|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2016
30.7.2015 21:25:52   
Dandelions
Nuhalno sem imela pri 11 6/7 tednu..plod velik 51,9 kar je normalno.. pri meni se je slabše videlo, ker imam maternico bolj nazaj

(odgovor članu la.le)
Neposredna povezava do sporočila: 426
31.7.2015 9:14:12   
vitafit
Ojla punce! user posted image

Evo, vesela in srečna po nuhalni in dobrih rezultatih. Zdej pa DVD še enkrat pogledat!muser posted image kar je bilo vceraj videt, naj bi imeli fantka user posted image
Po dobrih dveh tednih, ko sem mislila, da je že konec, sem vceraj in danes spet bruhala user posted image
V ponedeljek povem v službi. Pa počasi bi mogla it mal v soping, pa se mi res ne da. Iz omare bi tudi lahko ze pol stvari ven pospravila, pa se še nisem spravila. Drug teden imam posvetovalnico, nimam se knjižice, pa šele zdej mi bodo kri vzel... user posted image

Kako ste pa ve kaj? user posted image Bodite fajn za vikend. user posted image

(odgovor članu Dandelions)
Neposredna povezava do sporočila: 427
31.7.2015 9:51:29   
veverca25
Ultrazvok sem imela ko sem bila noseča 6 tenov in preko trebuha ni bilo nič videti :)
Drugače pa če lahko malce potožim imam kr hude bolečine v želodcu ter slabosti preko celega dneva :(
Sem na bolniški že 14 dni pa upam da kmalu mine in bom lahko šla delat user posted image
Je se katera na bolniški zaradi počutja ?

(odgovor članu la.le)
Neposredna povezava do sporočila: 428
31.7.2015 14:19:48   
sakuL
Jaz sem na bolniski....ivf postopek,slabosti in bolecine v spodnjem delu trebuha.

Ampak se drzimo[sm=bravo.gif
Komaj calamo cez 14 dni nuhalno, otrocka nismo videli niti slisali ze vec kot mesec dni user posted image dnevi so takooo dolgi.
Jaz sem tudi se danes bruhala.

Hlace pa ze vse premajhne oz tisijouser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu veverca25)
Neposredna povezava do sporočila: 429
31.7.2015 16:11:35   
Anonimen
Živjo punce,

en hiter pozdravčke - sicer berem že, ampak še čakam, da dobimo dobre rezultate iz NS.
Drugače je tole moja 3. nosečnost (dve super punci že imamo doma) in tokrat kaže, da bo dvojna sreča. user posted image
Rok imam 27. 2., nuhalno 20. 8. - tako, da samo počakam na rezultate in se vam bolj pogosto pridružim v čvekanju user posted image

(odgovor članu sakuL)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
1.8.2015 10:22:48   
blairy
hoj hoj!
ja, tudi jaz sem bila na bolniški 1 mesec ( od tega 1 teden že prej rezerviran dopust), do 12. tedna zaradi slabosti, hujšanj in bruhanja. pa poslabšanja astme. zdaj sem bila en teden na šihtu, sem voza, vsaj dan se vozim 3 ure...rada bi bila vsaj še 2 meseca v službi....slabosti pa so spet nazaj ob utrujenosti....težko se mi je odločit glede bolniške.komu drugemu bi rekla- bodi doma, ko si sam pa je težko. bom povprašala ginekologinjo za objektiven nasvet čez 3 dni.
drugače pa nuhalna 12 + 5/7, vse v zelenih krivuljah, mali se je zbudil in se obračal, brcal in požiral. pa fantek naj bi bil :) rok so pa popravili na 5.2.

(odgovor članu veverca25)
Neposredna povezava do sporočila: 431
1.8.2015 16:53:43   
Anonimen
Super za dobre rezultate na NS. Jaz začnem z bolniško čez 2 tedna. Tudi jaz se vozim cca 1 uro v eno stran, in v službi stojim ves čas, tako da je moja g kar napisala priporočilo za bolniško.

(odgovor članu blairy)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
2.8.2015 10:01:16   
matejchy
Tudi sama sem v bolniški že skoraj 3 tedne, zaradi hudih slabosti in bruhanja. Že pri prvem pregledu, ko sem stopla v ordinacijo in me je G videl kak slabo zgledam od slabosti je rekel, da moram v stalež in počivat.

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
2.8.2015 11:15:43   
masiiska
Se vedno vse vec kot dobrodole na FB v skupino februark.. Skupina je skrita, tako da je nihce ne more najti, kaj sele da bi videli kdo je not in kaj se not dogaja razen me februarke.. tako da brez skrbi in pogumno, punce se ze veselimo kaksnega klepeta :D
Pisite mi v zasebno in vas dodam :)

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 434
3.8.2015 7:33:02   
liba
Mene še vedno zdelujejo večerne slabosti. Zdaj sem bila dva dni čisto fuč zvečer. Po drugi strani je pa ok da je tako, vsaj vem da sem noseča ;) - z nečim se pač moram tolažit :) .

