|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki
30.10.2014 16:17:21   
Corse
Oj punce!
Ne vem kateri dan bom zbrala dost poguma, pa še moj et je bil že na 3.dan, to baje kar malo kasneje pokaže, nekak pa ciljam na 03.11., moj ima takrat RD, pa če bi slučajno ratal, kot user posted image . Mogoče kak dan prej, vsekakor sporočim, da boste držale pesti.
Sam ne vem, danes sem kot da bi mi eden ves optimizem spil do dna kozarca, čist sem down, res, kar nekej jokam, pa čutim, da ne bo, pa joj, ker eno okol uh bi si dala, ko bi kaj pomagalo.user posted image
ely, uživaj v lepih dneh z user posted image v bušiju, kakol je to lep občutek! Napiš kaj znake zgodnje user posted image , zdej so tvoji najbolj sveži, da ne bo ušlo iz spomina user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 401
30.10.2014 16:40:20   
matejkica00
Punce, danes sem tudi jaz začela s postopkom. Imam modificiran spontan postopek. Dala sem kri (sem 7 dan), vendar je bil nivo hormona še zelo nizek. V soboto grem spet dat kri in če bo nivo hormona 0,40 potem mi bodo delali ultrazvok. V prvem postopku sem imela Puregon, vendar nisem pridelala niti ene celice.

Srečno vsem.

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 402
30.10.2014 16:40:23   
ely85
Corse ves da sem sama tud bla full obcutljiva jokala za brezveze gledala tv in v jok...znaki pa hmmm zize so se kr polne bolece pri straneh ,pa zilce so se mi pojavle na zizah,od hrane mi pa sam ful jagodni jogurt pase +sladkarije user posted image pa obcasno micken spikne dol,mal vec sline mam v ustih,pa po malem se mi spahuje aja pa zaprta sm ....to je zaenkrat vse od znakcev user posted image

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 403
30.10.2014 23:19:32   
Aleda
Hvala Aspera, Jona Klara
Čestitke Elyuser posted image

Jona klara- ti bom napisala, sam moram prav na odpustnice pogledat.

Jaz sem čist gin, zdaj grem spat... sem bila v službi. Dopoldne sem imela krvni test v lj, beta je pokazala 850. Kaj pravite, je v redu za 14 dan, et 5 danuser posted image Malo me skrbi, upam da bo, treba bo še počakat do uz... nič se še ne upam veselit. Prvič ko sem bila noseča sem 16 ali 17 dan imela 1200 in še nekaj.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 404
31.10.2014 10:15:35   
pumpkinka
Živjo punce!

Spet se malo oglašam. Že celo noč me nekoliko zvija, od user posted image pa hvala bogu ni ne duha ne sluha user posted image , danes je 14 dni od ovulacije in navadno je točna ko urca. Upam, da tako tudi ostane.

Kako ste pa ostale?

Lp, Pumpkinka

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 405
31.10.2014 11:42:11   
AsevedaDaBo
za mano je neprespana noc. grozni krci, taksni neznani, nc menzesu podobni. je moj 3 dan po et-ju danes. ne vem ali so zaradi estime prisotni krci, ampak estimo sem ze prej redno jemala. krci so bili kaksn tedn pred M. ampak rahli in povsem drugacni. nimam pojma kaj je to. pa se previdno se moram vsest k je k d bi vakum potegnu spodi, kadar se usedem (ta obcutek mi je pa znan)
sej lahko d so ti "Novi krci" kombinacija estime,.stopke,...

je se ktera mela podobne izkusnje 2,3 dan po et

ostale upam d lepo grejete pikice, d lepo cuvate nase in tiste k cakate na postopek user posted image en dva tri

(odgovor članu pumpkinka)
Neposredna povezava do sporočila: 406
31.10.2014 14:35:39   
Stars619
Matejkica, torej ti zdaj nimaš injekcij, ampak čakajo na tvoj folikl in to je to?? Ali kako??

Pumpiknka, še malo...veš, v tem čakanju se pač psiha močno poigra z nami in treba je iti skozi to! Vse bo ok! Kdaj imaš krvnega??

Asevedadabo, tudi ti se drži! Če so novi znaki, je to čist super!!! Držim pesti tudi zate!!!

(odgovor članu AsevedaDaBo)
Neposredna povezava do sporočila: 407
31.10.2014 15:14:36   
pumpkinka
Živjo punce!

user posted image prišla, test tudi negativen. user posted image

hvala za spodbudne besede in držim pesti za vse ostale.

