Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 7.3.2016 10:31:17
|
|
|
|
ela23
|
Pozdravljena dekleta, vidim, da ni nobene nove nosečke na seznamu. Škoda. Taroma, tudi jaz sem imela že neštetokrat vse znake. Še posebej izrazite v prvih parih mesecih, ko sva se odločila za naraščaj. Kasneje sem se malo umirila in si mislim popolnoma enako kot Allstar. Kakšni znaki nekaj, če pa še ni dovolj hormona niti za najobčutljivejše teste! Kakšen mesec lahko odmislim bolj, kakšen mesec manj. Ta mesec je na žalost slednje. Verjetno zato, ker sem v kratkem zvedela, da so tri bližnje prijateljice noseče, 2 sta pa rodili. Na seznamu sem napisana 8. 3., vendar bom test delala kasneje. Ta mesec sem namreč delala ovulacijske teste. Sicer jih ne uporabljam, ker se nočem obremenjevat še s tem, vendar sem jih dobila za darilo in so se mi že več kot eno leto povaljevali po stanovanju. Ta mesec sem jih porabila in pozitiven test je bil šele 2. 3. Tako da bo moja prišla/neprišla kasneje. Test bom delala 16., če bom le zdržala do takrat. Naj se seznamček končno začne barvat zeleno. Morda bo pa jutrišni dan žena prinesel kaj veselja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 7.3.2016 11:16:27
|
|
|
|
Allstar
|
2.3. Allstar 3.3. Tejči H 5.3. Taroma 7.3. Pikica 4 8.3. ela23 Sandyy 9.3. Katriss tuttifrutti 10.3. Pelkaa 13.3. Daise 17.3. mava1975 22.3. ..noname.. 27.3. pikapoka pika Tara 90 31.3. Ashatan Enkrat v marcu N23OK mojamiska
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 7.3.2016 11:48:15
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Škoda Taroma.. Znaki res pridejo šele po testu..pa še to par tednov po testu, vsaj pri meni. Jaz čez dva dni začnem z O testi. Sem enega že včeraj naredila zatadi krvavitve, pa je negativen tko da ni bila O krvavitev. Bom šla naslednji mesec na kontrolo zaradi teh izcedkov krvavih, če bo tudi ta mesec neuspešen.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 7.3.2016 11:53:25
|
|
|
|
mava1975
|
Pika poka O teste delaj vsak dan približno ob istem času, pa seveda ne z prvim jutranjim urinom, jaz jih delam popoldne...ta mesec so bile ful lepo vidne črte, sprva rahlo, naslednji dan ful močna, tretji dan bolj bleda, sem pa imela teste iz Plodnost.si (mislim da imaš ti tudi takšne, če se ne motim)... držim pesti za vse nas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 7.3.2016 12:04:11
|
|
|
|
pikapoka pika
|
ja mava1975 te iz plodnost.si imam. sem delala popoldan po krvavitvi pa ni niti rahle črtice bilo..po dnevih cikla pa pride O šele na soboto, mogoče kak dan prej. ahhh ta dež...a je lahko že pomlad???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 7.3.2016 13:52:30
|
|
|
|
Ashatan
|
Verjetno je vsaka od vas že kaj na vozičke pomislila ali pa pogledovala okoli kakšen ji je všeč........crkneš tole, najdražja vozička (jaz jim rečem da so to vozički na palici-kot lučka na palčki ), vsebujejo rakotvorne snovi in sta oba padla na testu http://www.zurnal24.si/vozicek-za-1350-evrov-padel-na-testu-clanek-244676
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 7.3.2016 14:02:24
|
|
|
|
madjanca
|
Mene pa zanima kako kaj verjametestarim vražam.. včeraj so me namreč "napadli" da kaj ni z mano vredu, da bom sprejela oblacilca za bejbiko, ki jih sestra odnuca, da ji ne zavzema prostora.. ces, da to prinasa nesreco in kao pol zenske ne morajo zanosit, lahko ne donosi itd... in sedaj je tega mnenja se moj mozek...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 7.3.2016 14:26:24
|
|
|
|
pikapoka pika
|
eh madjanca meni se to ne zdi nič takega.. jaz bi jih tudi vzela če bi bila v taki situaciji. Drugo je da bi kar že kupovala stvari, pa ne zaradi vraževerja ampak tko, ker nima smisla tok vnaprej kupovat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 7.3.2016 14:29:45
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Glede vozička za 1350eur ki pade na testu...za bruhat kako nas nategujejo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 7.3.2016 14:31:21
|
|
|
|
Tara90
|
Hmm, jaz sem pa kar malo vraževerna glede teh stvari in jih nebi vzela. Saj če uporabljaš malo razumno pomisliš se res nima kaj zgoditi, če vzameš nekaj oblekic, ampak vseeno. Jaz bi počakala da zanosim, potem pa bi jih vzela Malo skregano z zdravo pametjo, saj vem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 7.3.2016 14:38:33
