|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
8.12.2015 13:23:48   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: SU

Janchek81 ... zadnja M je bila... uff... skoraj 2 meseca nazaj.
Ker sem imela težave s cistami me je večkrat bolelo/špikalo tudi zaradi cist. In zdaj sem čisto zmedena in ne vem-ali me špika, ker imam O ali zaradi česa drugega tako, da to ne upam reči (pa ti povem, da sem imela M naštelano do dneva-na 26-28 dni in točno sem vedela kdaj imam O...zdaj pa takole user posted image ) ...orientiram se lahko le glede na zadnji nezaščiten sp. odnos, ki pa je bil nekje 16 dni nazaj. Po mojem bi lahko naredila N test, ker M še vedno ni... verjetno bo pokazal "realno".
MauMow hvala! user posted image Hja... sploh ne upam naredit testa... sem jih že tooolikooo za brez veze, da me kr v želodcu stiska user posted image

Ja, če je 16 dni po spolnem odnosu bi ti dons že realno pokazal .. glede na to, da ti zamuja ... pa mislm,d a zna bit user posted image
Držim pestke user posted image Javi nam veselo novico ...

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
8.12.2015 13:24:59   
MauMow
SU vem kako je ko si mesec za mescem razočaran. Ampak lej upanje umre zadnje in jaz kar mislim da je tretji sonček na poti.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
8.12.2015 13:29:54   
SU
Bom ta teden naredila..., ko bom zbrala pogum user posted image In seveda sporočila tudi tukaj, posebej, če bo user posted image user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
8.12.2015 13:32:19   
foxy_cat

Bom ta teden naredila..., ko bom zbrala pogum user posted image In seveda sporočila tudi tukaj, posebej, če bo user posted image user posted image .

Držim pesti user posted image user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
8.12.2015 13:34:46   
MauMow

Držimo vse možne pesti. Še tamali v trebuhu bo pomagal user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
8.12.2015 13:36:55   
SU
MauMow ja HVALA... tiste male pestke bodo sigurno najbolj pomagale! user posted image Aja-pa ČESTITKE!! Sem videla, da si v veselem pričakovanju... super! Lepo je prebrat kaj takega! user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
8.12.2015 13:39:38   
Tara9
Tudi jaz pestkam zate SU.

Mene zanima kje je Žabinčica. Javi se user posted image . Si že dobila štručko? Mislim nate user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
8.12.2015 13:42:28   
MauMow

MauMow ja HVALA... tiste male pestke bodo sigurno najbolj pomagale! user posted image Aja-pa ČESTITKE!! Sem videla, da si v veselem pričakovanju... super! Lepo je prebrat kaj takega! user posted image

Hvala smo dočakali in sedaj samo še upamo da pridemo srečno do konca.

Ja tudi mene zanima kako je Žabinčica - glede na to da je imela rok mislim da 30.11. se vrjetno že carta.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
8.12.2015 13:46:37   
Tara9
Maumow itak da pridete srečno do konca. Pa še kako hitro bo tvoj mesec tu. Te pa razumem. Dokler miškice nisem dobila v roke sem bila stalno v nekih skrbeh. Sicer se skrbi potem nadaljujejo, ampak pustmo to. Radosti starševstva ;).

Žabinčica bi pa res že skoraj da morala sfiniširat in se cartat. Komaj čakam javljanje ;).

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
8.12.2015 13:49:29   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Maumow itak da pridete srečno do konca. Pa še kako hitro bo tvoj mesec tu. Te pa razumem. Dokler miškice nisem dobila v roke sem bila stalno v nekih skrbeh. Sicer se skrbi potem nadaljujejo, ampak pustmo to. Radosti starševstva ;).

Ja točno to. Zdaj bolj ko se bližam se spet začenja ta strah ali bo ok ali ne... Ne vem nekak ne morem iz svoje kože. Sej sem mojemu povedala pa je rekel sej vem, dokler ne bo tukaj bo tako user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
8.12.2015 13:52:01   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Ja točno to. Zdaj bolj ko se bližam se spet začenja ta strah ali bo ok ali ne... Ne vem nekak ne morem iz svoje kože. Sej sem mojemu povedala pa je rekel sej vem, dokler ne bo tukaj bo tako user posted image

Tko sem se tud jaz počutila .. pa me nbene niso razumele .. vse so si želele, da bi ble še kr noseče ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
8.12.2015 13:52:59   
Tara9
Vem še predobro vem. Danes si kar malo očitam, da sem se pol nosečnosti presekirala namesto uživala, ampak nisem si znala pomagat. Ampak probaj se vsaj malo prepricat. Vse bo ok, še malo pa se boste skupaj stiskali ;)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
8.12.2015 13:54:56   
Tara9
Janchek okrog mene so bile tudi vse take, ki so si želele da bi nosečnost čim dlje trajala, jaz pa sem stalno štela te tedne in čakala da jo dobim v roke žibo in zdravo ter da končno zadiham ufff

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
8.12.2015 13:55:57   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Tko sem se tud jaz počutila .. pa me nbene niso razumele .. vse so si želele, da bi ble še kr noseče ...

