|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke 2016
25.2.2016 18:10:20   
Anonimen
Mimi_ka - jaz sem imela krče pet pred M in še kak dan, dva po tem, ko je bil test +, ampak so bili precej bolj blagi, pred izostankom M sem pa en dan celo lekadol vzela, ker je bilo res moteče.

(odgovor članu mimi_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
25.2.2016 18:12:34   
Anonimen
Prehitro mi je spet poslalo post, kot da bi prvič uporabljala forum user posted image
Pri meni za zdaj vedo štirje poleg moža, ampak vedo, da morajo biti tiho, niti nimajo namena komu povedat, ko mu ne bi smeli.
Danes je točno 6t, znakov je vedno več, podočnjake imam do kolen, slabost na srečo ni cel dan prisotna, je pa moteče, ker mi paše predvsem kuhana hrana in je zjutraj kar problem kar koli pojest.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
25.2.2016 19:18:33   
mimi_ka
Anonimna hvala za tvojo izkušnjo. No saj pri meni tudi niso tako zelo močni ti krči, so pa bili pred pričakovano m dosti bolj ja. Upam tudi jaz, da se kmalu to umiri. Bom jutri še v ginek.ambulanti povprašala, če pa ne bi bilo boljše, pa se bom kar v porodnišnico odpeljala na pregled.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
25.2.2016 20:15:06   
Limeta82
mimi_ka ; jaz sem imela zadnjo menst. 24.januarja, sva precej na istem? 5 dni pred testom moočne 'menstr'bolečine', en dan prej za znort, 2 dni po testu (ta ponedeljek) sem šla na pregled in je bilo vse ok, čeprav se še ni nič videlo. No, na torek pa so se zadeve umirile... vsake tolko me še prime podoben občutek, ampak mislim, da je vse ok. Zdravnik je rekel, da bi bila bolj panika, če bi se kar naenkrat vse bolečine nehale... tako da nič ne skrbi. :-)

Sem pa jaz čakala na 2 črtici več kot 3 leta in pol...

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 179
25.2.2016 20:35:27   
mimi_ka
Limeta82 ooooo čestitke user posted image ja pa sva res skoraj na istem. Moja zadnja m je bila pa 25.1. user posted image edino meni prvi test, first sign, ki sem ga delala v torek, ni nič pokazal oz. čez kakšno uro šele sem opazila zeloooo rahlo črtico. Potem pa mi je danes cb digital pokazal plus in 1-2 tedna nosečnosti. Verjetno je manj hormona, zato prej ni pokazalo. Sem vesela, da se je pri tebi sedaj vse umirilo in je vse ok. Upam, da bo tudi pri meni vse ok in bodo ti krči minili v naslednjih dneh. Kdaj pa imaš ti rok? Kaj na prvi pregled si že naročena?

(odgovor članu Limeta82)
Neposredna povezava do sporočila: 180
25.2.2016 21:48:23   
jagodka7
Danes sem zbrala pogum in po treh tednih zamujanja menstruacije naredila test in mi je pokazalo dve močni črtici. Nemorem verjeti še zdaj ne...user posted image user posted image ...takoooo sem veselaaaa! user posted image . Pregled imam 11.3. ,stara sem pa 20. Ampak počutje je pa katastrofalnooo! ves čas bruham in mi je slabo,križ me boli,prsi in skos sem zaspana. Aja pa nogge meeee tako bolijo. Vglavnem grozno počutje-VSE ME BOLI,še zdaj ne morem dojeti,ker sma si dojenčka res ful želela,kljub mladim letom !!!! user posted image ...aja vstopam pa v 8 teden,tako da imam rok nekje v sredini oktobra ali še prej. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jagodka7 -- 25.2.2016 21:51:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
26.2.2016 7:55:19   
dansas

IZVIRNO SPOROČILO: majci26

V moji prvi nosecnosti je moja mama izvedela, da sem noseca ravno zato, ker je bila njena prijateljica v isti skupini na forumu in je ugotovila, kdo sem, po tem, kje zivim in s cim se ukvarjam. In je povedala moji mami :(

