|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
1.3.2016 19:34:29   
pikapoka pika
ashatan uau, a sem jaz to prav razumela da bo vbistvu to vajin 5. otrok?

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 151
1.3.2016 19:40:11   
pikapoka pika
..noname.. mislim da imamo vse težave s tem kako odmislit.. Jaz tudi ne znam.

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 152
1.3.2016 19:44:45   
mimi_ka
Punce, današnje popoldne je bilo najbolj stresno v mojem življenju user posted image trenutno ne vem pri čem sem glede moje nosečnosti in resnično upam, da se bo naslednjih deset mukotrpnih dni končalo s srečno novico. Zodilo pa se je naslednje... popoldne nosim tamalega po stopnicah in me spet zaboli spodaj v trebuhu. Grem na wc in opazim rhav izcedek. Zgrabila me je totalna panika, si lahko mislite. Pokličem v porodnišnico, povem glede teh krčev in današnjega izcedka, me vpraša koliko sem noseča približno in da naj se pridem pokazat. Kot nora vsa v paniki se odpeljem v bolnico. Doktor ful prijazen res, me je pregledal in rekel, da razen zelo odebeljene sluznice ne vidi ničesar user posted image rekel je, da ali sploh nisem noseča in je test pokazal lažno nosečnost, kar bi bilo v teoriji sicer možno, ampak res zelo malo verjetno (krvnega testa mi ni mogel narediti, ker popoldne laboratorij ne dela), druga varianta, ki se njemu zdi najbolj verjetna, pa je ta, da je prišlo do zakasnjene oplositve in v resnici nisem noseča pet tednov in nekaj dni, ampak šele štiri in nekaj dni in je bil ta izcedek ugnezditvena krvavitev. On sicer ni opazil sledu o kakšni krvavitvi. Zdaj je rekel, da nimam kaj kot počakati deset dni in potem naj grem do svojega ginekologa, ki bo takrat že z gotovostjo videl kaj se dogaja in ali se plod razvija kot se mora. Čisto me je vrglo iz tira, ampak zdaj ko razmišljam za nazaj, se mi vedno bolj zdi, da ta njegova druga teorija o zakasnjeni nosečnosti drži. Test cb digital mi je namreč prejšnji četrtek, ko bi morala biti nosečnost že več kot dva tedna, pokazal 1-2 tedna. Sedaj sem itak čisto zmedena, ampak nimam kaj kot čakati, kaj se bo iz tega izcimilo user posted image resnično upam na najboljše. Jutri dobim datum za pregled. Držite pesti punce, da se to dobro konča.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 153
1.3.2016 19:52:51   
pikapoka pika
OJOJ mimi_ka.. držim pesti da se vse lepo izide.user posted image

hm...da bi prej test pokazal potem pa šele vgnezditvena? mislim da to ni mogoče. Boš naredila še kakšen test?

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
1.3.2016 19:52:56   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Zanima me predvsem to kako odmislit to. Ker včasih ko smo bili mlajši smo vse naredili, da nebi zanosili, potem pa probaš pa kar nič ni...in sploh ne vem kaj naj naredim, da ne mislim na to in predvsem vsa ta občutja ko vidim nosečke...jooooj

Sem vem, tok sm zakomplicirala, da še sama sebe ne zastopim....

noname, kot je rekla pikapoka pika, te popolnoma razumem in verjemi, da smo vse na istem, tudi tiste, ki že imamo kakšnega otroka doma. Ko čakaš na tisti plusek itak, da ne moreš odmislit. Lahko se le zamotiš malo z drugimi stvarmi, da malo pozabiš, ampak odmisliš sigurno ne. Ti samo verjemi, da bo upelo in pozitivno razmišljaj, boš videla, da bo user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 155
1.3.2016 19:56:45   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

Grozno zveni ja, saj vemuser posted image Samo je samo od sebe tako prišlo, kakorkoli bo obema to tretji, meni tudi tretja user posted image , vsega skupaj pa res peti. Luda kučauser posted image

