Bluegirl
|
Tara, v vrtcu je fino. Mali se je super navadil, na začetku je bilo malo joka, sedaj pa zjutraj baje (ga oči pelje, tako da ne vem, kako zgleda) kar oddrvi v igralnico. Edina slabost so seveda pogoste bolezni. Od septembra je bil že 4x bolan. Sicer nič hujšega (viroza, vročina, vnetje ušes...), a zoprno. Še posebej, ker so ti virusi očitno tako močni, da še doma potem vsi zbolimo. Bo šla tvoja pupa tudi v vrtec? Mi nismo imeli druge možnosti, ampak je fino. Mu manjka družbe in se imajo prav luštno. Pa sama res ne kompliciram glede umazanije, smrkljev pod nosom, bušk. Mi je jasno, da 2 vzgojiteljici ne zmoreta imet popolno poštimanih otrok. V tem k popolnosti stremečem okolju je pa to tudi en plus, se mi zdi. Glede spanja pa nimam več besed. Je bilo že bolje in je celo kakšno noč prespal, zadnji teden je katastrofa. In potem zjutraj pa ob 5h vstat, res ni fajn. Čeprav njemu to ni problem, on tudi med vikendom vstaja ob 5, 6h. Dobro, da sem imela podlago že od prej, v kombinaciji s službo pa to kompenziram s tem, da grem skorajda s kuram spat. In edina prava tolažba je, da vse mine. Potem pridejo pa drugi problemi, haha. Sicer je pa res luštno obdobje, začel je govorit in se vsak dan nasmejim njegovim poskusom oponašanja besed in še čemu. Pri meni je tako, da bolj kot otrok raste, bolj uživam. Maumow, čaka te nekaj najlepšega! Glede velikosti se ne obremenjuj, da sta le oba zdrava - to je važno. Noname, srečno! Se še kaj javim. V vsakem primeru pa prijetne praznike vsem.