Kaj takega... ?! Samo da se kaj takega zgodi, se mora ful enih stvari poklopit. Kdo pa bere ta nosečniška čvekanja? Samo nosečnice. Potem mora bit tista, ki naj bi te prepoznala glih noseča in to približno isto noseča, da se je znašla ravno na istem forumu. Potem te more pa še prepoznat, kar se mi zdi spet ful naključje, da iz teh čvekov kako ti je slabo in kako je bilo na pregledu, razbere kdo si, pa tudi če te res pozna... ?! Potem mora bit pa še toliko ubrisana, da te gre "zatožit" domačim... Eni pa so na svetu res samo za to, da trače trosijo! user posted image

jagodka7 - v bistvu ti sploh ne bi bilo treba deliti testa, ker so se vsi znaki nosečnosti kar jih je, nad tebe zgrnili user posted image . Ampak kako ni nobenega problema vse te slabosti , špikanja in bolečine prenašat, ko veš, da so posledica nosečnosti user posted image .
Nikoli mi ni bilo jasno, kako obstajajo ženske, ki do konca nosečnosti sploh ne vedo da so noseče, mislijo, da jih je trebušna gripa dobila, grejo na WC, ven pa pridejo z dojenčkom... Če spregledaš (oz jih ni deležna user posted image ) te zgodnje znake, mi pa res ni jasno, kako spregledajo, da jim trebuh tako raste in da ima not en mali človeček fešto. Svašta! user posted image

(odgovor članu majci26)
Neposredna povezava do sporočila: 182
26.2.2016 9:23:15   
mimi_ka
Ojoj jagodka kako pa to, da si tako dolgo čakala s testom? Si res še mladenka user posted image boljš da ti ne povem, koliko sem jaz stara user posted image

(odgovor članu jagodka7)
Neposredna povezava do sporočila: 183
26.2.2016 10:47:35   
vevricka
Jaz sem pa uceraj zvecer opazila malo svetlo rjavega izcedek na hlackah in me je kar precej zaskrbelo. Cez noc je bilo pa vse ok. Sem pa v 8.tednu in 4/7. Ima katera tudi kaj podobnega?user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 184
26.2.2016 11:08:01   
Floriana

IZVIRNO SPOROČILO: vevricka

Jaz sem pa uceraj zvecer opazila malo svetlo rjavega izcedek na hlackah in me je kar precej zaskrbelo. Cez noc je bilo pa vse ok. Sem pa v 8.tednu in 4/7. Ima katera tudi kaj podobnega?user posted image

sama sem šla čez to v prejšnih nosečnostih. ampak na koncu ni bilo nič. mogoče kak manjši hematom al pa kaj podobnega. dokler ni močne krvavitve in krčev pomoje ni za skrbet.
zdravniki radi predpišejo kak dabroston al kaj podobnega sam pomoje je to samo placebo in nič drugega. če se karkoli začne itak nimajo kaj velik za naredit.
Same pa si lahko pomagamo tako, da ostanemo pomirjene in pozitivne in si ne povzročamo stresa.
Če bo krvi več, ali bo sveža krti potem pa, da boš pomirjena se vseeno odpravi do G, da te pomirijo.
ampak verjamem, da bo vse ok!

(odgovor članu vevricka)
Neposredna povezava do sporočila: 185
26.2.2016 11:09:05   
Floriana

IZVIRNO SPOROČILO: jagodka7

Danes sem zbrala pogum in po treh tednih zamujanja menstruacije naredila test in mi je pokazalo dve močni črtici. Nemorem verjeti še zdaj ne...user posted image user posted image ...takoooo sem veselaaaa! user posted image . Pregled imam 11.3. ,stara sem pa 20. Ampak počutje je pa katastrofalnooo! ves čas bruham in mi je slabo,križ me boli,prsi in skos sem zaspana. Aja pa nogge meeee tako bolijo. Vglavnem grozno počutje-VSE ME BOLI,še zdaj ne morem dojeti,ker sma si dojenčka res ful želela,kljub mladim letom !!!! user posted image ...aja vstopam pa v 8 teden,tako da imam rok nekje v sredini oktobra ali še prej. user posted image user posted image

