|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
26.11.2015 10:43:53   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Moški in njihov ego vedno pravi da ta mesec pa je uspelo. No moj je to govoril ene par mesecev, potem pa obupal user posted image

In na koncu ko je najmanj pričakoval je izvedel veselo novice, kajne? user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
26.11.2015 10:47:11   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Moški in njihov ego vedno pravi da ta mesec pa je uspelo. No moj je to govoril ene par mesecev, potem pa obupal user posted image

In na koncu ko je najmanj pričakoval je izvedel veselo novice, kajne? user posted image

Točno tako. Lej jaz sem še krvavitev imela en dan. Tk ko vsak cikel pred M. In on gre čist sproščen na službeno pot jaz pa naslednji dan test. HAHAHA - res je bilo veselje potem tisti petek. Prvič sem ga videla da se je zjokal.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
26.11.2015 10:48:22   
Janchek81

Točno tako. Lej jaz sem še krvavitev imela en dan. Tk ko vsak cikel pred M. In on gre čist sproščen na službeno pot jaz pa naslednji dan test. HAHAHA - res je bilo veselje potem tisti petek. Prvič sem ga videla da se je zjokal.

Iiiiii .... lepo, lepo .... no, jaz vem pr seb, da sam da bi krvavo vidla, da bi mislla, da je to M in bi valda povedala, da je sled in da nama ni uspelo .... pol mu ne bi blo pa nč jasno user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
26.11.2015 10:49:53   
MauMow

Iiiiii .... lepo, lepo .... no, jaz vem pr seb, da sam da bi krvavo vidla, da bi mislla, da je to M in bi valda povedala, da je sled in da nama ni uspelo .... pol mu ne bi blo pa nč jasno user posted image

Sej tudi jaz sem. Sem mu rekla lej spet krvavitev, nič ni... In on ok pač ni, sej grema jeseni na preglede. user posted image No potem pa zaradi Dabrostona test user posted image in jaz v šoku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1729
26.11.2015 11:28:39   
foxy_cat

Potem si ena izmed tistih ki je vseeno "krvavela"?
Ej Jancek ;-) a veš tisto k si kopirala v drugo temo za "naravne teste" MauMow ti nam lahko en test preizkusiš tisto z zobno pasto,ti si noseča in nam lahko poveš če res pokaže nosečnost user posted image !

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
26.11.2015 11:30:18   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Potem si ena izmed tistih ki je vseeno "krvavela"?
Ej Jancek ;-) a veš tisto k si kopirala v drugo temo za "naravne teste" MauMow ti nam lahko en test preizkusiš tisto z zobno pasto,ti si noseča in nam lahko poveš če res pokaže nosečnost user posted image !

Ja, tist sm kopirala k je prlimala Sandyy .. sej res...dobra ideja .. dej MauMaw dokaži, da gre za resničnost tistih testov, magar z zobno pasto user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
26.11.2015 11:32:55   
foxy_cat
Mene res zanima če deluje hehe js tko niti nimam bele zobne paste user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1732
26.11.2015 11:35:27   
Janchek81

Mene res zanima če deluje hehe js tko niti nimam bele zobne paste user posted image

Mi tud nimamo, edin od tamale user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
26.11.2015 11:37:36   
foxy_cat

Ja pa dobr je hehehe

Neposredna povezava do sporočila: 1734
26.11.2015 11:44:20   
Janchek81

Ja pa dobr je hehehe

Sj, na vse zadnje se pa prašaš, če je to tok let nazaj, ko so one testirale a so noseče al ne ... bog si ga vedi kakšne paste za zobe so bile takrat user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
26.11.2015 12:44:20   
MauMow
Hehe dejte mi sam še enkrat napisat kaj je z zobno pasto pa se magari jutri lotim probat tega testa :-) Če je še kaj naravnega kar imam doma lahko sprobam. user posted image

Foxy-cat ja pol sem ugotovila da sem imela tisti dan zgleda vgn. krvavitev, ker je bila nekje 8-9 dan po O. Sej sem pol sicer še 2x al 3x zakrvavela sam k sreči ni blo nikoli nič (enkrat neka ranica na ustju, drugič zaradi slabe sluznice, ki jo imam, tretjič pa je blo res kr plusk krvi, pa je zgleda bla posteljica, ki je bla na začetku čist zraven ustja). Upam da do konca N ne bom več zakrvavela.

