|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
3.12.2015 7:47:05   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Maaa..... sam men drgač res nč več ni jasn .. dons sm nardila že spet un O test .... pokazu je ponovno utripajočega smajlija .. ko sm šla pa črtice gledat, je bla pa druga FUL slabša k včerj user posted image tko, da sm ZDJ prepričana, da sva prejšnje mesce res zafrknila, ker takrt nisva več pazila na 2 dni, ampak sva vsak dan .. če je blo pa kj druzga ( utrujenost, prehlad, vročina- bolezen ) pa sploh nisva ... tko, da ... čakam zdj na neutripajočka smajlija user posted image Dons pa itak akcija, ker včeraj nisva .... pač, se drživa tega na 2 dni user posted image user posted image

Super. Držim pesti za končni uspeh

Tudi jaz upam na to, da nama tokrat resnično uspe ..user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
3.12.2015 8:33:04   
mojamiška
haha Janchek cela študija kdaj ne in kdaj ja. Čeprou nevem no, če ma kej vpliv to, da sta pač vsak dan. Pol po tej logiki more zdej zihr ratat, ker če na 2 dni pol res nemorš falit, sam kaj pa če ne rata to je pa pol spet vprašanje a je ker na tem, da se naj nebi vsak dan. Nevem moj g pravi, d avsak zdrav par  ob rednih so mora v pol leta zanosit, nikoli ni govora bilo, na koliko dni...

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
3.12.2015 8:35:53   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

haha Janchek cela študija kdaj ne in kdaj ja. Čeprou nevem no, če ma kej vpliv to, da sta pač vsak dan. Pol po tej logiki more zdej zihr ratat, ker če na 2 dni pol res nemorš falit, sam kaj pa če ne rata to je pa pol spet vprašanje a je ker na tem, da se naj nebi vsak dan. Nevem moj g pravi, d avsak zdrav par  ob rednih so mora v pol leta zanosit, nikoli ni govora bilo, na koliko dni...

Moja G pa pravi, da vsak normalen par zanosi v roku enega leta user posted image pa smo tam ... jah, čeprav Pušenjakova teorija mi je bolj logična ane....če vsak dan sexaš in nima tok semečkov ane, potem ti pač spušča prazno spermo notr, v roku enega oz. dveh dni pa se začne proizvajati nova sperma oz. novi spermiji ane, tko, da ... poskust ni greh ... bova midva kr pridno na 2 dni, pa spremljala kdaj bo vrhunec O in je to to ... sej nikjer ne piše, da ZDJ pa k bova na 2 dni, da bo pa ratal ... sej veš, da je tko, da vedno more bit nekdo prvi oz. more pridt do jajčnika in potem, če zadaneš pravi trenutek pa bla bla .... sj bo ta 'misija nemogoče' postala enx misija mogoče user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
3.12.2015 8:44:05   
mojamiška

Moja G pa pravi, da vsak normalen par zanosi v roku enega leta user posted image pa smo tam ... jah, čeprav Pušenjakova teorija mi je bolj logična ane....če vsak dan sexaš in nima tok semečkov ane, potem ti pač spušča prazno spermo notr, v roku enega oz. dveh dni pa se začne proizvajati nova sperma oz. novi spermiji ane, tko, da ... poskust ni greh ... bova midva kr pridno na 2 dni, pa spremljala kdaj bo vrhunec O in je to to ... sej nikjer ne piše, da ZDJ pa k bova na 2 dni, da bo pa ratal ... sej veš, da je tko, da vedno more bit nekdo prvi oz. more pridt do jajčnika in potem, če zadaneš pravi trenutek pa bla bla .... sj bo ta 'misija nemogoče' postala enx misija mogoče user posted image

