|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki
3.11.2014 8:42:42   
AsevedaDaBo
dan
kakšen je kaj stanje pri vseh, ki še upamo da ta mesec porata?

danes je moj 5 dan po ET, vgnezditvene ni (še) bilo, špikanje prisotno, bolečine v (.)(.) tudi, nihanje razpoloženja pa seveda ne zaostaja. user posted image

Adelle user posted image user posted image naj gre tko naprej, kdaj maš naslednji UZ?

V življenju je potrebno verjeti v nemogoče :)

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 451
3.11.2014 8:45:16   
Mančula
Adelle,
ce bo vse ok, dobis hormonske za 9 dni, potem spet uz, kjer bojo
spremljali folikle, ce bojo dovolj veliki bo lahko ze stop injekcija, ce
ne pa se kak dan, dva, tri hormonskih. koliki ampul pa imas menopurja?

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 452
3.11.2014 9:08:35   
Adelle
Imela bom 3 ampule Menopurja. Upam da bo cimprej vsega konec...

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 453
3.11.2014 9:10:05   
dekca
Evo, sem prišla malo pošpegat gor. Akcije grejo naprej, držim pesti. Sama si nisem premislila in sem s postopki zaključila. Imam pa kar nekaj Estime na voljo, če jo katera rabi, bi bilo škoda, da gre v nič.

Mančula, me veseli, tokrat pa kar dva. Superca. držim pesti za borca.

In za matejkicoOO, ki sicer zdaj že verjetno ve, na žalost tudi prekinjen spontani postopek šteje za porabljenega. No, vsaj pri meni je bilo tako. Edino če se zmeniš, da plačaš odvzeme krvi, to bi se (mogoče) še dalo dogovoriti.

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 454
3.11.2014 9:47:57   
*storm*
pozdravček!

Joj stars, čisto sem zamešala z imeni v prejšnjem postu user posted image

Nušika, ti si pa kar med špikanjem dobila m? zanimivo. držim pesti, da bodo celice lepe in te z naslednjim ciklusom razveseli lep plusek! Upam, da ti punkcija mine hitro in čimmanj boleče!

Anem in Adelle, vidve predvidevam da imata dolgi postopek? Vso srečo na uzjih!!!

Pumpkinka user posted image za pozitivo! Januar bo tik tak tukaj!

aSevedaDaBo, se ti kaj vlečejo dnevi? meni se grozno :) najraje bi kar prespala cel ta teden user posted image mene pa zaenkrat še nič ne špika user posted image sem pa neverjetno zaspana, imam grozen apetit, vsa sem cmerava in da o prsih ne govorim, še pogledat jih ne smem user posted image noro, kaj delajo hormoni.

Kako ste ostale? pa naše nosečkice, kako se počutite? javite se kaj user posted image

ely, ti imaš ta teden še uradno test, kajne? Kdaj si ti dobila pošto za zamrznjenčke? koliko dni po etju jo lahko pričakujem???

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 455
3.11.2014 10:28:55   
ely85
Ojla punce user posted image nisem vas se zapustila,vas pridno prebiram ....drzim prste za vse ki se cakate punkcijo transferin seveda za tiste ki nestrpno cakate na dan za lulanje user posted image storm jst sem mela et 21.10 posto za zamrznjencke sem pa dobila 29.10,8dni od et....pocutje je pa tko tko...zjutri mi gre full na bruhanje sam ne pride do konca...se dviguje samo zaenkrat...zavrtel se mi je ze parkrat...apetit se mi je povecal ampak sem cist zaprta user posted image pijem donat pa nepomagauser posted image uradni test mam pa v sredo..me je pa kr strah da bo po tem beta kaj narobe.....ki baje pokaze kok raste kaj zarodek ce se uredu razvija...kera je naslednja za lulat ???

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 456
3.11.2014 10:41:01   
AsevedaDaBo
dolgiiii so dneviiii :) user posted image

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 457
3.11.2014 10:45:43   
Corse
Oj Ely, sem vesela zate, da ti slabi user posted image to je že dober znak, vsaj meni so tako govorili, pa rečmo da je ja tako, držim bunke, tako veiiiiiike za v torek, da bo tvoja beta vrednost poletela v nebo!
Vsem ostalim pa čim več pikic v gretje in seveda nalulanih pluskov.
Še kar nisem prišla h sebi, imam tako močno menstro, da je ne pomnim, pa še psiha posledično na dnu, sej se bom počasi sestavila, ah ti hormoni!
Ely sem brala, da si tudi ti imela izvenmaternično, razumem tvoj strah, tudi jaz sem jo imela, kar 2x, oba jajcevoda so odstranili, zato sem v postopkih, jao. Sm veš, nikoli mi pa ni slabelo pri imn, tako da ima da je vse OK pri tebi, bom brala v torek, da ti zaploskam user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 458
3.11.2014 10:48:33   
Corse
jao sem čist zablodena--- v sredo držimo pesti za Ely, ja itak - in ne v torek....mi dnevi narobe laufajo user posted image