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Mene pa zanima kako kaj verjametestarim vražam.. včeraj so me namreč "napadli" da kaj ni z mano vredu, da bom sprejela oblacilca za bejbiko, ki jih sestra odnuca, da ji ne zavzema prostora.. ces, da to prinasa nesreco in kao pol zenske ne morajo zanosit, lahko ne donosi itd... in sedaj je tega mnenja se moj mozek... Ne vem če bi jih vzela, pojma nimam za kaj, nisem res nič vraževerna......nekako dokler nisem noseča nisem nikoli nič "gnezdila". Pa JAZ osebno bi se čudno počutila, jemljem nekaj za nekoga, ki morda enkrat bo, da kaj pa če ne bo ali pa bo šele čez kakšno leto ali dve (prvič je pri nemi dve leti trajalo), pa bom jaz potem kaj s temi oblačili, lahko bi jih vmes dala že komu drugemu v posojo, morda ima sestra deklico jaz bom pa fantka imela in si z 95% teh oblačil tako nimam kaj početi........veš kaj mislim, kot da bi mi bilo neko breme tole in neka sila. Bi pa morda, če že, staršem rekla, če imajo podstrešje, da se tam pospravi recimo, nekako nevtralno in če kmalu ne bo kaj, se lahko komu drugemu vmes posodi. Moja sestra bo imela dojenčka letos in ji tudi ne bi rekla naj meni nekaj daje vnaprej...če pa bom , bi pa vzela če ponudi in bi bil spol enak. Pa še to je, če ima sestra otroka poletnega in ti potem zimskega, si tudi nimaš s tem kaj početi. In še enkrat, vraževerna nisem niti malo, da bi to naj pomenilo da otroka ne bo ali kaj takega. Ja itak ja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 7.3.2016 17:10:45
|
|
|
|
Taroma
|
IZVIRNO SPOROČILO: mava1975 Taroma itak da obstaja tudi namišljena nosečnost.... potem se pa še mal psiha poigra s teboj... praviš, da imaš rjav izcedek pred M ali je to par dni izcedek ali samo en dan, ker če to traja par dni, imaš morda premalo progesterona in če tudi bi prišlo do oploditve se pikica ne more prijeti, ker se ti maternica že lušči... No midva sva bila pridna pred O na O in po O, sem delala pridno teste ta mesec... me pa od O kar naprej jajčniki bolijo... bomo videli... Rjav izcedek imam približno 2-3 dni pred vsako menstruacijo. In to že vsaj kakšni dve leti. Nikoli nisem razmišljala, da bi bilo s tem kaj narobe. Si mi dala malo vedet in tudi nedolgo nazaj sem že nekje brala o tem. Kako se lahko znebim tega rjavega izcedka? Ima mogoče katera od vas tudi to "težavo"? Torej sva se ves ta čas trudila zaman, ker zaradi izcedka nikakor ne more prit do oploditve mava1975 stiskam pesti zate in tudi za vse druge....polepšajte ta seznam, ki se je tako grdo začel.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 7.3.2016 17:36:56
|
|
|
|
mava1975
|
Mislim da izcedek ni o.k. vsaj tako pravi dr. Pušenjak,mal pobrskaj pri njemu. Od ovulacije do M. Bi moralo biti vsaj 12 dni brez izcedkov. Do oploditve že pride ne pride pa do vgnezdenja. To se da lepo urediti z tabletami, so punce ki so potem takoj uspešno zanosile... Boš pa morala do svojega ginekologa.... Že od ovulacije imam boleče jajčnike in krče v maternici....kaj bi to lahko bilo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 7.3.2016 21:53:52
|
|
|
|
madjanca
|
Evo jaz sem tretji dan na dabrostonu in mi ze spet slabi in gre mocno na bruhanje.. ima katera kak nasvet, kako omilit vse skupaj. Ker drugace bo tole v sluzbi polomija :/
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 8.3.2016 6:19:20
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Mene pa zanima kako kaj verjametestarim vražam.. včeraj so me namreč "napadli" da kaj ni z mano vredu, da bom sprejela oblacilca za bejbiko, ki jih sestra odnuca, da ji ne zavzema prostora.. ces, da to prinasa nesreco in kao pol zenske ne morajo zanosit, lahko ne donosi itd... in sedaj je tega mnenja se moj mozek... No, jaz pred zanositvijo nisem imela nobenih oblekc doma ... pa ne zaradi vraž, ampak zaradi tega, ker je pri nas navada, da se še sveže odnošene posodijo naprej. In sem pač morala počakati, da pridem na vrsto. Priznam pa, da sama tudi še v nosečnosti nisem kupovala oblekic ... izjema kompletek za iz P. Sem pa vse dobila, to je pa tudi res. Pa naj te potolažim. Prijateljica je dobila oblačilca za dete še ko je bila samska (pač kao ker ima plac), pa ima zdaj dojenčka. Če pa možu ni prav ... pa naredita tako kot je ena predlagala ... cunjice k staršem spakirajta za ta čas. Imam pa še eno vprašanje glede krvomočnice. Če katera slučajno ve. Krvomočnica naj bi odebelila sluznico v maternici. kaj pa če ima ženska že ok sluznico? A je možno, da se potem sluznica preveč zadebeli?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 8.3.2016 6:23:39
