Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 8:44:49
|
|
|
|
Anem
|
sem glih hotla napisat, da naj svoj nik pogleda AsevedaDaBo jaz sem imela v dveh postopkih 16 celic in v vsakem postopku so me na koncu čakali morula in blastocista in nič zamrznjenčkov! Po prvi ponkciji se prav spomnim, ko sem rekla, da upam, da bom imela vsaj zamrznjenčke, če ne rata, ker tole pa ni glih enostavno...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 8:50:37
|
|
|
|
Anem
|
Glede seznama... ga naredimo potem? Ga zna katera narediti?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 8:51:31
|
|
|
|
Stars619
|
Jedka, žal mi je!!! Ampak glavo pokonci pa gremo skupaj v nov boj!!!! Jaz srčno upam, da bom dobila te redno, da bom lahko čimprej začela z novim postopkom. Tudi vse od začetka, ker sem imela le eno samo celico! Jaz pa nisem klicala v ambulanto, ampak so mi rekli, da dobim kar vabilo (še slaba dva tedna moram počakat). AsevedaDaBo, ti pa le pogumno naprej! Grej svojo pikico in misli pozitivno! Bomo držali pesti, da bo to to in da si se rešila špikanja!!!! Kje je SemSonce? Nič se ni javila včeraj, kako je bilo na uz?? Ostale se pridno čuvajte, tiste, ki že grejete pikice in komaj čakam na nove !!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 8:56:44
|
|
|
|
zoja123
|
Corse jaz sem mojmu mogla obljubit, da bom pocakala do krvnega tako, da bom zvedla sele v sredo...sem pa se vedno cisto brez znakov in od 5 dne po et ju vsake toliko cutim kot, da bo prisla menstruacija...joj kok upam, da bo vseeno plusek, ker se ze matrava ze 4 leta. In tudi jaz nimam zamrznenckov, sem imela 5 deset celicnih in eno blasto in so rekli da 10 celicne niso dobre za zamrzniti, sem bla cist razocarana JedKa mi je zal za menstro, bo pa v drugem krogu. Je pa malo zgodaj prisla kajne? Zgleda, da lahko zaradi zdravil pride kadarkoli...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 8:59:25
|
|
|
|
AsevedaDaBo
|
ja sej zdej grejem jajco :-) hihi itak je bil pa mal sok, k sm misla d bo vsaj kak zamrznjencek. pa dobr, mam pa udle upam eno trmico v seb :-) lulat morm 12.11. 14dni po et-ju se estime si ne upam not pregloboko dat :-) hihihi, cudna ane
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 9:08:35
|
|
|
|
ely85
|
Jojjj Jedka zal mi je da ti ni uspelo sej bomo mogoce skupaj sle v nove boje ...vem da ni tolazba nobena ampak sej enkrat pa sigurno bo...jojj zdej je pa se mene strah ma jutr bom nardila test pa kar bo pa bo...punce tiste ki ste dobile pikice se res merkajte ne dvigovat tezkih stvari,kr svoje ponucite naj delajo in dvigujejo...drzim prstke da vam vsem uspe
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 9:29:21
|
|
|
|
Corse
|
Ely...navijam za en močen plusek, jezt mam hudo tremo Jedka, brez skrbi, ne boš toliko časa delala na tem, bo zihr prej Asevedadabo, čestitke, rabiš samo eno ta pravo, gajstno, naj se ti fajn ugnezdi . Sam za primerjavo kaj je slaba statistika: iz 34 folikov, so dobili okol 25 celic, od tega sta me na 5. dan pričakali samo 2 pikici in bila sem srečka nosečka, na začetku celo z dvemi. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 9:45:36
|
|
|
|
pumpkinka
|
Živjo punce! Sem stara borka (4 ICSI) z dvema in nič . Trenutno grejem dve lepo odmrznejni pikici, ki sem ju dobila v varstvo 22.10. Znakov ni, razen hud glavobol, ki se mi vleče že 2 dni. Jedka Drugače pa počivam, prve tri dni sem bila v taščini oskrbi, sedaj pa doma počivam, ne dvigujem nić težjega in se kar konkretno pazim zaradi predhodnih . Glede testa sem se odločila da počakam do krvnega, ker imam redne in če je v petek ne bo, smo na dobri poti. Lepo pazite na svoje male pikice in veliko sreče. Lp, pumpkinka
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 10:40:11
|
|
|
|
Anči Banč
|
Zdravo, tudi jaz sem nova. 4.11.imam konzilij v Lj, drugače sem jaz bp, partner slab spermiogram. Imava hiter protokol. Okrog 8. 11. pričakujem in tako upam, da bodo zadeve hitro stekle Rada bi vas vprašala, ali potem že čez par dni od konzilija, ko dobim menstruacijo, pokličem za terapijo, ali jo dobim komaj decembra, ko pride druga runda ? Saj več ne vem, kako pa kaj... Vsem, ki vam je do zdaj uspelo, iskrene čestitke, vse ki se še borite, pa želim, da čim prej zagledate in .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 11:23:52
|
|
|
|
ely85
|
Dobrodosle pumpkinka in anci hvala mumpinka za lepe zelje tudi tebi zelim da zagledas cimprej anci jst sem mela tud konzilij 3dni pred tecko sem pa mogla poklicat pri prvi tecki pri drugi sem pa sla iskat inekcije ...tko da sele z drugo se zacne terapija...vem da ti odgovor ni vsec,kokr meni k ni bil sem misnla da bom ze z isto tecko ze zacela terapijo...sej bo potem vse hitro slo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 12:32:41
|
|
|
|
ely85
|
No evo posto se prejela 1 zamrznjencka imam me je kr skrbelo da nebo nobenega...vsaj to se imam ce bo negativen test full vesela
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 13:03:56
|
|
|
|
Corse
|
Dobrodošle vse nove Ely, končno lepa novica
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 13:55:19
|
|
|
|
JedKa
|
Super ely85
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 14:12:18
|
|
|
|
Corse
|
Punce meni je začelo slabet, pa vrti se mi.... a bom dobila svetovno menstro ali pa pokaže + , pismu so si ti znaki vsi podobni, lp
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 14:36:03
|
|
|
|
zoja123
|
Koliko casa ste prejemale inekcije za rast foliklov, se mi zdi da ste vse blizje datumu menstruacije kot jaz, pa imam cisto povprecen cikel. Jaz sem imela puregon 6 dni sedmi dan pa ze stop inekcijo, tako da je danes 23 dan cikla in 8 dan po transferju...uff kar nekaj racunam in premlevam Ely super za zamrznenčka. Corse to bo gotovo rn velik plus
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 14:52:48
|
|
|
|
ely85
|
Hvala punce Jedka si ok??corse mislim da ti lahko kr cestitam kdaj bos lulala ?? zoja jst sem se 9dni spikala +stopka ...a bos zdrzala do torka???
