Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 16:17:21
|
|
|
|
Corse
|
Oj punce! Ne vem kateri dan bom zbrala dost poguma, pa še moj et je bil že na 3.dan, to baje kar malo kasneje pokaže, nekak pa ciljam na 03.11., moj ima takrat RD, pa če bi slučajno ratal, kot . Mogoče kak dan prej, vsekakor sporočim, da boste držale pesti. Sam ne vem, danes sem kot da bi mi eden ves optimizem spil do dna kozarca, čist sem down, res, kar nekej jokam, pa čutim, da ne bo, pa joj, ker eno okol uh bi si dala, ko bi kaj pomagalo. ely, uživaj v lepih dneh z v bušiju, kakol je to lep občutek! Napiš kaj znake zgodnje , zdej so tvoji najbolj sveži, da ne bo ušlo iz spomina
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 16:40:20
|
|
|
|
matejkica00
|
Punce, danes sem tudi jaz začela s postopkom. Imam modificiran spontan postopek. Dala sem kri (sem 7 dan), vendar je bil nivo hormona še zelo nizek. V soboto grem spet dat kri in če bo nivo hormona 0,40 potem mi bodo delali ultrazvok. V prvem postopku sem imela Puregon, vendar nisem pridelala niti ene celice. Srečno vsem.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 16:40:23
|
|
|
|
ely85
|
Corse ves da sem sama tud bla full obcutljiva jokala za brezveze gledala tv in v jok...znaki pa hmmm zize so se kr polne bolece pri straneh ,pa zilce so se mi pojavle na zizah,od hrane mi pa sam ful jagodni jogurt pase +sladkarije pa obcasno micken spikne dol,mal vec sline mam v ustih,pa po malem se mi spahuje aja pa zaprta sm ....to je zaenkrat vse od znakcev
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 23:19:32
|
|
|
|
Aleda
|
Hvala Aspera, Jona Klara Čestitke Ely Jona klara- ti bom napisala, sam moram prav na odpustnice pogledat. Jaz sem čist gin, zdaj grem spat... sem bila v službi. Dopoldne sem imela krvni test v lj, beta je pokazala 850. Kaj pravite, je v redu za 14 dan, et 5 dan Malo me skrbi, upam da bo, treba bo še počakat do uz... nič se še ne upam veselit. Prvič ko sem bila noseča sem 16 ali 17 dan imela 1200 in še nekaj.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 10:15:35
|
|
|
|
pumpkinka
|
Živjo punce! Spet se malo oglašam. Že celo noč me nekoliko zvija, od pa hvala bogu ni ne duha ne sluha , danes je 14 dni od ovulacije in navadno je točna ko urca. Upam, da tako tudi ostane. Kako ste pa ostale? Lp, Pumpkinka
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 11:42:11
|
|
|
|
AsevedaDaBo
|
za mano je neprespana noc. grozni krci, taksni neznani, nc menzesu podobni. je moj 3 dan po et-ju danes. ne vem ali so zaradi estime prisotni krci, ampak estimo sem ze prej redno jemala. krci so bili kaksn tedn pred M. ampak rahli in povsem drugacni. nimam pojma kaj je to. pa se previdno se moram vsest k je k d bi vakum potegnu spodi, kadar se usedem (ta obcutek mi je pa znan) sej lahko d so ti "Novi krci" kombinacija estime,.stopke,... je se ktera mela podobne izkusnje 2,3 dan po et ostale upam d lepo grejete pikice, d lepo cuvate nase in tiste k cakate na postopek en dva tri
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 14:35:39
|
|
|
|
Stars619
|
Matejkica, torej ti zdaj nimaš injekcij, ampak čakajo na tvoj folikl in to je to?? Ali kako?? Pumpiknka, še malo...veš, v tem čakanju se pač psiha močno poigra z nami in treba je iti skozi to! Vse bo ok! Kdaj imaš krvnega?? Asevedadabo, tudi ti se drži! Če so novi znaki, je to čist super!!! Držim pesti tudi zate!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 15:14:36
|
|
|
|
pumpkinka
|
Živjo punce! prišla, test tudi negativen. hvala za spodbudne besede in držim pesti za vse ostale. Lp, Pumpkinka
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 15:34:41
|
|
|
|
Mančula
|
Evo, pa sta obe pikici pri meni....upam, da tudi ostaneta.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 15:45:32
|
|
|
|
Bikca
|
