|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
1.12.2015 16:22:15   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

No .. da ne pozabm .. sm si pa privoščila eno ornk masažo in poleg tega še depilacijo user posted image user posted image

Na če bi se prej pohvalila,da imaš dopust bi pa rekla da pridi na kavo user posted image user posted image

Ja jaaa ... sigurno bi ja ... NOT user posted image No, ja .. itak sm pa do zdj bla zasedena ... ob 16.30 mam pa še govorilne v vrtcu user posted image

Ja saj vem da se me izogibaš..kdo bi pa tako depresivno bejbo prenašal user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
1.12.2015 16:27:39   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Jst sem zadnjič gledala slike, ko je bila tamala dojenčekuser posted image  me še bolj drži pol, pa nečaka sm crklala, 7 mesecev ima, pa tiste cunjice, pa igračke....uf
Moj mi je bil prou hecn k je mel tamalga v naročju, je bil kr mal štorastuser posted image  in je bil hitr komentar, da hitr v akcijo...

Sem se kar nasmejala, ko sem tole prebrala s tvojim user posted image user posted image

No upam, da nisem katere spravila slabo voljo, ampak jaz imam grozne dneve, ta mesec me je to res prizadelo pa je že 1 teden okoli pa me še kar drži user posted image kar ne morem se zložit nazaj..

Js tut k sm ga gledala haha. Pa prvo sploh ni hotu ga prjet k itak ve, da komi čakajo, da kej komentirajo. Pa so mu ga kr v naročje daluser posted image user posted image  se je kr raznežu ha ha drgač je bolj "lesen"user posted image
ja tudi jaz mam slabe dni, sploh takrat ko mojega ni in itak nisem ziher, če je o takrat kot jaz mislim, da je, in na 2 dni bi priden je kr mal problem včasih, če pa že pa ni pravi čas....sej veš narava delauser posted image nikol nam ni prav, če je preveč dela al pa premal...

O vem vem..mislim, da to zelo dobro poznam.. Saj sem že pisala imam točno takega "doma".. Drugač pa ja. Jaz sicer še nimam mladine, poslušam pa zelo pogosto (sploh od njegovih) "ja kdaj pa bosta vidva kakšnega vnučka pripeljala".. Ravno ta vikend, sem bila totalno v depresiji user posted image ravno zaradi user posted image in potem še po koncu M...nepojasnjene krvavitve in nepojasnjene bolečine v jajčnikihuser posted image sem samo zabila tašči na ta komentar "saj imava kužka, lejte kako je luškan" user posted image user posted image user posted image Pač...enkrat je dovolj, kot da se že sama nemorem sprijaznit s tem da kar ne rata in ne rata..potem pa ravno tako zgleda kot da "NOČEVA NIČ IMET"..

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
2.12.2015 7:51:50   
Janchek81
Helow..
evo, sreda user posted image in jaz v službici ....
No, danes sem delala test in je pokazal že utripajočka smajlija, kar pomen, dase bliža O ... včeraj sva bla pridna .. zdj pa ne veva, a nej bova dons tzud pridna al počakava do jutri do večera? Vseen sva rekla,d a bova bla pridna na 2 dni ane ... in nisva pričakovala, da bo že danes utripajoč smajli ... ko bo nastopil neutripajoč pomeni, da bo čez 12 ur ovulacija na vrhuncu, tko, da .... mal sva oba zmedena ... user posted image
Nasvet? Kaj bi pa ve nardile?
Ma, bega me k mi je Puško reku, da na 2 dni sexejva ....

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
2.12.2015 8:02:52   
MauMow
Janchek ce vama rata pocakajta en dan. No midva sva to zadnjo O sele en dan po O testu bla pridna in pa en dan prej.

Neposredna povezava do sporočila: 1954
2.12.2015 8:05:20   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Janchek ce vama rata pocakajta en dan. No midva sva to zadnjo O sele en dan po O testu bla pridna in pa en dan prej.

Skrbi me edino to, da bo jutri zjutraj test pokazal neutripajočega smajlija kar pomeni, da bo čez 12 ur vrhunec ... midva pa ponavad sexava nekje med sedmo in osmo zvečer, ko se umiriva in začneva gledat moje 'limonade' user posted image Pa me skrbi, da bi pol zamudila ... no ni vprašanje, če nama rata ... mora ratat pol,d a se en dan zadrživa ane ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
2.12.2015 8:08:02   
MauMow
Tvoj jajcek zivi vsaj 12 ur. Tako da ne bosta nic zamudila. Le mel bo boljse plavalce.

