|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
4.3.2016 10:16:28   
Ashatan
Ah mimi-kaj, kaj to berem, žal mi je user posted image Pa čaj si mi poslala...........kaj sedaj, ti ga vrnem, še ga boš potrebovala.......če pa ne pa lepa hvala, začnem jutri piti. Če želiš pa nazaj pošljem komot, si naročim drugega in povej kam ti za ptt nakažem?

Midva sva včeraj še za kredit na banki bila, pa na en izris kuhinje šla in bila več kot nezadovoljna s ceno in postavitvijo, no cena je bila najbolj obupnauser posted image , ploščice izbrala za hiši........kup stresa v bistvu. Ne vem kam je kriza šla, cene niso nič krizaste, majstri še manjuser posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 226
4.3.2016 10:22:13   
madjanca
Ja februar je kar težek.. to dobro piše tukaj

Ampak se vedno se je za dezjem pokazalo sonce in tudi pri vremenu bo tako user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 227
4.3.2016 10:30:11   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Ja februar je kar težek.. to dobro piše tukaj

Ampak se vedno se je za dezjem pokazalo sonce in tudi pri vremenu bo tako user posted image

Pa je res bil ful težek mesec. Sem mislila, da samo zame, ker sem bila 24/7 vpeta v neuser posted image ko delo, pa učenje pa ... Počas bi bil že čas, da me sreča pamet, pa se neham že enkrat učituser posted image Ah kaj mormo ... eni se rodijo pametni ... eni pa to šele mormo postat.user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 228
4.3.2016 12:06:24   
pikapoka pika
Pri nas je bil tudi februar tak zoprn mesec, vreme, bolezni.. danes je pa tak lep dan user posted image

Taroma držimo pesti in sporoči kako kaj kaže user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 229
4.3.2016 12:09:29   
pikapoka pika
kaj pa jemljete od vitaminov? jaz kar elevit. v prejšnjih sem pa ko smo samo delali na otročku samo folno kislino, po zanositvi pa šele elevit.

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 230
4.3.2016 12:23:49   
Ashatan
Prenatal, ker ima 1mg folne in kup drugih vitaminov, ki bi jih drugače posebej kupila. Omega 3. Matični mleček. In sedaj mi je mimi_ka poslala krvomočnico, če naredi kak čudežuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 231
4.3.2016 13:45:52   
Sareta88

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

kaj pa jemljete od vitaminov? jaz kar elevit. v prejšnjih sem pa ko smo samo delali na otročku samo folno kislino, po zanositvi pa šele elevit.

Jaz jemljem od novega leta kr A - Z mama od DM-a, ker so ugodne in imajo poleg folne kisline še ostale vitamine. Bom pa verjetno potem začela kar Tifol jemat.

Neposredna povezava do sporočila: 232
4.3.2016 16:04:31   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

Ah mimi-kaj, kaj to berem, žal mi je user posted image Pa čaj si mi poslala...........kaj sedaj, ti ga vrnem, še ga boš potrebovala.......če pa ne pa lepa hvala, začnem jutri piti. Če želiš pa nazaj pošljem komot, si naročim drugega in povej kam ti za ptt nakažem?

Midva sva včeraj še za kredit na banki bila, pa na en izris kuhinje šla in bila več kot nezadovoljna s ceno in postavitvijo, no cena je bila najbolj obupnauser posted image , ploščice izbrala za hiši........kup stresa v bistvu. Ne vem kam je kriza šla, cene niso nič krizaste, majstri še manjuser posted image

Ashatan, ne nori. Nič mi ni potrebno vračati, tudi ptt ne. Jaz močno upam, da ti bo koristil. Jaz si bom zdaj vzela kakšen mesec, dva premora. Me je vse to preveč čustveno prizadelo, da bi kar tako kot da nič ni bilo nadaljevala. Zdaj pa moram itak najprej počakat na pregled v torek pri svojem ginekologu, da vidi, če se je vse sčistilo in mi pove kako in kaj naprej. Saj danes sem že boljše, krčev ni več in ta čišča se počasi umirja. Samo tista čustvena bolečina pa ostaja. Ampak tako pač je v življenju. Jaz se tolažim edino s tem, da sem lahko vesela, da se mi je to zgodilo še čisto na začetku, ko pikice še sploh videt ni bilo, kot če bi se potem kasneje, ko že vidiš plodek in srček. Hudo je pa vseeno.