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 459
3.11.2014 11:11:25   
ely85
Hvala corse za spodbudne besedeuser posted image res mi je hudo zate user posted image da ni uspelo....bom drzala pesti za naprej ,vas itak nemislim zapustit user posted image upam da te hitro mine user posted image

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 460
3.11.2014 11:37:39   
Nušika81
Živjo punce,
ekola, punkcija je za mano. Pridelala sem 3 celice, katerih smo se vsi zelo razveselili glede na to, kaj sem vse doživljala med jemanjem Puregona :)
Transfer mi bodo kljub vsemu naredili v četrtek. Dr. Reš mi je razložil, da je vse odvisno od kvalitete mojega jajčeca in ne maternice, tako da tista krvavitev naj nebi vplivala na to.
Sedaj samo upamo, da se bodo celice oplodile in da bodo dovolj močne.

pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 461
3.11.2014 11:45:48   
AsevedaDaBo

IZVIRNO SPOROČILO: Nušika81

Živjo punce,
ekola, punkcija je za mano. Pridelala sem 3 celice, katerih smo se vsi zelo razveselili glede na to, kaj sem vse doživljala med jemanjem Puregona :)
Transfer mi bodo kljub vsemu naredili v četrtek. Dr. Reš mi je razložil, da je vse odvisno od kvalitete mojega jajčeca in ne maternice, tako da tista krvavitev naj nebi vplivala na to.
Sedaj samo upamo, da se bodo celice oplodile in da bodo dovolj močne.

pozdravček vsem user posted image

user posted image user posted image user posted image jej, navijam d bodo vse 3 oplojene in d boš mela user posted image user posted image

(odgovor članu Nušika81)
Neposredna povezava do sporočila: 462
3.11.2014 11:51:01   
Anem
Adele jst sem bila na Puregonu potem še 11 dni, glede Menopurja pa ti ne vem povedat, ker ga nikoli nisem imela. Torej imaš naslednji UZ naslednji teden? Jaz upam, da mi ne bodo povečali dozo spet, drugače lahko izrazim depresiji dobrodšlico user posted image

Jp, midva z Adele sva v dolgem postopku. Ampak še vedno upam na to, da mi jutri povejo kaj lepega, ne glede na to, da je bil test v petek negativen hehehe

čestitke ostalim za čuvanje pikic :D lepo jih grejte

(odgovor članu AsevedaDaBo)
Neposredna povezava do sporočila: 463
3.11.2014 11:56:42   
*storm*
nušika81 user posted image super za celice!!! Veš da bomo držale pesti, da bodo vse lepe in se oplodile.

ely, glej da v sredo takoj sporočiš user posted image ma lej, če ti slabi je to gotovo dober znak, da hormon lepo narašča. Ne more iti vedno vse narobe. Zdaj bo vse ok, boš videla! Kateri dan po etju si ti delala test? jaooo, jaz pomoje ne bom zdržala še 10 dni. Imam doma še en test, moram najprej sploh rok uporabe preverit user posted image in težko vrjamem, da ga ne bom uporabila pred krvnim. ne vem no,.....

AsevedaDaBo, boš ti čakala do krvnega?

corse, ti pa upam, da boš čimprej ok user posted image vzemi si čas zase in drži se!!!! Mene je takooo zelo strah tega razočaranja. Pa vem, da moram biti pripravljena tudi na to....

(odgovor članu Nušika81)
Neposredna povezava do sporočila: 464
3.11.2014 12:02:38   
AsevedaDaBo
*storm*

ne jz morm lulat 12.11. pa sporočit user posted image bom pa lulal vrjetno že to soboto/nedeljo (baje lahko 11 dni po stopki če sm prav razumela)
a ti boš potrpela do krvnega in ne boš nič prej lulala user posted image jz nism to močna.
me pa ti krči k jih mam že od 2et dneva dalje mal skrbijo, al je to znak za menzes? kaj pa vem user posted image
si ti v bolniški?

