|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
16.12.2015 11:11:10   
Minikimi
pozdravljene punce, nisem javila nic od takrat ko sem delala test, vam moram sporocit slabo novico, m je prislauser posted image sem tako razocarana spet, no ampak ker se z negativnostjo dalec ne pride, bomo sli pozitivni v nove boje in nam bo leto 2016 prineslo nase male struckeuser posted image upam da user posted image zagledamo v naslednjem krogu torej januarja pa cestitke vsem ki ste zagledale pluske, in veliko objemckov puncam ki nisteuser posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
16.12.2015 11:11:46   
Minikimi
pozdravljene punce, nisem javila nic od takrat ko sem delala test, vam moram sporocit slabo novico, m je prislauser posted image sem tako razocarana spet, no ampak ker se z negativnostjo dalec ne pride, bomo sli pozitivni v nove boje in nam bo leto 2016 prineslo nase male struckeuser posted image upam da user posted image zagledamo v naslednjem krogu torej januarja pa cestitke vsem ki ste zagledale pluske, in veliko objemckov puncam ki nisteuser posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
16.12.2015 11:12:44   
katjesss

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Nimam vec besed no...

Počakej no .. dokler se ne ulije je še upanje ... kater dan pa je danes?

Janchek81 saj ves, da drugi pokazatelj zdaj to ni...danes je 25. dan ...pride pa vedno nekje med 26. in 28. dnem, tako da je kar tocna...pa se ravno nekje 14 dni po O

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
16.12.2015 11:25:14   
foxy_cat
Vsem prehiteva user posted image kaj potem bo pri meni tudi že ta teden...

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
16.12.2015 11:28:59   
katjesss
Meni glede na O nic ne prehiteva...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
16.12.2015 11:36:49   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Tako punce, moja M se je pravkar malce nakazala, tako da jo jutri pricakujem, ce ne ze danes - no pa se zgleda spet ne bom rabla s testom ukvarjat. Zdaj pa mi je volja cist dol padla no...

Ja porkaš no..ob teh slabih novicah, že jaz obupujem..user posted image user posted image

NEHI! Zakaj bi obupovala user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
16.12.2015 11:38:11   
Janchek81

Nimam vec besed no...

Janchek81 saj ves, da drugi pokazatelj zdaj to ni...danes je 25. dan ...pride pa vedno nekje med 26. in 28. dnem, tako da je kar tocna...pa se ravno nekje 14 dni po O

No ja, pri meni, če paćč vidim izcedek vem, da ni to to in vem, da se bo slej k prej ulila in res se vedno je user posted image nikjer pa ne piše, da bo pri tebi tudi tako ... tako, da pozitivno naprej dokler se res ne ulije ... user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
16.12.2015 11:46:02   
katjesss

Nimam vec besed no...

No ja, pri meni, če paćč vidim izcedek vem, da ni to to in vem, da se bo slej k prej ulila in res se vedno je user posted image nikjer pa ne piše, da bo pri tebi tudi tako ... tako, da pozitivno naprej dokler se res ne ulije ... user posted image

Ja no lahko pocakam ja, ampak tudi jaz vem, kako je na stvari...

Januarja torej..?!

Neposredna povezava do sporočila: 1158
16.12.2015 11:46:58   
Janchek81

Nimam vec besed no...

Ja no lahko pocakam ja, ampak tudi jaz vem, kako je na stvari...

Januarja torej..?!

Bo pa januar pol veselih pluskov ... jaz sicer vem, da ga pri meni ne bo ... ampak ok ... bo pa februar, pa bomo mel novembrčka user posted image

Aja, a se je katera prjavla na baby-stork?

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
16.12.2015 11:47:33   
katjesss
foxy_cat ti pa se kar ne obupuj...tako da lepo pozitivno razmisljat!!!

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
16.12.2015 12:04:10   
foxy_cat

Če pa napovedujete tako slab konec meseca..pa tako dobro je kazalo na začetku..

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
16.12.2015 12:11:18   
Janchek81

Če pa napovedujete tako slab konec meseca..pa tako dobro je kazalo na začetku..

Eh kje .. jaz še vedno čakam na pluske user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
16.12.2015 12:23:08   
foxy_cat
Ma meni gre danes tako vse narobe,zjutraj krči,kot da bom dobila M,potem mi je bilo slabo,zdaj me zgaga peče,vse mi leti iz rok,roke se mi tresejo-pomoje mam spet nizek pritisk..