Evo tle že govorimo o nezdravem paru...a veš kaj mislm povedat. Sej zato pa pravm, da je treba na pregled. Taprava se oglaša ane k nimava jajc za naprej. Tvoja g je pa itak smotana za moje pojme, sm mal lepš napisala, mislnla sm pa mal drgač sam se tole lepš bereuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2004
3.12.2015 8:49:11   
Janchek81
mojamiška no ja, sam tko k tipi pravjo, da njim ne teče biološka ura, se oni globok motjo .... tud njim bije biološka ura za delat otroka in to je povezano s tem ane, da z leti se jim manjšajo spermiji ane in se tud ne izdelajo tko hitr kot oni misljo ... razlika je en k je star 25 let in en k je str 35 let ... pa nej še tok govorijo kok majo oni skoz čas za otroka ( da ga nardijo ), pa se globok motjo user posted image Tko, da ne gre niti za zdrav - nezdrav par, gre pač za leta ... žal je to tko ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2005
3.12.2015 8:57:27   
mojamiška

mojamiška no ja, sam tko k tipi pravjo, da njim ne teče biološka ura, se oni globok motjo .... tud njim bije biološka ura za delat otroka in to je povezano s tem ane, da z leti se jim manjšajo spermiji ane in se tud ne izdelajo tko hitr kot oni misljo ... razlika je en k je star 25 let in en k je str 35 let ... pa nej še tok govorijo kok majo oni skoz čas za otroka ( da ga nardijo ), pa se globok motjo user posted image Tko, da ne gre niti za zdrav - nezdrav par, gre pač za leta ... žal je to tko ... user posted image

no ja itak vsazga mal pa smo tam, čeprou moj prav,d aje že star, njemu tut ni, da bi mel otroka pri 40, tko, da tle se oba strinjava, da je treba pohitet samo realizirat je včas mal teži.

No zdej mi je še zbolel, zdej čakam, da me pokliče, ko gre od zdravnika, je čist bogiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2006
3.12.2015 9:00:54   
Janchek81

no ja itak vsazga mal pa smo tam, čeprou moj prav,d aje že star, njemu tut ni, da bi mel otroka pri 40, tko, da tle se oba strinjava, da je treba pohitet samo realizirat je včas mal teži.

No zdej mi je še zbolel, zdej čakam, da me pokliče, ko gre od zdravnika, je čist bogiuser posted image

O bogi revež .. no ja, čeprou v tem času zdj ni težko zbolet .. enkrat je minus 10, enkrat pa plus deset, pa se obleč če se znaš user posted image
No, midva sva tud zato, da ne bova mela otroka pri 40, ampak bi vseen rada, da nama kj kmalu uspe .... no ja, sj nam more, IN .. to še ta MESEC! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2007
3.12.2015 9:08:09   
foxy_cat
Janchek81
tako se govori, to je optimizem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2008
3.12.2015 9:09:27   
mojamiška

O bogi revež .. no ja, čeprou v tem času zdj ni težko zbolet .. enkrat je minus 10, enkrat pa plus deset_, pa se obleč če se znaš user posted image
No, midva sva tud zato, da ne bova mela otroka pri 40, ampak bi vseen rada, da nama kj kmalu uspe .... no ja, sj nam more, IN .. to še ta MESEC! user posted image

moj se je s hrano zastrupu, je zdele od dohtarja, dubu inekcijo, da se mu neka vrtetiuser posted image  je pa full nesrečen, ker majo jutri fešto z bivšimi sodelavci pa neve če bo lahko šel, čeprou pravi,d a bo dobr haha js ga pa mal dražimuser posted image

ja ja mora uspet, se strinjamuser posted image

< Sporočilo je popravil mojamiška -- 3.12.2015 9:10:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 2009
3.12.2015 9:16:16   
Janchek81
mojamiška ja za fešto bo pa valda dobr user posted image moški ...
Pa sej bo spil mal alkohola in bo vse pozdravlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2010
3.12.2015 9:26:06   
katjesss
Janchek81 pol pa imava midve O tu tu nekje ;) ...meni vceraj testki kazali pozitivno, tako da naj bi O pocasi nastopila, morm se danes testek nardit, ko pridem domov, bila pa sva pridna v pon in vceraj, danes pavza, jutri pa dalje...jojoj upam res da bo to to...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2011
3.12.2015 9:28:58   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Janchek81 pol pa imava midve O tu tu nekje ;) ...meni vceraj testki kazali pozitivno, tako da naj bi O pocasi nastopila, morm se danes testek nardit, ko pridem domov, bila pa sva pridna v pon in vceraj, danes pavza, jutri pa dalje...jojoj upam res da bo to to...user posted image

