|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2015
30.7.2015 21:26:48   
aspera
Mah, saj imajo tudi po teh materinskih šolah očitno deljena mnenja, ker vidim, da dobivamo dokaj različne informacije.
Nam je npr. patronažna rekla, da moramo nujno veliko piti po porodu, vsaj po 3 litre na dan, da je dojenje s tem pogojeno. Da je pa normalno, da imajo nekatere ženske pač več mleka, druge pa manj in da morajo nekatere pač dodajati adaptirano mleko, če vidiš, da otrok veliko joka, ne spi dolgo v kosu (sit novorojenček naj bi spal do 3 ure v kosu), če ne pridobiva na teži itd.

Moj user posted image je pa danes že od zgodaj zjutraj tako živahen, da imam občutek, da ni cel dan niti malo spal ali miroval user posted image . Vsaj ponoči je uvideven in spančka z mano, ponavadi se zbudi, ko vstanem jaz in potem začne. Če pa moram ponoči vstati za na wc, se pa takrat zbudi in ima potem kakšne pol ure žurko, potem se pa umiri in lahko zaspim nazaj. Kolca se mu pa tudi obvezno vsak dan, tudi po večkrat user posted image .

Midva sva se pa odločila, da drug teden skočiva še zadnjič letos na morje za nekaj dni, ko se vrneva, imam pa tudi jaz pregled in komaj čakam. Me zanima koliko se user posted image kaj redi in če se mi je železo s temi tableti kaj popravilo.

(odgovor članu sabincica)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
31.7.2015 7:28:25   
levcka
Jutro user posted image ,

na materinskih šolah res povejo vsak po svoje, ampak pri nas so povedale podobno kot pri vas aspera.

U jaz bi šla tudi šealo v morje plavat, pa ne upam več tako daleč. V našo "mlakužo" me pa ravno ne vleče, če sem iskrena.

user posted image je pa nenormalno aktivno. Očitno zaradi lege lahko tako brca v rebra in boksa po trebuhu. Dela pa to, kadarkoli se mu to zdi ok. Tudi sredi noči. Ampak bom že preživela še te 4 tedne in malo.

Danes popoldan naj bi bil sonček. Komaj čakam, da ga spet vidim, dovolj je bilo dežja.

Eno vprašanje. Boste vi košek od vozička prale, ali ga boste samo "preluftale"? Meni se zdi, da se moj košek niti slučajno ne bi posušil, če ga operem.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
31.7.2015 12:28:58   
Preggy
Hm..ena je napisala caj od 35 oz 36ga tedna, druga pa sele od 38 tedna. Kaj priporocate?
Nebi rada zacela prezgodaj, niti prepozno da zamudim :)

Jaz bom samo preluftala :) Imam ga ze sestavljenega s kosaro v sobi. Ne zelim tudi prevec cistiti vsega in komplicirati.

Neposredna povezava do sporočila: 1553
31.7.2015 12:40:23   
kunigundek
Lep sončen pozdrav vsem user posted image . Končno spet malo lepega vremena.

V materinski šoli sva bila midva že junija, ker je naslednji termin šele septembra in če bi nas kaj prehitelo, bi bilo to prepozno. So bili pa tudi pri nas za čim manj kompliciranja. Naslednji teden imajo pa v naši porodnišnici predavanja (porodni načrt, epiduralna in dojenje), tako da bom šla poslušat in se spoznavat z okoljem.

Glede pralnih plenic: v otroški sobi na pranje čaka velik paket Racmank. Prijateljice imajo same dobre izkušnje z njimi, tako da bom tudi jaz poskusila. Edino na prvi pogled se mi zdi plenica ogromna, novorojenčka bo sama ritkauser posted image Ni pa baje nič kompliciranega. Meni je lažje stvari dati v stroj in obesiti, kot da nonstop hodim v trgovino po pleničke. Vse ima svoje prednosti in pomanjkljivosti, potem pa kakor se odločiš.

Jaz imam namen oprati vse, kar pride v stik z dojenčkovo kožo. Bom počakala na kako vroče sončno obdobje, da vse operem, potem pa naj se zunaj suši. Tudi košarica se ne bi smela predolgo sušiti. Do poroda bo verjetno že suha user posted image

Imam pa vprašanje glede lupinice za v avto. V kompletu z vozkom ponujajo sicer zelo dobro ocenjeno lupinico, ampak brez isofix baze. Sicer se ne nameravam voziti pogosteje kot enkrat ali dvakrat tedensko, tako da ne vem, koliko je ta isofix bistven. Kako ste se odločale ve? Baje so te baze itak za vsako velikost drugačne, tako da bi jo morala menjati, ko bo lupinica premajhna. Nekako ne dojamem, v čem je razlika, razen da je malo manj dela s pripenjanjem. A katera kaj več ve o tem, da ne obrnem ravno celega interneta na glavo?