Čestitke za . Za vse ostale pa držim pesti. Midva sva bila včeraj pri Dr.Rešu, dala kri za SPB. Zdaj moramo počakat na mojo menstraucijo okrog 11.11. in potem drugi dan menstruacije iti po zdravila. Predpisal mi je Purgeon in nekaj na D... (ne znam prebrat). Tako sem vesela, da se stvari končno premikajo naprej. Nekaj me še zanima, kdaj mora mož oddat spermo, na dan punkcije? Kako je pa v primeru, ko je pri moškemu ful zmanjšano število tapravih spermijev? Oddajo dvakrat?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 15:50:49
|
|
|
|
AsevedaDaBo
|
pumpkinka objemčke, kdaj maš zdej nov postopek? na kater dan je pršla? mančula skrbno jih čuvaj starš hvala, ampak me še vseeno zanima če je še ktera mela kej podobnega, al je drgač brez znakov po et bl normaln? men je vse zbegan pa AUA za prsi, od stopke pa estime a ne?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 15:52:47
|
|
|
|
Mančula
|
Bikca, partner odda seme na dan punkcije....lahko odda tudi večkrat, če mu uspe večkrat v tistem času, kar si ti na punkciji....moj jih ima tudi malo pa slabše kvalitete...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 15:54:34
|
|
|
|
Bikca
|
Hvala Mančula. Čuvaj pikici :)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 17:55:15
|
|
|
|
Anem
|
Moj jih ima tudi malo, pa se veliko od tega jih je nepravilnih oblik pa je bilo vsakic dovolj enkrat. Punce vprasanje... sem na Suprefaktu, mogla bi dobiti M, zvija me ze nekaj dni, zadihana sem kot hudic... v torek imam UZ, da bi zaceli s Puregonom in ce je ne bo, mi bodo se bolj povecali dozo Supreftka (ze zdaj imam zaradi zamujanja visoko dozo) krar pomeni da se mi bo spet postopek zavlekel . Danes sem naredila test, ker zadnjic ko sem bila tako zadihana, sem bila in na mojo zalost je bil negativen. Je imela ze katera taksen primer? Pumpika objem... glej na to tako, da se ti vsak mesec ponuja nova priloznost. Z vsakim korakom smo blizje
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 18:34:25
|
|
|
|
zoja123
|
Moja menstra je prisla tako, da mi nic ne bo treba hodit na krvnega v sredo ...nimam pa pojma kaksen je sedaj postopek za naprej? Kam moram poklicat? Kaj sledi? Cez koliko casa grem lohka v novi postopek? Sem pa cist obupana, ker sem imela zelo lepo blastocisto in et na 5 dan in ce sedaj ni ratalo ne vem zakaj bi naslednic
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 19:19:25
|
|
|
|
rebrebu
|
zoja-bo naslednjič!!mors bit vesela da si vsaj do 5 dneva z celicami prisla. jz sem ze 2 dan po punkciji bla adijo, ker itak so ble celice take, da niso ble za nikamor...obup....tko da sem ziher da nasljič pa bo!!! matejkica, tud mene zanima spontani cikel?a klomida nisi nič dobla? kar se tiče menstre, ja je bla tud moja sedaj po neuspešnem postopku slabša in močnejša kot čišča po porodu!!!pa trajala je dlje kot ponavadi.....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 19:44:42
|
|
|
|
Corse
|
Mančula čestitke za pikici, zdaj ju pa le pridno grej Zoja ne obupat, enkrat bo, res je težko vse tole....sam enkrat rata. Enim prvič, enim pa.... ne moreš vedet kdaj, zato ne smeš obupat, nikoli, ker enkrat bo ratalo...lahko da ravno naslednjič! Držim pesti zate, za tvojo dušico pa , da se čimprej pripravi za nove podvige
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 20:34:37
|
|
|
|
Stars619
|
Zoja in pumpkinka, zelo mi ne žal!!!! Ampak, kot so rekle punce, glavo pokonci in gremo v nove boje! Ostale pridno grejte svoje pikice!!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 20:46:08
|
|
|
|
JedKa
|
