|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
13.1.2016 8:57:49   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

MauMaw Hvala .. sj sva midva tud ... sam vseen mal cvikava ... pač, se ne spomnem kako je potekala una nosečnost z hčerko, a so me tud tko jajčniki bolel, ... sploh me čudi to,d a so me v soboto in nedeljo joške bolele pa v pondelk tud, pol včerj pa dons pa nč več .. pol pa sej veš, k smo tko naravnane pa mislmo, da je že kj narobe pa bla bla ... probala bom pač odmislt, počakat na 19. in upam,d a bo vse tko kot mora biti user posted image A so vas, nosečke, tud prve dni tkole jajčniki dajal?

Mene jajčniki noro.... Res noro bolel. In to do 3 meseca skoraj.... Dojke pa tako malo ja malo ne....

Aja, so te tud tko joške, da en dan so te, kakšen dan te niso?A pol je to normalno?
Pa da so te jajčniki bolel ... no mene noro ne ... me pa pač, da jh čutm ane in mam občutek k da se bo ulila user posted image čeprou ni taka bolečina, je ubistvu taka, da pride, pa mine, sploh če me lulat tišči čutim bolj napihnjenost kot bolečino user posted image

Lej prva nosečnost ko ni bla ok. Jajčniki noro bolel tut dojke,...

Druga nosečnost jajčniki še bolj boleli kot pri prvi, dojke pa enkrat ja drugič ne - čisto kontra kot prvič, tako da če bi gledala na dojke bi rekla da sploh nisem noseča, pa napihnjena od dneva 1, pa skos sem mela občutek da bo kri pritekla,... Pa še lulat hodila vsako 1 do 2 ure... To se je umirilo šele okoli 3 meseca. Jaz sem mogla met nosečniške hlače od 2 meseca dalje ker sem bla tk napihnjena, pol je pa tako trebuh začel rasti...

No, jaz mam tud občutek, da bom pomoje mogla naseldn mesc že met kakšne druge hlače, kavbojke, ker sm tok napihnjena spodej user posted image No, jaz hodm lulat na 15min user posted image sam tud velik pojem, sploh zdj k sm bla doma in sm skoz čajčke kuhala pa tko dalje ... zdj pa 2dcl na uro spijem čaja, tko, da grem res non stop lulat .... ampak to sm že prej hodila k nism bla noseča ... sicer ne tko pogosto, ampak sem hodila..
No ja, sj pravm, upam, da je vse tko k treba, da privekamo na svet sred septembra in da bo vse tko kot treba, si res želimo vsi .... ti pa še mal ane, pa se boste že crklal .... čak, a vidva vesta kaj imate, kaj nosiš pod srčkom?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
13.1.2016 9:01:47   
MauMow

MauMaw Hvala .. sj sva midva tud ... sam vseen mal cvikava ... pač, se ne spomnem kako je potekala una nosečnost z hčerko, a so me tud tko jajčniki bolel, ... sploh me čudi to,d a so me v soboto in nedeljo joške bolele pa v pondelk tud, pol včerj pa dons pa nč več .. pol pa sej veš, k smo tko naravnane pa mislmo, da je že kj narobe pa bla bla ... probala bom pač odmislt, počakat na 19. in upam,d a bo vse tko kot mora biti user posted image A so vas, nosečke, tud prve dni tkole jajčniki dajal?

Mene jajčniki noro.... Res noro bolel. In to do 3 meseca skoraj.... Dojke pa tako malo ja malo ne....

Aja, so te tud tko joške, da en dan so te, kakšen dan te niso?A pol je to normalno?
Pa da so te jajčniki bolel ... no mene noro ne ... me pa pač, da jh čutm ane in mam občutek k da se bo ulila user posted image čeprou ni taka bolečina, je ubistvu taka, da pride, pa mine, sploh če me lulat tišči čutim bolj napihnjenost kot bolečino user posted image

Lej prva nosečnost ko ni bla ok. Jajčniki noro bolel tut dojke,...

Druga nosečnost jajčniki še bolj boleli kot pri prvi, dojke pa enkrat ja drugič ne - čisto kontra kot prvič, tako da če bi gledala na dojke bi rekla da sploh nisem noseča, pa napihnjena od dneva 1, pa skos sem mela občutek da bo kri pritekla,... Pa še lulat hodila vsako 1 do 2 ure... To se je umirilo šele okoli 3 meseca. Jaz sem mogla met nosečniške hlače od 2 meseca dalje ker sem bla tk napihnjena, pol je pa tako trebuh začel rasti...

