mamica deklicam
|
Pozdravljene. Pa se še ena oglasi po zeeeeeeeeeeeeeeelo dolgem času. SREČNO NOVO LETO 2016!!!!!!!!!!!! Naj se vam izpolnijo najbolj skrite želje. IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Jaz sem še vedno doma. V četrtek imam amniocentezo, me rahlo živčki dajajo. Jao in igle. Pa za kri vzet mi ni problem, v trebuh je pa druga zgodba. Še vedno sem na bolniški, še 2 tedna, potem kontrola. In čakanje rezultate od a. Upam, da bo vse vredu. Bom tebi najpej odgovorila, ker sem jo imela pri prvi hčeri. Ko te s tisto iglo špiknejo, je bilo meni kot da bi me malo močnejši komasr pičil . Je v trenutku konec. Če te je igel strah, je edino malo bolj moreče, ker je ta kar dolga glede na tiste, s katerimi se srečamo v laboratoriju. Glede rezultatov AC, pa pravijo, da če je kaj narobe, te zelo kmalu pokličejo (mislim, da že po 2-h tednih), drugače pa po 4-h dobiš izvid. Da še ostalo pokomentiram. Na hitro sem preletela samo nekaj strani, vidim da vas je veliko novih. Kaj več pa nisem uspela absorbirat, razen da naša žabinčica ni več kinderjajček, da je tebi marčevka končno uspelo, mawmav imaš še čisto malo do konca. Se oproščam starim bodočim nosečkam, ker sem sigurno vas kar nekaj izpustila. Ja, veste, moj EMŠO dela že na polno Pri nas ni nič novega. Prvošolka uživa v šoli, so imeli ravno danes test iz matematike in je rešila brez napake. Se nosi kot pav . SMo še vedno 4-članska družina in bo očitno tako tudi ostalo. Moji cikli so totalno zmešani, si niti ne vodim več, na koliko časa jih imam. No saj imam jih še kar redno, problem je v tem da imam dolge menstruacije. Sem še vedno na sončni upravi, sedaj že kar malo sprijaznjena z usodo. Je ta december minil v bolj mirnem vzdušju kot prejšne leto, ko se mi je dobesedno trgalo. Nehala sem vas brati in spremljati , ker me je globoko v meni bolelo in sem morala iti čez. Sem enostavno rabila čas, da sem prebolela. Ker je bila želja po tretjem otroku premočna in sem bila vsaki nosečki nevoščljiva, čeprav sem vam hkrati privoščila. Končno sem to prebrodila. To vidim tudi po tem, da sem začela odnašati stvari za najmlajše, ker sem bila hrček. Se nisem mogla ločiti od niti enega koščka Upam, da tema ne bo zamrla
|