zoja ne obupat, gremo skupaj v nov boj!! Meni so rekli, ko sva javila, da sem dobila M, da naj konec januarja ko bom imela 1.dan M zopet pokličem in naslednji dan se začnem špikat. Torej pavze 3 mesece... Jaz sem bila zadnje dni precej na dnu, razočarana, žalostna, pesimistična, pa je sedaj že boljše... enkrat nam bo že uspelo!!! Jaz sem bila sicer ful prepričana, da glede na to da ima moj slab spermiogram, da če sem pa jaz ok, pa ni hudič da ne rata že v prvo. No sem se očitno zmotila. Sva se danes z mojim pogovarjala, da po eni strani hvala bogu da nisva imela pojma kako zgleda punkcija, njegovo "oddajanje semena", čakanje na transfer... Ker do transferja se jaz niti malo nisem sekirala, ker sploh nisva pomislila, da naju lahko pokličejo in rečejo da nič ni uspelo. No pa naju je zabilo, ko nama je na transferju povedal, da je od 10ih ostala le še ena (midva pa na poti do tja, kako bova kar lepo rekla, naj mi dva vstavijo...). Tako da ko grem naslednjič na punkcijo vem, da se bom že od tistega momenta naprej stalno tresla, če me do transferja kaj pričaka... Danes sva bila v Avstriji in moj si je v lekarni kupil ProFertil (48,5 eur)...menda naj bi izboljšal kvaliteto sperme... tako da bo papcal tablete in magari niti januarja ne bo treba v postopek ker bo natur uspelo moram sedaj malo pogooglat kaj piše o teh zdravilih... AsevedaDaBo jaz sem sicer kakšne 3 dni po transferju začela dobivat krče, ampak če praviš, da ti niso enaki kot pred M je to dober znak!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 21:19:50
|
|
|
|
Stars619
|
Jedka, super, da sta odkrila te tabletke, morda pa bo res pomagalo!!!! Držim pesti!!! A imaš idejo, kako bi si jaz izboljšala amh in fsh??? Hahahah, bi bilo super, da bi bila rešitev tudi za to!!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 21:23:55
|
|
|
|
ely85
|
Jojj zoja in pumpkinka zal mi je.da vama ni uspelo drzim pesti da vaju hitro bolecina popusti...upam da neboste obupale.....lp
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 31.10.2014 23:44:42
|
|
|
|
chocolatecake
|
Da še tukaj vprašam, ko imate punce malo več izkušenj. V upanju, da je imela katera podoben primer in bi mi znala svetovati. Imam PCOS in jemljem estimo za ureditev ciklusov/ večjo možnost da se nosečnost obdrži od 15. - 25. dne ciklusa, zjutraj in zvečer po 1 tableto, zvečer vaginalno, zjutraj jo popijem z vodo ali čajem. Na 17. dan je dobro kazalo, folikel je bil velik 15 mm, sluznica se je lepo debelila, pričakovala sem ovulacijo, a je niti s testi niti s kakšnim drugim znakom nisem zaznala . Včeraj na 20. dan sem opazila malo roza izcedka, danes je že svetlo rdeč in bolj obilen, a še vedno precej manj kot menstruacija. Kaj to lahko pomeni? Je lahko krivec estima? Naj nadaljujem ali preneham z estimo? Ovulacijski testi so negativni, za vgnezditveno je prezgodaj, tudi v primeru, da sem spregledala ovulacijo. Mislite, da je še kakšno upanje za ta mesec, ali je vsega konec?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 1.11.2014 8:58:03
|
|
|
|
Corse
|
Evo tudi pri meni prišla Sej vem, sej vem, za vsakim dežjem posije sonce, ne? Tolk truda, upanja, sekirancije, potem pa nič od niča nič ! Ostajam vaša navijačica, pa veliko + vam želim. Nosečka Ely, tebi pa veliko sreče in enga zdravega
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 1.11.2014 8:58:19
|
|
|
|
*storm*
|
Pozdravljene!!! Pumpkinka in zoja, tako mi je zal za vaju upam da kmalu zbereta nove moči in da bo naslednjič uspešno. Stars, jaz nimam nobenih krcev ali bolečin, kot jih opisuješ. Držim pesti, da je to dober znak. Imam pa boleče prsi, ja. Ampak to sem imela že pred punkcijo...in kako si sedaj? Imaš še vedno krče? Chocolatecake, sicer ne vem kaj bi to lahko bilo, ampak na tvojem mestu bi, če je samo izcedek in ne lije kot pri m, z estimo nadaljevala. Corse, kako si ti? Še vedno nisi zbrala poguma za test? Pa ostale, ki že grejete pikice, kako se počutite? Jaz sem zaenkrat polna optimizma in upam, da tako tudi ostane.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 1.11.2014 9:03:52
|
|
|
|
*storm*
|
Ojoj corse tako mi je žal. Zjoči se, daj iz sebe žalost, potem pa novim zmagam nasproti!!! Imaš kaj zamrznjenčkov?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?