Neposredna povezava do sporočila: 1956
2.12.2015 8:10:30   
Janchek81

Tvoj jajcek zivi vsaj 12 ur. Tako da ne bosta nic zamudila. Le mel bo boljse plavalce.

K zanimivo je to, k tm piše kao če je prazen smajli, da make love for fun user posted image ko je utripajoč make love to get pregnant user posted image in isto za neutripajočka smajlija user posted image
Sva se tok nasmejala k je pisal, da takrt k ni nč, da se ljui za zabavo user posted image user posted image
Ja, bova kr lepo počakala na jutr ... čeprav bo minilo opd tega 48 ur ... ker sva včeraj npr ob 19h ( cca ) in jutri bova isto uro .... ja, plavalci bojo pa sigurno boljši, ker ravno o tem je Puško govoru ane ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
2.12.2015 8:14:09   
MauMow
Ja kr pocakajta. Bota pol mela vec moznosti da naredita enega ki te bo tako brcal kot moj danes meneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1958
2.12.2015 8:17:11   
Janchek81

Ja kr pocakajta. Bota pol mela vec moznosti da naredita enega ki te bo tako brcal kot moj danes meneuser posted image

Joj ja, ne govor .. se spomnem moje kva me je to zutri velix zbudila user posted image luštno res ...

Eno vprašanje za vas nosečke ... a pustite, da vas drugi božajo po trebuščku ( pa tuki ne mislim na domače in partnerje/može )?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
2.12.2015 8:20:24   
MauMow
No glede božanja trebuščka. Mi je cool če to počne mož, če pa to kdo drug hoče nardit mi je pa grozno.... Res nočem tega. Sam se zgodi da me kdo kr zagrabi (sej vem da sam dober hočejo) ampak js se grozn počutim, tako da se izogibam da bi me drugi šlatal. Meni res ne paše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1960
2.12.2015 8:24:24   
Janchek81

No glede božanja trebuščka. Mi je cool če to počne mož, če pa to kdo drug hoče nardit mi je pa grozno.... Res nočem tega. Sam se zgodi da me kdo kr zagrabi (sej vem da sam dober hočejo) ampak js se grozn počutim, tako da se izogibam da bi me drugi šlatal. Meni res ne paše user posted image

No, jaz tud nism niti pustila, da bi se me kdo drug dotikal, mi je blo tko čudn, čudn občutek in sem potem vsakemu to povedala .... eni so pač sprejeli, eni so bili užaljeni ... user posted image
Veliko nosečnic pa vidim, k kr pustijo tud v štacuni, da jo božajo pač neznanci, ki se pač želijo pogovarjati ....
Sem enx doživela tud zlo en čudn primer, v Tivoliju je ena starka hitela za žensko in ji govorila, da ji bo povedala kater spol je in kakšen bo otrok.-.. WTF? Mene je kr srh spreletel ko sem to samo slišala ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
2.12.2015 8:29:52   
MauMow

No, jaz tud nism niti pustila, da bi se me kdo drug dotikal, mi je blo tko čudn, čudn občutek in sem potem vsakemu to povedala .... eni so pač sprejeli, eni so bili užaljeni ... user posted image
Veliko nosečnic pa vidim, k kr pustijo tud v štacuni, da jo božajo pač neznanci, ki se pač želijo pogovarjati ....
Sem enx doživela tud zlo en čudn primer, v Tivoliju je ena starka hitela za žensko in ji govorila, da ji bo povedala kater spol je in kakšen bo otrok.-.. WTF? Mene je kr srh spreletel ko sem to samo slišala ...

Groza.... Mene je enkrat tašča pa mi je blo tk bad.... Pa še en kolega tukaj in spet isto. Drugi pa k sreči ne. Ker tudi nebi pustila. So me pa ti iznenadl ker so ko nisem pričakovali dal roko na trebuh.... Mene pač to ne paše Čeprav eni to čudn gledajo ampak vsaki paše drugače.