No, jaz mam tud občutek, da bom pomoje mogla naseldn mesc že met kakšne druge hlače, kavbojke, ker sm tok napihnjena spodej user posted image No, jaz hodm lulat na 15min user posted image sam tud velik pojem, sploh zdj k sm bla doma in sm skoz čajčke kuhala pa tko dalje ... zdj pa 2dcl na uro spijem čaja, tko, da grem res non stop lulat .... ampak to sm že prej hodila k nism bla noseča ... sicer ne tko pogosto, ampak sem hodila..
No ja, sj pravm, upam, da je vse tko k treba, da privekamo na svet sred septembra in da bo vse tko kot treba, si res želimo vsi .... ti pa še mal ane, pa se boste že crklal .... čak, a vidva vesta kaj imate, kaj nosiš pod srčkom?

Sigurno boste dočakali tegale septemberčka.

Ja še malo še ene 5t do PDP, sam upam da se me čez ena dva tedna usmili pa pride ampak zgleda da je prelepo notri da bi šel ven kaj prej. Ja poba bi naj prišel user posted image Jaz vedno na UZ vprašam in nazadnje v 30t mi je na 3d dala spolovilo user posted image . Tk da računam da če smo od 14t dalje vedno fanta videli da je to to user posted image - za dva tedna je večji in težji seveda tako da upam da se me usmili, sam vprašanje ker mu je prelepo notri.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
13.1.2016 9:05:20   
Amour
Janchek, ne se preveč stresirat, ni ok, res ne.
Če slučajno spomniš (pa vem, da je nemogoče user posted image ), so tudi mene precej boleli jajčniki, ne noro noro, ampak se, v bistvu od par dni pred pričakovano M do kar nekaj dni po opravljenem testu ves čas vedela, da jih imam in so me pri vsakem gibu opominjali na svoj obstoj.
Glede prsi pa takole - mene so vedno bolele že v PMS, tako da so me tudi takrat, pa ful so se mi hitri povečali (mislim, a sem en teden poopravljenem testu že kupovala nov modrček), potem so me neznosno bolele en mesec, pa je bilo par dni bolje, pa so spet bolele, pa tako naprej. Vsakič, ko bolijo, se povečajo. noro :/

Sem prepričana, da bo vse OK, konec koncev, svojo neljubo tombolo si že zadela, zakajzavraga in koliko možnosti sploh je, da jo še enkrat?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
13.1.2016 9:26:50   
Bluegirl
Ojla,

samo na hitro se javljam, v službi je gužva.

Najprej iskrene čestitke naši Žabinčici!user posted image

Pa seveda janchek- bravo!user posted image Zelo sem vesela - le srečno naprej vse do konca.

MD, hvalabogu, da si se javila. Stare sablje preveč izginjate s te teme.user posted image Čisto razumem, da si potrebovala čas. Upam, da se od zdaj naprej bolj redno beremo.

Maumow, še malo! user posted image Sem še sama nestrpna...

Tara, moj fantek je v redu, pohvaljen v vrtcu, postaja zelo navihan, veliko čeblja in vsak dan se mu res iz srca nasmejimo. Pa tvoja princeska?

Zaenkrat je to to. Pri meni drugače nič kaj posebej novega. Še malo pa se mi izteče pogodba v službi in dvomim, da mi bodo podaljšali še za kakšno leto. Malo premišljujemo o novem članu, pa bomo še videli, kako se bomo odločili.

Vsem skupaj želim eno krasno leto 2016, imejte se radi!

Bluegirl

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
13.1.2016 9:30:02   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Če slučajno spomniš (pa vem, da je nemogoče user posted image ), so tudi mene precej boleli jajčniki, ne noro noro, ampak se, v bistvu od par dni pred pričakovano M do kar nekaj dni po opravljenem testu ves čas vedela, da jih imam in so me pri vsakem gibu opominjali na svoj obstoj.
Glede prsi pa takole - mene so vedno bolele že v PMS, tako da so me tudi takrat, pa ful so se mi hitri povečali (mislim, a sem en teden poopravljenem testu že kupovala nov modrček), potem so me neznosno bolele en mesec, pa je bilo par dni bolje, pa so spet bolele, pa tako naprej. Vsakič, ko bolijo, se povečajo. noro :/

Sem prepričana, da bo vse OK, konec koncev, svojo neljubo tombolo si že zadela, zakajzavraga in koliko možnosti sploh je, da jo še enkrat?