Kako odmisliti? Ne moreš. Isto je pri prvem, drugem ali pa tretjem. Jaz sem dve leti čakala prvega da je ratalo. Živčna vojna in jok vsaki mesec ko je user posted image prišla, histerija okoli tega da morava za vsako ceno vsaki drugi dan ves ciklus ker je tako dr rekel in ni se vedelo kdaj imam O, tako da nama je šlo vse skupaj že na živce, kot dva avtomata, jaz pa živčna razvalina ves čas, mesece in mesece, vsi okoli mene noseči in rojevajo, jaz nič. Sem imela po dveh letih polno kapo, ampak res polno, sem se odločila da bom energijo raje dala v hujšanje, oni pravi klik v glavi je prišel......potem pa po kakem tednu hujšanja ugotovim, da bi user posted image morala že tudi biti enkrat vmes, pa NL je bilo in ful sem jedla pršuta, biftka, alkohol......resnično sem prvič v dveh letih pozabila na njo. Ja kaj ni bil test pozitiven, moja prva misel pa je bila le kaj bo sedaj z mojim hujšanjem user posted image user posted image
Drugič se je kar zgodilo, tako da ni bilo nobenega delanja, merjenja temperature....ko sem test delala me je ex gledal kako, kdaj, kako, kdaj? user posted image Jaz sem pa enih šest testov naredila, da je to res nemogoče. In seveda srečna, obožujem pikico, ki je nastala kar tako pač, nenačrtovano.
In sedaj, več let kasneje ti povem, sem ista kot pred prvo zanositvijo, polno glavo misli imam na user posted image , če bo uspelo, kdaj bo uspelo, kaj sedaj, a sem plodna ali nisem, zdraviti se več ne želim, preveč stranskih učinkov recimo, a nisem prestara, veeeliko več je strahu če bo kaj narobe......in imam prav tako kot katera koli od vas polno glavo user posted image , le da ni enega občutka obupa zraven ali pa bolj sem mirna, manj "histerična" recimo, da kaj če nikoli ne bom imela otroka sploh in ali sploh lahko imam otroka, vem da če ne bo uspelo, bo moje življenje še vedno polno.......srečna bom pa kot bom videla user posted image isto kot katerakoli druga.

Neposredna povezava do sporočila: 156
1.3.2016 20:00:43   
mimi_ka

OJOJ mimi_ka.. držim pesti da se vse lepo izide.user posted image

hm...da bi prej test pokazal potem pa šele vgnezditvena? mislim da to ni mogoče. Boš naredila še kakšen test?

Saj to sem mu tudi jaz rekla, ampak mi je rekel, da je ta proces ugnezditve oz. priprave maternice na nosečnost lahko veliko daljši in so ti krči in rjavi izcedki velikokrat posledica širjenja in priprave maternice, ki se oskrbuje z dodatno krvjo. Njemu so ti krči in izcedek čisto normalni, skratka, dokler ne pride do sveže krvavitve. Mene sedaj najbolj bega to, da naj bi bila nosečnost za pet ali štiri dni krajša kot kaže po zadnji menstruaciji. Sem pa razmišljala ja, da bi naredila ta teden še en cb digital. Ker če je prejšnji teden pokazal 1-2 tedna, bi moral ta teden potem kazati 2-3,če je vse ok. Bom šla verjetno jutri v nabavo in naredim v četrtek ali petek, ko bo točno teden dni od zadnjega testa.

Neposredna povezava do sporočila: 157
1.3.2016 20:05:11   
pikapoka pika
ashatan nič ne zveni grozno. Meni so všeč velike družine. Sicer sama mislim da nebi zmogla rihtat tok otrok ampak občudujem pa vse,ki jim to uspeva.

Jaz ne vem če bi se lahko sprijaznila da tretjega ne bo...se mi zdi kot da nam še en manjka, pol bomo pa popolni. In sem isto pod stresom kdaj bo kot sem bila pri prvih dveh user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 158
1.3.2016 20:13:42   
Ashatan

ashatan nič ne zveni grozno. Meni so všeč velike družine. Sicer sama mislim da nebi zmogla rihtat tok otrok ampak občudujem pa vse,ki jim to uspeva.

