sabincica
|
Hy hy Grm kr po vrsti: - malinov čaj...js ga za1x nimam namena pit, razen če mi bo to predlagala na naslednjem pregledu (naslednji četrtek), je bila pa z mano v materinski šoli ena ki je rodila pred 1 letom in je rekla, da je pila ta čaj po nasvetu svojega G. od 35.t naprej. - pranje vozička- definitivno. vse. Kljub temu, da sma novega kupila. -pajacki/ bodiji na preklop- jaz jih imam kar nekaj, tudi mjačke. Imam tudu take bodije, ki se na ramneskem delu zaprejo, samo nad temi nisem navdušena. Imam pa cotke, za nekje prvih 6. mesecev, pač odvisn kok velek bo in kako bo marz/ toplo. Se pravi od št 50- do 68....ostalo boma kupovala sproti. - Isofix- mi2 nastavka nisma kupila. če se namo bo zdelo, da ne gre tako, ga boma, za1x pa ne, ker so nama že v pikapolonici, kjer sma voziček kupila pokazal kako se to naredi brez isofixa, in moja kolegica, ki ima že 3 otroke, je tudi tako delala. - otrdevanje trebuha- meni otrdi max 3x na dan po ca. 30 sek...običajno, ko se vstanem in pričenem migat, potem popusti in sem ok. Magnezij redno jemljem kapsule 2x na dan. Jaz ima rok 14.9. vednar si ful želim, da bi bil prej- konec avgusta. Se mi zdi, da mi gre že na K**** vse, ker za vsako obuvanje nogavic, dokolenk- porabim 10 minut, po tuširanju je muka podplate obrisat in čevlje obut kljub žlici...vse mi leti iz rok in moram 100x na dan kej pobrat, ker sem tko štorasta ratala, ponoči ne najdem več položaja...v glavnem kr neki...hvala bogu sj dete spi z mano, če vstanem in grem na WC se zbudi, no sej pol hit zaspi....čez dan pa je tko- če je men ok, je cel direndaj, če mi je pa vroče, potem ni pa nič od njega .
|