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
31.7.2015 12:41:12   
levcka
Ja tudi jaz sem vidla da povsod pišejo od 35tega tedna naprej. Samo včeraj mi je ginekolog zabičal, da to lahko pijem šele od 38tega tedna naprej. Da ne bom na koncu obsojena na ležanje v bolnici, če se bo kaj prehitro začelo dogajati. user posted image

Jaz bom tudi samo ven postavila, ko se bo začelo spet lepo vreme in ga presesala. user posted image

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
31.7.2015 12:44:02   
Preggy
Glede isofixa je nama rekla da je ravno to le razlika kar se tice pripenjanja. Pac je malo vec dela. Midva nimava pa bomo videli kako se bo obneslo :)

Mislim pa da moras preveriti tudi ce ima avto moznost za isofix, kajti ce ga nima ti ne pomaga. No upam da katera bolj razlozi, se nisem potem spuscala ravno prevec v raziskavo :)

(odgovor članu kunigundek)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
31.7.2015 13:12:03   
strukla
Hej punce,
jst sem sicer avgustovka, ampak sva mela z mojim ravno iste dileme z isofixom. Kupila sva aton q in sva ga mislila pripenjat kar s pasovi, ker v varnosti ni razlike, le bolj enostavno je z isofixom.
No ko sva ga kupila, sva najprej probala ta sistem, pa so pasovi zelo na tesno, in zelo okorno je to delat z dojenckom not. Pol sva pa pogledala se videote na youtubu kako se (varno) priveze lupino z pasom in sva sla direkt po isofix. To je tok enga jajcanja preden se kam premaknes z avtom, da se enostavno ne splaca, tko da odlicno zapravljenih 120€ :D
Je pa baje tud res, da vecina starsev zal narobe pripenja lupinico, in si tud predstavljam zakaj. Ampak tukaj gre za zanasanje na to, da se ne bos zaletel, v primeru da se, je pa stala. In je brezveze da si sploh kupu dobro in varno lupinco, k ti nc ne pomaga bolj kot tiste za 40, 50€

Upam da sm mal pomagala pri odlocitvi :) sej se vedno pa lahko za zacetek probate brez isofixa pa ga pol skocite iskat ce ne bo slo :) lp

< Sporočilo je popravil strukla -- 31.7.2015 13:13:52 >

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
31.7.2015 13:32:38   
Shana86
Še jaz uletim user posted image

Ne vem no, mi imamo isofix in se mi zdi, da je sicer fajn, ni pa nekega bistvenega pomena. Pravilno pripasanje kar hitro osvojiš, tako da prav pride res samo, če misliš otročka pogosto sama dajat v avto in iz njega. Pa še nekaj - jaz dojenčka v lupinici vozim poleg sebe, na sovoznikovem sedežu, tam pa ima redkokateri avto isofix. Zadaj sem jo vozila samo, ko je bil tudi en od naju z možem zadaj, takrat je pa dovolj rok za pripenjanje. Tako da sem sicer v svojem avtu pogrešala podstavek, ampak itak nimam spredaj isofixa. Ko sem jo vozila zadaj, sva bila pa itak dva. Je pa res moja bila zelo nemirna med vožnjo, pogosto je kaj zakašljala in si ne predstavljam, da bi jo vozila zadaj, obrnjeno stran od mene in izven dosega roke. Bi se ustavljala na pol minute...

Pa srečno, mamice user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
31.7.2015 16:34:18   
malček1
Moram še kupiti nekaj oblekic za svojega novorojenčka - punčko. Od prej imam 2 fanta, pa žal ne morem uporabiti vseh oblačil.

Zanima me, ali imate ostale bolj bodije na preklop. Kolikor se jaz spomnim, sem morala dajati dvojno (bodisi majico na štrikce in pa bodi ali celo 2 bodija za zgoraj). Meni je bil za začetek bolj praktičen bodi na preklop in pa majica.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
31.7.2015 18:08:23   
levcka
Jaz imam malo več bodijev na preklop. Imam pa tudi navadne. Bomo vidli kaksno bo vreme, ko bomo rodile. Če bo full vroče si ne predstavljam da bi otročka oblačila v dva bodija, ker mu bo verjetno vroče. Al narobe razmišljam?