Punce hvala vam za vso podporo, lepo je prebrati vaše besede. Vas bom spremljala še naprej in navijala za pluske.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 233
4.3.2016 16:34:47   
Ashatan
Mimi, upam da ti reče da se je hitro sčistilo vse ven, da ne boš rabila še kakšne abrazije in da je toliko hitro, da lahko že kar nadaljujeta drug mesec. Se mi zdiš precej močna ženska, pa te komajda poznam, da boš tole pretuhtala in se borila dalje.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 234
4.3.2016 17:29:50   
..noname..
Jaz jemljem folno kislino od ljubljanskih lekarn...

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 235
5.3.2016 8:43:40   
Allstar
Taroma kako kaže? Boš izboljšala seznamček?

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 236
6.3.2016 10:29:08   
Allstar
No, kaj pa taka tišina na ženskem forumu user posted image ?

Jaz čakam, da user posted image mine in da spet začnem piti krvomočnico in da se podava v nove boje za user posted image user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 237
6.3.2016 11:09:55   
..noname..
Res je vse nekaj potihnilo. Midva sva trenutno pridna, ker sem ravno okrog oz celo malo čez O.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 238
6.3.2016 13:50:07   
pikapoka pika
Jaz sploh še nimam O..šele konec tega tedna.
Imam pa zdaj zadnje par mesecev krvavosluz tam 9. dan cikla, to je 1 teden pred O. ta mesec je bilo kar malo več tega..ne vem kaj je to. Ima še katera vmesne krvavitve?

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 239
6.3.2016 14:20:00   
Tara90
Vmesnih krvavitev nimam, sem pa imela ta mesec zelo čudno menstruacijo. Trajala je celih 7 dni, kar je zame nenavadno, krvi pa je bilo bolj malo, bolj rjav izcedek. Ne vem, vse je zmešano zadnje časeuser posted image , pa še migreno sem imela zadnja dva dni, groza! Sem pa danes začela s pitjem krvomočnice, me prav zanima če bo imela kakšen učinek. Pa O teste sem si nabavila, ampak moram počakat še nekaj dni z njimi, da bodo pravi dneviuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 240
6.3.2016 17:12:50   
Sareta88
No jaz sem pa imela rjav izcedek 14.dan, tako da verjetno je bila O, ampak ta mesec itak še paziva, naslednji pa se že vpišem med tiste, ki čakajo. Če je bil tisti rjavi izcedek O, potem bi morala M dobit 18.3., potem pa gasa v akcijo. Pijem pa ze od konca M krvomočnico.

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 241
6.3.2016 17:19:09   
Allstar
Jaz tudi nimam vmesnih krvavitev, prejšnji cikel sem imela ob ovulaciji in me je presenetilo, saj nikoli prej ni bilo ovulatornulih krvavitev. Zdaj imam tudi močnejšo user posted image , vredi kosi mi letijo ven user posted image . Očitno ta krvomočnica res odebelji sluznico in se mora potem dobro sčistit user posted image .

Kako kaj kaže puncam v pričakovanju v teh dneh?

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 242
6.3.2016 20:17:44   
Allstar
user posted image user posted image user posted image MARECuser posted image user posted image user posted image

2.3.
user posted image Allstaruser posted image

3.3.
user posted image Tejči Huser posted image

5.3.
Taroma

7.3.
Pikica 4

8.3.
ela23
Sandyy

9.3.
Katriss
tuttifrutti

10.3.
Pelkaa

13.3.
Daise

17.3.
mava1975

22.3.
..noname..

27.3.
pikapoka pika
Tara 90

31.3.
Ashatan

Enkrat v marcu
N23OK
mojamiska

< Sporočilo je popravil Allstar -- 6.3.2016 20:18:12 >

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 243
6.3.2016 21:07:47   
Pelkaa
A dekleta sem ste se skrile...user posted image Meni pa ni bilo jasno, kako je prejšnja skupina postala neverjetno niha :P

No po dolgem času spet pišem, vmes sem magistrirala in iskala službe, tko da divje. user posted image

Čestitke novim nosečkam, mimi_ka, tebi pa želim, da se čimprej postaviš na noge in naj te čimprej razveseli nov plusek.

Z mojim sva bila ta mesec pridna, točno sva zadela ovulacijo tako da držimo pesti. Ne pričakujem M 10.3. Prsi me neverjetno hudo bolijo. Bomo videli, držimo pesti. Naj bo marec pomladno razigran in uspešen!

