|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki
30.10.2014 7:25:38   
jona klara
najprej ALEDA-res čestitke, vidiš pa je bil zadnji postopke uspešen in bo imela punčka družbo, prelepo res čestitam.Meni ni to uspelo, me pa zanima če mi lahko samo še 1 krat napišeš kako si imela celice in zarodke v postopkih.Sedaj pa uživaj v sreči.

starš- jaz sem vedno v neuspelih postopkih dobila m tako zgodaj kot ti torej 9 dan po et že fajn rdeča močna kri ki je trajala kak teden do 10 dni, lahko je čisto drugače kot druge m saj je le bil vstavljen zarodek in se to vse čisti plus kri od punkcije, strdki....ni lušno ne.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 376
30.10.2014 7:26:11   
jona klara
limonca- kako je pri tebi? držim pesti...

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 377
30.10.2014 9:29:36   
JedKa
stars jaz sem imela rjav izcedek že 6.dan, 7.dan je bila sveža kri, 8. se je vlilo, danes je 9. dan in sem v poplavi...
Tako močne M že dolgo ne,... Kaj nam delajo te umetni hormoni...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 378
30.10.2014 9:34:19   
ely85
Dobro jutro punce user posted image sem se skorajzla in testek nardila user posted image se zdej ne vrjamem svojim ocem ,sem na 2 lulala user posted image je pa user posted image user posted image jojj neupam se pa prevec veselit ,ker se nazadnje ni dobr koncal user posted image da bom pa 100% se ne veselim do ultrazvoka ,dokler mi ne recejo da je vse ok.... ostale ki se cakate vam zelim da isto zagledate magicni user posted image user posted image lp

Neposredna povezava do sporočila: 379
30.10.2014 9:35:26   
sunprincess
aaaaaaaaaaa user posted image user posted image Joj sem vesela zate...Braaaaaavo....srečno še naprej user posted image

Srečno tudi vsem ostalim,ki user posted image še čakate...

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 380
30.10.2014 9:37:42   
JedKa
ely85 superrrrr user posted image user posted image čestitke!!! vse bo ok, ti se kar veseli user posted image

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 381
30.10.2014 9:41:35   
Mančula
Dobro jutro,

pa me le čakata dva, upam in molim da počakata tudi do jutri, ko grem po njiju. user posted image sta se lepo razvila in se še razvijata.

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 382
30.10.2014 9:44:58   
Mančula
Corse, punkcija je bila ok....če se opredelim, prvič mi je bilo najhujše, najbolj strah, da sem rekla, da ne grem nikoli več na punkcijo....drugič je bilo zakon, sem rekla, da grem takoj še enkrat....zdaj ta tretjič sem pa neopredeljena, bi šla in ne bi šla. Ogromno pripomore k temu, kdo ti dela punkcijo, res ogromno. Pa zdaj sem 2 dni po punkciji bolj kot ne ležala, čeprav včeraj sem bila že čist ok, ampak sem vseeno počivala še.

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 383
30.10.2014 9:45:18   
Corse
JOj ely, sem vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa pazi na pikico! Pa srečno skozi vso nosečnost. Kako lepa novica!
ely je user posted image user posted image

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 384
30.10.2014 9:54:41   
Mančula
Ely, čestitke...zdaj pa držimo pesti, da bo vse tako kot treba. user posted image

Punce mene pa zanima ali ste imele dolge ali kratke postopke, pa zdravila? Jaz sem imela ubijalsko dolgi postopek, od 24.septembra na injekcijah...in res upam, da mi je tokrat usojeno, da uspe. user posted image
Sem pa najprej imela superfact 0,6 - 14 dni pa UZ, pa so vidli neko cisto oz. folikel, ki ni počil, pa so mi superfact še za en teden povečali na 0,9 in je bilo vse ok, tako da sem potem začela po 3 tednih superfacta kombinirat še s hormonskimi, ki sem jih imela 11 dni, potem pa še stop injekcija...in tako je bil cel mesec okrog. Tako, da dobro vem, kako je puncam, ki imajo dolgi postopek, toliko injekcij, da jih imaš po 2-3 tednih že vrh glave, pa še kar ni konca.

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 385
30.10.2014 9:56:06   
ely85
Hvala punce user posted image drzim prste za vse vas pa upam da bom kmalu se od vas slisala da ste lulale na user posted image user posted image Mancula ne sekiri se jsf sem tud mela samo 2 stem da so mi 1 dali na cuvanje user posted image corse drzim prstke da bosta 2user posted image pri tebi user posted image

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 386
30.10.2014 9:58:04   
*storm*
wiiiiiii ely user posted image user posted image user posted image sem vedela, da bo tako!!! Čestitke!!! zdaj pa božaj bušija in pazi nase! Pa bodi pozitivna!!! user posted image

Corse, zdaj pa čakamo še tvojo novičko user posted image držim pesti!!!

Pozdravljene vse nove!!! Naj vam postopki hitro minejo in prinesejo tisto, kar si vse najbolj želimo! Prav fino je, ko nas je toliko na kupu in ena drugo bodrimo user posted image

AsevedaDaBo, kako se počutiš? user posted image Jaz sem ok, grejem eno pikico, za eno pa mi še sporočijo po pošti, če jo bodo zamrznili.