Neposredna povezava do sporočila: 1163
16.12.2015 12:37:02   
Janchek81

Ma meni gre danes tako vse narobe,zjutraj krči,kot da bom dobila M,potem mi je bilo slabo,zdaj me zgaga peče,vse mi leti iz rok,roke se mi tresejo-pomoje mam spet nizek pritisk..

Dons je en tak čudn dan ... men gre pa kr neki skoz na jok, še tuki na šihtu ne gre vse tko kot bi moglo it ... tko, da ... vse skupej je en drek user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
16.12.2015 12:41:22   
foxy_cat

Dons je en tak čudn dan ... men gre pa kr neki skoz na jok, še tuki na šihtu ne gre vse tko kot bi moglo it ... tko, da ... vse skupej je en drek user posted image

No sej neki tazga ja..

Neposredna povezava do sporočila: 1165
16.12.2015 13:57:31   
mana12
user posted image user posted image user posted image za vse tiste, ki vam tokrat ni uspelo. Držim pesti za naprej.

Tiste, ki še čakate zdaj v decembru...sem v mislih z vami, da bodo še bolj veseli prazniki user posted image . Dajte še malo polepšat ta naš seznam, je zdaj kar nekam se poslabšal user posted image .

Janchek81 upam, da se ti bo G tokrat res posvetila in naredila korak naprej. Držim pesti.

Foxy_cat, ti pa ne obupaj prehitro. Pozitivne misli. user posted image .

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
16.12.2015 14:05:36   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

user posted image user posted image user posted image za vse tiste, ki vam tokrat ni uspelo. Držim pesti za naprej.

Tiste, ki še čakate zdaj v decembru...sem v mislih z vami, da bodo še bolj veseli prazniki user posted image . Dajte še malo polepšat ta naš seznam, je zdaj kar nekam se poslabšal user posted image .

Janchek81 upam, da se ti bo G tokrat res posvetila in naredila korak naprej. Držim pesti.

Foxy_cat, ti pa ne obupaj prehitro. Pozitivne misli. user posted image .

Sem te "pogrešala" kam si se izgubila? Kako se držiš?

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
16.12.2015 14:15:01   
mana12
Še vedno ne dojamem čisto, kaj se mi dogaja user posted image . Ene punce pravijo, da takoj čutiš, ko si noseča, jaz pa se ne počutim nič drugače kot prej user posted image . Mogoče sem malo bolj utrujena in včasih mi je malo slabo, samo, če ne bi vedela za kaj se gre, ne bi niti opazila tega. Saj vemo kako je, ko si na nekaj pozoren.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
16.12.2015 14:40:41   
Neli3

Še vedno ne dojamem čisto, kaj se mi dogaja user posted image . Ene punce pravijo, da takoj čutiš, ko si noseča, jaz pa se ne počutim nič drugače kot prej user posted image . Mogoče sem malo bolj utrujena in včasih mi je malo slabo, samo, če ne bi vedela za kaj se gre, ne bi niti opazila tega. Saj vemo kako je, ko si na nekaj pozoren.

Tudi jaz ne dojamem...razlika je samo da moje joskice kar rastejo in rastejo... user posted image
Kdaj imas prvi pregled?

Ostale punce pa drzte se!!! Drzim pesti za vas, tocno vem kako vam jeuser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
16.12.2015 14:48:54   
mana12
5.1., pa ti? Jaz na joškah še nič ne opazim user posted image

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
16.12.2015 14:50:53   
Neli3
Res ne? Zanimivo...jaz imam pa ogromne, prej sem imela pa bolj majhne user posted image
O blagor...jaz pa sele 19.1....dolga bo se do takrat user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
16.12.2015 14:52:57   
foxy_cat

Jaz se ta mesec že počutim tako user posted image user posted image user posted image tko da če me kaj preseneti, bom zelo razočarana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
16.12.2015 14:53:22   
mana12
Ne res, čisto nič user posted image .

Ja tudi jaz komaj čakam pregled, da vidim, če je vse ok. Upam, da bo šlo zaradi praznikov hitreje mimo.

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
16.12.2015 14:54:58   
mana12

Jaz se ta mesec že počutim tako user posted image user posted image user posted image tko da če me kaj preseneti, bom zelo razočarana user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da je ne bo! Kdaj točno jo že ne pričakuješ?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
16.12.2015 15:08:14   
Janchek81

5.1., pa ti? Jaz na joškah še nič ne opazim user posted image

Isto k jaz ... user posted image Maybe se pa srečava user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?