..noname..
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika ashatan uau, a sem jaz to prav razumela da bo vbistvu to vajin 5. otrok? Grozno zveni ja, saj vem Samo je samo od sebe tako prišlo, kakorkoli bo obema to tretji, meni tudi tretja , vsega skupaj pa res peti. Luda kuča Kako odmisliti? Ne moreš. Isto je pri prvem, drugem ali pa tretjem. Jaz sem dve leti čakala prvega da je ratalo. Živčna vojna in jok vsaki mesec ko je prišla, histerija okoli tega da morava za vsako ceno vsaki drugi dan ves ciklus ker je tako dr rekel in ni se vedelo kdaj imam O, tako da nama je šlo vse skupaj že na živce, kot dva avtomata, jaz pa živčna razvalina ves čas, mesece in mesece, vsi okoli mene noseči in rojevajo, jaz nič. Sem imela po dveh letih polno kapo, ampak res polno, sem se odločila da bom energijo raje dala v hujšanje, oni pravi klik v glavi je prišel......potem pa po kakem tednu hujšanja ugotovim, da bi morala že tudi biti enkrat vmes, pa NL je bilo in ful sem jedla pršuta, biftka, alkohol......resnično sem prvič v dveh letih pozabila na njo. Ja kaj ni bil test pozitiven, moja prva misel pa je bila le kaj bo sedaj z mojim hujšanjem Drugič se je kar zgodilo, tako da ni bilo nobenega delanja, merjenja temperature....ko sem test delala me je ex gledal kako, kdaj, kako, kdaj? Jaz sem pa enih šest testov naredila, da je to res nemogoče. In seveda srečna, obožujem pikico, ki je nastala kar tako pač, nenačrtovano. In sedaj, več let kasneje ti povem, sem ista kot pred prvo zanositvijo, polno glavo misli imam na , če bo uspelo, kdaj bo uspelo, kaj sedaj, a sem plodna ali nisem, zdraviti se več ne želim, preveč stranskih učinkov recimo, a nisem prestara, veeeliko več je strahu če bo kaj narobe......in imam prav tako kot katera koli od vas polno glavo , le da ni enega občutka obupa zraven ali pa bolj sem mirna, manj "histerična" recimo, da kaj če nikoli ne bom imela otroka sploh in ali sploh lahko imam otroka, vem da če ne bo uspelo, bo moje življenje še vedno polno.......srečna bom pa kot bom videla isto kot katerakoli druga. Oh, tole je pa lepo brat. Joj potem se teh skrbi nikoli ne rešiš, pri nobeni nosečnosti oz čakanju na plusek. Morda je edino lažje čakati 2gi plusek, ker že enega škratka doma imaš. Pri prvemu pa samo razmišljaš ali je kaj narobe, kaj če ne boš mogel imeti otrok, vso žlahto prečekiraš koliko težav so imeli s tem itd itd itd.....jooooj moram odmislit res...
|