čestitke!
kako to, da sta se tako mlada odločila za otročka? (če ni skrivnost)

(odgovor članu jagodka7)
Neposredna povezava do sporočila: 186
26.2.2016 11:11:44   
Floriana

IZVIRNO SPOROČILO: majci26

V moji prvi nosecnosti je moja mama izvedela, da sem noseca ravno zato, ker je bila njena prijateljica v isti skupini na forumu in je ugotovila, kdo sem, po tem, kje zivim in s cim se ukvarjam. In je povedala moji mami :(

sem že slišala za take zgodbice... res nikol ne veš kdo bere.

(odgovor članu majci26)
Neposredna povezava do sporočila: 187
26.2.2016 11:17:45   
Floriana
OKTOBERKE 2016

1.10.2016
lejcik4: 2.otrok
kanej
dansas: 4.otrok, 36let(kmalu)

2.10.2016
3.10.2016

4.10.2016
Vevricka: 1.otrok, 27 let

5.10.2016

6.10.2016
Anonimna T: 2.otrok, pregled 29.2

7.10.2016
Agasa: 1.otrok, 24 let, pregled 11.3

8.10.2016
Lemon: 2.otrok, 24 let, pregled 23.2

9.10.2016
Anonimenuser posted image : 2.otrok, 29 let
telly

10.10.2016
Arcanum: 2.otrok, 29 let
Majci26: 2.otrok, pregled 4.3
etny: 1.otrok, 25 let
Uršikazala: 2.otrok, 35 let, pregled 23.2

11.10.2016

12.10.2016
metmaris159

13.10.2016
Metuljčk: 1.otrok, pregled 22.2
1lubenica1: 1.otrok, 26 let, pregled 4.3
Alalia: 2.otrok, 33 let

14.10.2016
K.M.: 1.otrok, 35 let, pregled 23.2

15.10.2016
16.10.2016

17.10.2016
Niin: 2.otrok,
Orhideja88: 2.otrok, 27 let

18.10.2016
Soncek87: 2.otrok, pregled 17.3

19.10.2016
Majča: 2.otrok, pregled 21.3

20.10.2016
Žwerčica: 1.otrok, 29 let, pregled 24.2
Aria21: 2.otrok, 25 let, pregled 2.3
Anonimen user posted image : 1.otrok, 27let

21.10.2016
22.10.2016

23.10.2016
Tejci77: 1.otrok, 25 let, pregled 15.3

24.10.2016

25.10.2016
roxygirl2: 2.otrok, 28 let
teja188: 3.otrok, 28 let, pregled 10.3.

26.10.2016
Unique_

27.10.2016
28.10.2016
29.10.2016

30.10.2016
Limeta82: 1.otrok

31.10.2016
Floriana: 4.otrok, skoraj 30let
mimi_ka:

?
Kaličopka6 : PDP ?, 3. otrok, 24 let,
Anonimen: ZM 18.1., 2.otrok, 29 let, pregled 8.3.
jagodka7: 1.otrok, pregled 11.3.
žabica90

(odgovor članu Floriana)
Neposredna povezava do sporočila: 188
26.2.2016 11:33:55   
vevricka
Hvala Floriana! Zdaj sem veliko bolj pomirjena...se vidi, sa sem se cisto nova v tem user posted image
Bom za vsak slucaj klicala se G, da vidim kaj pravijo. Do takrat pa pozitiva user posted image

(odgovor članu Floriana)
Neposredna povezava do sporočila: 189
26.2.2016 11:42:17   
majci26
Dansas, ja, mamina prijateljica je bila noseca, na koncu je rodila en dan pred mano. Jaz sem pa povedala tu, kje zivim in s cim se ukvarjam in sem pac tako specificna, da je takoj vedela, kdo sem. Njej je bilo potem hudo, se je izpisala iz foruma. Drugace je dobra oseba, a v trenutku verjetno ni razmisljala in je pac povedala.

