Marčevka2010
|
Ojla punce moje! Vidim, da ste me pogrešale. Saj jaz sem vas tudi, sedaj vas en teden le berem prek telefona, na rač. nisem šla. Ampak ste take čveke, da ne dohajam. Jaz sem sedaj malo doma ostala, sedaj je en teden. Me je ena viroza položila in pa še malo sem krvavela. Sem se ustrašila, itak. Pa še g ni delal, sem šele v ponedeljek šla na pregled. Ampak je vse vredu, imam en hematom, otroček je veselo migal. Tako, da se mi je kamen odvalil od srca. Sedaj pa bolniška 14 dni potem pa reden pregled, dam kri in vodo, dobim materinsko. Upam, da bo vse OK do takrat. Malo počivam doma. Mi je kar dolgčas. Ampak bo že. Problem je le, ker imam hladilnik na dosegu roke ves čas. Se moram nazaj držat, da ne jem ves čas. Počutje je mogoče za 10% boljše, sedaj sem 11 teden in 3 dni. Slabosti so še, ampak malo manjše. Še vedno jem ingver, sedaj sem ga še iz Amerike dobila. Hčerki bo treba kmalu povedat, ker se mi trebuh dela, ni ji jasno zakaj sem doma, ker ji ne delujem bolna,....samo tuhtam kako ji povedat. Vse, ki še čakate na plus, še vedno držim pesti za vse. In verjamem, da bo december poln plusov. Mora biti, ker nekatere že tako dolgo čakate. Žabinčica kako lepo, da si se oglasila. Kot vedno tvoj otroček zamuja. Upam, da se kmalu kaj začne dogajat, najbolje samo od sebe. In, da boš imela ne preveč naporen porod in zdravo dete. Da se čim prej malo pocrkljata. MauMow kako daleč si že ti? Kako si? Otroček fajn brca? Glede dotikanja trebuha sem jaz imela srečo. Pri hčerki. Ker sem očitno tak človek in znam res grdo pogledat, da nisem imela kakšnega nezaželenega šlatanja. Pustila sem samo mojemu. Ker bi popenila, da bi kar kakšen tujec začel moj trebuh šlatat. Janchek ampak tvoj bivši je pa res kreten na kubik. Dobro, da sta končala. Da pa niti hčerke ne porajta mi je pa čisto mimo. Ne rečem, da se vidva ne bi mogla, pa da bi njo pač obiskoval in vse. Ma, ne moreš verjet, Imaš srečo, da je trenutni čisto kontra.
|