Možnost,d a zadaneš še enkrat je 50:50 user posted image tko, da resnično upam, da je tokrat tam kjer mora bit in da priveka bejbi na svet spetembra ... matr, a se spomnete debate k sm rekla, da sam septembra ne bi mela user posted image user posted image Zarečenga kruha se največ poje in naj se ga - se ga veselimo user posted image user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
13.1.2016 9:31:21   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Možnost,d a zadaneš še enkrat je 50:50 user posted image tko, da resnično upam, da je tokrat tam kjer mora bit in da priveka bejbi na svet spetembra ... matr, a se spomnete debate k sm rekla, da sam septembra ne bi mela user posted image user posted image Zarečenga kruha se največ poje in naj se ga - se ga veselimo user posted image user posted image

Tak je blo pri meni za Februar in kaj smo dobili februarčka - no ga še čakamo.

Neposredna povezava do sporočila: 2206
13.1.2016 9:33:32   
Janchek81
MauMaw na konc koncev pa ... ni važn kater mesec .. važn, da je vse ok ...a je tko user posted image Sam tko pravm, kako se zarečenga kruha lahko največ poje user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
13.1.2016 9:38:25   
MauMow

MauMaw na konc koncev pa ... ni važn kater mesec .. važn, da je vse ok ...a je tko user posted image Sam tko pravm, kako se zarečenga kruha lahko največ poje user posted image

Defenitivno. Važno da je zdrav ne glede na mesec

Neposredna povezava do sporočila: 2208
13.1.2016 10:47:36   
foxy_cat

Midve bova itaq skupaj v porodnišnici hehe...najin bo zamudil tvoj bo pa 1 teden prej pa je user posted image user posted image user posted image user posted image tako sem se odločila, sej veš meni moraš vrjet user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2209
13.1.2016 20:31:37   
..noname..
Midva sva si pa želela septembrčka ampak nama ni usojen...morda bo pa oktobrček, kar bi tudi nama bilo všeč.
Nekako mi januarček ne diši najbolj, ampak karkoli bo bova zelo veselauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2210
14.1.2016 6:32:07   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Midva sva si pa želela septembrčka ampak nama ni usojen...morda bo pa oktobrček, kar bi tudi nama bilo všeč.
Nekako mi januarček ne diši najbolj, ampak karkoli bo bova zelo veselauser posted image

Ponavadi se ravno to zgodi. Mesec ko al ti naj manj diši ali pa mesec ki si ne predstavljaš da bi imel otročka. user posted image Ampak točno tako kot si rekla samo da bo kadar koli pač bo user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
14.1.2016 7:21:41   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Midve bova itaq skupaj v porodnišnici hehe...najin bo zamudil tvoj bo pa 1 teden prej pa je user posted image user posted image user posted image user posted image tako sem se odločila, sej veš meni moraš vrjet user posted image user posted image user posted image

Ha ha ... sam .. a ti boš v LJ porodnišnici, glede na to, da maš G na dolenjskem ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
14.1.2016 7:22:18   
Janchek81

Mi mamo doma januarčico user posted image pa mi tud nikol ni dišal januaček, bolj oktober al pa november ( škorpijonček ) ... na, pa mamo vodnarko user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
14.1.2016 7:22:46   
Janchek81

Ponavadi se ravno to zgodi. Mesec ko al ti naj manj diši ali pa mesec ki si ne predstavljaš da bi imel otročka. user posted image Ampak točno tako kot si rekla samo da bo kadar koli pač bo user posted image

Točn to ja, sam da bo in da bo vse ok in da bo bejbi zdravo, pol je tist mesec čist nepomemben user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
14.1.2016 7:35:54   
madjanca

Mi mamo doma januarčico user posted image pa mi tud nikol ni dišal januaček, bolj oktober al pa november ( škorpijonček ) ... na, pa mamo vodnarko user posted image

Ufff škorpijonke so zahteven in tezak karakter... pogumno vsem, ki imajo opravka z njimi :)

Neposredna povezava do sporočila: 2215
14.1.2016 7:39:07   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Ufff škorpijonke so zahteven in tezak karakter... pogumno vsem, ki imajo opravka z njimi :)

A maš slabe izkušnje z njimi? Jaz sem škorpijonka ... in mi je všeč to, da smo iskrene in direktne, da ni hinavščine in ovijanja okol prsta user posted image pa da smo ful lojalne ...

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
14.1.2016 7:40:54   
MauMow

A maš slabe izkušnje z njimi? Jaz sem škorpijonka ... in mi je všeč to, da smo iskrene in direktne, da ni hinavščine in ovijanja okol prsta user posted image pa da smo ful lojalne ...

Moja babi je škorpijonka in mama top odnos. Se full dobro razumema.

Neposredna povezava do sporočila: 2217
14.1.2016 7:43:08   
Janchek81

Moja babi je škorpijonka in mama top odnos. Se full dobro razumema.

