|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2016
28.7.2015 15:15:54   
smarties
NatTim žal mi je. user posted image

Nekaj me zanima punce. Glede materinske knjižice. Meni je m. sestra rekla, da naj sama izpolnim prvo stran. Zanima me kaj je mišljeno pod leta šolanja in pa ali krvno skupino moram sama napisati. Pa podpis je tudi moj mišljeni spodaj? Raje vprašam, da ne bom kaj zafrknila. user posted image Hvala za odgovor. :)

(odgovor članu Dandelions)
Neposredna povezava do sporočila: 401
28.7.2015 15:28:00   
Že 1x mami
Meni jo je pa kar sestra izpolnila. Itak pol podatkov ni vpisanih. Po mojem je glavno, da vpišejo najbolj pomembne podatke. Tudi če kakšen manjka ni nič zato.

(odgovor članu smarties)
Neposredna povezava do sporočila: 402
28.7.2015 15:52:15   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: smarties

NatTim žal mi je. user posted image

Nekaj me zanima punce. Glede materinske knjižice. Meni je m. sestra rekla, da naj sama izpolnim prvo stran. Zanima me kaj je mišljeno pod leta šolanja in pa ali krvno skupino moram sama napisati. Pa podpis je tudi moj mišljeni spodaj? Raje vprašam, da ne bom kaj zafrknila. user posted image Hvala za odgovor. :)

Meni so kar nalepko gor nalepili, kjer so moji ZD podatki. Pa stampiljko mojega G. To je to.

(odgovor članu smarties)
Neposredna povezava do sporočila: 403
28.7.2015 20:51:29   
pumpkin85
NaTim res mi je žal user posted image

Jez sem imela danes težko pričakovano nuhalno. Noseča 12 4/7, bejbi velik 6,8 cm, utrip 170 u/min.

Rezultati (upoštevan tudi izvid dvojnega hormonskega testa, starost 29 let) so:
T21 1:13.440
T18 <1:20.000
T13 <1:20.000

Je rekel dr. Pušenjak, da se mi glede na razultate ni treba niti 3 sekunde sekirat. Tako da grem sedaj pomirjena v nove tedne naprej.

Vso srečo tudi ostalim!

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 404
28.7.2015 21:37:24   
vitafit

IZVIRNO SPOROČILO: Že 1x mami

Februarke 2016 https://www.facebook.com/groups/1459899194328648/

Se pridružim po nuhalni, ki jo imam čez 2 dni. In če bo skupina zaprta. Tale link vse pokaže user posted image

(odgovor članu Že 1x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 405
28.7.2015 23:54:03   
tpmc
Nattim user posted image user posted image želim da čimprej zagledaš plusek in da bo potekalo vse kot mora.

Flay jaz bom stara 28 :)

NS je za nami, sicer nisem tako zadovoljna kot v prvi nosečnosti pri dr. Pelkičevi (sedaj nisem šla k Pelkičevi) ker je moja G priporočala nekoga drugega. Sem 12 1/7, otrok je velik 6.2cm in je za to starost malenkost večji kot povprečno, srček pa bije počasneje kot bi moral, ampak je rekel da ni hudega to. Nekako me ni pomiril, ker je dajal take uradne odgovore. Za spol je rekel da je 60% možnosti, da je punčka ampak, da si ne upa trditi. Za t21, t13 in t18 pa pravi, da so nične možnosti, list z rezultati pa imam v avtu, da bi točno preprisala. Ne vem niti približno ;) skratka.. jaz grem pomirjena v drugo tromesečje in želim vsem odlične rezultate.

Dajte mi pomagat... čez slab mesec se poročim jaz pa imam mozoljček pri mozoljčku :( kaj zares pomaga?

Papauser posted image user posted image

(odgovor članu vitafit)
Neposredna povezava do sporočila: 406
29.7.2015 8:19:32   
sakuL
Zivijo punce, da se se jaz malo oglasim.
Jaz se vedno vneto cakam 12.8. Nazadnje sem pikico videla zacetek julija.
Slabosti je vse manj, so bolj vecerne, obcasno tudi jutranje.

Delam in jem vse kar mi pase,edino biftka ne,ker ga ne maram.

