|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
27.1.2015 7:57:57   
marelcaspelca
Jaz pregleda pri G sploh še nisem imela. Samo potrditven ultrazvok. Prvi pregled imam 10 februarja, PDP pa imam 11 avgust.

(odgovor članu nusalja)
Neposredna povezava do sporočila: 651
27.1.2015 8:58:46   
lostan
Jaz imam pa že tretji pregled..imam ga 9.2.Komaj čakam user posted image

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 652
27.1.2015 10:05:17   
Billie
Dobro jutro user posted image
uf vam velja nekaterim ko ste že mimo kritičnega obdobja.. Na koliko časa pa imate preglede ? mene je na ponovni pregled naročila šele čez 6 tednov user posted image ultrazvok bom imela pa samo še en v 20-24 tednu.
imate že skupino na fb ? :) bi bila vesela če se vam lahko pridružimo user posted image

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 653
27.1.2015 10:14:45   
lostan
Evo,dobila tudi izvide DHT.super, rezultati so krasni,sem uvrščena v skupino z nizkim tveganjem.. Tveganje je 1:3860 menda je to krasen rezultat glede na leta..vesela sem,ful!user posted image

(odgovor članu Billie)
Neposredna povezava do sporočila: 654
27.1.2015 10:15:53   
metuljcica1
Jaz sem v 10 tednu in bom imela v 11T ze 3pregled. Sicer sem prva dva imela s tedenjskim zamikom zaradi izcedka, nato so me pa narocili cez 4T na pregled. Upam, da mi naredijo UZ. user posted image
Ja super tistim, ki ste ze v 13T in vec! user posted image Tudi jaz se vam bi pridruzla na fb, vendar po nuhalni.
A veste mogoce kako se je izteklo pri brbr71? Ni ne duha ne sluha o njej. user posted image

(odgovor članu Billie)
Neposredna povezava do sporočila: 655
27.1.2015 14:03:43   
hasimirka
pozdravljene! bravo (večini) za dobre rezultate! mene nuhalna čaka danes. sem imela more danes ponoči, da sva čakala do 5h zjutraj (?!), in da sem imela rezultat 1:6 user posted image sem bila kar vesela, ko sem se zbudila...

sem prebrala, da imate nekatere občutek, da imate dobre rezultate na nuhalni zaradi prehranskih dodatkov... kromosomske napake nastanejo že ob spočetju. popravite me, če se motim. jst jemljem samo folno, ostalo pa, če se bo pokazalo, da rabim. drugače mi pa ne uspe zelo zdravo jest. še zmer mam probleme s hrano, kakšne zelenjave sploh ne morem jest, npr. buč in radiča, ki sta zdej na voljo, pa surovega česna, čebule... včasih mi ribe in meso ful zapašejo, včasih jih pa sploh ne morem...

redne preglede mam kakor zgleda približno na en mesec (prvega sem imela v 10.t., drugega imam v 14.t.). vmes je bil še en izreden zarad rjavega izcedka, pa NS... ful mi je zanimivo, da imamo tako različno preglede, nekatere zelo redko, nekatere pogosto, vsakič z UZ.

ljubljančanke! ali gre katera na tečaj zgodnje nosečnosti v sredo ob 16h na šlajmerjevo? nabiramo tudi skupinico za jogo v centru ljubljane, bi se še katera pridružila?

lepo nosečnost še naprej user posted image

(odgovor članu metuljcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 656
27.1.2015 14:27:11   
lostan
Ojla,Hasimirka..kar pogumno na NS! user posted image tudi jaz sem imela nočne more nekaj dni prej..da ni ok,da je bila dr.cel pregled tiho,na koncu pa slabe novice..Ja,prav res sem bila vesela, ko sem se zbudila.. Še niti partnerju nisem upala povedati..user posted image potem pa končno resnična NS, rezultati pa hvalabogu odlični,vse ok!user posted image
Tako da kar pogumno.. Uživajte v user posted image

(odgovor članu hasimirka)
Neposredna povezava do sporočila: 657
27.1.2015 16:23:22   
špela007
Pa se vam jaz še enkrat oglašam, danes me je poklical G in mi sporočil odlične rezultate DHT, ki so me uvrstila v skupino z nizkim tveganjem, tako da se mi je odvalil kamen od srcauser posted image komaj sem čakala na njegov klic,res user posted image
Sem nazadnje po NS pozabila omeniti, da imam po novem rok 30.7.2015 in da pričakujemo user posted image fantiča user posted image
Le pogumno vse na NS, je super občutek ko ti povedo da je vse ok- četudi po DHT testu....
Vso srečo vsem nosečkam, bodite vesele, sproščene in božajte svoje bušije- saj vem da je glede sproščenosti lažje reči kot dejansko storiti ampak le pogumno naprejuser posted image

