|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
2.12.2015 9:31:33   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Ne govor user posted image user posted image jaz bi že kar najraj vidla, da bi bil takoj lep tak da se takoj lepo vidi user posted image user posted image user posted image

Aja, ne ne .. to ne user posted image še prehitr zraste, pa prehitr mine teh 9 mesecev ... čeprou men se je na konc vlekl za znoooort, res sem si želela čimprej rodit, da spoznam našo pikico pokico user posted image

Aja, ravno včeraj sem razmišlala .. kje je pa naša Marčevka2010? A se je kej oglasila .. al sem jo jst zgrešila?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
2.12.2015 9:38:41   
foxy_cat
Te dni mislim, da je ni bilo nič naokrog...

P.s. Saj jaz si želim bušija po drugi strani pa, me kar skrbi kako bom jaz "opravljala svoje delo" user posted image user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
2.12.2015 9:42:07   
Janchek81

P.s. Saj jaz si želim bušija po drugi strani pa, me kar skrbi kako bom jaz "opravljala svoje delo" user posted image user posted image

To je tud mene skrbel, ampak ... sej veš, mame lahko vse user posted image tko,d a ne skrbi, ni nobene skrbi, da ne boš česa mogla ... ok, pustmo kakšno ornk telovadbo al pa laufanje .... jaz tud na neki dolge sprehode na konc nism mogla, ker me je ornk sramna kost bolela, ampak drgač pa brez problema ... mal si zadihan na čase, vsaj jst sm bla, drugo pa ... nč hudga user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
2.12.2015 9:43:17   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

To je tud mene skrbel, ampak ... sej veš, mame lahko vse user posted image tko,d a ne skrbi, ni nobene skrbi, da ne boš česa mogla ... ok, pustmo kakšno ornk telovadbo al pa laufanje .... jaz tud na neki dolge sprehode na konc nism mogla, ker me je ornk sramna kost bolela, ampak drgač pa brez problema ... mal si zadihan na čase, vsaj jst sm bla, drugo pa ... nč hudga user posted image

Ej...al jaz imam malo drugačno delo..hehe.. No..mogoče ti pa izdam kdaj user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1979
2.12.2015 10:40:14   
Janchek81

Ej...al jaz imam malo drugačno delo..hehe.. No..mogoče ti pa izdam kdaj user posted image user posted image

Jaz sem mislla doma, da ne boš mogla delat user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
2.12.2015 10:43:45   
foxy_cat
Janchek81 ah ne ne..doma že user posted image user posted image drugo delo imam v mislih..

Neposredna povezava do sporočila: 1981
2.12.2015 10:45:17   
Janchek81

Janchek81 ah ne ne..doma že user posted image user posted image drugo delo imam v mislih..

A si detektiv ... user posted image user posted image pa se pol s trebuhom ne boš mogla skrivat več pa špijunirat user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
2.12.2015 10:57:53   
foxy_cat

A si detektiv ... user posted image user posted image pa se pol s trebuhom ne boš mogla skrivat več pa špijunirat user posted image

To to user posted image user posted image pa si me razkirla...čuvaj se vem vse o tebi user posted image user posted image user posted image al te bom dala v mojo skupino ne izzivat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1983
2.12.2015 11:10:49   
Janchek81

To to user posted image user posted image pa si me razkirla...čuvaj se vem vse o tebi user posted image user posted image user posted image al te bom dala v mojo skupino ne izzivat user posted image

Ti kr dej ... sm tip človeka, k se res ne bojim, če kdo rad za mano hod ... user posted image user posted image user posted image
Dej ne me zdj motit k prek Nexta naročam za otroka no user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
2.12.2015 11:15:17   
foxy_cat

Ti kr dej ... sm tip človeka, k se res ne bojim, če kdo rad za mano hod ... user posted image user posted image user posted image
Dej ne me zdj motit k prek Nexta naročam za otroka no user posted image user posted image

Ne se hecat user posted image user posted image zadnjič hodim z kužatom za eno žensko in se sred pločnika ustavi pa mi reče "a greste lahko prosim naprej" mislm..? Eni majo pa res paranoje user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1985
2.12.2015 11:29:05   
Janchek81

