mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 mojamiška no ja, sam tko k tipi pravjo, da njim ne teče biološka ura, se oni globok motjo .... tud njim bije biološka ura za delat otroka in to je povezano s tem ane, da z leti se jim manjšajo spermiji ane in se tud ne izdelajo tko hitr kot oni misljo ... razlika je en k je star 25 let in en k je str 35 let ... pa nej še tok govorijo kok majo oni skoz čas za otroka ( da ga nardijo ), pa se globok motjo Tko, da ne gre niti za zdrav - nezdrav par, gre pač za leta ... žal je to tko ... no ja itak vsazga mal pa smo tam, čeprou moj prav,d aje že star, njemu tut ni, da bi mel otroka pri 40, tko, da tle se oba strinjava, da je treba pohitet samo realizirat je včas mal teži. No zdej mi je še zbolel, zdej čakam, da me pokliče, ko gre od zdravnika, je čist bogi O bogi revež .. no ja, čeprou v tem času zdj ni težko zbolet .. enkrat je minus 10, enkrat pa plus deset_, pa se obleč če se znaš No, midva sva tud zato, da ne bova mela otroka pri 40, ampak bi vseen rada, da nama kj kmalu uspe .... no ja, sj nam more, IN .. to še ta MESEC! moj se je s hrano zastrupu, je zdele od dohtarja, dubu inekcijo, da se mu neka vrteti je pa full nesrečen, ker majo jutri fešto z bivšimi sodelavci pa neve če bo lahko šel, čeprou pravi,d a bo dobr haha js ga pa mal dražim ja ja mora uspet, se strinjam
< Sporočilo je popravil mojamiška -- 3.12.2015 9:10:36 >
|