Jaz ne vem če bi se lahko sprijaznila da tretjega ne bo...se mi zdi kot da nam še en manjka, pol bomo pa popolni. In sem isto pod stresom kdaj bo kot sem bila pri prvih dveh user posted image

Saj se meni tudi tako zdi, da manjka. Ampak če pač ne bo, pač ne bo. Bo tudi ok. Ali pa se tolažim ;)

Neposredna povezava do sporočila: 159
1.3.2016 20:27:14   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Zanima me predvsem to kako odmislit to. Ker včasih ko smo bili mlajši smo vse naredili, da nebi zanosili, potem pa probaš pa kar nič ni...in sploh ne vem kaj naj naredim, da ne mislim na to in predvsem vsa ta občutja ko vidim nosečke...jooooj

Sem vem, tok sm zakomplicirala, da še sama sebe ne zastopim....

Jaz ti lahko povem zase, kako sem postopala ko sem čakala na prvo N. Prvi mesec sem bila ful na forumih, internetu, brala o znakcih, o neznakcih ... Ves čas sem razmišljala samo o tem. Pred izostankom M sem uspela narediti 3 teste in seveda sem se napsihirala do konca.
Potem sem se vzela v roke in si rekla "Dost je!". Izklopila sem vse forume, posvetila sem se službi (takjat je bilo to čisto preprosto, ker sem domov hodila ob 18.00, šla sem pa ob 7.00 - zdaj tega ni, sem doma in imam prostega časa za izvoz).
No ... in sem za 4 mesece izklopila vse to kolikor se je le dalo. Naredila nisem nobenega testa več pred izostankom (to nameravam tudi sedaj prakticirati - nobenih testov pred izostankom).

Pač probaš vklopit razum in se distancirat. Itak pa ne gre popolnoma. Kak dan bolj kak dan manj.

Neposredna povezava do sporočila: 160
1.3.2016 20:29:39   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

Grozno zveni ja, saj vemuser posted image Samo je samo od sebe tako prišlo, kakorkoli bo obema to tretji, meni tudi tretja user posted image , vsega skupaj pa res peti. Luda kučauser posted image

Kako odmisliti? Ne moreš. Isto je pri prvem, drugem ali pa tretjem. Jaz sem dve leti čakala prvega da je ratalo. Živčna vojna in jok vsaki mesec ko je user posted image prišla, histerija okoli tega da morava za vsako ceno vsaki drugi dan ves ciklus ker je tako dr rekel in ni se vedelo kdaj imam O, tako da nama je šlo vse skupaj že na živce, kot dva avtomata, jaz pa živčna razvalina ves čas, mesece in mesece, vsi okoli mene noseči in rojevajo, jaz nič. Sem imela po dveh letih polno kapo, ampak res polno, sem se odločila da bom energijo raje dala v hujšanje, oni pravi klik v glavi je prišel......potem pa po kakem tednu hujšanja ugotovim, da bi user posted image morala že tudi biti enkrat vmes, pa NL je bilo in ful sem jedla pršuta, biftka, alkohol......resnično sem prvič v dveh letih pozabila na njo. Ja kaj ni bil test pozitiven, moja prva misel pa je bila le kaj bo sedaj z mojim hujšanjem user posted image user posted image
Drugič se je kar zgodilo, tako da ni bilo nobenega delanja, merjenja temperature....ko sem test delala me je ex gledal kako, kdaj, kako, kdaj? user posted image Jaz sem pa enih šest testov naredila, da je to res nemogoče. In seveda srečna, obožujem pikico, ki je nastala kar tako pač, nenačrtovano.
In sedaj, več let kasneje ti povem, sem ista kot pred prvo zanositvijo, polno glavo misli imam na user posted image , če bo uspelo, kdaj bo uspelo, kaj sedaj, a sem plodna ali nisem, zdraviti se več ne želim, preveč stranskih učinkov recimo, a nisem prestara, veeeliko več je strahu če bo kaj narobe......in imam prav tako kot katera koli od vas polno glavo user posted image , le da ni enega občutka obupa zraven ali pa bolj sem mirna, manj "histerična" recimo, da kaj če nikoli ne bom imela otroka sploh in ali sploh lahko imam otroka, vem da če ne bo uspelo, bo moje življenje še vedno polno.......srečna bom pa kot bom videla user posted image isto kot katerakoli druga.