Ne se hecat user posted image user posted image zadnjič hodim z kužatom za eno žensko in se sred pločnika ustavi pa mi reče "a greste lahko prosim naprej" mislm..? Eni majo pa res paranoje user posted image user posted image

No, jaz nisem teh vrst ljudi user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
2.12.2015 12:19:39   
Marčevka2010
Ojla punce moje! Vidim, da ste me pogrešale. user posted image
Saj jaz sem vas tudi, sedaj vas en teden le berem prek telefona, na rač. nisem šla. Ampak ste take čveke, da ne dohajam.

Jaz sem sedaj malo doma ostala, sedaj je en teden. Me je ena viroza položila in pa še malo sem krvavela. Sem se ustrašila, itak. Pa še g ni delal, sem šele v ponedeljek šla na pregled. Ampak je vse vredu, imam en hematom, otroček je veselo migal. Tako, da se mi je kamen odvalil od srca.
Sedaj pa bolniška 14 dni potem pa reden pregled, dam kri in vodo, dobim materinsko. Upam, da bo vse OK do takrat. Malo počivam doma. Mi je kar dolgčas. Ampak bo že. Problem je le, ker imam hladilnik na dosegu roke ves čas. Se moram nazaj držat, da ne jem ves čas.
Počutje je mogoče za 10% boljše, sedaj sem 11 teden in 3 dni. Slabosti so še, ampak malo manjše. Še vedno jem ingver, sedaj sem ga še iz Amerike dobila.
Hčerki bo treba kmalu povedat, ker se mi trebuh dela, ni ji jasno zakaj sem doma, ker ji ne delujem bolna,....samo tuhtam kako ji povedat.

Vse, ki še čakate na plus, še vedno držim pesti za vse. In verjamem, da bo december poln plusov.user posted image Mora biti, ker nekatere že tako dolgo čakate.

Žabinčica kako lepo, da si se oglasila. Kot vedno tvoj otroček zamuja. Upam, da se kmalu kaj začne dogajat, najbolje samo od sebe. In, da boš imela ne preveč naporen porod in zdravo dete. Da se čim prej malo pocrkljata.

MauMow kako daleč si že ti? Kako si? Otroček fajn brca?
Glede dotikanja trebuha sem jaz imela srečo. Pri hčerki. Ker sem očitno tak človek in znam res grdo pogledat, da nisem imela kakšnega nezaželenega šlatanja. Pustila sem samo mojemu. Ker bi popenila, da bi kar kakšen tujec začel moj trebuh šlatat.

Janchek ampak tvoj bivši je pa res kreten na kubik. Dobro, da sta končala. Da pa niti hčerke ne porajta mi je pa čisto mimo. Ne rečem, da se vidva ne bi mogla, pa da bi njo pač obiskoval in vse. Ma, ne moreš verjet, Imaš srečo, da je trenutni čisto kontra.

Neposredna povezava do sporočila: 1987
2.12.2015 12:28:01   
MauMow
Marčevka super da si se oglasila. Ti kar počivaj. Lepo da je dojenček super. Mali pa mogoče povesta predno grete na nuhalno da lahko gre zraven. Bo sigurno vesela.