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 14:52:53
|
|
|
|
aspera
|
Živjo punce, še ena 'stara' borka se oglaša . Najprej čestitke za pluske, vsem, ki ste jih dočakale, še posebej pa tebi, Aleda . Držim pesti, da bo vse ok potekalo še naprej . Srečno tudi vsem ostalim puncam, ki še trepetate in čakate na . Ely, super za zamrznjenčka . Ampak upam, da ga ne boš sploh rabila . Meni je uspelo eno leto nazaj v prvem postopku. Sem pridelala samo 2 celici in so mi obe vstavili na 3.dan. Ena se je prijela, ampak sem potem žal v 10.tednu imela SS . Potem sva se pa s partnerjem odločila za MB in sedaj hodiva tja. Tam so mi določili dolg protokol za naslednji postopek, ker sem v LJ tako slabo odreagirala na kratkega. V novembru, ko dobim menstruacijo, moram začeti s kontracepcijskimi in potem se mi začne počasi vse skupaj. Bo veliko več špikanja kot v prvem postopku, ampak bomo že preživeli .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 14:58:44
|
|
|
|
ely85
|
Ojla Aspera je fajn sa si se nam pridruzila vec nas je hitreje bo cas mineval
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 15:21:12
|
|
|
|
zoja123
|
Ely v bistvu mam krvnega sele v sredo, sem najprej mislila da v torek, sem sicer prepricana da bo prej menstruacija (uff ja ne znam bit optimist . Sem pa mogla mojmu oblubit, da bom pocakala do krvnega in zej se moram drzat, mu moram pa reci, da skrije teste, ker drugace si ne bom mogla pomagat
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 15:24:40
|
|
|
|
ely85
|
Hahah zoja moj pa men tezi vsak dan spotoma naj ga delam -test no jst vem da ga bom jutr ker nezdrzim vec
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 16:08:39
|
|
|
|
Corse
|
Dobila sem teste....no ja še dragi jih gre iskat na pošto. Zame je jutri verjetno še prezgodaj, sem 2 v zaostaku za tabo ely, tako da močno navijam zate, za en močen + Mogoče bom tudi jaz, ne vem, če bom zbrala korajžo, o mojem pogumu ne duha ne sluha več
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 17:35:17
|
|
|
|
Mančula
|
Pozdravljene, evo se še jaz javljam...sem v postopku že tretjič, včeraj imela punkcijo....pridelali smo 4 celice, v nedeljo me čaka prenos. Upam, da se je kaj oplodilo in da me do nedelje počaka. Sem bila pa enkrat brez transferja in enkrat splav...tako da me je strah obojega...čeprav poskušam bit optimistična in upat na najboljše. Za vse ki čuvate in grejete svoje pikice, pa držim pesti in upam na najboljše.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 18:30:42
|
|
|
|
Corse
|
Mančula, dobrodošla med nami. Kako pa punkcija, je šlo? Počivaš? Jaz sem ležala še po transferju, sem med bolj občutljivimi . Držim pesti za tvoje pikice. Jah, čisto drugače je, če imaš že slabe izkušnje, kar en strah se vzame od ne vem kje Amapak zato so pa tu krasne punce, ki te potem držijo pokonci. Lp
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 18:45:13
|
|
|
|
ely85
|
Dobrodosla Mancula vem kako se pocutis sploh pa ta nevednost do transfrerja se predkratkim sem sama bila na istem kot ti...sej bo vazno je da lahko pri nas pojamras tko kot mi tukaj ene vec npr.jst heehhe skoz jamram hehehe smo si pa nekak v tolazbo druga drugi ,je marsikatera dala slabe izkusnje skozi ampak ne obupamo drizm prste da te veliko oplojenih celic docaka lp
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 23:03:21
|
|
|
|
Stars619
|
Dobrodošle Mančula, Aspera, Pumpkinka. Joj,sedaj bi pa res potrebovale eno razpredelnico, ker je prav težko slediti vsemu temu...uf!!! No, tudi jaz sem v Mb, in če bom začela s spontanim ivf, potem bom morda konec decembra na vrsti...bomo videli, še malo moram počakat na novo vabilo...uf, komaj en teden je od krvnega pa se mi zdi že cela večnost... Nekaj pa me zanima, tiste, ki ste že stare borke- a je to ok, da imam že 9.dan M, in to tako svežo kri?? Ne ravno veliko, je pa! Po navadi imam samo par dni M!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
dojencekv3sn4Z dojenckom na letalo!?da (
54%)
ne (
46%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!