(odgovor članu vevricka)
Neposredna povezava do sporočila: 190
26.2.2016 12:24:40   
telly
Na forumu se mi zdi da lahko hitro nekoga prepoznaš, sploh če izstopa (živi v tujini,...), tako da jaz majci26 čisto razumem. Bom pa z veseljem prisluhnila tvoji zgodbi nekoliko kasneje.

Jst sm v tej temi Limeto82 že po prvem postu spoznala kdo je. Ampak zato, ker njeno zgodbo poznam. No, in sedaj tut ona ve, kdo sm jst. user posted image

Pri meni nič novega. Občasno mi je slabo in zjutraj sem že prvič bruhala. Večino časa pa se počutim nenosečo. Pa mami zeeeeeelo gleda v moj trebuh in mislim da že ve, čeprav ji nisem povedala.
Komaj čakam na pregled 4.3., da se potem lahko naročim na nuhalno.

(odgovor članu majci26)
Neposredna povezava do sporočila: 191
26.2.2016 14:26:27   
jagodka7
Mimi_ka, Florjana.. .. Jah saj vem,da sem mlada,ampak že od majhnega sem si želela veliko otrok ,tam okoli 6,7... nevem to mi je nekaj najlepšega,neki smisel da v življenju,veselje,ljubezen. In sem res srečna,da je končno uspelo,ker sma se trudila več mesecev(skoraj leto) in bila vedno znova razočarana...Verjetno prej zaradi psihe ni uspelo,ker sem res samo na to mislila! Ko pa sem končno pozabila na to in nehala šteti dneve,pa samo enkrat pridem gor,da mi zamuja že 2 tedna,no zdaj že več! :Puser posted image user posted image . In ja,srečna sem,čeprav ves čas bruham user posted image . Poleg tega pa služim denar s delom prek študenta, moj ma tudi redno službo,tako da denar ni problem. Glede let,pa jas pravim,da vsak naj ma ko mu paše in ko je pripravljen na tako odgovornost,pa če je to pri 18 ali pri 40. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu telly)
Neposredna povezava do sporočila: 192
26.2.2016 14:40:54   
Limeta82
Mimi-ka; o, super, bova skušaj odšetavli dneve... Ker sem hodila na neplodnostno, imam prvi datum 07.marca, potem pa grem šele k svojemu ginekologu.
Drugače me je pa danes ponoči spet zgrabil en tak krč, da sem mislila, da me bo konc. In je kar trajalo in trajalo, šele sedaj popoldne se mi umirja. Ampak mislim, da vem kje je 'finta';
sem ful zaprta in me tudi zaradi tega tišči vse. Zdaj sem na kivijih in donatu. :-) Meni je Clear Blue v sredo pokazal 2-3 tedne. Sem pa dala v ponedeljek kri jn je bila vrednost HCG 293, danes (petek) pa 1325 - to sem šla samoplačniško,
ker sem prestrašena ko miška... Pri tebi je verjetno pač malo manj hormonov, itak, to imamo vse drugače... Nekaj si omenjala starost, jaz bom maja 34, tako da... ne morem pomagat, prej ni uspelo.

jagodka7; bravo, bravo. Če bi jaz lahko zavrtela čas nazaj, bi naredila isto kot ti... vso srečo!! :-)

telly; hahahaha..... sem precej očitna, vem, ja. :-))) Še dobro, da sva si prej povedali, drugače bi bilo kar presenečenje, ja... :-)

(odgovor članu jagodka7)
Neposredna povezava do sporočila: 193
26.2.2016 15:19:57   
mimi_ka
Limeta82 oooo kako lepo, ti imaš že 7.3. pregled. Jaz sem danes dobila datum, imam komaj 29.3. user posted image res ne vem zakaj tako pozno natočajo. Pa sem ji omenila te krče, in je rekla, da če se poslabša ali da vidim da je nekaj narobe, naj kar v bolnico pridem. Ahhhhh..ne vem kako bom zdržala do konca marca.
Drugače pa sploh nisi tako stara. Jaz bom pa poleti 36, je pa to moj 2. user posted image
Res me veseli, da bom imela družbo v pričakovanju user posted image , se bomo spodbujale in tolažile, ko nam bodo nosečniške težavice nagajale user posted image
Jagodka bravo, vsa čast, da si se tako odločila..jaz sem bila takrat z mislimi samo pri žurih user posted image res smo si zelo različne in prav je tako. Za vsako pride pravi čas, ko je pripravljena.