Danes sem 11t1dan. user posted image
Upam,da je vse kot more biti z mojo pikico.

NatTim zal mi jeuser posted image

Lepo boditeuser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 407
29.7.2015 12:10:30   
lili88
Pozdravljene! Se še jaz končno ponovno javim 😊
Kooončno je za mano prvi pregled! Moj user posted image je velik 26 mm 😁in vse izgleda ok! Danes sem noseča polnih 10 tednov in me počasi minevajo slabosti! Na fb se vam pridružim pa po nuhalni na katero sem naročena 18. Avgusta 😊 vsem na novo pridruzenim... Čestitke 😁

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 408
29.7.2015 14:20:49   
MauMow
Evo mene iz nuhalne. Smo danes po UZ bili 11t2d po M pa ene 5 dni manj. Veliki smo bili 45,1mm. Srckek dela 170 na min. Nosna kost super vidna, tudi glavica in ostalo starosti primerno in sorazmerno. NS 1.7. Izracun pa 21-1:915, 18- 1:5338, 13- 1:20000. Rekla je da je rezultat ok ampak ker ni nad 1000 smo dal se kri in cakamo se en teden da dobimo te rezultate.

(odgovor članu lili88)
Neposredna povezava do sporočila: 409
30.7.2015 8:13:07   
Dandelions
Pozdravljene user posted image
Mene pa zanima če se vam kaj poznajo trebuščki? Tisti pravi ne od napihljivosti user posted image . Pri meni se bolj malo pozna pa sem v 13 2/7 tednu... Bolj sem napihnjena user posted image . Hlače pa vseeno raje ne nosim, ker me v sedečem položaju žulijo. Aja sicer mi je pa na nuhalni rekla, da nosim bolj zadaj. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 410
30.7.2015 8:46:54   
Že 1x mami
Meni se že kar pozna. O tem, da bi še oblekla svoje prednosečniške kavbojke lahko samo sanjam. Sem sicer čez trebuh bl ploska in po mojem se zato prej vidi :). Že tudi v prvi nosečnosti sem šla v nosečniških hlačah na nuhalno in tudi tokrat bo tako. Sem pa že v prvi nosečnosti full spredaj nosla. Me je bil samo trebuh. Zdaj se 12 tednov. V ponedeljek mam nuhalno. Po kilaži pa še nisem šla gor, ravno nasprotno. Ker se zaradi rahlo povišanega sladkorja držim stran od belega kruha, testenin, krompirja in testenin sem šla 1,5 kg dol user posted image . Pa se ne sekiram preveč. Mislim, da bo še prehitro začela številka na tehtnici naraščat.

Neposredna povezava do sporočila: 411
30.7.2015 9:00:28   
Dandelions
Tudi jaz sem res med suhicami..samo glede na to, da nosim bolj zadaj ni nič čudnega..jaz sem shujšala na začetku sedaj pa sem eno kilo nazaj dobila.. hvala bogu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 412
30.7.2015 9:29:19   
veverca25
Lpe pozdrav :) Pa sem tudi jaz zbrala pogum da se vam pridružim .
Nosečnost sicer ni bila načrtovana vendar se pikice vsi zelo veselimo .
pdp je 25. 2.

(odgovor članu smarties)
Neposredna povezava do sporočila: 413
30.7.2015 9:33:06   
smarties
Živjo punce. Danes sem imela drugi pregled. Vse zgleda ok. Sem v 10 3/7 tednu. PDP 22. 2. 2016
Krvni izvidi so tudi super. Tako, da sem ful vesela. user posted image
Nuhalno mam pa 18. 8. 2015 tak, da to še počakam, potem bova pa lahko povedala družini. user posted image

Nekaj me edino zanima. Ali vam delajo pregled prek trebuha ali vaginalno? Meni je zdaj že 2x samo vaginalno. Sem mislila, da to samo prvič, pa je danes spet...

Lepo bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 414
30.7.2015 9:40:10   
Že 1x mami
Jaz mislim, da se do nuhalne dela vaginano. Nuhalna se praviloma dela čez trebuh, razen če se ne vidi ok.

