Marčevka2010
|
Hojla punce moje, kako ste? Janchek in ostale stare borke? Janchek, sem videla, da ti je začel cikel nekaj hecat. Jaz imam še kapsule Vitex-a, ki uravnava cikel. Čisto nove, le eno kapsulo sem po moje pojedla. Ker je bila nova škatlica. lahko ti da, če bi jemala. Meni je pomagal. Sem imela spomladi neke čudne cikle, pa se je potem poštimalo. Ti dam, ker itak ne potrebujem. Napiši na ZS če bi imela. MauMow vidim, da bo vaš velik fant. Ampak še vsak je prišel ven. Je pa res, da so fantje v povprečju večji od punc ob rojstvu. Mogoče se te kakšen teden prej usmili in pride ven, da te ne bo preveč namatral. Boš vzela kaj za lajšanje bolečin, če bo prehudo? Jaz bom ziher spet vzela epiduralno. So me moji popadki tako namatrali, da sem si potem vsaj malo spočila zaradi nje, da sem zmogla finiš. Drugače je pa dokaj normalno, da te skrbi, le da ni to prehud strah. Vsako je malo strah, kako bo vse skupaj, ali bo otrok zdrav, je čisto normalno. Ampak bo vse vredu, boš videla, še malo pa boš imela v rokah svojega fanta. Ta teden sem imela spet pregled. Sem mislila, da bom šla ta teden delat, so se krvavitve umirile, mi je ugotovil skrajšan maternični vrat. Sem pa 14. teden. Tako, da sem sedaj še 5 tednov doma. In se tresem, da ne bi šlo naprej. V tej nosečnosti mi pa ni prizanešeno, najprej je trajalo, da sem zanosila, potem obupne slabosti in slabo počutje sedaj pa še to. Upam, da se vrat poštima, da ne bom do konca doma in trepetala. Upam, da se poštima, ko se bo začela maternica dvigovat nad medenico. Pa tudi bolečine oz, krče imam kar pogosto dol spodaj, sploh zvečer. Mau Mow če se prav spomnim si imela ti isto? Koliko časa? Ma vglavnem ni fajn, doma pa še preveč tuhtam o vsem. Amniocentezo imam 7.1. potem pa še čakat. Najraje bi šla spat za en mesec. In se zbudila, ko bodo rezultati. Glede folne: treba jemat že pred zanositvijo. Res pride drag špas, ampak bolje preventiva. Jaz še sedaj jemljem Femibion, sem na 2 prešaltala. Ima še omega-3, čeprav jih že tako jemljem. So pomembne za razvoj možganov in oči otroka. Punce, ko ste noseče so omega-3 nujne, je treba gledat, da je čim več DHA v kapsuli.
< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 18.12.2015 15:27:55 >
|