Jaz že skoraj polnih 29t (bolj točno 28t5d) če bi pa po velikosti gledala pa še kak teden zraven. Mali je nori akrobat v trebuhu. Kaj to vse dela z mano in to celi dan (edino ponoči je zelo priden in spi) user posted image Ampak jaz prav uživam v tem brcanju. Me ne moti in mi je prav super. Ja sej tudi jaz naredim tak obraz ko se kdo dotakne trebuha.... K sreči samo 2x v celi nosečnosti to doživela do sedaj in upam da ne bodo več, seveda razen moža, ki zelo uživa z bušijem. Se mal pogovarja ga boža in carta. Tak se veseli dojenčka da to res ni. Sicer pa tudi jaz. Začela sem z pranjem in likanjem, ker imam že skoraj vse kar se tiče oblačil in plenic. Pa vem da že zdaj me včasih ful matra če sem predolgo pokonci tako da bom sedaj pripravila da pol ne bo panike user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
2.12.2015 12:33:00   
Janchek81
O Marčevka2010...
lepo, da si se oglasila in da vsaj malo bolje počutiš ....
tamali pa je povejta, da bo dobila sestrico ali pa bratca user posted image A bosta že prej hotela vedeti kaj nosiš pod srčkom, ali bo presenečenje?
Naša je bla tko dobra včeraj, ko sem dobila tiste O teste in me vpraša, kaj je to in ji rečem, da bova s tem naredila bratca ali sestrico njej in ona dons zutri k vid da so testi tam, praša 'a sta že nardila bratca ali sestrico' ... potem k jo pa moj pele v vrtec je pa rekla 'A bi lahko midva skupaj naredila bratca ali sestrico',... ko mi je moj povedal sem se tko smejala, k revca ne ve ane ... ona misl,d a se to kj sestav in je to to user posted image
Ja moj bivši je obup in sm kr vesela, da se ne javi in da mam pred njim mir, ker to je pa res podn od človeka, ne morm drgač rečt ... in ja, sem zelo vesela za zdejšnjega partnerja, res sem presrečna .. zelo malo moških bi lahko tkole sprejelo 'tujega' otroka, on jo je pa res vzel za svojo ... user posted image in zato ga tako zelo ljubim in sem srečna z njim .... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
2.12.2015 12:37:52   
Marčevka2010
Na nuhalno ne grem, zaradi starosti mi pripada amniocenteza. Če bi bila na napotnico n bi šla, tako pa brezveze. Lahko bi bil spal rezultat zaradi starosti in bi bila samo čisto preč potem. Edini problem je, da se a dela od dopolnjenega 16. tedna in se čaka na rezultate. In, da ne govorim o tisti igli. Kako se na tisto pripravit mi tudi še ni čisto jasno. Še ko mi vzamejo kri iz žile gledam stran. Pa mi ni slabo zaradi igel ali karkoli. Ampak v trebuh bo pa druga zgodba. Upam, da bo moj lahko takrat zraven.

O, potem si pa že precej daleč, še malo! Ja, se spomnim brc. Naša je bila tudi cel akrobat. Proti koncu edino ni fajn, ko so že veliki in brcne kam, da zaboli. Sedaj je ravno prav, ni še prevelik, lahko pa vidiš kaj dela in trebuh miga. Super! Komaj čakam tudi pri sebi na gibe.

Janchek, ja bova vprašala za spol oz. pride po amnio ta podatek pri rezultatih. Itak naju zanima. Nisem za presenečenja. Sploh, ker je treba še za ime se zmenit. To bo še problem.
Hčerki pa morava povedat, ker bo treba tudi ožjim članom, ker je malo čudno, da sem doma in zna biti sumljivo. Dobro, da smo vsaj na svojem.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 2.12.2015 12:41:59 >

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
2.12.2015 12:44:55   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Na nuhalno ne grem, zaradi starosti mi pripada amniocenteza. Če bi bila na napotnico n bi šla, tako pa brezveze. Lahko bi bil spal rezultat zaradi starosti in bi bila samo čisto preč potem. Edini problem je, da se a dela od dopolnjenega 16. tedna in se čaka na rezultate. In, da ne govorim o tisti igli. Kako se na tisto pripravit mi tudi še ni čisto jasno. Še ko mi vzamejo kri iz žile gledam stran. Pa mi ni slabo zaradi igel ali karkoli. Ampak v trebuh bo pa druga zgodba. Upam, da bo moj lahko takrat zraven.

O, potem si pa že precej daleč, še malo! Ja, se spomnim brc. Naša je bila tudi cel akrobat. Proti koncu edino ni fajn, ko so že veliki in brcne kam, da zaboli. Sedaj je ravno prav, ni še prevelik, lahko pa vidiš kaj dela in trebuh miga. Super! Komaj čakam tudi pri sebi na gibe.

