|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
3.12.2015 12:46:25   
katjesss
Hm ja ce je 14. dan je kr tocno ne...lahko da bo ze danes...vidva kar pridba danes bit...jutri ne, pol pa v soboto spet...pa mas pokrito user posted image jaz tudi imam naceloma pokrito user posted image

Zdaj pa ze razmisljam al raje zdaj ta teden ne bi na aerobiko hodla, haha vem da sem smotana...

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
3.12.2015 12:48:49   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Hm ja ce je 14. dan je kr tocno ne...lahko da bo ze danes...vidva kar pridba danes bit...jutri ne, pol pa v soboto spet...pa mas pokrito user posted image jaz tudi imam naceloma pokrito user posted image

Zdaj pa ze razmisljam al raje zdaj ta teden ne bi na aerobiko hodla, haha vem da sem smotana...

Zakaj pa ne na aerobiko? tega pa ne razumem ....

Ja, sam prej sm vedno mislila, da mam 14. dan že O .. pa zgleda, da ni temu tako ane user posted image Ja, sj mava zaenkrat vse lepo splanirano, da bova dons pridna pa pol v soboto user posted image pa jst itak delam te teste z jutranjim urinom, po navodilih, tko, da je super, da bom že jutri vidla a bo že un peak fertility ( vrhunec ) al še ne ... Everest je pisala, da ji je 6 dni zapovrstjo kazal utripajočega smajlija, pol šele pa ne utripajočega user posted image user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
3.12.2015 12:52:34   
katjesss
Huh 6dni...a to tudi mozno...heh zgleda vse mozno...

Saj pravim da sem smotana in vem da to tako ne gre...ja pac ono skakanje, naprezanje..da ne bi melo kakega vpliva na gnezditev...pa da se enkrat povem, vem da to ne deluje tako, samo pac...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2028
3.12.2015 12:55:14   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Huh 6dni...a to tudi mozno...heh zgleda vse mozno...

Saj pravim da sem smotana in vem da to tako ne gre...ja pac ono skakanje, naprezanje..da ne bi melo kakega vpliva na gnezditev...pa da se enkrat povem, vem da to ne deluje tako, samo pac...user posted image

Drgač priporočajo vadbo v času zanositve, prou zato, ker se nardi v telesu cirkulacija in ker kao daš možgane na off ... user posted image
Ja, napisala je da ji je 6 dni kazalo unga poskakajočega smajlija .... treba takrt skakat user posted image No, dost o tem, bom vidla kako bo jutr ... me pa res jajčniki bubajo, tko, da .... prvo je bla sluz, zdj pa jih čutim, tko, da mislm, da se neki spodej dogaja .... user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
4.12.2015 21:16:05   
foxy_cat
Joj punce,jaz sem čisto iz sebe tiste moje bolečine v jajčnikih še kar niso izginile,sem vedela da moram nujno do G.. Sploh nevem kaj naj naredim,same slabe stvari sem prebrala,da če je karkoli narobe in se takoj ne zdravi lahko pride do zmanjšane plodnosti oz.celo neplodnosti user posted image user posted image user posted image jaz nevem kako bom počakala ponedeljek da grem do svoje G..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2030
6.12.2015 8:35:17   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Joj punce,jaz sem čisto iz sebe tiste moje bolečine v jajčnikih še kar niso izginile,sem vedela da moram nujno do G.. Sploh nevem kaj naj naredim,same slabe stvari sem prebrala,da če je karkoli narobe in se takoj ne zdravi lahko pride do zmanjšane plodnosti oz.celo neplodnosti user posted image user posted image user posted image jaz nevem kako bom počakala ponedeljek da grem do svoje G..user posted image