< Sporočilo je popravil AsevedaDaBo -- 3.11.2014 12:03:03 >

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 465
3.11.2014 12:10:59   
Mančula
Adelle, jaz sem imela tudi Menopur 11 dni, prvič in drugič...samo, da sem imela prvič 3 ampule, drugič pa 4 ampule... je pa odvisno od vsake posameznice, pač kako hitro ji rastejo folikli.
Pri meni npr. sem imela prvič z menopurjem 5 celic in en zarodek, drugič pa 4 celice in 2 zarodka, ki ju tudi še grejem. user posted image

Punce, mene je pa kak dan po prenosu bolelo dva dni na levi strani, predvidevam da jajčnik, taka čudna bolečina, kot da bi nekdo sedel na njemu...pa še zaprta sem in napihnjena.
Sem pa zdaj 3 dan po prenosu....počutje ok, znakov ni nobenih, sicer jih tudi pri prejšnjem postopku nisem imela, ko sem prišla do krvnega, edin izostanek menstruacije, ampak je potem sledil splav.
Tako, da jaz se sploh ne zanašam na neke znake, ker je res pri vsaki drugače.

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 466
3.11.2014 12:15:19   
AsevedaDaBo
mančula
jz mam skoz krče, na začetku kr močne..zdej pa takšne rahle občasno

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 467
3.11.2014 12:51:15   
Mančula
AsevedaDaBo, saj pravim da je od posameznice do posameznice drugače, jaz lahko povem edin za prejšnji postopek, da ko sem bila dejansko noseča, nisem imela nobenih krčev, edin izostanek menstruacije. Kater postopek je pa tvoj zdaj? Prišla kdaj do nosečnosti? Jaz prvič, brez transferja, drugič, noseča, zdaj tretjič upam, da tudi...in da tudi ostane. user posted image
Krvnega imam pa 17.11, do takrat je pa še uuuf....mam občutek, da je minil že cel teden od prenosa, pa je komaj 3 dan.

Neposredna povezava do sporočila: 468
3.11.2014 13:12:49   
Anonimen
Tema ima kar nekaj strani in se mi ne da brat vseh strani. A bi se mi lahko javila katera je v postopku ICSI-bi ji poslala sporočilo pod zasebno, ker imam nekaj vprašanj? Vsem želim, da čimprej zagledate plusek.

(odgovor članu Mančula)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
3.11.2014 13:13:08   
AsevedaDaBo
mi2 se že 6 let trudiva in ni nikol nič user posted image sem bila na klomifenu, estimi..huhuh zelooo dolgo. Moj ma slabše plavalce. Tako da sva zdaj prvič v postopku in dons se mi kr blede d na 5dan voham tečkouser posted image .

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 470
3.11.2014 13:14:18   
AsevedaDaBo

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tema ima kar nekaj strani in se mi ne da brat vseh strani. A bi se mi lahko javila katera je v postopku ICSI-bi ji poslala sporočilo pod zasebno, ker imam nekaj vprašanj? Vsem želim, da čimprej zagledate plusek.

jz sm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
3.11.2014 13:17:24   
nunalie
Ojla punce, se vam spet malo pridružim pri čveku, berem vas pa itak vsak dan. Po SS-u avgusta se mi je zdel november tako daleč, zdaj je pa že tu. user posted image  Jutri imam pregled pri dr. Reševi, z mojim dava kri za SPB, potem pa konec novembra v postopek za IVF. Verjetno mi ni treba pisati, kakšen mix občutkov mi gre po glavi, saj vse to prav dobro poznate. user posted image

Vsem novim nosečkam iskrene čestitke, tistim, ki tokrat user posted image  niste ugledale pa pošiljam en veliiiiiiiiik objem. Ostalim, ki še čakate pa želim, da se vam dnevi do testa in s tem do user posted image  čimhitreje odvijejo!!!!

Še kakšna punca tu, ki gre v postopek konec novembra/začetek decembra?

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 472
3.11.2014 13:36:25   
matejkica00
Punce, meni so spet ustavili postopek, še preden se prišla do punkcije. Sicer sem imela en folikel, ampak sluznico tanko in je Drobnič rekel, da nima smisla punktirat. Zdaj počakam novo mensturacijo in grem 8.dan na UZ, da vidijo, če je kaj optimističnega.

Še naprej vas bom brala in držala pesti za vse skupaj.

(odgovor članu nunalie)
Neposredna povezava do sporočila: 473
3.11.2014 13:45:54   
Mančula
AsevedaDaBo moj ima tudi slabe, malo jih ima, pa še slabše kvalitete so....tako da smo na ICSI metodi že drugič.

(odgovor članu matejkica00)
Neposredna povezava do sporočila: 474
3.11.2014 13:47:32   
Anonimen
Sem poslala sporočilo.
IZVIRNO SPOROČILO: AsevedaDaBo

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

jz sm

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?