Lp, Pumpkinka

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 408
31.10.2014 15:34:41   
Mančula
Evo, pa sta obe pikici pri meni....upam, da tudi ostaneta. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 409
31.10.2014 15:45:32   
Bikca
Čestitke za user posted image . Za vse ostale pa držim pesti. Midva sva bila včeraj pri Dr.Rešu, dala kri za SPB. Zdaj moramo počakat na mojo menstraucijo okrog 11.11. in potem drugi dan menstruacije iti po zdravila. Predpisal mi je Purgeon in nekaj na D... (ne znam prebrat). Tako sem vesela, da se stvari končno premikajo naprej. Nekaj me še zanima, kdaj mora mož oddat spermo, na dan punkcije? Kako je pa v primeru, ko je pri moškemu ful zmanjšano število tapravih spermijev? Oddajo dvakrat?

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 410
31.10.2014 15:50:49   
AsevedaDaBo
pumpkinka user posted image

objemčke, kdaj maš zdej nov postopek? na kater dan je pršla?
mančula skrbno jih čuvaj
starš hvala, ampak me še vseeno zanima če je še ktera mela kej podobnega, al je drgač brez znakov po et bl normaln?
men je vse zbegan user posted image
pa AUA za prsi, od stopke pa estime a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 411
31.10.2014 15:52:47   
Mančula
Bikca, partner odda seme na dan punkcije....lahko odda tudi večkrat, če mu uspe večkrat v tistem času, kar si ti na punkciji....moj jih ima tudi malo pa slabše kvalitete...

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 412
31.10.2014 15:54:34   
Bikca
Hvala Mančula. Čuvaj pikici :)

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 413
31.10.2014 17:55:15   
Anem
Moj jih ima tudi malo, pa se veliko od tega jih je nepravilnih oblik pa je bilo vsakic dovolj enkrat.

Punce vprasanje... sem na Suprefaktu, mogla bi dobiti M, zvija me ze nekaj dni, zadihana sem kot hudic... v torek imam UZ, da bi zaceli s Puregonom in ce je ne bo, mi bodo se bolj povecali dozo Supreftka (ze zdaj imam zaradi zamujanja user posted image visoko dozo) krar pomeni da se mi bo spet postopek zavlekel user posted image . Danes sem naredila test, ker zadnjic ko sem bila tako zadihana, sem bila user posted image in na mojo zalost je bil negativen. Je imela ze katera taksen primer?

Pumpika objem... glej na to tako, da se ti vsak mesec ponuja nova priloznost. Z vsakim korakom smo blizje user posted image

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 414
31.10.2014 18:34:25   
zoja123
Moja menstra je prisla tako, da mi nic ne bo treba hodit na krvnega v sredo user posted image ...nimam pa pojma kaksen je sedaj postopek za naprej? Kam moram poklicat? Kaj sledi? Cez koliko casa grem lohka v novi postopek? Sem pa cist obupana, ker sem imela zelo lepo blastocisto in et na 5 dan in ce sedaj ni ratalo ne vem zakaj bi naslednic user posted image

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 415
31.10.2014 19:19:25   
rebrebu
zoja-bo naslednjič!!mors bit vesela da si vsaj do 5 dneva z celicami prisla. jz sem ze 2 dan po punkciji bla adijo, ker itak so ble celice take, da niso ble za nikamor...obup....tko da sem ziher da nasljič pa bo!!!

matejkica, tud mene zanima spontani cikel?a klomida nisi nič dobla?

kar se tiče menstre, ja je bla tud moja sedaj po neuspešnem postopku slabša in močnejša kot čišča po porodu!!!pa trajala je dlje kot ponavadi.....

(odgovor članu zoja123)
Neposredna povezava do sporočila: 416
31.10.2014 19:44:42   
Corse
Mančula čestitke za pikici, zdaj ju pa le pridno grej user posted image
Zoja user posted image user posted image user posted image ne obupat, enkrat bo, res je težko vse tole....sam enkrat rata. Enim prvič, enim pa.... ne moreš vedet kdaj, zato ne smeš obupat, nikoli, ker enkrat bo ratalo...lahko da ravno naslednjič! Držim pesti zate, za tvojo dušico pa user posted image , da se čimprej pripravi za nove podvige user posted image

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 417
31.10.2014 20:34:37   
Stars619
Zoja in pumpkinka, zelo mi ne žal!!!! Ampak, kot so rekle punce, glavo pokonci in gremo v nove boje!
Ostale pridno grejte svoje pikice!!!!