Za isofix pa nisem nič gledala. Vidla sem, da na zadnjih sedežih avta, ki sva ga kupila je napisano isofix in so neki trakci, ampak se še nisem poglobila v to. Sva se tako smejala z mojim - kupila sva voziček, ki gre z lahkoto v Polota. Zdej sva se pa odločla zamenjat avto in sva kupila c4 picasso.user posted image Ne bo težav z nobenim vozičkom ;)

Ste vse že kupile baby fon oziroma varuško? Se to rabi takoj ko se dete rodi?

(odgovor članu malček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
31.7.2015 20:31:39   
aspera
Jaz imam nekaj bodijev na preklop in nekaj navadnih. Pa potem še nekaj majčk in jopic. Ko bom jaz rodila (konec septembra) bo najbrž treba otročka oblačit kar v dve plasti, tiste, ki boste pa prej, boste pa videle koliko bo še toplo. So nam pa rekli v materinski šoli, da se novorojenček še ne more sam ogreti in da ga je treba malo več oblačit na začetku, najbolje v dve plasti, če ni ravno sredi poletja.

Jaz elektronske varuške (še) nimam, ker bo itak na začetku spal pri nama v spalnici, čez dan ga imaš pa tudi na očeh in po mojem še ne potrebuješ tega. Potem bom pa videla, če bo potrebno, ko bo začel spati v svoji sobici.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
1.8.2015 18:58:08   
malček1
Za izhod iz porodnišnice imate za novorojenčka številko 50 ali 56. Ne vem kakšno velikost naj vzamem.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
1.8.2015 20:30:11   
aspera
Čisto odvisno koliko je dojenček velik, ko se rodi. Večina jih pravi, da je bila njihovim otročkom na začetku 56 prevelika. Zdaj če je pa otrok 4-kilaš že ob rojstvu, mu pa najbrž 56 ni nič prevelika. Jaz sem vzela kompletek za iz porodnišnice kar 50 in je res mini, ostalo imam pa potem več ali manj 56 in naprej.

(odgovor članu malček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
2.8.2015 17:21:05   
levcka
Jaz imam tudi vse od 56 naprej, glede na to, da mi že skoz pravijo, da bo dete veliko. Za iz porodnišnice pa upam, da mu bo tisto, kar sem sama naredila prav. :)

Je pa danes tudi mene prijelo gnezdenje in sem se morala po eni uri kar ustavit, ker sem bila tako zmatrana, da sem obsedela na tleh pred omarico. Kriva sem si tako ali tako sama, ker se vedno preveč zaženem v stvar, ki jo želim narediti. user posted image Sem pa uspela spraviti ven voziček in košaro, da se malo "prelufta", potem bom pa atija prosila, da mi zdrgne košaro in športni del, ko bo spet toplo, da se bo vse posušilo. Moj možek dela vsak dan od jutra do večera.

Še kateri večkrat na dan otrdi trebuh? Meni se to zgodi večkrat na dan, pa ne vem če je to ok.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
2.8.2015 18:03:02   
Preggy
Tudi jaz imam 56, dosti tudi 62.. No zadnjic sem naletela na zelo poceni zadve tako da sem kupila tudi ze 68 in 74. Pa sem spravila za kasneje.

Kar se tice pospravljanja tudi sama se vedno silim prevec, in potem obupam ;) danes sem k sreci dosti pocistila no samo se sesanje pa nisem bila sposobna, je partner..imam res sreco da mi ogromno pomaga pri hisnih opravilih, skoraj vec dela kot jaz..ampak bi konstantno nekaj cistila pa spreminjala, dodajala..tako da ja nevem je to gnezdenje?

