mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Ja ampak ta mesec se ne sme nic vlivat, ker je december... Je pa vse res kar pravite, da ne omenjam da na vsake 2tedna ugotovim, da zgleda vse v bloku nosece...jaz pa samo cakam, hah, pa vsem privoscim no, da me ne bobkatera narobe razumela, ampak me pa vedno nekje globoko malce stisne... Pa to je čist normalno ... Sploh ne met slabe vesti.... sej tud tuki vsaki privoščimo, a vseeno se potiho sprašujemo 'zakaj pa meni ne uspe' To je čist človeško in normalno ... tudi nam bo uspelo ... sej je deceeeember zgleda, da je povsod isto, same nosečke, pa se mi zdi, da od prevelike želje sam še to vidim. Ma se mi zdi, da je od vsega najhuj, ko ti družina skos teži okrog tega, v nedeljo sva spet poslušala od njegovih, da kaj čakava, da morva hitr neki zrihtat, tamali težijo, če je pisala miklavžu, božičku pa dedku mrazu, da bo ja zihr dojenček aaaaaaaaaaa dej pustite otroka pr miru, prou sita sm res... Me pa joške nč ne bolijo, to mi je full čudno, ker so me zmeri po o, zdej pa nič. Zanč, ko je bla o, so me bradavice bolele 1 dan pa včer zvečer so me prou skelele, dans spet nič pa ta vikend sem imela spet nek čuden izcedek, sam pomoje ni bla o, vsaj jst mislim,da je bla en teden prej. Ker če je bla zdej pol ni varjante, da kej rata, še prejšnji teden sva bla sam enkrat pridna, tko, da niti nima nekega upanja. Upam sam , da se mi spet cikel ne podaljša. Ta vikend je bil ultra naporen, je imel moj rd pa sva imela njegove na kosilu in sva bla oba živčna, slabi odnosi.... Masaža....uf bi pasala, morm mojega dons mal zahaklat, če pride normalno uro domov, ta teden bo spet večinoma odsoten, ah ja...
|