(odgovor članu Limeta82)
Neposredna povezava do sporočila: 194
26.2.2016 20:12:06   
Anonimen
Pozdravljene! Z veseljem se vam pridruzujem, PDP 30.10.2016, to bo moja druga nosecnost in 2.otrocek,stara pa sem 30 let. Zanimivo je da se je meni zgodilo isto kot tebi mimi_ka,torej FS je pokazal res rahlo rahlo crtico cez 2 uri ko sem ga pogledala. Potem sem cez 2 dni naredila CB,ki je pokazal da sem noseca 1-2 tedna. Prvi pregled imam tudi sama komaj 25.3.2016 (ravno na materinski dan),se pa ne pocutim prav nic noseco.
Anonimna user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
26.2.2016 23:07:01   
mimi_ka
Anonimna a res? user posted image no to pa je resnično zanimivo, da imava obe enako izkušnjo user posted image in tudi ti tako pozno naročena na pregled. No mi je vsaj malo v tolažbo, da nisem edina tako pozno naročena, bova skupaj čakali na ta dan D user posted image drugače se tudi jaz ne počtim nič drugače, le občasno se mi ti krčki še pojavijo, pa zadnja dva dni sem zvečer nenormalno lačna in bi pojedla vse kar vidim user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 196
27.2.2016 9:37:07   
Floriana
Jaz se se sploh nisem narocila,bom se pocakala kak teden ali dva...
Se mi zdi da bom tako lazje pocakala kot pa ce mi da datum zdaj.
Bolse da sem neucakana 1teden kot pa 3. :D

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 197
27.2.2016 18:07:30   
Anonimen
No js še vedno ne vem ali sem med vami ali ne.user posted image Test sem delala že v četrtek 3x, ker sem prvič in drugič mislila, da je pač samo evaporacijska linija, ker je bila črtica za nosečnost bolj rahla oz. bleda pa še testi so bili naročeni iz Ebaya in sem nekako sama pri sebi mislila, da pač kažejo narobe. Danes popoldan sem naredila še en test kupljen v lekarni, ki je spet pokazal rahlo črtico, tako da še vedno dvomim da je to to. Znakov posebnih ni, oz. se mi zdi, da si jih sama zaradi teh črtic samo domišljam. Predvidevala sem, da bi po dveh dneh črtica že morala biti kaj močnejša kot na prvih testih, tako da zaradi tega še vedno dvomim. V torek sem tako ali tako naročena k ginekologinji, ker sem imela druge probleme pa bomo videli. Po eni strani si resnično želim, da bi bilo res, po drugi pa me je strah preveč upat in verjet, da ne bi bila potem čisto preveč razočarana, če to ni to. Če je, imam pdp nekje konec oktobra, zadnja m je bila 24.1.

(odgovor članu Floriana)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
27.2.2016 18:16:51   
Anonimen
Anonimna, držim pesti, da se nam pridružiš!

Jaz se vsak dan počutim še kako zelo noseča, ker mi je bilo cel teden slabo skoraj čez cel dan, vmes malo mine, potem pa spet pride nazaj ta smotana slabost, neskončno sem utrujena in se mi zdi, da mi prsi vsak dan še malo zrastejo user posted image Jem pa bolj malo, najbrž kar premalo, ker mi paše večinoma samo kuhana hrana, te pa nimam vedno na voljo. Danes je kar ok, sem samo utrujena, slabo mi ni pa skoraj nič. Odštevam do četrtka, ko grem na potrditveni UZ. user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
28.2.2016 9:31:47   
Bibabuba12
No, danes zjutraj sem test ponovila, ceprav sem rekla, da jih do torka ne bom vec delala. Itak nisem zdrzala. Danes je crtica ze malo mocnejsa, tako da se vam bom ocitno zares pridruzila.user posted image Bo pa to moj drug otrok, starost pa 26. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?