|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
1.12.2015 13:17:00   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Janchek81 user posted image za masažo, jaz bi tudi user posted image

Ja, depilacija pa ... sm že navajena ... sam dons je tud brazilska manj bolela ... user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
1.12.2015 13:17:57   
mana12
Ja čisto so zmešani user posted image , tako da dokler ne mine nekje 32 dni, sploh nimam kaj mrdat s testom user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
1.12.2015 13:19:10   
Janchek81

Ja čisto so zmešani user posted image , tako da dokler ne mine nekje 32 dni, sploh nimam kaj mrdat s testom user posted image

Jaz tud ne ...

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
1.12.2015 13:21:24   
mana12
Je pa najbolj smotano potem tiste dni čakat, ko vsak dan bolj upaš, tudi če nočeš in se potem vlije user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
1.12.2015 13:23:33   
Janchek81

Je pa najbolj smotano potem tiste dni čakat, ko vsak dan bolj upaš, tudi če nočeš in se potem vlije user posted image

Ja, še predobr vem kako je to ja user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
1.12.2015 13:32:16   
katjesss
Ja ampak ta mesec se ne sme nic vlivat, ker je december...

Je pa vse res kar pravite, da ne omenjam da na vsake 2tedna ugotovim, da zgleda vse v bloku nosece...jaz pa samo cakam, hah, pa vsem privoscim no, da me ne bobkatera narobe razumela, ampak me pa vedno nekje globoko malce stisne...

Neposredna povezava do sporočila: 1931
1.12.2015 13:38:49   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Je pa vse res kar pravite, da ne omenjam da na vsake 2tedna ugotovim, da zgleda vse v bloku nosece...jaz pa samo cakam, hah, pa vsem privoscim no, da me ne bobkatera narobe razumela, ampak me pa vedno nekje globoko malce stisne...

Pa to je čist normalno ... user posted image Sploh ne met slabe vesti.... sej tud tuki vsaki privoščimo, a vseeno se potiho sprašujemo 'zakaj pa meni ne uspe' user posted image To je čist človeško in normalno ... tudi nam bo uspelo ... sej je deceeeember user posted image user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
1.12.2015 13:53:14   
madjanca
evo jaz bom upala, da je ne dobim za novo leto.. samo moje tečke user posted image so zlo neredne, tko da jo lahko čakam tut do konc januarja, pa bo pršla..

se pa tudi dostikrat jaz sprašujem, zakaj pa jaz ne... samo sem rekla, da se s tem ne bom obremenjevala, ker potem so me same solzice... ko bo pač bo...

se tolažim s tem komadom. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1933
1.12.2015 14:13:56   
woma
jaz sem tud čist napsihirana. Mene že tok joške bolijo, pa sploh ni čas za touser posted image

groza!!! pol bo pa eno veliko razočaranje

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
1.12.2015 14:17:18   
mana12
woma...ne obupat, ta mesec je čaroben user posted image user posted image user posted image

toliko dobrih mož nas obišče, da že mora biti nekaj user posted image

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
1.12.2015 14:39:44   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

No .. da ne pozabm .. sm si pa privoščila eno ornk masažo in poleg tega še depilacijo user posted image user posted image

Na če bi se prej pohvalila,da imaš dopust bi pa rekla da pridi na kavo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1936
1.12.2015 14:45:23   
mojamiška

Pa to je čist normalno ... user posted image Sploh ne met slabe vesti.... sej tud tuki vsaki privoščimo, a vseeno se potiho sprašujemo 'zakaj pa meni ne uspe' user posted image To je čist človeško in normalno ... tudi nam bo uspelo ... sej je deceeeember user posted image user posted image

zgleda, da je povsod isto, same nosečke, pa se mi zdi, da od prevelike želje sam še to vidim. Ma se mi zdi, da je od vsega najhuj, ko ti družina skos teži okrog tega, v nedeljo sva spet poslušala od njegovih, da kaj čakava, da morva hitr neki zrihtat, tamali težijo, če je pisala miklavžu, božičku pa dedku mrazu, da bo ja zihr dojenčekuser posted image aaaaaaaaaaa dej pustite otroka pr miru, prou sita sm res...

Me pa joške nč ne bolijo, to mi je full čudno, ker so me zmeri po o, zdej pa nič. Zanč, ko je bla o, so me bradavice bolele 1 danuser posted image  pa včer zvečer so me prou skelele, dans spet ničuser posted image  pa ta vikend sem imela spet nek čuden izcedek, sam pomoje ni bla o, vsaj jst mislim,da je bla en teden prej. Ker če je bla zdej pol ni varjante, da kej rata, še prejšnji teden sva bla sam enkrat pridna, tko, da niti nima nekega upanja. Upam sam , da se mi spet cikel ne podaljša. Ta vikend je bil ultra naporen, je imel moj rd pa sva imela njegove na kosilu in sva bla oba živčna, slabi odnosi....

Masaža....uf bi pasala, morm mojega dons mal zahaklat, če pride normalno uro domov, ta teden bo spet večinoma odsoten, ah ja...