Hm...a tok hudo je? Kaj bi pa to lahko blo? Kaj si prebrala? user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
6.12.2015 17:59:12   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Sem šla v soboto - včeraj na dežurni urgentni blok ginekologije. V petek zvečer me je grozno bolelo, v soboto zjutraj me je pa še vse nekaj peklo spodaj.. Naredili so mi oba UZ, preverili maternico, jajčnike, ledvice , vzeli vodo preverili vodo, baby check.. Uglavnem naredili so več kot je kdaj-koli moja G.. Res je bila prijazna G tam, vse me je izprašala in vse.. Mi je pa potem dala za vsak slučaj tisto za vstavljat 7 dni vsak večer noter, če je slučajno vnetje, bakterija, da nebi šlo naprej oz. da se pozdravi preden bi zanostila. Je rekla da je bolje tako, sploh če načrtujeva, da ni za tvegat. Pa sva obe pomirjeni. Včeraj je bilo še zelo ne-prijetno sva nekaj probala se...t pa me je vse bolelo, no ampak sem malo "potrpela" da ne pade 2-dnevna akcija v vodo user posted image Je pa G rekla naj to zdaj si vstavljam in pridno jem elevit naprej, folikel se pa že pripravlja mi ga je pokazala na UZ user posted image mi je zaželela srečo, da nama čim-prej rata. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2032
7.12.2015 7:52:01   
Janchek81

Sem šla v soboto - včeraj na dežurni urgentni blok ginekologije. V petek zvečer me je grozno bolelo, v soboto zjutraj me je pa še vse nekaj peklo spodaj.. Naredili so mi oba UZ, preverili maternico, jajčnike, ledvice , vzeli vodo preverili vodo, baby check.. Uglavnem naredili so več kot je kdaj-koli moja G.. Res je bila prijazna G tam, vse me je izprašala in vse.. Mi je pa potem dala za vsak slučaj tisto za vstavljat 7 dni vsak večer noter, če je slučajno vnetje, bakterija, da nebi šlo naprej oz. da se pozdravi preden bi zanostila. Je rekla da je bolje tako, sploh če načrtujeva, da ni za tvegat. Pa sva obe pomirjeni. Včeraj je bilo še zelo ne-prijetno sva nekaj probala se...t pa me je vse bolelo, no ampak sem malo "potrpela" da ne pade 2-dnevna akcija v vodo user posted image Je pa G rekla naj to zdaj si vstavljam in pridno jem elevit naprej, folikel se pa že pripravlja mi ga je pokazala na UZ user posted image mi je zaželela srečo, da nama čim-prej rata. user posted image user posted image

Čak, če maš zdj O, kdaj si mela pa ti M? Kva je to .. a bomo vse ugotovile, da mamo pozno O ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
7.12.2015 7:53:59   
MauMow
Pozna O... Mi je znano.... Sem bla v šoku ko sem ugotovila da mam okoli 20 dneva user posted image (im sama sem vedno mislila ker me je takrat kurblal da je mogoče ker sva kej naredila) - edino kak mesec vmes je bila 14 dan že, ampak to je blo samo kak mesec vmes.

Neposredna povezava do sporočila: 2034
7.12.2015 7:56:12   
erika2
Živjo vsem. Jaz tut upam da nam vsem čim prej rata. No mene pa joški bolijo že od konc tazadnje user posted image , trde so, jajčniki špikajo, no včeraj ko sem se tuširala pa mau joške masiram, če bi blo kaj bolje pa stisnem na koncu pa se naredi bela kapljica. Tisto čudno gledam pol pa še enkrat probam in še enkrat pride bela kapljica vn user posted image user posted image user posted image . V glavnem nimam pojma kaj se dogaja ta mesec. Zvedla pa bom v petek ko pričakujem user posted image . Po tihem upam seveda da je nebo.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
7.12.2015 7:56:16   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Pozna O... Mi je znano.... Sem bla v šoku ko sem ugotovila da mam okoli 20 dneva user posted image (im sama sem vedno mislila ker me je takrat kurblal da je mogoče ker sva kej naredila) - edino kak mesec vmes je bila 14 dan že, ampak to je blo samo kak mesec vmes.