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 658
27.1.2015 16:53:51   
Billie
super za vse ki ste imele NS vredu :) user posted image Sama se še odločam glede tega, pri prvem otročku nisem šla pa je blo na koncu vse ok, pri tem pa ne vem še, se še odločam :D špela007 čestitke zauser posted image user posted image

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 659
27.1.2015 17:18:34   
brbr71
metuljcica1, hvala za skrb. Danes prvič pogledala, ker se nekako ne morem pripravit da gledam nosečniški forum.
Prejšnji teden sem imela piko krvi in šla na urgenco, kjer niso več videli utripov, tako da sem naslednji dan morala do svojega ginekologa in ponovno na urgenco, kjer sem dobila tableto za začetek splava. V petek sem šla v bolnico, kjer so mi sprožili splav. Ker pa pri meni ne mora iti brez komplikacij sem skoraj izkrvavela, in so me urgentno dali še na čiščenje, in sem na operacijski mizi izgubila 1,5l krvi, koliko pa prej pa noben ne ve. No sedaj sem doma, in sem čustveno čist na tleh, saj je bil to že peti splav, tokrat se nam je že zgodilo, da je srček nehal biti, enkrat pa sem imela IMN. Zdaj čakam da čez 3 tedne izvem če se bo kaj odkrilo na genetiki zakaj je do tega prišlo.
Vem da to ni za ta forum, saj je vse tako negativno, kar pa nobena noče slišat, kaj šele doživet.
Vsem vam želim srečno do konca nosečnosti in zdrave otročke.

(odgovor članu Billie)
Neposredna povezava do sporočila: 660
27.1.2015 17:24:15   
lostan
O,brbr71,žal mi je,da se ti ni izteklo pozitivno..verjamem, da je to zelo težko..user posted image
Drži se..objemček user posted image user posted image

(odgovor članu brbr71)
Neposredna povezava do sporočila: 661
27.1.2015 18:00:57   
metuljcica1
Oh, brbr71 user posted image . Prav da si napisala kako je s tabo, vsako lahko to doleti, nisem negativka vendar, taksno je zivljenje. Objemcek tebi user posted image in srcno upam, ter vrjamem da bos cim prej docakala svojo pikico. Poznam par punc s podobno zgodbo, ena ima dva navihancka doma, ena je ravno noseca...skratka vem da ti je neizmerno tezko, vendar verjemi za dezjem vedno posije sonce user posted image . Razumem pa, da ti je zelo tezko v teh trenutkih. Drzi se in javi se se kaj.

(odgovor članu brbr71)
Neposredna povezava do sporočila: 662
27.1.2015 18:49:15   
hasimirka
brbr, drži se! tako žalostno! upam, da se ti na koncu dobro izteče. nočem biti pametna, ampak a so ti pogledali za pregrade. najbrž so... srečno!

jst sem z nuhalne, vse ok, majhno tveganje, kaže na user posted image

bodite lepo

(odgovor članu metuljcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 663
28.1.2015 10:01:18   
MiniOlivia
Mamice, jaz sem zelo malo na forumu, poleg tega smo še vsi en za drugim obležali in sem bolj malo za računalnikom.

Tudi jaz bi sedaj prosila, če me dodate na FB. Da vidim še kako tam čvekate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 664
28.1.2015 10:16:06   
Bijoux
Punce, pozdravljene.

Pridružujem se vam na novo user posted image
Sem drugič noseča, doma imamo že dvoletnega lumpa. Rok imam zaenkrat 11. 8. ...v ponedeljek smo bili na nuhalni, vendar čakamo še rezultate DHT.

Imam pa kar konkretno vprašanje...ali katera ve, koliko časa velja šola za starše v LJ? Hodila sva leta 2012 in verjetno nama ni treba letos tega ponoviti kajne?

Pozdravček vsem srečkam nosečkam in srečno na pregledih user posted image

(odgovor članu MiniOlivia)
Neposredna povezava do sporočila: 665
28.1.2015 10:45:16   
jesse16
Živijo
brbr71 en res velik user posted image .  Želim ti da čimprej zagledaš en velik +, ki se bo končal srečno.

Miniolivia upam da se čimprej pozdravite.
Čestitam za NS in super rezultate.
Lostan koliko si pa stara če lahko vpršam?

Na rezultate DHT še kr čakam user posted image user posted image  upam da bojo čimprej.
Punce jaz pa v neki čudni fazi, pila bi samo Sprite in jedla testenine na 1001 način.

Božajte svoje bušije in uživajte na sončeku.

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 666
28.1.2015 10:50:00   
hasimirka
dobrodošla Bijoux in čestitke!
tukaj je link do šole za starše, najbolj, da kar pokličeš http://www.kclj.si/dokumenti/SZS_zgibanka_2015_2.pdf

bi se pa jst tut zdej pridružla na FB. katera me že lahko DODA?

