|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
26.11.2015 21:17:24   
sarona
amour juhu, čakamo rezultat user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
26.11.2015 21:43:50   
Amour
Takole, v pol ure v nobeni 5-minutni fazi bela zobna pasta Colgate ni kazala kakršne koli modre barve.
Morda ni bila prava pasta, ampak očitno je test premalo zanesljiv (oz je nabor primernih past premalo jasen), da bi ga kar tako uporabili doma.

Razen seveda, če bi bilo z mojo pikico kaj narobe ...

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
26.11.2015 21:55:29   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Takole, v pol ure v nobeni 5-minutni fazi bela zobna pasta Colgate ni kazala kakršne koli modre barve.
Morda ni bila prava pasta, ampak očitno je test premalo zanesljiv (oz je nabor primernih past premalo jasen), da bi ga kar tako uporabili doma.

Razen seveda, če bi bilo z mojo pikico kaj narobe ...

Pa si dala čisto malo paste?

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
26.11.2015 22:12:36   
Amour
Paste sem dala za en slab grah ... pa pol lončka urina.
Hmmm, po mojem bi se morala površina v vsakem primeru vsaj delno obarvati modro, če bi s to pasto delovalo.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
26.11.2015 22:39:23   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Paste sem dala za en slab grah ... pa pol lončka urina.
Hmmm, po mojem bi se morala površina v vsakem primeru vsaj delno obarvati modro, če bi s to pasto delovalo.

Ah se mi je zdelo da je to bla-bla user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
26.11.2015 22:44:52   
Amour
Bi bilo za foro sprobti z razlicnimi pastami, morda kaksno res old school, samo to je lahko hitro drag spas user posted image
Sigurno je fora v kaksni sestavini, ki ni nujno, da je prisotna v vseh pastah.
Pocakajmo se MauMau :)

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
26.11.2015 23:02:45   
Ashaya
Uuu no lepo, hvala da si vsaj poskusila, da vemo kako in kajuser posted image S tvojo pikico je pa sigurno vse ok!! Po moje je res samo finta določene sestavine v nekaterih pastah, ki reagira z urinom tako, da se obarva. Ampak to bi nam mogla kakšna biologinja ali učiteljica kemije povedat, katera je ta sestavinauser posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
27.11.2015 7:49:44   
Janchek81
O tem sm pisala, da včasih sigurno niso mel take paste kokr jih imamo zdej ... kaj pa une k mate otroške paste, ki imajo manj vsebnosti ( teh kemijskih ), pa da maybe bi tm pokazala plavo oz. modro barvo.
DRgač pa ja, belilo pa regrat ... user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
27.11.2015 8:00:48   
MauMow
Jaz moram za vikend kupit belo zobno pasto, ker vse kar mam so bolj v modri barvi user posted image . Pa če prav mam zelo naravno pasto....

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
27.11.2015 8:01:48   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Jaz moram za vikend kupit belo zobno pasto, ker vse kar mam so bolj v modri barvi user posted image . Pa če prav mam zelo naravno pasto....

ene si paste same doma delajo, lahko, da so mele naše babice tiste .... k ne vsebujejo nobenih umetnih stvari notr user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
27.11.2015 8:05:01   
mana12
Ja nekoč so bile zobne paste čisto drugačne user posted image . Mogoče bi pa šlo z regratom, ta se verjetno ni toliko spremenil user posted image . Pri belilih je pa verjetno podobno kot pri zobnih pastah.

