Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 7:25:38
|
|
|
|
jona klara
|
najprej ALEDA-res čestitke, vidiš pa je bil zadnji postopke uspešen in bo imela punčka družbo, prelepo res čestitam.Meni ni to uspelo, me pa zanima če mi lahko samo še 1 krat napišeš kako si imela celice in zarodke v postopkih.Sedaj pa uživaj v sreči. starš- jaz sem vedno v neuspelih postopkih dobila m tako zgodaj kot ti torej 9 dan po et že fajn rdeča močna kri ki je trajala kak teden do 10 dni, lahko je čisto drugače kot druge m saj je le bil vstavljen zarodek in se to vse čisti plus kri od punkcije, strdki....ni lušno ne.
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 7:26:11
|
|
|
|
jona klara
|
limonca- kako je pri tebi? držim pesti...
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 9:29:36
|
|
|
|
JedKa
|
stars jaz sem imela rjav izcedek že 6.dan, 7.dan je bila sveža kri, 8. se je vlilo, danes je 9. dan in sem v poplavi... Tako močne M že dolgo ne,... Kaj nam delajo te umetni hormoni...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 9:34:19
|
|
|
|
ely85
|
Dobro jutro punce sem se skorajzla in testek nardila se zdej ne vrjamem svojim ocem ,sem na 2 lulala je pa jojj neupam se pa prevec veselit ,ker se nazadnje ni dobr koncal da bom pa 100% se ne veselim do ultrazvoka ,dokler mi ne recejo da je vse ok.... ostale ki se cakate vam zelim da isto zagledate magicni lp
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 9:35:26
|
|
|
|
sunprincess
|
aaaaaaaaaaa Joj sem vesela zate...Braaaaaavo....srečno še naprej Srečno tudi vsem ostalim,ki še čakate...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 9:37:42
|
|
|
|
JedKa
|
ely85 superrrrr čestitke!!! vse bo ok, ti se kar veseli
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 9:41:35
|
|
|
|
Mančula
|
Dobro jutro, pa me le čakata dva, upam in molim da počakata tudi do jutri, ko grem po njiju. sta se lepo razvila in se še razvijata.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 9:44:58
|
|
|
|
Mančula
|
Corse, punkcija je bila ok....če se opredelim, prvič mi je bilo najhujše, najbolj strah, da sem rekla, da ne grem nikoli več na punkcijo....drugič je bilo zakon, sem rekla, da grem takoj še enkrat....zdaj ta tretjič sem pa neopredeljena, bi šla in ne bi šla. Ogromno pripomore k temu, kdo ti dela punkcijo, res ogromno. Pa zdaj sem 2 dni po punkciji bolj kot ne ležala, čeprav včeraj sem bila že čist ok, ampak sem vseeno počivala še.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 9:45:18
|
|
|
|
Corse
|
JOj ely, sem vesela zate , pa pazi na pikico! Pa srečno skozi vso nosečnost. Kako lepa novica! ely je
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 9:54:41
|
|
|
|
Mančula
|
Ely, čestitke...zdaj pa držimo pesti, da bo vse tako kot treba. Punce mene pa zanima ali ste imele dolge ali kratke postopke, pa zdravila? Jaz sem imela ubijalsko dolgi postopek, od 24.septembra na injekcijah...in res upam, da mi je tokrat usojeno, da uspe. Sem pa najprej imela superfact 0,6 - 14 dni pa UZ, pa so vidli neko cisto oz. folikel, ki ni počil, pa so mi superfact še za en teden povečali na 0,9 in je bilo vse ok, tako da sem potem začela po 3 tednih superfacta kombinirat še s hormonskimi, ki sem jih imela 11 dni, potem pa še stop injekcija...in tako je bil cel mesec okrog. Tako, da dobro vem, kako je puncam, ki imajo dolgi postopek, toliko injekcij, da jih imaš po 2-3 tednih že vrh glave, pa še kar ni konca.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 9:56:06
|
|
|
|
ely85
|
Hvala punce drzim prste za vse vas pa upam da bom kmalu se od vas slisala da ste lulale na Mancula ne sekiri se jsf sem tud mela samo 2 stem da so mi 1 dali na cuvanje corse drzim prstke da bosta 2 pri tebi
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 9:58:04
|
|
|
|
*storm*
|
wiiiiiii ely sem vedela, da bo tako!!! Čestitke!!! zdaj pa božaj bušija in pazi nase! Pa bodi pozitivna!!! Corse, zdaj pa čakamo še tvojo novičko držim pesti!!! Pozdravljene vse nove!!! Naj vam postopki hitro minejo in prinesejo tisto, kar si vse najbolj želimo! Prav fino je, ko nas je toliko na kupu in ena drugo bodrimo AsevedaDaBo, kako se počutiš? Jaz sem ok, grejem eno pikico, za eno pa mi še sporočijo po pošti, če jo bodo zamrznili. Kako ste ostale? Kako rastejo folikli, še katera tik pred punkcijo, transferjem? no, jaz imam spet eno vprašanje kako je s temi izcedki nekaj dni po transferju? Kolikor opažam jih imate skoraj vse, ne gelde na to, ali je ali pa ni nosečnost? So to hormoni krivi? Kaj pa običajno, v naravnem ciklusu, imate tudi prej rjave izcedke in potem tisto pravo m? Ker jaz jih imam vedno vsaj dva dni prej.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 10:06:48
|
|
|
|
ely85
|
Hvala storm pr izcedkih je pa tko jst jih nisem imela pred m ,so me pa zato zdej tok napsihiral k sm jih imela ,s tem da je bla tista krvavitev k mi je pol zivljenja vzela ,pa sele pol rjavi izcedki...cca.2 dni...je pa res da vsako telo drugace reagira,sele zdej sem dojela da res ni pravil pri iskanju znakov....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 10:11:02
|
|
|
|
ely85
|
Sunprincess kako si ti??kdaj mas uz??a mas uz pri svojemu gin.ali tam k si imela transfer??