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 418
31.10.2014 20:46:08   
JedKa
zoja ne obupat, gremo skupaj v nov boj!! Meni so rekli, ko sva javila, da sem dobila M, da naj konec januarja ko bom imela 1.dan M zopet pokličem in naslednji dan se začnem špikat. Torej pavze 3 mesece... Jaz sem bila zadnje dni precej na dnu, razočarana, žalostna, pesimistična, pa je sedaj že boljše... enkrat nam bo že uspelo!!!user posted image
Jaz sem bila sicer ful prepričana, da glede na to da ima moj slab spermiogram, da če sem pa jaz ok, pa ni hudič da ne rata že v prvo. No sem se očitno zmotila.user posted image

Sva se danes z mojim pogovarjala, da po eni strani hvala bogu da nisva imela pojma kako zgleda punkcija, njegovo "oddajanje semena", čakanje na transfer... Ker do transferja se jaz niti malo nisem sekirala, ker sploh nisva pomislila, da naju lahko pokličejo in rečejo da nič ni uspelo. No pa naju je zabilo, ko nama je na transferju povedal, da je od 10ih ostala le še ena (midva pa na poti do tja, kako bova kar lepo rekla, naj mi dva vstavijo...). Tako da ko grem naslednjič na punkcijo vem, da se bom že od tistega momenta naprej stalno tresla, če me do transferja kaj pričaka...

Danes sva bila v Avstriji in moj si je v lekarni kupil ProFertil (48,5 eur)...menda naj bi izboljšal kvaliteto sperme... tako da bo papcal tablete in magari niti januarja ne bo treba v postopek ker bo natur uspelo user posted image moram sedaj malo pogooglat kaj piše o teh zdravilih...

AsevedaDaBo jaz sem sicer kakšne 3 dni po transferju začela dobivat krče, ampak če praviš, da ti niso enaki kot pred M je to dober znak!

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 419
31.10.2014 21:19:50   
Stars619
Jedka, super, da sta odkrila te tabletke, morda pa bo res pomagalo!!!! Držim pesti!!!
A imaš idejo, kako bi si jaz izboljšala amh in fsh??? Hahahah, bi bilo super, da bi bila rešitev tudi za to!!!!

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 420
31.10.2014 21:23:55   
ely85
Jojj zoja in pumpkinka zal mi je.da vama ni uspelo user posted image drzim pesti da vaju hitro bolecina popusti...upam da neboste obupale.....lp

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 421
31.10.2014 23:44:42   
chocolatecake
Da še tukaj vprašam, ko imate punce malo več izkušenj. V upanju, da je imela katera podoben primer in bi mi znala svetovati.
Imam PCOS in jemljem estimo za ureditev ciklusov/ večjo možnost da se nosečnost obdrži od 15. - 25. dne ciklusa, zjutraj in zvečer po 1 tableto, zvečer vaginalno, zjutraj jo popijem z vodo ali čajem.
Na 17. dan je dobro kazalo, folikel je bil velik 15 mm, sluznica se je lepo debelila, pričakovala sem ovulacijo, a je niti s testi niti s kakšnim drugim znakom nisem zaznala . Včeraj na 20. dan sem opazila malo roza izcedka, danes je že svetlo rdeč in bolj obilen, a še vedno precej manj kot menstruacija.
Kaj to lahko pomeni? Je lahko krivec estima? Naj nadaljujem ali preneham z estimo?
Ovulacijski testi so negativni, za vgnezditveno je prezgodaj, tudi v primeru, da sem spregledala ovulacijo.
Mislite, da je še kakšno upanje za ta mesec, ali je vsega konec?

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 422
1.11.2014 8:58:03   
Corse
Evo tudi pri meni prišla user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej vem, sej vem, za vsakim dežjem posije sonce, ne? Tolk truda, upanja, sekirancije, potem pa nič od niča nič user posted image !
Ostajam vaša navijačica, pa veliko + vam želim.
Nosečka Ely, tebi pa veliko sreče in enga zdravegauser posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 423
1.11.2014 8:58:19   
*storm*
Pozdravljene!!!
Pumpkinka in zoja, tako mi je zal za vaju user posted image upam da kmalu zbereta nove moči in da bo naslednjič uspešno.
Stars, jaz nimam nobenih krcev ali bolečin, kot jih opisuješ. Držim pesti, da je to dober znak. Imam pa boleče prsi, ja. Ampak to sem imela že pred punkcijo...in kako si sedaj? Imaš še vedno krče?
Chocolatecake, sicer ne vem kaj bi to lahko bilo, ampak na tvojem mestu bi, če je samo izcedek in ne lije kot pri m, z estimo nadaljevala.

Corse, kako si ti? Še vedno nisi zbrala poguma za test?user posted image

Pa ostale, ki že grejete pikice, kako se počutite? Jaz sem zaenkrat polna optimizma in upam, da tako tudi ostane.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 424
1.11.2014 9:03:52   
*storm*
Ojoj corse user posted image user posted image tako mi je žal. Zjoči se, daj iz sebe žalost, potem pa novim zmagam nasproti!!! Imaš kaj zamrznjenčkov?

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?