Pomoje, da je odvisno tud od druge strani .... k npr mene na šihtu marsikatera NE MARA ( ja, dejansko ne mara ), ker pravjo, da sem zajebana, ker vse povem v obraz .. haloooo? A ni to ključni pomen enga odnosa, da si iskren in da poveš iskreno kaj si misliš ... no, pač, eni tega ne prenesejo user posted image
Jaz pa npr sovražm, da je hinavščina, da se ljudje lažejo, prikrijejo zadeve, se motoviljo okol in hočjo neki povedat okol vogala user posted image mam rada res iskren in pristen odnos ....

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
14.1.2016 8:30:50   
madjanca
Mami in sestra skorpijonke.. jaz pa strekla in zlooo tezko funkcioniramo. No sedaj, ko smo vsaka na svojem je super, samo včasih pa je bla to polomija.. skoz en kreg, ker sta onedve hotle met prav pa se ukazovalni znata biti...

Neposredna povezava do sporočila: 2219
14.1.2016 8:33:46   
Janchek81

Mami in sestra skorpijonke.. jaz pa strekla in zlooo tezko funkcioniramo. No sedaj, ko smo vsaka na svojem je super, samo včasih pa je bla to polomija.. skoz en kreg, ker sta onedve hotle met prav pa se ukazovalni znata biti...

Zanimivo .. moja best frendica pa strelka user posted image Skorpijonki ukazovalni? Uf, pol pa pomoje prevlada pri njima scedent - podznak .. ena ma sigurno leva v podznaku ... user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
14.1.2016 8:52:28   
foxy_cat

No ja... jaz sem si želela septemberčka user posted image user posted image no recimo da bo 1.september..če nebo pohitelo user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
14.1.2016 8:55:35   
foxy_cat

Ha ha ... sam .. a ti boš v LJ porodnišnici, glede na to, da maš G na dolenjskem ...

Porodnišnico si sam zbereš oz. spet kje nanese user posted image user posted image če bom šla na rok rodit tkt k dobiš datum, potem bi itaq šla raj "domov", če pa dobim popadke ko sem v Lj, pa valda da bom šla v Lj user posted image user posted image user posted image nevem..se bom še odločila, tut bom še razmislna kje bom šla v materinsko šolo (če bom šla v Lj, bom pomoje tut rodit šla v Lj, ker ti pač razkažejo porodnišnico, pa da sploh veš kam moraš it), čist odvisn kako se mi bo dopadla user posted image user posted image v Nm je lepa..hehe.. To je še dalč...

Neposredna povezava do sporočila: 2222
14.1.2016 8:59:11   
Janchek81

Porodnišnico si sam zbereš oz. spet kje nanese user posted image user posted image če bom šla na rok rodit tkt k dobiš datum, potem bi itaq šla raj "domov", če pa dobim popadke ko sem v Lj, pa valda da bom šla v Lj user posted image user posted image user posted image nevem..se bom še odločila, tut bom še razmislna kje bom šla v materinsko šolo (če bom šla v Lj, bom pomoje tut rodit šla v Lj, ker ti pač razkažejo porodnišnico, pa da sploh veš kam moraš it), čist odvisn kako se mi bo dopadla user posted image user posted image v Nm je lepa..hehe.. To je še dalč...

Ha ha .. kaj sm se nasmejala ... od kdaj ti pa razkažejo v LJ porodnišnico? Jaz sem hodila v materinsko šolo v staro porodnišnico ( Šlajmerjeva 3 ), pač je tm ena predavalnica, porodnišnice nam NIKOL niso razkazal ... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
14.1.2016 9:03:24   
foxy_cat

Ha ha .. kaj sm se nasmejala ... od kdaj ti pa razkažejo v LJ porodnišnico? Jaz sem hodila v materinsko šolo v staro porodnišnico ( Šlajmerjeva 3 ), pač je tm ena predavalnica, porodnišnice nam NIKOL niso razkazal ... user posted image

V Novem mestu ti jo, in tudi v načrtu izobraževanja je.

Neposredna povezava do sporočila: 2224
14.1.2016 9:06:44   
Janchek81

V Novem mestu ti jo, in tudi v načrtu izobraževanja je.

No v LJ ti ne ... vsaj od nbene še nism slišala, da bi jo ... tud sama predavanja ( za oje pojme ) so zlo suhoparna ... res ti nč tazga ne povejo, razen kaj morš v porodnišnico vzet sabo ... drugo pa praktičnop nč tazga ... kažejo ti kao kako morš otroka vzdigovat, sam bullshit .. od gledanja se nimaš to za naučit .. to ti itak pol v porodnišnici pokažejo ... sicer zdj ne vem a je še vedno tko, da oče, če ne hod v materinsko šolo, da ne more bit zravn pri porodu ... l.2011/2012 je blo tko in se mi je po en stran zdel res trapasto ... zdj ne vem a majo še te fore al ne ?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.