Ja, jaz sploh zdj ne vem še kdaj bo user posted image maybe jutr pokaže unga neutripajočka smeškota .. ma to bi blo idelano, ker bova dons pridna user posted image midva sva bla v nedeljo pridna pa v tork ... pa seveda pol dons .. lepo na 2 dni .. ja kdaj je ti NE pričakuješ ...
sej kork sm pisala že, sva midva zgleda ves ta čas narobe brala une 'tapocen' teste, ker sm vseen mislla, da takrt k je ful močna črtica so tisti dnevi .... tle pa tole mal drgač prikazuje user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
3.12.2015 9:39:19   
katjesss

Ja, jaz sploh zdj ne vem še kdaj bo user posted image maybe jutr pokaže unga neutripajočka smeškota .. ma to bi blo idelano, ker bova dons pridna user posted image midva sva bla v nedeljo pridna pa v tork ... pa seveda pol dons .. lepo na 2 dni .. ja kdaj je ti NE pričakuješ ...
sej kork sm pisala že, sva midva zgleda ves ta čas narobe brala une 'tapocen' teste, ker sm vseen mislla, da takrt k je ful močna črtica so tisti dnevi .... tle pa tole mal drgač prikazuje user posted image

Ja nekje tam okoli 20.12. mogoce ze kak dan prej, ker mislim oz bo zdaj po teh testkih O tudi kak dan prej...
Pozitiven O test nakazuje, da bo O na visku cez kakih 24 - 36 h... tako da...hja bomo vidli ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2013
3.12.2015 10:20:49   
katjesss
Pa krvomocnice ne pijem vec user posted image saj ne vem tocno tocno kdaj bo O ....

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
3.12.2015 10:22:38   
Janchek81
katjesss jaz pa kr pijem še krvomočnico do O ... dokler ne bo unga smeškota user posted image Sam sej kokr sm pisala mi je čudno, ker dons sta ble pa črtici manj vidni kot včeraj, pa še vedno prikazuje ekranček, da se stopnjuje hormon user posted image tko, da ... sm zgleda vse prejšnje teste čist narobe razumela ...
Kaj maš ti za ene teste ?

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
3.12.2015 10:44:31   
katjesss
Hm neke One step je moj narocil, pac isti postopek kot pri prejsnjih, ki sem jih omela oz narocila tam na spletni strani plodnost..s to razliko da tile zdaj zaznajo ze 20 mIU/ml ..prejsnji pa so imeli 25...tako da mi prejsnji zglesa niso prav zaznali tega hormona..zdaj pa je prav izrazita crtica..

Drugace pa ja...dokler so testki pozitivni pomeni da bo do O sele prislo v naslednjih tolko in tolko urah...
Hm ja potemtakem bi pa se danes lahko spila en cajcek...ha bom,vidla kaj bo testek danes pokazal..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2016
3.12.2015 10:46:10   
Janchek81

Hm neke One step je moj narocil, pac isti postopek kot pri prejsnjih, ki sem jih omela oz narocila tam na spletni strani plodnost..s to razliko da tile zdaj zaznajo ze 20 mIU/ml ..prejsnji pa so imeli 25...tako da mi prejsnji zglesa niso prav zaznali tega hormona..zdaj pa je prav izrazita crtica..

Drugace pa ja...dokler so testki pozitivni pomeni da bo do O sele prislo v naslednjih tolko in tolko urah...
Hm ja potemtakem bi pa se danes lahko spila en cajcek...ha bom,vidla kaj bo testek danes pokazal..user posted image

Ja, sam kaj pol praviš ko pa enkrat črtica začne izginjati? Da je konc O ane ... pa zgleda, da temu ni tko user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
3.12.2015 11:29:15   
madjanca
jaz sem obupala s testi O, ker je vedno negativen...

sem pa imela občutek, da sem jo imela sedaj.. tudi znaki so bili, samo jaz sem bila odsotna... sva pa zjutraj nadoknadila za nazaj in močno upam, da nisva bila prepozna...

ma kaj to je katera že slišala, da naj bi semenčeca preživela nekje 5 dni v našem telesu? ker če je to res, bi načeloma že na začetku O bilo user posted image efektivno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2018
3.12.2015 11:33:45   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

jaz sem obupala s testi O, ker je vedno negativen...

sem pa imela občutek, da sem jo imela sedaj.. tudi znaki so bili, samo jaz sem bila odsotna... sva pa zjutraj nadoknadila za nazaj in močno upam, da nisva bila prepozna...

ma kaj to je katera že slišala, da naj bi semenčeca preživela nekje 5 dni v našem telesu? ker če je to res, bi načeloma že na začetku O bilo user posted image efektivno user posted image

Brat je blo marsikej, čeprou jaz v to 5 dni, ne verjamem .... žal ne ... mi je predolga doba, da bi lahko semenčka preživela oz. obstala ....