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 244
7.3.2016 9:03:05   
Taroma
Evo, da se vam končno oglasim... sem upala do zadnjega, vendar se je danes ulila. Tako, da me lahko tudi na seznamčku obarvate na rdeče user posted image Moram priznat, da sem razočarana,...ampak sem že od sobote vedela, da tudi ta mesec ne bo nič, saj me je že nekaj dni trgalo v jajčnikih, imela sem rjav izcedek kot vedno pred vsako M. In sem samo čakala kdaj se bo ulila.
Nekateri so hipohondri, saj si domišljajo tistoč in eno bolezen... A tudi za namišljeno nosečnico obstaja kakšen izraz? user posted image Kajti jaz sem spet bila prepričana, da sem noseča...počutila sem se drugače, imela sem kar nekaj prepričljivih znakov,..in se že res sprašujem če imam privide, napačna čutenja, ali kaj... user posted image Očitno je želja tako močna, da res že napačno dojemamo vse.

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 245
7.3.2016 9:14:25   
tuttifrutti
Žal mi je Taroma! imam občutek, da bomo morali skupaj it v nove boje. Sama imam do predvidene user posted image še dva dni, ampak sem med vikendom sem imela krvav izcedek (čisto malo) - malo sem upala, da je to vgnezditvena krvavitev, sedaj pa ne verjamem več. user posted image Pa bom vseeno počakala še dva dni preden bom razmišljala kako naprej.

Držim pesti za čimveč user posted image

(odgovor članu Taroma)
Neposredna povezava do sporočila: 246
7.3.2016 9:22:54   
Ashatan
Žal mi je za vse, ki vam ni uspelo in držim pesti da naslednjič.

Vikend je bolj družinski, tako da se takrat ne oglašam kaj veliko. Sicer pa tako ni kaj za povedati nosečniškega. Krvomočnico sedaj pijem, možu sem jo tudi poturila čez vikend, drugače pa morava biti šele prihodnji teden bolj pridna, če želiva rezultateuser posted image

(odgovor članu tuttifrutti)
Neposredna povezava do sporočila: 247
7.3.2016 9:30:14   
mava1975
Taroma itak da obstaja tudi namišljena nosečnost.... potem se pa še mal psiha poigra s teboj... praviš, da imaš rjav izcedek pred M ali je to par dni izcedek ali samo en dan, ker če to traja par dni, imaš morda premalo progesterona in če tudi bi prišlo do oploditve se pikica ne more prijeti, ker se ti maternica že lušči...

No midva sva bila pridna pred O na O in po O, sem delala pridno teste ta mesec... me pa od O kar naprej jajčniki bolijo... bomo videli...

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 248
7.3.2016 10:04:11   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: Taroma

Evo, da se vam končno oglasim... sem upala do zadnjega, vendar se je danes ulila. Tako, da me lahko tudi na seznamčku obarvate na rdeče user posted image Moram priznat, da sem razočarana,...ampak sem že od sobote vedela, da tudi ta mesec ne bo nič, saj me je že nekaj dni trgalo v jajčnikih, imela sem rjav izcedek kot vedno pred vsako M. In sem samo čakala kdaj se bo ulila.
Nekateri so hipohondri, saj si domišljajo tistoč in eno bolezen... A tudi za namišljeno nosečnico obstaja kakšen izraz? user posted image Kajti jaz sem spet bila prepričana, da sem noseča...počutila sem se drugače, imela sem kar nekaj prepričljivih znakov,..in se že res sprašujem če imam privide, napačna čutenja, ali kaj... user posted image Očitno je želja tako močna, da res že napačno dojemamo vse.

Ja Taroma takšne smo ženske user posted image . Večkrat si, zaradi naše močne želje domišljamo nosečnost. Jaz sem bila že velikokrat 100%, da se noseča, ampak nisem bila še nikoli. Večkrat sem bila že zelo žalostna, ker me je M presenetila, ker sem bila sigurna, da sem noseča. Dokler se nisem malo vzela v roke in malo preštudirala stvati. Če je hormona premalo za nosečniški test, potem ga je premalo tudi za razne nosečniške znake. In zdaj ko me psiha dobi v svoje roke, se spomnim na tealnost in si ne delam lažnih upov. Seveda sem še vedno žalostna ko pride M, ampak nisem presenečeno žalostna. Upam, da bom, oz bomo kmalu ugledale user posted image in bomo vesele, tudi če bomo imele slabosti, saj bo to pravi in ne le namišljen znak user posted image .

(odgovor članu Taroma)
Neposredna povezava do sporočila: 249
7.3.2016 10:12:41   
Damuš
Tudi meni je žal za vse, ki vam ni uspelo v tem krogu. Bo pa v naslednjem več sreče.

Pri nas še ni čas niti za O niti za user posted image . Vse po starem. Se trudim živet, kot da ne bi načrtovaliuser posted image in se čim manj obremenjevati.
Na srečo sem v naslednjih 14 dneh spet polno zaposlena tako, da ni ne vem kolk časa za razmišljati o znakcih, ne znakcih itd.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?