Tudi meni otrdeva trebuh, vsaj mislim da je to..kar na enkrt mi otrdi ampak samo en del trebuha za mogoce min-dve, nato pa preneha. Zdaj nevem ali to trebuh otrdeva ali pa se le mala tako postavi.
Mi je kolegica rekla da to pomeni da se pocasi vse pripravlja na porod, tako da mislim da ni panike :)

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
2.8.2015 18:34:41   
levcka
Saj meni tudi pomaga, ko je doma. Ampak zdaj ko so dopusti je tako naneslo da dela po cele dneve. user posted image

Meni otrdi kr cel trebuh isto za minuto dve. Je kar čuden občutek. Ampak potem se beba spet začne premikati in jaz sem pomirjena. Saj bo nolje, še en mesec in en dan, ba bom videla svojega dojenčka, če bo točno na datum user posted image

Midva bova pa danes zibko sestavila, da grem jaz potem lahko malo okoli pogledat za posteljnino in jogi rjuhico, pa da se prevleko od jogija preperem in posušim :) Ja res je gnezdenje ;)

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
2.8.2015 19:35:38   
Preggy
Ampak levcka ne se sekirat, kar lahko postoris naredi ostalo pusti in pocivaj. Jaz kar pretiravam in potem me zacne boleti in sem cisto fertik :(

Jaz imam se mesec in 5 dni, ampak sem parkrt ze brala da samo 5% otrok se rodi na predviden datum, tako da me prau zanima ali bomo na termin rodile :)

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
2.8.2015 19:41:53   
levcka
Saj ni problema, se ne sekiram. Danes me je dete in telo spomnilo na to, da ne smem pretiravat. Bom lepo počasi eno za drugo stvar uredila in pospravila. Če pa ne bo šlo, bom pa prosila svoje, da mi pomagajo. Saj to ni nič sramotnega. Moji bodo pa tud verjetno ponosni, da mi pomagajo :)

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
2.8.2015 20:41:30   
aspera
Tudi meni večkrat dnevno otrdi samo en del trebuha za kakšno minuto in potem popusti. Se mi kar bunka naredi in res smešno zgleda user posted image . To je čisto normalno, ker maternica "vadi" za porod. Baje, da lahko z magnezijem malo ublažiš to otrdevanje, ampak jaz spijem šumečko kadar se spomnim, ne pa vsak dan.
Jaz imam PDP šele 28.9., ampak bi raje kakšen dan prej rodila in upam da ne bom nazadnje nekje med oktoberkami pristala. Drugače pa že kar malo težko čakam, ker se kakšen dan počutim kot nilski konj s tem trebuhom, ker že težko najdem udoben položaj, pa ponoči se zbujam, ker me vse boli, pa želodec imam že stisnjen...
Sem pa ravno iz tega razloga, ker sem predvidevala, da se mi zadnji mesec ne bo več dalo oz. bom težko, že zadnja 2 meseca počasi pripravljala stvari, od sobice, oblačilc itd., tako da so sedaj samo še finese ostale.
A boste vse prale košare od vozička? Jaz je nisem imela v planu prat user posted image .

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
2.8.2015 21:23:40   
levcka
Meni se skoz bolj zdi, da bom pristala pri avgustovkah. Ne vem zakaj, ampak se mi tako dozdeva user posted image

Jaz sem kupila rabljen voziček, zato bom vse skupaj kar oprala. Za vikend bo itak spet vroče in se bo posušilo vse. Upam :)

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
3.8.2015 11:17:31   
Ur5a
Jaz bom tudi ta teden, ko bo vroče, izkoristila za pranje. Imam pa tudi namen prat blago iz košare in lupinice, ker sva tudi pač kupila rabljenega.

Poleg tega imam v tem tednu plan nakupit še zadnje stvari za v porodnišnico in za dojenčico. Pričakujem šele konec septembra, ampak bom raje vse pripravila zdaj, ko se še kolikor toliko v redu počutim.

Punce, saj sem prav razumela, da atiji urejajo očetovski dopust šele po rojstvu otroka, ane? Prej jim ni treba hodit na CSD, če so poročeni? Samo preverjam, da ga ne bom kaj polomila.user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
3.8.2015 14:33:40   
levcka
Ja če sta poročena nese vse papirje, ki sta jih izpolnila na CSD, ko rodiš. Prej samo ti neseš papirje za svojo porodniško. :)

(odgovor članu Ur5a)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
3.8.2015 21:04:06   
sabincica
Hy hy user posted image user posted image

Grm kr po vrsti:
- malinov čaj...js ga za1x nimam namena pit, razen če mi bo to predlagala na naslednjem pregledu (naslednji četrtek), je bila pa z mano v materinski šoli ena ki je rodila pred 1 letom in je rekla, da je pila ta čaj po nasvetu svojega G. od 35.t naprej.

- pranje vozička- definitivno. vse. Kljub temu, da sma novega kupila.