Oh, tole je pa lepo brat. Joj potem se teh skrbi nikoli ne rešiš, pri nobeni nosečnosti oz čakanju na plusek. Morda je edino lažje čakati 2gi plusek, ker že enega škratka doma imaš. Pri prvemu pa samo razmišljaš ali je kaj narobe, kaj če ne boš mogel imeti otrok, vso žlahto prečekiraš koliko težav so imeli s tem itd itd itd.....jooooj moram odmislit res...

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 161
1.3.2016 22:34:01   
Tara90
..noname.. jaz te popolnoma razumem. Midva se že 11 krogov trudiva za prvegauser posted image Pride kakšen dan ko si že čisto na tleh, sploh kadar prideuser posted image In prekleto težko je odmislit. Ampak jaz nisem obupala, vem da bom enkrat mama! In ti boš tudi! Jaz sem zadnje mesece tudi čisto preveč razmišljala o tem, brala razne forume, premlevala kaj sledi, če nama ne bo uspelo po naravni poti... ampak to res ne vodi nikamor! Mislim da bo treba kar upoštevat nasvet od Damuš, vklopit razum in se malo distanciratuser posted image
Sicer pa verjamem da bo marec srečen za nas in bomo zagledale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 162
2.3.2016 7:33:02   
Allstar
mimi_ka user posted image
To pa ni bilo lepo prebrati user posted image . Kako si zdaj? Je kaj novega? Upam, da bo vse ok.

Jaz sem danes naredila test First Sign, pa je bil negativen. Nobene čisto blage črtice nikjer user posted image . user posted image še ni, ko pride bom pa sigurna kaj je na stvari. Mislim pa, da se pripravlja.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 163
2.3.2016 7:59:51   
Ashatan
mimi_ka, kaj se pa pri tebi dogaja? V svoj ZD lahko greš na krvni test, da se pogleda koliko nosečniškega hormona imaš, pa naslednji dan spet, ali pa dva dni kasneje, da se vidi, če se hormon kaj viša vsak dan......To lahko urediš tudi preko svoje G. Drugače pa rjav izcedek ne pomeni konca nosečnosti, samo sveža kri ne sme biti. Lahko je bila vgnezditvena, nekatere ženske imajo ta izcedek v času ko naj bi drugače bila M, morda res predebela sluznica........Jaz imam recimo pozne O, obe nosečnosti so mi PDP prestavili za en teden, ker sem ena tistih, ki imajo O lahko samo par dni pred M in ne po knjigah 14 dni prej.

< Sporočilo je popravil Ashatan -- 2.3.2016 8:07:44 >

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 164
2.3.2016 8:14:37   
Janchek81
mimi_ka kaj to berem user posted image Ti se kr lepo čez en teden ( ko boš v 5T ) zmeni za pregled ( vaginalni ) in se bo vidlo ali je GV na mestu ali ne gre za nosečnost ... samo, če ne bi šlo za nosečnost bi najbrž že prej dobila user posted image , a ni tako oz. koliko časa ti potem zamuja? Kar se tiče CB testov sm pa jst vedno bla skeptična - žal user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 165
2.3.2016 8:27:06   
mimi_ka
Punce, hvala vam za spodbudne besede in ker mislite name. Itak sem čisto iz sebe in ne vem točno kaj se v tem trenutku dogaja. Ginekolog mi je včeraj pojasnil nekako tako. Od tukaj sta dve možnosti, ali se bo ta zarodek, ki včeraj še ni bil viden, razvil in bo čez deset dni lepo vidna vrečka in plodek v njej ali pa bo nosečnost propadla, ker je lahko z zarodkom nekaj narobe. Tukaj nobeden ne more nič in lahko pač samo čakamo. Krvni test bi mi že včeraj naredili, če bi prišla zjutraj,da bi potrdili nosečnost, ker pa sem bila tam pozno popoldne, ni bilo mogoče. Skratka danes me bodo obvestili kdaj imam ta naslednji pregled, ker moj g tudi dela v bolnici in bo sestra preverila termin v ambulanti. Če seveda ne pride prej do krvavitve ali česa drugega, v tem primeru bi mogla takoj nazaj. Skratka naslednjih deset ali 14 dni bo najdaljših v mojem življenju. Upam samo da bo na koncu razplet dober in bo vse kot mora bit.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 166
2.3.2016 8:30:21   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