Neposredna povezava do sporočila: 1962
2.12.2015 8:31:40   
MauMow
Recimo mi je pa cool ko me pa mož boža po trebuščku. Mislim da mora biti to interno med dvema ne pa da vsi skačejo z roko po trebuhu.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
2.12.2015 8:31:47   
Janchek81
Ja, vsaka po svoje ... samo me je čist tko zanimalo še kakšno mnenje ... tud tuki v službi, vsaka k je bla noseča so se jo druge sodelovke dotikale ... jaz pač tega nisem pustila, ni mi bilo prijetno user posted image Pa so mi govoril, da sm mal čudna glede tega in tega od mene niso niti pričakovale, da ne bi dovolila user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
2.12.2015 8:33:05   
MauMow

Ja, vsaka po svoje ... samo me je čist tko zanimalo še kakšno mnenje ... tud tuki v službi, vsaka k je bla noseča so se jo druge sodelovke dotikale ... jaz pač tega nisem pustila, ni mi bilo prijetno user posted image Pa so mi govoril, da sm mal čudna glede tega in tega od mene niso niti pričakovale, da ne bi dovolila user posted image

Sej o meni si isto mislijo vrjetno... Ampak lej vsaka je drugačna in drugi morajo to spoštovati. To je naše telo in mi lahko odločamo če se ga bodo dotikali ali ne.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1965
2.12.2015 8:33:48   
Janchek81

Recimo mi je pa cool ko me pa mož boža po trebuščku. Mislim da mora biti to interno med dvema ne pa da vsi skačejo z roko po trebuhu.

To je tud meni OK, čeprav moj bivši se ga je res zlo malkrat dotaknu ... user posted image če dons za nazaj razmišljam, se mi zdi, da je hotu samo zato otroka, da si ne bi upala pobegnt stran oz. it narazen ... ravno zadnjič sem se pogovarjala s skupnim prijateljem in je rekel, da je velikrat ( ko sva bila še skupaj ) govioru njemu, da nej zaplodi svojo žensko, ker pol maš vso oblast nad njo user posted image KWA? Mislm .. a lahko ... kako sem bila tako slepa in verjela, da si resnično želi otroka in da je družinski človek ???? !!!! Zdej pa vidim, da mu je šlo res samo zato, ker se niti ne uglasi glede tamale ... ko da ne bi bla njegova user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
2.12.2015 8:34:15   
Janchek81

Sej o meni si isto mislijo vrjetno... Ampak lej vsaka je drugačna in drugi morajo to spoštovati. To je naše telo in mi lahko odločamo če se ga bodo dotikali ali ne.user posted image

TOČNO TAKO!

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
2.12.2015 8:42:54   
MauMow

To je tud meni OK, čeprav moj bivši se ga je res zlo malkrat dotaknu ... user posted image če dons za nazaj razmišljam, se mi zdi, da je hotu samo zato otroka, da si ne bi upala pobegnt stran oz. it narazen ... ravno zadnjič sem se pogovarjala s skupnim prijateljem in je rekel, da je velikrat ( ko sva bila še skupaj ) govioru njemu, da nej zaplodi svojo žensko, ker pol maš vso oblast nad njo user posted image KWA? Mislm .. a lahko ... kako sem bila tako slepa in verjela, da si resnično želi otroka in da je družinski človek ???? !!!! Zdej pa vidim, da mu je šlo res samo zato, ker se niti ne uglasi glede tamale ... ko da ne bi bla njegova user posted image

Groza user posted image user posted image user posted image Moj oče se nažalost isto do mene in sestre obnaša od kar sta šla z mamo narazen. Se sploh ne oglasi.... In sem js rekla ok če ma tako igro da mi samo za RD čestita (pa še to vrjetno za to ker js njemu 12 dni prej ko ga ima) da mu ekstra ne mislim govoriti da sem noseča. In potem je to zvedel od svojih staršev in do danes mi še enega maila ni napisal da bi rekel recimo čestitke hčerka,.... Sam vsake toliko ko prinese prezivnino tamali mogoče vpraša po meni (aja pa še to jo je na začetku vprašal tole se jima je zgodil ne... JAO). On pač živi svoj nov lajf z novo družino in tremi malimi otroci...

Za tvojo malo je to super da imaš sedaj tega super partnerja ki ji nadomešča očetovo vlogo. In to je bistvo.

Neposredna povezava do sporočila: 1968
2.12.2015 8:48:42   
Janchek81

Groza user posted image user posted image user posted image Moj oče se nažalost isto do mene in sestre obnaša od kar sta šla z mamo narazen. Se sploh ne oglasi.... In sem js rekla ok če ma tako igro da mi samo za RD čestita (pa še to vrjetno za to ker js njemu 12 dni prej ko ga ima) da mu ekstra ne mislim govoriti da sem noseča. In potem je to zvedel od svojih staršev in do danes mi še enega maila ni napisal da bi rekel recimo čestitke hčerka,.... Sam vsake toliko ko prinese prezivnino tamali mogoče vpraša po meni (aja pa še to jo je na začetku vprašal tole se jima je zgodil ne... JAO). On pač živi svoj nov lajf z novo družino in tremi malimi otroci...