-pajacki/ bodiji na preklop
- jaz jih imam kar nekaj, tudi mjačke. Imam tudu take bodije, ki se na ramneskem delu zaprejo, samo nad temi nisem navdušena. Imam pa cotke, za nekje prvih 6. mesecev, pač odvisn kok velek bo in kako bo marz/ toplo. Se pravi od št 50- do 68....ostalo boma kupovala sproti.

- Isofix- mi2 nastavka nisma kupila. če se namo bo zdelo, da ne gre tako, ga boma, za1x pa ne, ker so nama že v pikapolonici, kjer sma voziček kupila pokazal kako se to naredi brez isofixa, in moja kolegica, ki ima že 3 otroke, je tudi tako delala.

- otrdevanje trebuha- meni otrdi max 3x na dan po ca. 30 sek...običajno, ko se vstanem in pričenem migat, potem popusti in sem ok. Magnezij redno jemljem kapsule 2x na dan.

Jaz ima rok 14.9. vednar si ful želim, da bi bil prej- konec avgusta. Se mi zdi, da mi gre že na K**** vse, ker za vsako obuvanje nogavic, dokolenk- porabim 10 minut, po tuširanju je muka podplate obrisat in čevlje obut kljub žlici...vse mi leti iz rok in moram 100x na dan kej pobrat, ker sem tko štorasta ratala, ponoči ne najdem več položaja...v glavnem kr neki...hvala bogu sj dete spi z mano, če vstanem in grem na WC se zbudi, no sej pol hit zaspi....čez dan pa je tko- če je men ok, je cel direndaj, če mi je pa vroče, potem ni pa nič od njega user posted image .

user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
4.8.2015 6:43:05   
levcka
Jutro user posted image ,

kako smo danes? Jaz imam od včeraj spet otečene noge. Očitno pri meni deluje to na vročino. Upam, da se do petka uredijo nazaj, ker v bolnici res ne bi rada ostala. Mam se veliko za naredit. ;) Vsak dan po malo sem si zdaj rekla.

Sabincica te popolnoma razumem. Moj buši je tako velik, da ne vidim prstov na nogi. Vsega skupaj sem se zredila okoli 15kg in to samo v trebuh :) Okorna sem za znoret. Štumfov si sama ne morem več obut. Noge mi že dva tedna brije moj dragi, kadar ga ulovim, da je doma. Sklonim se tako težko, da ti ne znam opisat. No pa da ne bom samo jamrala. Glavno, da je z detetom vse v redu, ostalo bom ze preživela. Je pa full živahen čez cel dan - steguje nogice in rokice in mi dela "bule" na trebuhu. :)

Neposredna povezava do sporočila: 1574
4.8.2015 22:30:56   
sabincica
hy hyuser posted image

Levcka, če imaš zjutraj še vedno zatečene noge, to NI OK. Sma se z mojo G. pogovarjali in je rekla, da je zvečer normalno da so otečene in vroče, Da naj poskusim s knjapanjem, če sem že prej to počela ali jih hladim z mrzlo vodo in potem dvignem na višino. Do zjutraj ko vstanem, morajo biti zopet normalne, če ne mislim da so krive ledvice ali pa pritisk. Če imaš zjutraj še vedno otečene, bi si jaz izmerila pritisk. Če je ok, noge pa ne, bi poklicala G. Lahko da imaš preveč beljakovin/ proteinov. Tudi meni zatekajo čez dan, tako da še japonke komaj gor spravim, vendar je zjutraj ok.

Danes sem oprala zanjo rudno stvari za bebico in jih posušila. Ko se shladi začnem intenzivno likat. Mali škljat pridno brca- predvsem zvečer, ko se umirim in se malo shladi, potem pa spi z mano in sem mu neizmerno hvaležna, ker trenutno imam res hud tempo z obveznostmi. Kar se tiče pa trebuha, je velik vendar lepo okrogel in izstopa, glede na mojo telesno silhuetouser posted image , kar se tiče pa kg, sem pridobila 2 kg glede na začetno težo. Sem mi je vrnil tek po sladkem. Skoraj ni več dneva, da nebi po kosilu pojedla piškota ali kak kos peciva ali pa kepico, no iskreno 3 user posted image sladoleda user posted image

Danes sem tudi dobila odločbo iz CSD-ja glede materinskega dopusta in nadomestila za 105 dni in bruto znesek. Sem pričakovala odločbo tudi za starševsko nadomestilo, pa je očitno ločeno. A je že katera dobila odločbo?

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?