Ja vsi jemlejo to tako na izi, jaz pa ne morem. Očitno sem si preveč želela pa še dobro smo se namatrali da bi jemala sedaj tako na izi.

Vem še predobro vem. Danes si kar malo očitam, da sem se pol nosečnosti presekirala namesto uživala, ampak nisem si znala pomagat. Ampak probaj se vsaj malo prepricat. Vse bo ok, še malo pa se boste skupaj stiskali ;)

Sej vrjetno si bom tudi jaz ampak ne gre kr tako iz glave. Sej sedajle je blo kr ena dva tri mesece res super (sem bila kr sproščena), sedaj pa smo že skoraj 30t in se je spet začelo malo tega straha in vsega. Kaj čmo. Tut sanje o porodu so se že začele... Ah ja. user posted image Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 2114
8.12.2015 13:57:18   
Janchek81

Janchek okrog mene so bile tudi vse take, ki so si želele da bi nosečnost čim dlje trajala, jaz pa sem stalno štela te tedne in čakala da jo dobim v roke žibo in zdravo ter da končno zadiham ufff

Ja, jst isto .. pa še pol me je G zasekirala ker ni blo tok brck kokr naj bi bilo običajno, tko, da ... sm res komaj čakala, da jo spoznam, primem v naročje in da se popotovanje starševstva prične ...

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
8.12.2015 14:02:33   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ja, jst isto .. pa še pol me je G zasekirala ker ni blo tok brck kokr naj bi bilo običajno, tko, da ... sm res komaj čakala, da jo spoznam, primem v naročje in da se popotovanje starševstva prične ...

Še ena, ki se je celo nosečnost presekirala. Lepo je bit noseča ampak sem komi čakala, da vidim, če je vse ok. In ja itak so mi vsi govoril pa dej se ne sekiriuser posted image  ja ja lahko je govort. Sej zdej drugič bo pa isto, sploh k je bla tamala rojena 5t prej zaradi preeklampsije. Upam, da se mi v drugo ne ponovi.

Neposredna povezava do sporočila: 2116
10.12.2015 13:28:30   
SU
Evo punce... sem zbrala pogum in danes zjutraj nardila N test in je bil tko bel, da bolj bel ne bi mogu bit! user posted image

Zdej pa res ne vem... mogoče že v meno zahajam... user posted image Pa vsa sem blažena in umirjena okrog hodila, ker sem res razmišljala, da mogoče je pa zdej ratalo... pa nič! user posted image
Zdej sm pa spet vsa tečna pa kr čakam kdaj bo pritekla M. Sploh ne vem...
Ne bom več razmišljala o tem. Mogoče pa ujameva še kakšno O in nama vseeno uspe, ampak planirat pa ne mislim več. Me potem preveč podre, ker čas kr šiba in šiba mimo...
Sem mislila, da bo kar uspelo pa je menda že ene 3-4 leta kar sva začela delat na otročku. user posted image
Jezi me, ker res vsak dan pa ne hopsava (nisva ravno "zajčka" na tem področju...user posted image ) in potem morava imet res loterijo, da pri mojih zmešanih ciklih, pri njegovih težavah in vsem skupaj trofiva O!! user posted image user posted image
Srčno upam, da boste ve mele več sreče in zagledale v kratkem plusek! Tale december je kot nalašč za takšna lepa presenečenja! user posted image Držim pesti za ostale!

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
10.12.2015 13:31:33   
MauMow

Evo punce... sem zbrala pogum in danes zjutraj nardila N test in je bil tko bel, da bolj bel ne bi mogu bit! user posted image

Zdej pa res ne vem... mogoče že v meno zahajam... user posted image Pa vsa sem blažena in umirjena okrog hodila, ker sem res razmišljala, da mogoče je pa zdej ratalo... pa nič! user posted image
Zdej sm pa spet vsa tečna pa kr čakam kdaj bo pritekla M. Sploh ne vem...
Ne bom več razmišljala o tem. Mogoče pa ujameva še kakšno O in nama vseeno uspe, ampak planirat pa ne mislim več. Me potem preveč podre, ker čas kr šiba in šiba mimo...
Sem mislila, da bo kar uspelo pa je menda že ene 3-4 leta kar sva začela delat na otročku. user posted image
Jezi me, ker res vsak dan pa ne hopsava (nisva ravno "zajčka" na tem področju...user posted image ) in potem morava imet res loterijo, da pri mojih zmešanih ciklih, pri njegovih težavah in vsem skupaj trofiva O!! user posted image user posted image
Srčno upam, da boste ve mele več sreče in zagledale v kratkem plusek! Tale december je kot nalašč za takšna lepa presenečenja! user posted image Držim pesti za ostale!