mimi_ka kaj to berem user posted image Ti se kr lepo čez en teden ( ko boš v 5T ) zmeni za pregled ( vaginalni ) in se bo vidlo ali je GV na mestu ali ne gre za nosečnost ... samo, če ne bi šlo za nosečnost bi najbrž že prej dobila user posted image , a ni tako oz. koliko časa ti potem zamuja? Kar se tiče CB testov sm pa jst vedno bla skeptična - žal user posted image

Janchek po mojih izračunih glede na zm bi mogla bit sedaj že 5t3d, pa mi je včeraj rekel, da je sigurno 4 dni manj. Sem kupila tudi še en test,da naredim v petek, ko bo en teden od prvega testa.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 167
2.3.2016 8:33:46   
Damuš
Ojoj Mimika. Držim pesti, da bo vse ok.

Poznam kar neki punc, ki so imele na začetku krvavitve, pa je bilo potem vse vredu. Tako da ni še kar za obupat.

Se pa (po branju te in vseh drugih podobnih tem) vedno bolj nagibam k temu, da bi test nosečnosti delala čim kasnej kot je možno. Ja, sej vem ... misija nemogoče. Ampak ko vidim, kako vso to testkanje in te zadeve vpliva na psiho ... Ne hvala ... tega mi pa res ni treba.
Mimi_ka če se ne motim si ravno ti zagovornica testkanja šele po izostanku, a ne?

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 168
2.3.2016 8:35:00   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

Janchek po mojih izračunih glede na zm bi mogla bit sedaj že 5t3d, pa mi je včeraj rekel, da je sigurno 4 dni manj. Sem kupila tudi še en test,da naredim v petek, ko bo en teden od prvega testa.

No, pol ne vem zakaj 10 dni čakanja .... nej ti nardi UZ .. men je nardila moja G v 5T in se je lepo vidla GV .. sem še tukaj na tem forumu nalimala slikco ... tko, da bi se lahko pomirila .... plodek bo pa viden šele nekje v 6T ... Edino če to čaka, da bi videl oboje ... drgač pa ne zapravljaj za N teste, raje pojdi na odvzem krvi - stane okol 14€ ....

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 169
2.3.2016 8:40:21   
mimi_ka

No, pol ne vem zakaj 10 dni čakanja .... nej ti nardi UZ .. men je nardila moja G v 5T in se je lepo vidla GV .. sem še tukaj na tem forumu nalimala slikco ... tko, da bi se lahko pomirila .... plodek bo pa viden šele nekje v 6T ... Edino če to čaka, da bi videl oboje ... drgač pa ne zapravljaj za N teste, raje pojdi na odvzem krvi - stane okol 14€ ....

Mi je včeraj že naredil vaginalni uz. Ni videl nič oz.samo močno zadebeljeno sluznico. Rekel je da je lahko do oploditve prislo kasneje kot jaz mislim, da je. Zato je rekel čez dedet dni, ker takrat bi sigurno že moralo biti kaj videt. Drugače pa so mi v amb. dali datum za prvi pregled šele 29.3.

Neposredna povezava do sporočila: 170
2.3.2016 8:43:41   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

Ojoj Mimika. Držim pesti, da bo vse ok.

Poznam kar neki punc, ki so imele na začetku krvavitve, pa je bilo potem vse vredu. Tako da ni še kar za obupat.

Se pa (po branju te in vseh drugih podobnih tem) vedno bolj nagibam k temu, da bi test nosečnosti delala čim kasnej kot je možno. Ja, sej vem ... misija nemogoče. Ampak ko vidim, kako vso to testkanje in te zadeve vpliva na psiho ... Ne hvala ... tega mi pa res ni treba.
Mimi_ka če se ne motim si ravno ti zagovornica testkanja šele po izostanku, a ne?

