Allstar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taroma Evo, da se vam končno oglasim... sem upala do zadnjega, vendar se je danes ulila. Tako, da me lahko tudi na seznamčku obarvate na rdeče Moram priznat, da sem razočarana,...ampak sem že od sobote vedela, da tudi ta mesec ne bo nič, saj me je že nekaj dni trgalo v jajčnikih, imela sem rjav izcedek kot vedno pred vsako M. In sem samo čakala kdaj se bo ulila. Nekateri so hipohondri, saj si domišljajo tistoč in eno bolezen... A tudi za namišljeno nosečnico obstaja kakšen izraz? Kajti jaz sem spet bila prepričana, da sem noseča...počutila sem se drugače, imela sem kar nekaj prepričljivih znakov,..in se že res sprašujem če imam privide, napačna čutenja, ali kaj... Očitno je želja tako močna, da res že napačno dojemamo vse. Ja Taroma takšne smo ženske . Večkrat si, zaradi naše močne želje domišljamo nosečnost. Jaz sem bila že velikokrat 100%, da se noseča, ampak nisem bila še nikoli. Večkrat sem bila že zelo žalostna, ker me je M presenetila, ker sem bila sigurna, da sem noseča. Dokler se nisem malo vzela v roke in malo preštudirala stvati. Če je hormona premalo za nosečniški test, potem ga je premalo tudi za razne nosečniške znake. In zdaj ko me psiha dobi v svoje roke, se spomnim na tealnost in si ne delam lažnih upov. Seveda sem še vedno žalostna ko pride M, ampak nisem presenečeno žalostna. Upam, da bom, oz bomo kmalu ugledale in bomo vesele, tudi če bomo imele slabosti, saj bo to pravi in ne le namišljen znak .
|