Neposredna povezava do sporočila: 1761
27.11.2015 8:05:12   
MauMow
najbolj naravno je kao da bi kr s sodo bikarbono si umival

Neposredna povezava do sporočila: 1762
27.11.2015 8:06:10   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

najbolj naravno je kao da bi kr s sodo bikarbono si umival

Baje, da res ja ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
27.11.2015 8:12:09   
mojamiška
No evo pa nebomo nič prišparaleuser posted image  se mi je zdel, da je nemogoče...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1764
27.11.2015 8:15:24   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

No evo pa nebomo nič prišparaleuser posted image  se mi je zdel, da je nemogoče...user posted image

Jaz sem pa kr mislila, da bo uspel in da bo pokazal ... k se res sprašujem kako so to stare mame delale teste, ... al jh pomoje nič niso user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
27.11.2015 8:19:20   
madjanca
punce, jaz mam pa eno čisto neumesno vprašanje...

mi mogoče zna katera razložit, zakaj so na seznamih zadnjih tem zapisana drugačna imena uporabnikov kot v temi... se da spremenit nick ali kako?

Neposredna povezava do sporočila: 1766
27.11.2015 8:21:51   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

mi mogoče zna katera razložit, zakaj so na seznamih zadnjih tem zapisana drugačna imena uporabnikov kot v temi... se da spremenit nick ali kako?

Kako to mislš, da so drugačna imena???

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
27.11.2015 8:31:27   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

evo zate meni piše: Marčevka2010

in še dosti je takih, ki so drugače tam napisane. ko pa odprem pa druga imena...

Neposredna povezava do sporočila: 1768
27.11.2015 8:31:33   
foxy_cat

Jaz sem pa kr mislila, da bo uspel in da bo pokazal ... k se res sprašujem kako so to stare mame delale teste, ... al jh pomoje nič niso user posted image

Moja babica je zadnjič rekla, da takrat ni bilo nobenih testov, da potrdil nosečnost ti je zdravnik user posted image ona sploh ne ve kaj so ti testi..

Neposredna povezava do sporočila: 1769
27.11.2015 8:32:35   
Janchek81

in še dosti je takih, ki so drugače tam napisane. ko pa odprem pa druga imena...

Marčevka2010
nisem jaz ... user posted image kako ti pa to tko pokaže? Zanimivo? user posted image
A kakšna kej več ve o tem ... pa kam to klikneš, da bi še jaz preverila?

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
27.11.2015 8:33:08   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Moja babica je zadnjič rekla, da takrat ni bilo nobenih testov, da potrdil nosečnost ti je zdravnik user posted image ona sploh ne ve kaj so ti testi..

Pol je pa tista zadeva samo abla abla .... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
27.11.2015 8:33:23   
mojamiška

Pomoje jih niti niso, niti verjetno ni blo take potrebe po tem, ker ni bilo tok neplodnosti in se posledično niso tok obremenjevale, psihirale. Pa recimo da so mel več časa, ni bil tak tempo kot zdej, služba cele dneve, da se partnerja skor ne vidita in, da morš mal manj kot ne splanirat kdaj se bosta mela radauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1772
27.11.2015 8:34:27   
madjanca
ja a je potem možno, da jaz njenih komentarjev sploh ne vidim in da naključno uro pašejo k določenim osebam?

Marčevka2010
nisem jaz ... user posted image kako ti pa to tko pokaže? Zanimivo? user posted image
A kakšna kej več ve o tem ... pa kam to klikneš, da bi še jaz preverila?

ne vem, zmedena sem čisto...

Neposredna povezava do sporočila: 1773
27.11.2015 8:35:41   
Janchek81
Sej pomoje naše babice in dedki sploh niso vedl kaj so to plodni dnevi, oni so se mel pač radi, ko so mel čas, ... ko jim je zamujala M so pa pomoje vedle, da so noseče ...
Škoda k nimam več babice user posted image bi jo res z veseljem vprašala kako je ta zadeva potekala ....
Ooooh mi gre kr na jok, k se spomnem k je rekla, da bi tko rada dočakala, da vidi moje in od sestre otroke user posted image naslednje leto, ko je umrla je pa sestra zanosila ... user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
27.11.2015 8:36:09   
madjanca
http://www.ringaraja.net/forumiLastMsgs.asp

sedaj sklepam, da jaz enostavno ne vidim vseh komentarjev.. možno??

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.