Jutri imam nuhalno, ki jo komaj čakam, po drugi strani pa me malo malo gloda črviček, da le ne bi bilo velikih odstopanj.

Če bo jutri vse tako kot mora bit pridem v fb skupino. Če je skrita je fajn, ker potem res nihče nič ne vidi, samo člani. Niti iskalnik je ne pokaže. Tako imamo uštimano februarke 2013 in je super!

Lepo se imejte, jaz šibam v službo, pazite nase in na pikice!

(odgovor članu masiiska)
Neposredna povezava do sporočila: 435
3.8.2015 10:40:48   
Dandelions
No pri meni so pa bruhanje in slabosti končane in je res prav hecno..prou neki opomnik manjka user posted image

(odgovor članu liba)
Neposredna povezava do sporočila: 436
3.8.2015 14:19:33   
hruškica.buškica
Živijo punce,

malo sem umanjkala, ker sem šla še za 1 teden na dopust... Vidim, da že lepo laufajo pregledi, čestitke za dobre rezultate NS! Jaz sem si malo zakomplicirala stvar, sicer mi na napotnico pripada amniocenteza (ker bom glih 37, ko bom rodila), ampak grem vseeno (prej) na nuhalno (19.8.). Po pogovoru z G sem še malo bolj skeptična glede amnio... tako da grem raje na NS in se bom pol odločila, če hočem sploh napotnico za naprej... Pa še pogovor z enim dodatnim G bo mogoče malo olajšal stvar (?).

Je še katera tako stara? user posted image Saj ne, da se počutim staro, ampak vsako leto prinese neko tveganje... Sicer v službi se sploh ne počutim tako, so kake sodelavke tako stare ali še starejše od mene pa še kakega otročka načrtujejo (ali pa še niti nimajo)...

Drugače sem zadnje čase čisto fajn, slabo mi je še ob večerih, če je malo pretežka hrana prej, pa ko ščetkam zobe user posted image . Sicer se mi zdi, da se je buši lepo oblikoval, ampak sem drugače malenkost shujšala in pol sploh ne pride do izraza (pa že itak sem bolj trebušaste sorte, tako da neizostreno oko ne more nič videt user posted image ). Tako da še vse hlače navlečem nase, ker sem že itak morala imeti bolj komot okoli trebuha. Itak pa ne skrivam več kaj dosti... obe družini itak vesta, bližji prijatelji in sodelavci tudi (kljub vsem pregledom, ki me mogoče še čakajo, sem kar optimistka). Na FB se vam pridružim pa pol enkrat septembra user posted image

Lepo bodite in srečno na pregledih!

Neposredna povezava do sporočila: 437
4.8.2015 9:25:46   
vitafit
Živjo,

Ali vas kaj vnetja preganjajo? Mene občasno, pa potem krema Canesten pomaga.
Ali se boste kej mazale zaradi strij?

Bodite fajn!

< Sporočilo je popravil vitafit -- 4.8.2015 9:26:27 >

(odgovor članu hruškica.buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 438
4.8.2015 9:40:03   
Že 1x mami
Zdravo.
Mi smo meli včeraj nuhalno. Blo je vse OK, rezultati OK. Zdaj smo pomirjeni in gremo naprej. Bomo pa zelo verjetno tokrat dobili fantička. PDP smo popravili na 14.2.2016. Danes sem dala še kri za dvohirmonski test - za zihr. Če medicina to omogoča zakaj pa ne.

Nuhalno mi je delala moja ginekologinja dr. Gašperlinova v Celju. Blo je full fajn, vzela si je čas, lepo je razlagala poleg vse kaj gledamo in kaj vidimo oziroma kaj moramo videt, da je vse ok. Dobla sem CD s slikcami, filmčki, 3D in 4D posnetki. Res full fino. Priporočam vsem, ki še niste delali nuhalne.

Počutje pa precej nenosečniško - le trebušček raste.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu vitafit)
Neposredna povezava do sporočila: 439
4.8.2015 19:43:24   
liba
Jaz sem imela danes nuhalno. Vse super, spola se ni videlo, ker je čudno ležal, pa še noge je imel prekrižane. Drugače pa lepo raste, me je ful pomiril in vse lepo razložil. Smo šli vsi, starejši (2,5 leti) je začuden gledal v zaslon :) . Zdaj sem pomirjena in grem z veseljem naprej.

Super za vse uspešno opravljene nuhalne, naj jih bo čim več in lepo se imejte!

Kateri pišem za fb skupino? ;)

(odgovor članu Že 1x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 440
4.8.2015 20:01:45   
la.le
Tudi mi veselo z nuhalne!!
Rezultati so super: 1:6829 in 1:20000 (trisomija 18 in 13)
Srček bije 160, veliki smo skoraj 6,6cm , PDP smo fiksirali na 10/02/16.
Z možem sva čisto blažena ... poslušat srček je neprecenljivo, škoda samo, da ne pošljejo posnetka srčka.