Janchek, ja bova vprašala za spol oz. pride po amnio ta podatek pri rezultatih. Itak naju zanima. Nisem za presenečenja. Sploh, ker je treba še za ime se zmenit. To bo še problem.
Hčerki pa morava povedat, ker bo treba tudi ožjim članom, ker je malo čudno, da sem doma in zna biti sumljivo. Dobro, da smo vsaj na svojem.

Potem pa res bolje počakati kar na amniocentezo. Uf ja igla, držim pesti da ne bo preveč bolelo. Jaz sem tukaj poleg nuhalne in dvojnega testa imela še THT. Sicer k sreči gre samo kri iz roke takrat, tako da ni blo krize.

Ja se mi je zdej že ene dvakrat zgodilo da me je nekam brcnil da me je res orng zabolelo. Vedno manj majo prostora in vedno večji/močnejši ratujejo. Komaj čakam da pride februar in mali korenjak.

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
2.12.2015 14:00:20   
mojamiška
božaje trebuščka...men je šlo to blazno an živce, sicer niso pretiraval, ker sem očitno gledala grdo takratuser posted image  pa sm tut mislila, da sm čudna pa da me dajejo hormoni...ampak lej, nemorš se kr na tuj trebuh napopat, js tega nikol ne delam. Edin pr eni kolegici sm pa še to je blo tko, da je rekla, dej roko sm da vidš pa sm rekla, da mi je glupo pa jo je ona prjela pa dala goruser posted image  Drgač mi je pa to neka intima al kako bi rekla, zame in mojega. Pa full mi je šlo na jetra k je to tašča delala k me itak ne mara ampak se je sam fino delala, sm se kr umikalauser posted image

Midva pa tamali nč ne govoriva o dojenčku, pa je en čas zlo težila. Pa sva pač rekla, da se morva met fajn rada pa fajn stiskat pa lahko rata dojenček. En čas je skos sprašvala, če sva se kej stiskala in če fajnuser posted image  no zdej je mal nehala. Nočeva z njo o tem govort, ker nevem kok časa bo trajal, nikoli neveš kaj se zalomi. Mi je pa zanimivo, da full porajta dojenčke. Lih učeri je razlagala, da ko so z vrtcem šli na sprehod, da je mel en dojenček tako igračko kot jo ma onauser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
2.12.2015 14:04:55   
Janchek81
mojamiška sej midva ji tud nč ne govoriva o otrocih, pač mi je včerj na živc stopila, ker je firbčna 100 na uro in k me je prašala kaj je to, sm ji povedala ... sej, kaj sm se pa zmotila al pa zlagala ... le ona misl, da je zgleda to neki za sestavt in tako dobi potem bratca al pa sestrco user posted image še predobr vem, kako je to, če se kej zalomi ... samo mene to skrbi, ko maš že enkrat trebušček, ko otroka navajaš na to, da se pridruži še en član, pol pa ....
Joj sploh ne smem pomislt na to no user posted image kr solzne oči dobim ... pa ravno danes je ena na FB zapisala, da se ji je ponovno zgodila zgodba izpred preteklih let in sm kr jokat začela user posted image
OK, veseli december je .. nabiramo nove pluske in smo pozitivni, da bo šlo vse tako kot je treba user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
2.12.2015 14:12:52   
mojamiška

mojamiška sej midva ji tud nč ne govoriva o otrocih, pač mi je včerj na živc stopila, ker je firbčna 100 na uro in k me je prašala kaj je to, sm ji povedala ... sej, kaj sm se pa zmotila al pa zlagala ... le ona misl, da je zgleda to neki za sestavt in tako dobi potem bratca al pa sestrco user posted image še predobr vem, kako je to, če se kej zalomi ... samo mene to skrbi, ko maš že enkrat trebušček, ko otroka navajaš na to, da se pridruži še en član, pol pa ....
Joj sploh ne smem pomislt na to no user posted image kr solzne oči dobim ... pa ravno danes je ena na FB zapisala, da se ji je ponovno zgodila zgodba izpred preteklih let in sm kr jokat začela user posted image
OK, veseli december je .. nabiramo nove pluske in smo pozitivni, da bo šlo vse tako kot je treba user posted image