Za tvojo malo je to super da imaš sedaj tega super partnerja ki ji nadomešča očetovo vlogo. In to je bistvo.

No, jaz npr niti preživnine ne prejemam, čeprav je sodišče to overilo - tok o naši lepi državi user posted image Ampak, mam rajš mir pa 100€ na mesec manj, kot pa 100€ na mesec in samo 'drkanje' ( ne morm drgač napisat, ker to on počenja ) in znašanje nad mano preko tamale .... Pokliče pa itak ne, kaj šele kej druzga ... aja, pa tud za RD ji letos januarja ni čestital - sramota, res .... Tko, da ... taki znajo bit nekateri moški user posted image Žal mi je samo, ker sem sama iskrena in poštena in potem mislim, da so drugi tud taki do mene in se velikokrat uštejem ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
2.12.2015 8:50:33   
MauMow
Tut moji sestri je septembra pozabil čestitat letos. Ji je tri dni za tem ko mu je mama en lep sms napisala da sramotno da pozabi... Groza res. Ne vem kaj jim je.

Neposredna povezava do sporočila: 1970
2.12.2015 8:51:44   
Janchek81
Sej maybe grdo napisano, ampak taki ljudje pač nimajo čustev, pač jim manjka kakšen kolešček v betici - res, enostavno jih ne razumem ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
2.12.2015 8:58:16   
MauMow

Sej maybe grdo napisano, ampak taki ljudje pač nimajo čustev, pač jim manjka kakšen kolešček v betici - res, enostavno jih ne razumem ...

Ja se strinjam. Še mojemu ni jasno kak lahko oče nima kontakta z svojim otrokom.... Groza res. In totalno brez čustev so....

Neposredna povezava do sporočila: 1972
2.12.2015 9:14:14   
foxy_cat
No no gremo stran od slabih tem, al je šele sreda user posted image user posted image moj oči je tudi odrastel brez očeta, pa vam povem.. Na stara leta se še kako zaveda dedi, kje je delal napako in uf...veste koliko obžaluje, še danes se večkrat užgeta glede tega, da je kar šel.. Tako da, bo prišel dan, ko se bodo zavedali napak, vsakemu se enkrat vrne in mu udari na vest. Tako da punce brez skrbi.

Drugače pa da grem nazaj na trebuščke.. Jaz že na splošno ne maram da se me kdo sploh "dotakne" razen pač mojega. Že nekaj let imam grozno distanco do "vseh". Enostavno mi ni prijetno. Tudi ko je bila sestra noseča, pa je rekla naj probam potipat kako brca, ma mi ni bilo, ker vem da meni to nebi bilo všeč. Tako da ja jaz bom ena izmed tistih helg "kwa me šlataŠ?" user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
2.12.2015 9:19:15   
Janchek81

No no gremo stran od slabih tem, al je šele sreda user posted image user posted image moj oči je tudi odrastel brez očeta, pa vam povem.. Na stara leta se še kako zaveda dedi, kje je delal napako in uf...veste koliko obžaluje, še danes se večkrat užgeta glede tega, da je kar šel.. Tako da, bo prišel dan, ko se bodo zavedali napak, vsakemu se enkrat vrne in mu udari na vest. Tako da punce brez skrbi.

Drugače pa da grem nazaj na trebuščke.. Jaz že na splošno ne maram da se me kdo sploh "dotakne" razen pač mojega. Že nekaj let imam grozno distanco do "vseh". Enostavno mi ni prijetno. Tudi ko je bila sestra noseča, pa je rekla naj probam potipat kako brca, ma mi ni bilo, ker vem da meni to nebi bilo všeč. Tako da ja jaz bom ena izmed tistih helg "kwa me šlataŠ?" user posted image user posted image

Verjem, da enih se NIKOL ne dotakne in NIKOL ne pridejo do zaključka, da so ga kej posral v lajfu ...

No, tuki nas je vedno več, ki pač ne bi želele bušije, da šlatajo drugi user posted image Pol sm pa jaz mislla res, da sm mal 'čudna' kar se tega tiče .... Jooooj kako si res želim met bušija in ... tkole mi kr srčk zaigra notr, ker je res želja velika .... No, dejmo, sj je veseli december user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
2.12.2015 9:22:08   
foxy_cat
Ne govor user posted image user posted image jaz bi že kar najraj vidla, da bi bil takoj lep tak da se takoj lepo vidi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.