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
3.12.2015 12:02:03   
katjesss

Ja, sam kaj pol praviš ko pa enkrat črtica začne izginjati? Da je konc O ane ... pa zgleda, da temu ni tko user posted image

Ne mislim tako, po moje da je po O tu nekje..ker saj po neki logiki, ce test kaze pozitivno pomeni, da bo v naslednjih par dneh O, ne more pol ze bit konec..tocno pa testi tudi ne napovejo O ..v glavnem ko so O testki pozitivni...pridni bit..bolj tocno se ne da...tako si jaz razlagam...ce mam pac prav seveda... No upam da sem jasno napisala kaj mislim, ker tobpisanje prek gsm ni najbolj pregledno.

madjanca poglej na testih kaksno obcutljivost hormona ti zaznajo...mogoce je tsko kot pri meni, pa imas take teste ko zaznajo komaj vecjo prisotnodt, hormona kot jo imas ti, pa ti pol ne more pokazat..

Neposredna povezava do sporočila: 2020
3.12.2015 12:06:28   
Janchek81
katjesss no, sj ne bom več dramatizirala o teh O testih, ker bom pač vidla kako bo pokazal takrt k nej bi biu neutripajoč smeško, k zdj ( dons ) sta ble črtici manj vidni kot včeraj ... zato me to mori ... bomo vidl kaj bo jutr pokazal :)
te testi zaznajo šele pri 50 hormon ....

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
3.12.2015 12:16:51   
katjesss
Pa saj glej...te teste delamo da dobimo mogoce beko potrditev, pa da se malce boljse pocutis, no kaj pa vem, al pa obratno...sem pa ze vsa presrecna da mi je tokrat vsaj zaznalo nekaj...zdaj kaj pa to pomeni, pa ne vem, lahko da je zdaj vec moznosti, lahko pa da bo isto kot je bilo...

Ampak ja...zaenkrat mi je vsec, in ja tezko bo cakat do 20.12. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2022
3.12.2015 12:29:00   
Janchek81

Pa saj glej...te teste delamo da dobimo mogoce beko potrditev, pa da se malce boljse pocutis, no kaj pa vem, al pa obratno...sem pa ze vsa presrecna da mi je tokrat vsaj zaznalo nekaj...zdaj kaj pa to pomeni, pa ne vem, lahko da je zdaj vec moznosti, lahko pa da bo isto kot je bilo...

Ampak ja...zaenkrat mi je vsec, in ja tezko bo cakat do 20.12. user posted image

No sej to ja, jaz sem pač pršla tud zdj ( po vsej verjetnosti ) do ugotovitve, da sva prej čist narobe brala teste in prebirala une čtrtice, tko, da zdj mi bo bolj jasno oz. mi je že, da pride O kasneje kot sem prej mislla ... kakšen bo pa rezultat je pa pomoje čist vseen al delaš teste al jih pa ne, če le vsaj na vsak drug dan user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
3.12.2015 12:35:53   
katjesss

No sej to ja, jaz sem pač pršla tud zdj ( po vsej verjetnosti ) do ugotovitve, da sva prej čist narobe brala teste in prebirala une čtrtice, tko, da zdj mi bo bolj jasno oz. mi je že, da pride O kasneje kot sem prej mislla ... kakšen bo pa rezultat je pa pomoje čist vseen al delaš teste al jih pa ne, če le vsaj na vsak drug dan user posted image

Tocno tako, bolj se ne bi mogla strinjat...

Neposredna povezava do sporočila: 2024
3.12.2015 12:40:45   
Janchek81
katjesss no, če smo ravno pri tem .. zdj ne vem a dela psiha al ... ampak zdj so me pa še jajčniki spodej začel špikat ... oz. bolj čutim levi jajčnik user posted image Tko, da ... mislm, da bo O nastopila ... pa je dons že 14. dan ... tko, da zgleda mam res kasnejše ovulacije ...

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ali ležanje po seksu res pomaga pri zanosi...
Ste že slišali, da naj bi ležanje po spolnem odnosu in tudi pri zunajtelesni oploditvi pomagalo pri zanositvi? Najnovejš...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.