Sicer mam s simptomi mir, malo mi kislina nagaja, pa čudno spim; obleke so večinoma ok, je pa poznat, da smo se malo napihnili in se mi zdi, da me vse majčke neznosno tiščijo, tako da, si bom verjetno že jutri privoščila eno ali dve ;)
Tast je obnovil posteljico v kateri je spal že mož, babica od moža pa je že kupila jogi ...

Čestitke vsem super nuhalnim in naj bojo tudi NS tistih, ki vas še čaka tako pozitivne!

Lepo se cartajte :)

(odgovor članu liba)
Neposredna povezava do sporočila: 441
5.8.2015 10:20:14   
smarties
Najprej čestitke vsem za uspešne nuhalne. user posted image Jaz jo imam pa 18. 8 in že nestrpno čakam.

Kako ste kaj s slabostjo? Jaz sem danes 11t3d in je vse skupaj čudno. Vmes se slabost skoraj čisto umiri in že mislim, da je to to, naslednji dan pa mi spet takšne dela, da se komaj gor držim. user posted image

Pa še nekaj me zanima. Glede poraščenosti. So se še kateri drugi dlake po trebuhu zgostile, postale temnejše? Jaz sem ko en medo okoli popka in navzgor. Upam, da to po porodu odide nazaj v normalno stanje. user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu la.le)
Neposredna povezava do sporočila: 442
5.8.2015 10:28:17   
Dandelions
Še ena kosmatinka se javla haha

(odgovor članu smarties)
Neposredna povezava do sporočila: 443
5.8.2015 11:29:33   
vitafit
Smarties,

tudi pri meni je bilo tako s slabostjo. Trajala je 8,9 teden. Nato je bilo dobra dva tedna skoraj mirno. Sedaj sem 13teden in me mučijo zadnje par dni. Ni pravila, vsaka je zgodba zase in unikat, če mene vprašaš. Plus, ki ga ob tem vidim je, da se tolažim, da vsaj vem, da se nekaj dogaja. Ker bi najrajš imela UZ doma, da bi vsak dan pogledala, če je še tam user posted image Kolegica je 27. teden in še vedno bruha user posted image
Bomo videli vsak novi dan kaj nam prinese.
Srečno!user posted image

Aja, za dlake pa TOK TOK trkam, za enkrat vse ok. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 444
5.8.2015 11:40:56   
Že 1x mami
Ja dlake... men so ostale iz prve nosečnosti skoz do popka user posted image user posted image Prej sem si jih pač povoskala pa je blo, zdej mi pa ni prijetno, da si jih pipam.

(odgovor članu vitafit)
Neposredna povezava do sporočila: 445
5.8.2015 17:43:21   
Janja506
Zdravo!

Pa je nuhalna tudi za nami. Imamo dobre rezultate, tako da nas to več ne skrbi. Hvala bogu tudi sladkorne nimam, tako da v miru rastemo naprej. Žal pa še ne vemo spola, je danes bil nedefiniran.
PDP imamo predvidoma 17.2. a ga nismo v materinski prestavili, tako da ostaja 14.2.

Peče katero kaj zgaga? Meni kar nagaja, sedaj še ugotavljam, od katere hrane vse (vem za sadje, sladke stvari, temni kruh), a se mi zdi, da me včasih tudi če nisem pred tem nič jedla.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 446
5.8.2015 19:25:32   
slim11
Zdravo sonosečke:)
Za nami je tudi uspešna nuhalna tako da sem končno brez skrbi, sicer ju3 izvem še za sladkorno kaj in kako, vendar mi je važno samo da mi je ginekolog na nuhalni povedal da je otročiček ok. in da bomo vrjetno imeli zelo živahnega otročička ker ni bil sekundo primiruuser posted image user posted image user posted image spola se pa ni videlo
Glede poraščenosti pa ne opažam sprememb user posted image Tudi mene muči zgaga kljub temu da zaradi sladkorne zelo zdravo jem...ne pomaga niti donatuser posted image malo me boli križ....tako vsaj vem da semuser posted image user posted image drugih problemov pa na srečo nimam

Imejte se skrajno lepo:)

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 447
6.8.2015 8:14:09   
Dandelions
Pozdravljene a si kaj mažete trebuščke ter s čim?
Lepo bodite user posted image

(odgovor članu slim11)
Neposredna povezava do sporočila: 448
6.8.2015 8:15:47   
Že 1x mami
Jaz uporabljam olje od DM znamke, mislim da je ALverde. Mi je ql.

Neposredna povezava do sporočila: 449
6.8.2015 9:23:13   
hruškica.buškica
Živijo punce,

jaz se zaenkrat nič ne mažem. Mogoče bom kmalu začela, ker se mi je zdej 2 dni začel kazati trebuh... kar naenkrat user posted image bo zrastel user posted image

Sicer pa vse OK.... čakam nuhalno, šele 19.8..... doooolga se mi zdi user posted image

Lepo bodite

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?