ja otroci si izak to drgač predstavlajo. Nama je rekla dej stisnta se zdle in k me je moj objel je rekla, če zdej pa bo dojenčekuser posted image  in pol je sledila razlaga. Ja sej zaradi slabih izkušenj bova midva do nuhalne tiho, če se pa kasneje zalomi pa nimaš kaj, neda se več skrivat takrat, pa itak hočem, da prvo tamala zve pol pa ostali. Ampak vse bo ok, boš vidla, sam še naštimat je trebauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1994
2.12.2015 14:24:47   
foxy_cat
Ja zgleda da sem spregledala,da je forum začel delat ste takoj pridne user posted image sam tele dve razlage sta me pa v smeh spravle hahaha "se dojenčka kar sestavi" oz. "se mata fejst rada pa rata"user posted image hahaha tamali so res posrečeni.

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
2.12.2015 14:33:46   
Janchek81

Ja zgleda da sem spregledala,da je forum začel delat ste takoj pridne user posted image sam tele dve razlage sta me pa v smeh spravle hahaha "se dojenčka kar sestavi" oz. "se mata fejst rada pa rata"user posted image hahaha tamali so res posrečeni.

Ampak a veš kaj je men najbolj všeč pri teh 'izjavah' otrok ... k so tok direktne in iskrene .. sej oni pač ne vejo kako to gre ane ... naša misl, da zgleda se to sestav in je to to ... od mojemiške misl pa da se mal one dva pocrklata in je to to ... user posted image oooh k bi blo tko enostavno ane ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
2.12.2015 14:38:29   
mojamiška

Ja je vidt, da delauser posted image  sm mela zjutraj malo lufta pa sm se hotla oglasit pa ni blo nič, niti prebrat nisem moglauser posted image
ja tamali so taki cukri, majo full domišlije, take lepeuser posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
2.12.2015 18:49:08   
foxy_cat

Ampak a veš kaj je men najbolj všeč pri teh 'izjavah' otrok ... k so tok direktne in iskrene .. sej oni pač ne vejo kako to gre ane ... naša misl, da zgleda se to sestav in je to to ... od mojemiške misl pa da se mal one dva pocrklata in je to to ... user posted image oooh k bi blo tko enostavno ane ...

Sestav hahaha men gre še kr na smeh user posted image user posted image
Ja nč mene dns kr neki špika,prej me je sred trgovine taku špiknlu da sm si mogla kr mau prtisnt na jajčnik. Aja pa vsakič en jajčnik ka pa tu? Ja nč punce dvojčka bosta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1998
3.12.2015 7:42:17   
Janchek81
Maaa..... sam men drgač res nč več ni jasn .. dons sm nardila že spet un O test .... pokazu je ponovno utripajočega smajlija .. ko sm šla pa črtice gledat, je bla pa druga FUL slabša k včerj user posted image tko, da sm ZDJ prepričana, da sva prejšnje mesce res zafrknila, ker takrt nisva več pazila na 2 dni, ampak sva vsak dan .. če je blo pa kj druzga ( utrujenost, prehlad, vročina- bolezen ) pa sploh nisva ... tko, da ... čakam zdj na neutripajočka smajlija user posted image Dons pa itak akcija, ker včeraj nisva .... pač, se drživa tega na 2 dni user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
3.12.2015 7:44:31   
MauMow

Maaa..... sam men drgač res nč več ni jasn .. dons sm nardila že spet un O test .... pokazu je ponovno utripajočega smajlija .. ko sm šla pa črtice gledat, je bla pa druga FUL slabša k včerj user posted image tko, da sm ZDJ prepričana, da sva prejšnje mesce res zafrknila, ker takrt nisva več pazila na 2 dni, ampak sva vsak dan .. če je blo pa kj druzga ( utrujenost, prehlad, vročina- bolezen ) pa sploh nisva ... tko, da ... čakam zdj na neutripajočka smajlija user posted image Dons pa itak akcija, ker včeraj nisva .... pač, se drživa tega na 2 dni user posted image user posted image

Super. Držim pesti za končni uspeh

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.