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 10:42:09
|
|
|
|
sunprincess
|
Jaz ginekologinje še sploh obvestila nisem Prvi uz imam danes teden, še pri dr.Rešu. Me zanima, če se bo srček že videl...Če bosta pa dva, pa sploh ne vem kako bom povedala ginekologinji,ker mi je že dala vedet, da dvojčkov ne mara Preveč komplicirani
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 10:49:01
|
|
|
|
ely85
|
Aha,ja super sej vrjetno se bodo srcki ze vidl a nemara dvojckov ,cccc upam da jih bos vseeno imela a si doma do uz-ja ???a delas vseeno??
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 11:46:52
|
|
|
|
Anem
|
a sm reklaaaa bravo! Čestitke za No, upam, da ste dobro odprle sezono jaz drugi teden začnem s Puregonom, v zadnjem postopku sem se z njim pikala 11 dni in če bo vsaj približno po starem, bom v roku dveh tednov imela punkcijo, torej komaj čez mesec dni bo pa rezultat uffff... dolga ampak vse za Dobrodošle nove sotrpinke in ja, definitvno bo potreben seznam, ker že mešam katera čaka na pukcijo, uz, test... ga katera zna narediti?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 12:24:46
|
|
|
|
AsevedaDaBo
|
čestitam za plusek, juhej jihej juhej ely zdej pa skrbno čuvat sebe in pikico katera je naslednja za lulanje? jz sm zelooo čustvena, kr neki jokam pa rahle krče mam v levem jajčniku, sej sm jih mela še pred et-jem, ampak ti so drugačni. ah ja, we will see :)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 12:41:06
|
|
|
|
ely85
|
Hvala Anem in AsevedaDaBo zdej pa drzat prstke se za vse vas ki se cakate in ki ze grejete pikice lep in soncen dan vam zelim
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 12:43:12
|
|
|
|
AsevedaDaBo
|
grejemo grejemo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 13:20:54
|
|
|
|
aspera
|
Wohoooo, Ely, super, vidiš, da vama je ratalo v prvo . Sem ful držala pesti zate . Čestitam za nosečnost in pazi se zdaj prve mesece. Naj gre vse tko fajn še naprej . Jaz sem pa včeraj dočakala menstruacijo, pri naslednji pa začnem s kontracepcijskimi, pa potem z injekcijami.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 14:02:49
|
|
|
|
Stars619
|
Hej, Elyyyyyy, toooooo!!! jeeeeeeej, čestitam!!!! Upam, da se kar oba lepo obdržita, naj se ginekologinja kar sooči s tem!!!! Ti pa čuvaj nase in uživaj kot srečka nosečka!!!! No, zdaj je pa kar nekaj pozitivnih novičk in ni hudič, da nam ostalim ne rata!!! Jaz sem se včeraj malo hecala in sem možu rekla, da ne grem več na injekcije, da imam naslednji teden plodne dneve in da bo akcija na polno!!! Da mora ratat, kot je prva!;) Pa se je fuullll smejal, ker je on čist bp in tako ni nič na njem... Moram se nekak zamotit, da mi mine čas do naslednjega postopka...vmes pa pridno berem vaše poste in navijam za vsako posebej!!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 14:11:03
|
|
|
|
zoja123
|
Ely čestitke , jaz moram pa še do srede pocakat na krvnega aaaa .me je pa kr strah, ker nimam niti enega znaka, prsi ze cel postopek nebolece in prazne in se vedno obcutek v trebuhu kot, da je menstra pred vrati. Drzim pesti za vse, ki se cakamo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 15:36:27
|
|
|
|
Maja1990
|
Čestitke ely!!!! Upam, da ti tudi ostale kmalu sledimo... :)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 30.10.2014 15:50:16
|
|
|
|
ely85
|
Hvala punce zdej pa kr za mano pejte vsak dan po ena naj lepo novicko sporoci oooo zoja dobra si da bos zdrzala ....jst nism mogla...corse kdaj bos lulala??
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?