flay
|
Hej, hej! Malo pozna ura, ampak se vam moram oglasit... Danes sem imela NS in super opravila, pol smo pa odšli veselo na piknik :) Res se mi je kamen od srca odvalil, upam, da bom sedaj malo bolj veselo in mirno nadaljevala nosečnost :) No, pikica je velika 6,3 cm, vidno vse bp. Utrip 158. Malo smo večji, ampak vrjetno ne bomo spreminjali pdp, ker ni takšno odstopanje. Trisomy 21 je 1: 2743, Trisomy 18 1:4040, Trisomy 13 1:20000. Rezultati so za moja leta dobri, tako da drugih testov ne bom opravljala. Mogoče je mal slabše to, da je placenta zaenkrat " low", sicer se to z nosečnostjo spreminja, lahko se malenkost dvigne. Ni pa pred ležeča, torej še vedno ok. Zgleda, da bomo imeli še enega fantka . Tudi prav, samo da bo zdrav in da bo vse ok! Uživala ob gledanju male pikice, kakšna solzica je kar sama spolzela od sreče...Zdravnica je bila top! Imam pa en majhen hematom, ki je vrjetno nastal ob vgnezditvi, že na samem začetku. Omenila mi ga je, ker zaradi tega lahko imam kakšne rjavkaste izcedke, da se ne bom ustrašila. Drugače pravi, da je na zunanjem delu in ne vpliva na samo nosečnost. So pa ti hematomi zelo pogosti, baje se hitr spregledajo in zato tudi veliko nosečk ne ve zakaj krvavitve in izcedki. V glavnem vsem želim tako prijeten pregled s takšnimi novicami! Takšne sreče se ne da opisati, čeprav se zavedam, da dokler ne rodiš ni nič 100%. Nočko!
|