Kako ste ostale? Kako rastejo folikli, še katera tik pred punkcijo, transferjem?

no, jaz imam spet eno vprašanje user posted image kako je s temi izcedki nekaj dni po transferju? Kolikor opažam jih imate skoraj vse, ne gelde na to, ali je ali pa ni nosečnost? So to hormoni krivi? Kaj pa običajno, v naravnem ciklusu, imate tudi prej rjave izcedke in potem tisto pravo m? Ker jaz jih imam vedno vsaj dva dni prej.

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 387
30.10.2014 10:06:48   
ely85
Hvala storm user posted image pr izcedkih je pa tko jst jih nisem imela pred m ,so me pa zato zdej tok napsihiral k sm jih imela ,s tem da je bla tista krvavitev k mi je pol zivljenja vzela ,pa sele pol rjavi izcedki...cca.2 dni...je pa res da vsako telo drugace reagira,sele zdej sem dojela da res ni pravil pri iskanju znakov....

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 388
30.10.2014 10:11:02   
ely85
Sunprincess kako si ti??kdaj mas uz??a mas uz pri svojemu gin.ali tam k si imela transfer??

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 389
30.10.2014 10:42:09   
sunprincess
Jaz ginekologinje še sploh obvestila nisemuser posted image Prvi uz imam danes teden, še pri dr.Rešu. Me zanima, če se bo srček že videl...Če bosta pa dva, pa sploh ne vem kako bom povedala ginekologinji,ker mi je že dala vedet, da dvojčkov ne mara user posted image Preveč komplicirani user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 390
30.10.2014 10:49:01   
ely85
Aha,ja super sej vrjetno se bodo srcki ze vidl user posted image a nemara dvojckov ,cccc upam da jih bos vseeno imelauser posted image a si doma do uz-ja ???a delas vseeno??

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 391
30.10.2014 11:46:52   
Anem
a sm reklaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image bravo! Čestitke za user posted image No, upam, da ste dobro odprle sezono user posted image

jaz drugi teden začnem s Puregonom, v zadnjem postopku sem se z njim pikala 11 dni in če bo vsaj približno po starem, bom v roku dveh tednov imela punkcijo, torej komaj čez mesec dni bo pa rezultat user posted image uffff... dolga ampak vse za user posted image

Dobrodošle nove sotrpinke in ja, definitvno bo potreben seznam, ker že mešam katera čaka na pukcijo, uz, test... ga katera zna narediti?

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 392
30.10.2014 12:24:46   
AsevedaDaBo
čestitam za plusek, juhej jihej juhej ely
zdej pa skrbno čuvat sebe in pikico

katera je naslednja za lulanje?
jz sm zelooo čustvena, kr neki jokam user posted image pa rahle krče mam v levem jajčniku, sej sm jih mela še pred et-jem, ampak ti so drugačni.
ah ja, we will see :)

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 393
30.10.2014 12:41:06   
ely85
Hvala Anem in AsevedaDaBo user posted image zdej pa drzat prstke se za vse vas ki se cakate in ki ze grejete pikiceuser posted image lep in soncen dan vam zelim user posted image

(odgovor članu AsevedaDaBo)
Neposredna povezava do sporočila: 394
30.10.2014 12:43:12   
AsevedaDaBo
grejemo grejemo user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 395
30.10.2014 13:20:54   
aspera
Wohoooo, Ely, super, vidiš, da vama je ratalo v prvo user posted image user posted image user posted image . Sem ful držala pesti zateuser posted image . Čestitam za nosečnost in pazi se zdaj prve mesece. Naj gre vse tko fajn še naprej user posted image .

Jaz sem pa včeraj dočakala menstruacijo, pri naslednji pa začnem s kontracepcijskimi, pa potem z injekcijami.

(odgovor članu AsevedaDaBo)
Neposredna povezava do sporočila: 396
30.10.2014 14:02:49   
Stars619
Hej, Elyyyyyy, toooooo!!! jeeeeeeej, čestitam!!!! Upam, da se kar oba lepo obdržita, naj se ginekologinja kar sooči s tem!!!! Ti pa čuvaj nase in uživaj kot srečka nosečka!!!!

No, zdaj je pa kar nekaj pozitivnih novičk in ni hudič, da nam ostalim ne rata!!! Jaz sem se včeraj malo hecala in sem možu rekla, da ne grem več na injekcije, da imam naslednji teden plodne dneve in da bo akcija na polno!!! Da mora ratat, kot je prva!;) Pa se je fuullll smejal, ker je on čist bp in tako ni nič na njem...user posted image user posted image
Moram se nekak zamotit, da mi mine čas do naslednjega postopka...vmes pa pridno berem vaše poste in navijam za vsako posebej!!!!

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 397
30.10.2014 14:11:03   
zoja123
Ely čestitke user posted image , jaz moram pa še do srede pocakat na krvnega aaaauser posted image .me je pa kr strah, ker nimam niti enega znaka, prsi ze cel postopek nebolece in prazne in se vedno obcutek v trebuhu kot, da je menstra pred vrati. Drzim pesti za vse, ki se cakamo user posted image

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 398
30.10.2014 15:36:27   
Maja1990
Čestitke ely!!!! user posted image Upam, da ti tudi ostale kmalu sledimo... :)

(odgovor članu zoja123)
Neposredna povezava do sporočila: 399
30.10.2014 15:50:16   
ely85
Hvala punce user posted image zdej pa kr za mano pejte vsak dan po ena naj lepo novicko sporoci user posted image user posted image oooo zoja dobra si da bos zdrzala ....jst nism mogla...corse kdaj bos lulala??

(odgovor članu Maja1990)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?