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Evo jaz sem tretji dan na dabrostonu in mi ze spet slabi in gre mocno na bruhanje.. ima katera kak nasvet, kako omilit vse skupaj. Ker drugace bo tole v sluzbi polomija :/ Pojma nimam kako bi to omilila. A si se kaj pogovarjala z dr. o tem?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 8.3.2016 7:19:22
|
|
|
|
mava1975
|
Madjanca, sama imam podobne probleme, slabost po Dabrostonu, vendar še gre... Jaz bi o tem obvestila ginekologa in predlagala naj ti da Estimo, tudi dr. Pušenjak skoraj izključno predpisuje estimo, ki nima stranskih učinkov in ima identične učinke kot Dabroston oz. še boljše.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 8.3.2016 8:18:50
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: mava1975 Mislim da izcedek ni o.k. vsaj tako pravi dr. Pušenjak,mal pobrskaj pri njemu. Od ovulacije do M. Bi moralo biti vsaj 12 dni brez izcedkov. Do oploditve že pride ne pride pa do vgnezdenja. To se da lepo urediti z tabletami, so punce ki so potem takoj uspešno zanosile... Boš pa morala do svojega ginekologa.... Že od ovulacije imam boleče jajčnike in krče v maternici....kaj bi to lahko bilo? Tudi jaz imam ta problem s tem, da nimam bolečin v jajčnikih ampak samo krče, začele so se tam cca 4-5 dni po o, trajale 3 dni, včeraj čez dan boljše, zvečer pa spet. Sem pa take krče imela ko sem bila noseča, sicer zelo malo ampak ravno tok da vem kako zgledajo. ni mi jasno od česa so zdej Aja pa te 3 dni mi je blo9 črozno slabo cel dan, včeraj čez dan boljše, zvečer spet samo malo manj, nič mi ni jasno
< Sporočilo je popravil mojamiška -- 8.3.2016 8:20:04 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 8.3.2016 8:22:12
|
|
|
|
mava1975
|
Jaz sem imela ful krče, pa še glavobol, do vključno včeraj, O sem imela prejšnjo sredo, tako da je nemogoče, da bi bila že vgnezditev in da bi bili to prvi znaki. Mal me je strah za izvenmaternično... no naslednji teden bo vse jasno, upam na
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 8.3.2016 8:37:42
|
|
|
|
mojamiška
|
js sm mela pa o tam pon-tor, tko, da bove približno isti čas delale test če prej ne priteče seveda. Mene je v nedeljo malo bolela glava sam ni blo krize, tko taka teška je bila , nism niti tableta vzela, ponavad mam take migrene, da je za umret. No zdej je že skor 10 dni mir, saj nekaj, sm mela zadnič 2x v enem tednu, sem mislila, da me bo pobral. Sm bla pa totalno brez energije, kot cunja, ma taka sem bla k sm bla noseča na začetku. Itak to še ne morej bot te zanki, tko, da mi ni jasno od kje. Psiha ni, ker sem se res odklopila...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 8.3.2016 9:10:36
|
|
|
|
pikica 4
|
Po prvem negativnem testu sem danes naredila še enega in ta je pokazal .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 8.3.2016 9:14:13
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 4 Po prvem negativnem testu sem danes naredila še enega in ta je pokazal . wiiiiiiiiiiiii končno ena, ki bo polepšala seznamček.... čestitke in srečno do konca Evo punce, zdej pa ma da same dobre novičke beremo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 8.3.2016 9:17:20
|
|
|
|
mava1975
|
končno, zdaj pa naj gre kar tako naprej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 8.3.2016 9:19:46
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 4 Po prvem negativnem testu sem danes naredila še enega in ta je pokazal . Super Pikica čestitam Kdaj si pa delala prvi test, pred izostankom oziroma kateri dan ciklusa, da je bil negativen, sedaj pa ? koliko dni razlike med testoma?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 8.3.2016 9:22:20
|
|
|
|
Allstar
|
Damuš sluznica po mojem ne more biti preveč zadebeljena in tudi Puśrnjak pravi, da se s krvomočnico ne moreš predozirati. Po mojem škodi ne, koristi pa predvsem tistim s tanjšo sluznico. mava1975 in mojamiska upam, da vajini krči vodijo do , ker bi bilo res fino malo olepšati to žalost od seznama. ela23 in Sandyy, kako vama kaže, kdaj delata teste? Pikica 4 čestitkeeeee Zdaj pa kar takšen zgled naprej
< Sporočilo je popravil Allstar -- 8.3.2016 9:26:56 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?