še en test in druge črtice še vedno ni nikjer user posted image . user posted image pa še vedno ni, kar je pa zelo čudno, saj mi nikoli ne zamuja. Pride kak dan prej, po 31 dnevu pa nikoli. Ali je možno, da mi je krvomočnica spremenila cikel?

Jaz sem pila 3 cikluse maco, imela redne m, prejšnji mesec pa še krvomočnico in mi je zamujala cel mesec. Sicer nevem a ma to veze s krvomočnico ali je pač kriv pco, ta cikel ne jemljem ničesar.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 197
3.3.2016 8:31:37   
Damuš

Jaz sem jo pila pred prejšnjo nosečnostjo, pa so bili cikli čisto normalni. Tud user posted image ni bila kaj močnejša ali daljša.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 198
3.3.2016 8:43:56   
madjanca
Midva pa se ne morvabzmenit za dopust. On bi sel na hvar ali pag, jaz pa morja ne prenasam.. raje bi sla v kako logarsko dolino ali pa na veliko planino. Pa pravi on meni, da se moram kar navadit hodit na morje zarad otrok, ko enkrat bojo.. pa mu ne morem dopovedat, da ni nujno hodit na morje z otroci..

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 199
3.3.2016 8:52:29   
Tejči H
Kako sem žalostna. Ko sem se že veselila, da pa mogoče bo ratalo. Danes pa me present user posted image user posted image user posted image
Pa ko sem se počutila čisto drugače, kot ostale dneve pred user posted image . Očitno samo od psihe.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?