(odgovor članu smarties)
Neposredna povezava do sporočila: 415
30.7.2015 9:51:06   
MauMow
Jaz sem imela samo prvic v 7t vaginalno v 9t in sedaj na nuhalni pa vse preko trebuha.

Hlace ne oblecem od 9t dalje tako da ze imam ene nosecniske kavbojke... kilaza pa -1kg. Ceprav nisem med suhicami in imam malo zaloge mi cist pase da je slo mal dol.

Neposredna povezava do sporočila: 416
30.7.2015 9:53:18   
Dandelions
Jaz sem imela nuhalno vaginalno, ker se je slabo videlo

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 417
30.7.2015 10:08:55   
veverca25
vaginalno ker se je slabo videlo :)

Neposredna povezava do sporočila: 418
30.7.2015 10:13:13   
Dandelions
Ja kdaj pa ste že kupile nosečniške hlače?meni se to zdi še prehitro..

(odgovor članu veverca25)
Neposredna povezava do sporočila: 419
30.7.2015 10:18:29   
Že 1x mami
Pred enim tednom. Kaj pa mi drugega preostane, če prednosečniških hlač več ne zapremuser posted image user posted image . V službi imamo dresscode in enostavno ne gre drugače. Si ne morm prvoščit, da kot capl stopim pred strankouser posted image . V nekaj kar mi je očitno pretesno se pa res ne mislim tlačit user posted image . Vsa prednosečniške cote, ki jih imam so takšne, da so mi relativno oprijete ali pa vsaj ukrojene na način, da me je takoj začelo vezat. Razen kakeih poletnih oblekic, majčk ipd. Vendar imam iz prve nosečnosti izkušnjo, da so se mi nekatere stvari, ki sem jih nosila še v nosečnosti čez trebuh tako raztegnile, da sem jih lahko potem dala samo še proč. Tkanina se je na predelu trebuha tako raztegnila, da je postala prav prosojna user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 420
30.7.2015 11:01:19   
liba
NaTim user posted image drži se in srečno v nove boje!

Jaz sem srednje postave in se mi trebuh že pozna. Tudi nosim nosečniške hlače, ker so komot in sem vsaj lepo oblečena (delam v trgovini in ne morem z odprtimi gumbi okrog hodit ;) ). Pri prvem se mi je kasneje poznalo.

Komaj čakam torek in nuhalno, v upanju da bo vse ok. Potem se bom tudi na fb pridružila. Naslednji pregled pri gin. imam pa šele 24.8.

Slabosti so zvečer še kar močne, drugače je pa veliko bolj znosno. Me pa prsi, posebej bradavice bolijo da ponoči spim s športnim modrčkom, ker če ne je joj samo da se obrnem.

Lepo bodite, pazite nase in na pikice!

Neposredna povezava do sporočila: 421
30.7.2015 11:04:07   
Dandelions
Sedaj imajo v h&m znižanja..dobiš hlače za 10€. Ma ne vem če jih ne bom šla jutri kupit user posted image . Samo ne vem kateri št naj vzamem..36 pač toliko kot imam sedaj?

(odgovor članu liba)
Neposredna povezava do sporočila: 422
30.7.2015 12:39:01   
Že 1x mami
Jaz sem bla zadnjič kar šokirana. V Celju v h&m nimajo več nosečniškega oddelka, v LJ pa samo še na Rudniku v Supernovi. Sem si pa malo po Aliexpresu pogledala. Mislim, da bom kako stvarco kr tam naročila, pa za bebico tudi. Samo, da ugotovimo spol :) . Že komi čakam nuhalno.

Neposredna povezava do sporočila: 423
30.7.2015 12:43:55   
Dandelions
Ja jaz sem bila v Supernovi v Lj... Pri meni se na nuhalni ni videlo :)

Neposredna povezava do sporočila: 424
30.7.2015 20:39:51   
la.le
Veverca in dandelions, kok sta noseci da se na NS ni videlo preko trebusne stene? Al ni odvisno od velikosti ploda?

Kar se oblek tice pa na sreco stare hlace se zgubljam, skozi si jih gor vlecem, sem se pa sele zadnje dni napihnila (lahko je sicer tudi trebuscek pa nisem cist zihr, ker se mi zdi, da imam ze po defaultu ogromnega) (:

Lepo se cartajte :)

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?