Men je res zdj ČIST čuden in sm čist 'ogorčena', ker svojega telesa sploh nism 'razumela' .. jaz sem mislila, da je 8 dan po O ( ker sm mislila, da mam nekje 10. dan O ) in me zato joškice bolijo, pa zgleda, da ni temu tako. Me zanima kaj bo jutri pokazal test user posted image No ja, načeloma pa ... dobr, da zvem vsaj zdej ... pa tud spremljam tisto sluz in bi zdej rekla, da je O že mimo, ker jo je kr nekej, ampak je že bolj gosta ... tko, da .... nikakor ne poznam svojega telesa zgleda .... če bi blo konc O bi mi pokazal prazen krogec, tako pa vsak dan un smeško še utripa user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
7.12.2015 8:03:46   
MauMow

Men je res zdj ČIST čuden in sm čist 'ogorčena', ker svojega telesa sploh nism 'razumela' .. jaz sem mislila, da je 8 dan po O ( ker sm mislila, da mam nekje 10. dan O ) in me zato joškice bolijo, pa zgleda, da ni temu tako. Me zanima kaj bo jutri pokazal test user posted image No ja, načeloma pa ... dobr, da zvem vsaj zdej ... pa tud spremljam tisto sluz in bi zdej rekla, da je O že mimo, ker jo je kr nekej, ampak je že bolj gosta ... tko, da .... nikakor ne poznam svojega telesa zgleda .... če bi blo konc O bi mi pokazal prazen krogec, tako pa vsak dan un smeško še utripa user posted image

Če slučajno nebi ratalo ta mesec, ampak upam da bo, testiraj še naslednji mesec. Jaz sem mislim da ene tri testirala da sem ugotovila točno kako funkcionira. Potem pa sem testirala samo ko sem rabla potrditev da je to res to. Recimo ko sem bila ziher da je O sem kaka dva dni test delala in res en dan je pokazal vrhunec in sem dobila potrditev.

Neposredna povezava do sporočila: 2037
7.12.2015 8:06:14   
foxy_cat
Janchek81
jaz še nimam O, folikel je še cel user posted image , niti izcedka še nimam - no upam, da mi ne bodo te kapsule, za vstavljat skrile "znakov"..sicer pa danes morva bit pridna. Naj bi pa po izračunih bila O ta teden med pon-petkom.. se mi pa zdi da je bila prejšnji mesec O šele tam na 17-18.ti dan takrat se mi je zdelo po znakih.. tako da.. zna bit tudi drug teden potem..

Neposredna povezava do sporočila: 2038
7.12.2015 8:07:37   
Janchek81

Janchek81
jaz še nimam O, folikel je še cel user posted image , niti izcedka še nimam - no upam, da mi ne bodo te kapsule, za vstavljat skrile "znakov"..sicer pa danes morva bit pridna. Naj bi pa po izračunih bila O ta teden med pon-petkom.. se mi pa zdi da je bila prejšnji mesec O šele tam na 17-18.ti dan takrat se mi je zdelo po znakih.. tako da.. zna bit tudi drug teden potem..

Ja sej ponavad je tko ko folikel raste še ni O, ampak prihaja do O ane ...
No ja, jst jo mam zgleda na 19. ali pa 20. dan user posted image Kdo bi si mislu ... no ja, pustmo se presenetiti, sj možno pa je, da je sploh ta mesec ne bo, pa mi bo enx sam pokazal unga praznga smajlija oz. prazen krogec user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
7.12.2015 8:08:05   
MauMow

Janchek81

Kolk velik je bil folikel? Približno si lahko namreč zračunaš kdaj bo O.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
7.12.2015 8:15:58   
foxy_cat

Janchek81

Kolk velik je bil folikel? Približno si lahko namreč zračunaš kdaj bo O.

