sabincica
|
Vroč pozdrav tudi mi švicamo na polno. Vstajam ob 5ih zjutraj, naredim kar si zadam najkasneje do 12ih in potem vegetiram do 8ih zvečer Mislim, da se moj škljat nč ne pritožuje, da imama tak sistem. Ko vstanem še pančka, potem kake pol urce kasneje pa dobim prve feedbacke. Glavico ima še vedno pod mojimi desnimi rebri, tako da ful ne mara, če spim na desnem boku in me boxa dokler se ne obrnem. Tudi sedenje mu gre na živece, sploh ko jem, ko se malo naprej sklonim, da mi nebi vsa omaka po trebuhu stekla, tako da prakticiramo skodelico ali pa krožnik v levi roki pod brado, v desni pa žlico ali pa vilico. Mojga to skrajno zabava , predvsem pa popek, ki je vedno bolj raztegnjen. Aspara...glede tistega utripa...verjetno je bilo res kolcaje, ker od tax sem ga čutila samo še 1x, pa še to samo 2 utripa/ premika, al kaj nej rečem. Sem bila prejšnji pon. na CSD-ju. ti dajo oni vse papirje. Jutri jih nesem izpolnjene, ker moraš namreč dobiti še eno polo izpolnjeno s strani službe. Jaz sem jih dobila včeraj. Danes perem pralne in snemljive dele vozička. Sem se odločila, da bom preprala čisto vse, česar se bo dete dotikalo. Ko bi pa vročina mim, pa pograbim še likalnik, da se vse dezinficira, pospravim v vakum vreče in čakam... Na porod sploh nočim študirat, ker me je groza. Naslednji teden v torek imam pregled pri svoji G in začnem z materisnko šolo. Hvala bogu je samo 3x, po 4 ure. Včeraj sem dala kri za toxo in urin, danes pa za ščitnico. Ulaah7...glede ponovne zanositve...nisem ravno poznavalec in vem da je odvisno od vsake posameznice, vendar iz izkušenj svoje sestrične vem ,da je 3 mesece premalo...Ona je imela že 3 splave, spontane in vsakič so ji rekli da naj počaka 3- 6m. 3 mesece je zdržala, in potem je spet zanosila in se je zgodba ponovila, čeprav so ji po 2 splavu rekli, da naj počaka vsaj 6 mesec, pa ni hotela....od tega je 2 leti in še nima otrok. Ti verjamem, da je želja ubijalsko močna in praznina še hujša od želje, samo +3je meseci niso nič v primerjavi s tem, da pa lahko rodiš čez 1,5 leta zdravega otročka. Drži se! Upam, da bo kaka ploha danes, ker pri nas je full oblačno in grmi. Držte se!!!!
|