Neposredna povezava do sporočila: 1736
26.11.2015 12:46:23   
Janchek81

Hehe dejte mi sam še enkrat napisat kaj je z zobno pasto pa se magari jutri lotim probat tega testa :-) Če je še kaj naravnega kar imam doma lahko sprobam. user posted image

Foxy-cat ja pol sem ugotovila da sem imela tisti dan zgleda vgn. krvavitev, ker je bila nekje 8-9 dan po O. Sej sem pol sicer še 2x al 3x zakrvavela sam k sreči ni blo nikoli nič (enkrat neka ranica na ustju, drugič zaradi slabe sluznice, ki jo imam, tretjič pa je blo res kr plusk krvi, pa je zgleda bla posteljica, ki je bla na začetku čist zraven ustja). Upam da do konca N ne bom več zakrvavela.

Obstajajo trije nacini kako lahko brez testa zves ali si noseca in sicer.
1. Pasta za zobe
More biti bela brez pikic. Majhno kolicino das v posodico in se urin. Ce se spremeni v plavi barvi je hormon hcg prisotn in pomeni nosecnost.
2.bleach/izbeljivac
V posodico je urin dodate malo izbeljivaca in zmesate. Ce so prisotni mehurcki oz pena ki se tudi dvigne je prisotn hormon hcg in pomeni nosecnost.
3. Dandelion. Liste dandeliona date v plasticen kozarec od kaksne smetane ali jogurta in jih potopite z urinom. Pustite 20 min. Ce se po 20 min pojavijo rdece pikice na listih je prisotn hormon hcg in pomeni nosecnost. Ta metoda nosecnosti je bila najbolj popularna.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
26.11.2015 12:51:35   
MauMow
Ok bom probala najti belo zobno pasto ker imam jaz modro, ampak vem da ma dragi še ene dve na zalogi :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1738
26.11.2015 12:52:56   
Janchek81

Ok bom probala najti belo zobno pasto ker imam jaz modro, ampak vem da ma dragi še ene dve na zalogi :-)

Mi mamo tud doma modro - Signal ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
26.11.2015 15:01:05   
foxy_cat

Me prav zanima če deluje user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
26.11.2015 15:03:12   
Janchek81

Me prav zanima če deluje user posted image user posted image

Bomo ugotovile jutri, ko proba MauMaw user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
26.11.2015 15:12:42   
mojamiška
Tole pa tudi mene zanima, bomo prišparale v bodoče vsaj malo, če tole drži, fajn bi blo ane, pasta je vsaj mal cenej k testiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1742
26.11.2015 15:19:31   
Amour
Lahko jaz tudi sprobam z zobno pasto, itak rabim novo. A katera ve, katera je cisto bela?

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
26.11.2015 15:25:35   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Lahko jaz tudi sprobam z zobno pasto, itak rabim novo. A katera ve, katera je cisto bela?

Se veselim poročanja, katera je pa bela pa nimam pojma. Sem prav študirala kakšno imamo, pa nisem poštudiralauser posted image  Prou pogledala bom ko pridem domov, ker do sedaj res nisem razmišljala o barviuser posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
26.11.2015 15:59:23   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Mislim da ima Signal čisto belo.. Ali pa v kakšnem Hoferju, Lidlu imajo mislim da tudi bele.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
26.11.2015 16:10:54   
madjanca
jaz mam DONTODENT iz DM-a... bolj bela mislim, da ne obstaja.. pa še poceni je ;)

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
26.11.2015 16:35:50   
mana12
U zanimivi ti testi user posted image . Nisem nikoli niti pomislila, da mogoče kaj takega tudi obstaja.

Ja punce probajte, me nenosečke smo radovedne, če res deluje user posted image .

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
26.11.2015 19:14:29   
foxy_cat
Mogoče katera ve..kaj sta sploh tisti zadnji dve stvari? 2.bleach/izbeljivac in 3. Dandelion. ? user posted image Men se še sanja ne..

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
26.11.2015 19:41:51   
mana12
Tudi meni se ni niti sanjalo user posted image . Sem pa poguglala in zgleda, da je bleach/izbeljivac = belilo in Dandelion = regrat. user posted image No mogoče je mišljeno tudi kaj drugega, nimam pojma user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
26.11.2015 21:08:08   
Amour
Evo, sem se polulala na popolnoma belo pasto Colgate (sem jo našla doma user posted image ).
Pa da vidim ... takojšnje reakcije ni bilo, bom počakala par minut.

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.