Na izvidu imam samo velikost jajčnikov in maternnice, na te UZ slikce se pa ne spoznam.. kaj bi pa moralo pisat?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
7.12.2015 8:18:05   
MauMow
Aja sem mislila da ti je povedala. Ker okoli 20-24mm veliki folikli počijo in se jajčece sprosti. Jaz sem vedno poslušala in gledala ko je merila (sem imela ene 3x UZ ravno v takem času da se je že kazal vodilni folikel - nazadnje tudi tega iz katerega smo zanosili)

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
7.12.2015 8:23:55   
foxy_cat

Aja sem mislila da ti je povedala. Ker okoli 20-24mm veliki folikli počijo in se jajčece sprosti. Jaz sem vedno poslušala in gledala ko je merila (sem imela ene 3x UZ ravno v takem času da se je že kazal vodilni folikel - nazadnje tudi tega iz katerega smo zanosili)

Ah.. mene je bilo strah da bo kaj drugega odkrila, da je kaj narobe tako da sploh nisem bila pozorna. No ampak vsaj vem da je tam, tudi to je dobro ;) je pa danes 13.dan po M, tako da počasi bo pomoje to-to..

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
7.12.2015 8:25:07   
Janchek81

Ah.. mene je bilo strah da bo kaj drugega odkrila, da je kaj narobe tako da sploh nisem bila pozorna. No ampak vsaj vem da je tam, tudi to je dobro ;) je pa danes 13.dan po M, tako da počasi bo pomoje to-to..

Zdj kr pridna bit user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
7.12.2015 8:37:40   
madjanca
pri meni je bilo vedno tako, da je bil folikel nekje skrit. na zadnjem pregledu na UZ niti jajčnika ni vidla.. se je morala pošteno potruditi in mene je pošteno bolelo, da sva ga samo zaznali, kaj več pa mi ni mogla povedat. se je katera že srečala s tem?

bi morala opraviti kakšen drug pregled v temu primeru?

in sploh mi ni jasno, kako se je lahko jajčnik skril user posted image user posted image

me je pa sestrica včeraj vprašala, če sem noseča, ker sem čisto drugačna in kako sem ratala kar naenkrat mozoljasta, ker prej nikoli nikoli nisem bla... user posted image pa sem ji povedala, da še ne morem bit, saj je komaj 14 dni od zadnje user posted image , pa je rekla, da je tako mislila tudi ona, pa sta jo presenetili user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2045
7.12.2015 9:09:36   
foxy_cat

Sva pridna vsake 2 dni brez pardona user posted image user posted image da vidmo če bo kaj na tem hehe..

Neposredna povezava do sporočila: 2046
7.12.2015 9:10:03   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

pri meni je bilo vedno tako, da je bil folikel nekje skrit. na zadnjem pregledu na UZ niti jajčnika ni vidla.. se je morala pošteno potruditi in mene je pošteno bolelo, da sva ga samo zaznali, kaj več pa mi ni mogla povedat. se je katera že srečala s tem?

in sploh mi ni jasno, kako se je lahko jajčnik skril user posted image user posted image

me je pa sestrica včeraj vprašala, če sem noseča, ker sem čisto drugačna in kako sem ratala kar naenkrat mozoljasta, ker prej nikoli nikoli nisem bla... user posted image pa sem ji povedala, da še ne morem bit, saj je komaj 14 dni od zadnje user posted image , pa je rekla, da je tako mislila tudi ona, pa sta jo presenetili user posted image user posted image

Pa so ti delali oba UZ? Notranji in zunanji?

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
7.12.2015 9:19:31   
Janchek81

Sva pridna vsake 2 dni brez pardona user posted image user posted image da vidmo če bo kaj na tem hehe..

Midva sva tud lepo pridna na 2 dni, se ne pregrešiva, da bi vsak dan ... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
7.12.2015 9:26:52   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Pa so ti delali oba UZ? Notranji in zunanji?

samo notranji.. takrat se mi je kar malo zameril ker je tko bolelo.. pa še ubistvu med user posted image mi je mogla nardit in sem bila še bolj občutljiva na vse.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
7.12.2015 9:49:32   
foxy_cat
madjanca
o bed kar med user posted image ... si nočem sploh predstavljat kako to zgleda.. Jaz bom pa danes mojo G poklicala, mada me naroči na kontrolo, drugač pa ma iščem novo..

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ali ležanje po seksu res pomaga pri zanosi...
Ste že slišali, da naj bi ležanje po spolnem odnosu in tudi pri zunajtelesni oploditvi pomagalo pri zanositvi? Najnovejš...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.