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 667
28.1.2015 10:55:18   
jesse16
user posted image PDP, nick, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

3.8.2015 ;lostan;user posted image user posted image user posted image user posted image ,  user posted image ;Celje
4.8.2015,špela007,  user posted image   , user posted image , Koroška
7.8.2015, _vijolica, user posted image , user posted image , Ribnica
7.8.2015, JozicaH, user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Velenje
 7.8.2015, jesse16, user posted image user posted image , user posted image ,   user posted image , Sevnica
08.08.2015, Vanja R, user posted image , user posted image
08.08.2015, Anaina, user posted image , user posted image , Lenart
08.08.215, Miniolivia, user posted image user posted image , user posted imageuser posted image
08.08.2015, hasimirka, user posted imageuser posted image , Ljubljana
12.8.2015, Rea24, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
19.8.2015, strukla, user posted image , user posted image
19.8.2015, medvedka15, user posted image , user posted image
21.8.2015, Tiaša, user posted image ,  user posted image ,  Domžale
24.8.2015, Anonimen, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
30.8.2015, anonimk22, user posted image , user posted image ,

PRIČAKUJEMO: 
1 user posted image    
3 user posted image
11 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 668
28.1.2015 10:58:32   
Anaina
Hej punce. Kako ste? Moja NS je za mano. Rezultat je dober in sicer je tveganje 1:8320. Dala sem pa kri tudi za DHT in se čakam skupne rezultate. Upam da ostanejo dobri. Drugače sem pa ok le malo me utrujenost se daje. Bomo pa baje imeli fantiča.

Neposredna povezava do sporočila: 669
28.1.2015 11:17:39   
Billie
Pozdravljene. Mi smo danes vredu, nič posebnega :) upam da je pri ostalih tudi tako. No jutri še mene čakajo krvne preiskave tako da se nič kaj ne veselim :/
jesse16 lahko nas tudi vpišeš prosim :) PDP naj bi imela 27.8. druga nosečnost, doma imamo že enega sončka spol ne vemo :D
hvalaaauser posted image user posted image

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 670
28.1.2015 11:32:36   
Srečka2015
Pozdravljene Punce. Pa se vam pridružujem tudi jaz :) Trenutno sem v 13. tednu tako da je NS že za mano in sem uvrščena v skupino z nizkim tveganjem :) PDP pa imam 10.8.2015 - baje nas bo razveselil fantiček, vendar pa to še ni 100%. Glede na to, koliko sva se s fantom namatrala, da sva prišla do tako zaželenega rezultata sem presrečna. Sem videla da so punce spraševale po FB skupini..bi se vam z veseljem pridružila tudi jaz :)

(odgovor članu Billie)
Neposredna povezava do sporočila: 671
28.1.2015 11:40:04   
lostan
Jesse16,jaz sem stara 35,čez dober mesec bom 36..lepo bodite in uživajte vuser posted image

(odgovor članu Srečka2015)
Neposredna povezava do sporočila: 672
28.1.2015 13:01:24   
jesse16
user posted image PDP, nick, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

3.8.2015 ;lostan;user posted image user posted image user posted image user posted image ,  user posted image ;Celje
4.8.2015,špela007,  user posted image   , user posted image , Koroška
7.8.2015, _vijolica, user posted image , user posted image , Ribnica
7.8.2015, JozicaH, user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Velenje
 7.8.2015, jesse16, user posted image user posted image , user posted image ,   user posted image , Sevnica
08.08.2015, Vanja R, user posted image , user posted image
08.08.2015, Anaina, user posted image , user posted image , Lenart
08.08.215, Miniolivia, user posted image user posted image , user posted imageuser posted image
08.08.2015, hasimirka, user posted imageuser posted image , Ljubljana
12.8.2015, Rea24, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
19.8.2015, strukla, user posted image , user posted image
19.8.2015, medvedka15, user posted image , user posted image
21.8.2015, Tiaša, user posted image ,  user posted image ,  Domžale
24.8.2015, Anonimen, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
27.8.2015, Billie, user posted image user posted image , user posted image , user posted image
30.8.2015, anonimk22, user posted image , user posted image ,

PRIČAKUJEMO: 
1 user posted image    
3 user posted image
11 user posted image

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 673
28.1.2015 13:04:01   
jesse16
Dobrodošle nove nosečke.
Evo dobila sem DHT in imamo rezultat 1:2827, kar je baje tudi super rezultat za moja leta ( 33 let).  user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte

lp
Mateja

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 674
28.1.2015 13:06:09   
lostan
Super,Mateja user posted image
Uživajte v nosečnostiuser posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.