Ajej pa sem mislila da bo en velik in debel +.... Upanje umre zadnje. Kar se tiče pa hopsanja sva imela midva isti problem user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
10.12.2015 13:34:30   
Janchek81
SU jaz sem tud mislla, da bo en ornk viden +
Objemček in v nove boje naprej ... sej veš kako pravjo, rata takrat k nam je namenjeno .... žal je tko ane ...pa želja je velka in valda, da upamo da bo + vsak mesec, potem ko ni, smo pa razočarane...
user posted image

En velik objemček user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
10.12.2015 13:38:49   
madjanca
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2120
10.12.2015 13:47:59   
SU
user posted image user posted image Hvala punce! Ja, tudi jaz sem mislila, da bo..., ker mi res NIČ ne kaže na M. Ampak očitno tokrat ne bo nič. MauMow user posted image
Hja... potem pa reče folk-"SAM" odmislit je treba... pa se trudiš pa računaš pa ciljaš na dneve, ko naj bi mel O... pa itak tudi hopsaš kdaj mimo teh dni, ampak vseeno je v glavi en črviček, ki te opominja, posebej, če ne hopsaš ravno 5krat tedenskouser posted image ...
Hja, dobrodošle "radosti", ki jih prinese načrtovanje otročka. user posted image
Pa pogumno naprej!! (to sm zdej bolj sebi rekla!user posted image ...no, pa seveda tudi ostalim!)

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
10.12.2015 13:52:02   
MauMow

user posted image user posted image Hvala punce! Ja, tudi jaz sem mislila, da bo..., ker mi res NIČ ne kaže na M. Ampak očitno tokrat ne bo nič. MauMow user posted image
Hja... potem pa reče folk-"SAM" odmislit je treba... pa se trudiš pa računaš pa ciljaš na dneve, ko naj bi mel O... pa itak tudi hopsaš kdaj mimo teh dni, ampak vseeno je v glavi en črviček, ki te opominja, posebej, če ne hopsaš ravno 5krat tedenskouser posted image ...
Hja, dobrodošle "radosti", ki jih prinese načrtovanje otročka. user posted image
Pa pogumno naprej!! (to sm zdej bolj sebi rekla!user posted image ...no, pa seveda tudi ostalim!)

Ta cicat ''''samo sprosti se'''' - ufff kaj sem bla jezna na njega če je kdo omenil prav to..... No pa sva se vseeno namatrala. Skoraj 2 leti da smo uspešno zanosili.

Ja res so ''''radosti'''' načrtovanje otročka. Smo pa sedaj veliko bolj veseli ko je ratalo. Sam še do konca ga prinesemo in bo.

SU kjer je želja bo vrjetno tudi rezultat prišel - slej kot prej.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 10.12.2015 13:55:34 >

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
10.12.2015 13:53:58   
Janchek81

Mislim, da gre tist citat 'odmisli' že vsem na živce user posted image Lahko rečt to unim k jim po možnosti takoj uspe user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
10.12.2015 14:48:09   
mojamiška
SU......user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2124
11.12.2015 14:23:15   
MauMow
Evo jaz danes iz pregleda. Huh sem se vrašala kdo bo našega velikega škrata rodil user posted image Po datumih sem 30t on pa je po velikosti med 32-33t, težek pa že okoli 1900. Tako da bo kar pestro. Je pa vse ok in je že na glavi tako da upam da se ne bo kaj več veliko obračal. No še vedno fant (mamica vedno vpraša, čeprav ati kr zavija z očmi in ''''mali'''' sinko mamici vedno pokaže kaj je - ni sramežljiv). G me je sicer potolažila da pričakuje da bo ob rojstvu okoli 3800. No upam da res ne bo kaj več. PDP pa ne bodo spreminjal ker je sam pač velik otrok user posted image . Čez dva tedna mam prvi CTG (tukaj začnejo hitro s tem). Sva pa presrečna ker sva prvič dobila lepe 3d slike obrazeka (se končno ni ničesar stiskal in zdej ma že ta prava polna lička in je full lep, nosek po mamici, ustnice po atiju (z izrazito zgornjo ustnico po mamici). Komaj čakamo da ga spoznamo v živo.

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.