Neposredna povezava do sporočila: 1937
1.12.2015 14:45:25   
foxy_cat

Uf..ne govor kadar katero vidim,ali pa na fb..kar žalostna ratam pa kako vsem kar rata,men pa ne.. Dvomim,da se katera toliko časa trudi.. Kolegica recimo avgusta sta se lani zaročila.. Na 1mesec pa je bla že user posted image kako???

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
1.12.2015 14:50:37   
mana12
Ja, na tisto kar smo pozorne, opazimo povsod. Tudi jaz povsod videvam user posted image , prej jih nisem pol toliko user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
1.12.2015 15:00:24   
foxy_cat

Ja, na tisto kar smo pozorne, opazimo povsod. Tudi jaz povsod videvam user posted image , prej jih nisem pol toliko user posted image

Včeraj ko sem šla na sprehod pa tako cela ulca mamic z vozički in dojenčki..na pa sem bila še bolj žalostna v smislu "kdaj bom pa jaz imela voziček"user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
1.12.2015 15:05:28   
mana12
Jooj ja vozički user posted image , že od nekdaj so mi všeč, zdaj pa tudi jaz postanem kar žalostna, ko jih vidim user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
1.12.2015 15:08:46   
foxy_cat

Jooj ja vozički user posted image , že od nekdaj so mi všeč, zdaj pa tudi jaz postanem kar žalostna, ko jih vidim user posted image

Tudi meni,no ne vsi hehe..user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
1.12.2015 15:14:33   
katjesss
Joj punce, pardon, nisem vas zelela v slabo voljo spravit ... Rekle smo da je december nas mesec user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
1.12.2015 15:17:07   
mojamiška
Jst sem zadnjič gledala slike, ko je bila tamala dojenčekuser posted image  me še bolj drži pol, pa nečaka sm crklala, 7 mesecev ima, pa tiste cunjice, pa igračke....uf
Moj mi je bil prou hecn k je mel tamalga v naročju, je bil kr mal štorastuser posted image  in je bil hitr komentar, da hitr v akcijo...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
1.12.2015 15:17:08   
mana12
Jaaa, dajmo se raje veseliti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
1.12.2015 15:19:32   
mojamiška
user posted image user posted image user posted image december in januar tut še velja za tiste, ki bomo proti koncu decembra še pridni, ker bomo na dopustu pa bo več časauser posted image  no upam, da bo moj doma, najbolj, da mu gsm skrijemuser posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
1.12.2015 15:35:44   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Jst sem zadnjič gledala slike, ko je bila tamala dojenčekuser posted image  me še bolj drži pol, pa nečaka sm crklala, 7 mesecev ima, pa tiste cunjice, pa igračke....uf
Moj mi je bil prou hecn k je mel tamalga v naročju, je bil kr mal štorastuser posted image  in je bil hitr komentar, da hitr v akcijo...

Sem se kar nasmejala, ko sem tole prebrala s tvojim user posted image user posted image

No upam, da nisem katere spravila slabo voljo, ampak jaz imam grozne dneve, ta mesec me je to res prizadelo pa je že 1 teden okoli pa me še kar drži user posted image kar ne morem se zložit nazaj..

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
1.12.2015 15:47:06   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

No .. da ne pozabm .. sm si pa privoščila eno ornk masažo in poleg tega še depilacijo user posted image user posted image

Na če bi se prej pohvalila,da imaš dopust bi pa rekla da pridi na kavo user posted image user posted image

Ja jaaa ... sigurno bi ja ... NOT user posted image No, ja .. itak sm pa do zdj bla zasedena ... ob 16.30 mam pa še govorilne v vrtcu user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
1.12.2015 15:48:40   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Sem se kar nasmejala, ko sem tole prebrala s tvojim user posted image user posted image

No upam, da nisem katere spravila slabo voljo, ampak jaz imam grozne dneve, ta mesec me je to res prizadelo pa je že 1 teden okoli pa me še kar drži user posted image kar ne morem se zložit nazaj..

Js tut k sm ga gledala haha. Pa prvo sploh ni hotu ga prjet k itak ve, da komi čakajo, da kej komentirajo. Pa so mu ga kr v naročje daluser posted image user posted image  se je kr raznežu ha ha drgač je bolj "lesen"user posted image
ja tudi jaz mam slabe dni, sploh takrat ko mojega ni in itak nisem ziher, če je o takrat kot jaz mislim, da je, in na 2 dni bi priden je kr mal problem včasih, če pa že pa ni pravi čas....sej veš narava delauser posted image nikol nam ni prav, če je preveč dela al pa premal...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
1.12.2015 16:21:01   
woma

user posted image user posted image user posted image december in januar tut še velja za tiste, ki bomo proti koncu decembra še pridni, ker bomo na dopustu pa bo več časauser posted image  no upam, da bo moj doma, najbolj, da mu gsm skrijemuser posted image

Jp. Midva bova zadnji teden letos zelo pridna, če 15.12. ne zagledam +

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.