Damuš ja res je, jaz se teh testov bojim kot hudič križa user posted image prvi dan izostanka sem delala first sign, ki je bil negativen, šele četrti dan mi je cb pokazal + 1-2 tedna. Mislim da je bilo res manj hormona in zato ni zaznalo. Tolažim se da mogoče zato zdaj tudi ni bilo še nič videt.

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 171
2.3.2016 9:03:36   
Janchek81

Mi je včeraj že naredil vaginalni uz. Ni videl nič oz.samo močno zadebeljeno sluznico. Rekel je da je lahko do oploditve prislo kasneje kot jaz mislim, da je. Zato je rekel čez dedet dni, ker takrat bi sigurno že moralo biti kaj videt. Drugače pa so mi v amb. dali datum za prvi pregled šele 29.3.

Držim pesti, da bo vse BP ...user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 172
2.3.2016 9:40:42   
Ashatan
Jaz sem tudi zagovornica delanja testa čim kasneje. Kar je pač je, nič ne moreš spremeniti. Tudi za prvi pregled imam raje, da me naročijo čim kasneje, ko se zagotovo že vidi tako plod kot srček. Prej pa če ni usojeno, če je s plodekom kaj narobe, je boljše da se sčisti samo. In jaaa, ful muka je čakati ta pregled, še bolj kot čakanje na user posted image .
Sem prvič noseča tako šla na prvi pregled, premali plodek in ni srčka pa je bilo že 7t, en teden muke in čakanja, spet nazaj, ni bilo srčka, abrazija. Nočna mora, čisto me je ubilo.
Drugič spet prehito prvi pregled, še ni bilo srčka, spet čakanje enih 10 dni, same muke, ampak je potem bil srček enih 10 dni kasneje.
Tretjič spet isto, plod je, srčka ni in mi je G rekla naj grem na abrazijo, čeprav sem ji tam risala, da imam jaz dokazano O tik pred M in je še prehitro za srček in da želim še počakati in tulila tam ko dež. Baba ena, mi je dala napotnico za abrazijo za čez dva dni, ker iz tega nič ne bo in fertik! Sem šla h drugemu G, menda enih 5 dni kasneje in je srček že bil. Kako sem bila jezna, če bi svojo takratno G poslušala, kot se zdravnike pač posluša, bi ostala brez drugega otroka! Sem šla takrat nazaj k njej, bila tiho, mi je UZ naredila in jo je kap skoraj, kar jecljala je, opravičila se pa nikoli ni.
Tako da res, ne grem se več tega, test šele ko zamuja in pregled ko je čas za to in fertik. Ne grem se več takole, ker to so pa res muke Kristusove. Tako da mimika, čisto te razumem kaj daješ skozi. Muka. Držim ti pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 173
2.3.2016 10:50:06   
tuttifrutti
Tudi jaz držim pesti, da bo na koncu vse ok pri tebi mimi_ka! Poznam tudi sama kar nekaj takih zgodb, ko se je na koncu vse srečno sešlo.

Mene čaka še en teden do predvidene user posted image in meni je že par dni slabo. Zdaj pa ne vem ali od stresne službe (pred parimi meseci mi je bilo velikokrat slabo) ali od moje želje po user posted image ali pa je možno, da se res kaj dogaja. Pravijo, da je potrpežljivost božja mast, meni pa potrpežljivosti po več kot enem letu že malo zmanjkuje... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 174
2.3.2016 11:19:37   
mojamiška
mimi_ka......držim pesti, da se vse dobro izide, uf vem kaj preživljaš, to je mora, se dnevi vlečejo da je groza.

Ja test je pa res najbolje delat šele po izostanku, sam pr nas, ki imamo zelo neredne m zaradi pco je to kr mal problem, mah bo že, mormo bit optimističniuser posted image

Sm pa danes potrdila dopustuser posted image uf kok sm vesela, sam kje je še poletje.

(odgovor članu tuttifrutti)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?