|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki
29.10.2014 8:44:49   
Anem
sem glih hotla napisat, da naj svoj nik pogleda user posted image
AsevedaDaBo jaz sem imela v dveh postopkih 16 celic in v vsakem postopku so me na koncu čakali morula in blastocista in nič zamrznjenčkov! Po prvi ponkciji se prav spomnim, ko sem rekla, da upam, da bom imela vsaj zamrznjenčke, če ne rata, ker tole pa ni glih enostavno...

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 351
29.10.2014 8:50:37   
Anem
Glede seznama... ga naredimo potem? Ga zna katera narediti?

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 352
29.10.2014 8:51:31   
Stars619
Jedka, žal mi je!!! Ampak glavo pokonci pa gremo skupaj v nov boj!!!! Jaz srčno upam, da bom dobila te user posted image redno, da bom lahko čimprej začela z novim postopkom. Tudi vse od začetka, ker sem imela le eno samo celico!user posted image Jaz pa nisem klicala v ambulanto, ampak so mi rekli, da dobim kar vabilo (še slaba dva tedna moram počakat).
AsevedaDaBo, ti pa le pogumno naprej! Grej svojo pikico in misli pozitivno! Bomo držali pesti, da bo to to in da si se rešila špikanja!!!!
Kje je SemSonce? Nič se ni javila včeraj, kako je bilo na uz??
Ostale se pridno čuvajte, tiste, ki že grejete pikice in komaj čakam na nove user posted image user posted image !!!

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 353
29.10.2014 8:56:44   
zoja123
Corse jaz sem mojmu mogla obljubit, da bom pocakala do krvnega tako, da bom zvedla sele v sredo...sem pa se vedno cisto brez znakov in od 5 dne po et ju vsake toliko cutim kot, da bo prisla menstruacija...joj kok upam, da bo vseeno plusek, ker se ze matrava ze 4 leta. In tudi jaz nimam zamrznenckov, sem imela 5 deset celicnih in eno blasto in so rekli da 10 celicne niso dobre za zamrzniti, sem bla cist razocarana user posted image

JedKa mi je zal za menstro, bo pa v drugem krogu. Je pa malo zgodaj prisla kajne? Zgleda, da lahko zaradi zdravil pride kadarkoli...

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 354
29.10.2014 8:59:25   
AsevedaDaBo
ja sej zdej grejem jajco :-) hihi
itak je bil pa mal sok, k sm misla d bo vsaj kak zamrznjencek.
pa dobr, mam pa udle upam eno trmico v seb :-)
lulat morm 12.11. 14dni po et-ju
se estime si ne upam not pregloboko dat :-)
hihihi, cudna aneuser posted image

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 355
29.10.2014 9:08:35   
ely85
Jojjj Jedka zal mi je da ti ni uspelo user posted image sej bomo mogoce skupaj sle v nove boje ...vem da ni tolazba nobena ampak sej enkrat pa sigurno bo...jojj zdej je pa se mene strah user posted image ma jutr bom nardila test pa kar bo pa bo...punce tiste ki ste dobile pikice se res merkajte ne dvigovat tezkih stvari,kr svoje ponucite naj delajo in dvigujejo...drzim prstke da vam vsem uspeuser posted image

(odgovor članu AsevedaDaBo)
Neposredna povezava do sporočila: 356
29.10.2014 9:29:21   
Corse
Ely...navijam za en močen plusek, jezt mam hudo tremo user posted image
Jedka, brez skrbi, ne boš toliko časa delala na tem, bo zihr prej user posted image
Asevedadabo, čestitke, rabiš samo eno ta pravo, gajstno, naj se ti fajn ugnezdi user posted image . Sam za primerjavo kaj je slaba statistika: iz 34 folikov, so dobili okol 25 celic, od tega sta me na 5. dan pričakali samo 2 pikici in bila sem srečka nosečka, na začetku celo z dvemi. Držim pesti!

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 357
29.10.2014 9:45:36   
pumpkinka
Živjo punce!

Sem stara borka (4 ICSI) z dvema user posted image in nič user posted image . Trenutno grejem dve lepo odmrznejni pikici, ki sem ju dobila v varstvo 22.10. Znakov ni, razen hud glavobol, ki se mi vleče že 2 dni.

Jedka user posted image user posted image user posted image

Drugače pa počivam, prve tri dni sem bila v taščini oskrbi, sedaj pa doma počivam, ne dvigujem nić težjega in se kar konkretno pazim zaradi predhodnih user posted image .

Glede testa sem se odločila da počakam do krvnega, ker imam redne user posted image in če je v petek ne bo, smo na dobri poti.

Lepo pazite na svoje male pikice in veliko sreče.

Lp, pumpkinka

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 358
29.10.2014 10:40:11   
Anči Banč
Zdravo, tudi jaz sem nova. 4.11.imam konzilij v Lj, drugače sem jaz bp, partner slab spermiogram. Imava hiter protokol. Okrog 8. 11. pričakujem user posted image in tako upam, da bodo zadeve hitro stekle user posted image
Rada bi vas vprašala, ali potem že čez par dni od konzilija, ko dobim menstruacijo, pokličem za terapijo, ali jo dobim komaj decembra, ko pride druga runda user posted image ? Saj več ne vem, kako pa kaj...
user posted image
Vsem, ki vam je do zdaj uspelo, iskrene čestitke, vse ki se še borite, pa želim, da čim prej zagledate user posted image in user posted image .

(odgovor članu pumpkinka)
Neposredna povezava do sporočila: 359
29.10.2014 11:23:52   
ely85
Dobrodosle pumpkinka in anci user posted image hvala mumpinka za lepe zelje tudi tebi zelim da zagledas cimprejuser posted image user posted image anci jst sem mela tud konzilij 3dni pred teckouser posted image sem pa mogla poklicat pri prvi tecki pri drugi sem pa sla iskat inekcije ...tko da sele z drugo se zacne terapija...vem da ti odgovor ni vsec,kokr meni k ni biluser posted image sem misnla da bom ze z isto tecko user posted image ze zacela terapijo...sej bo potem vse hitro slo user posted image

(odgovor članu Anči Banč)
Neposredna povezava do sporočila: 360
29.10.2014 12:32:41   
ely85
No evo posto se prejela 1 zamrznjencka imam user posted image me je kr skrbelo da nebo nobenega...vsaj to se imam ce bo negativen test user posted image full vesela user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 361
29.10.2014 13:03:56   
Corse
Dobrodošle vse nove user posted image
Ely, končno lepa novica user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 362
29.10.2014 13:55:19   
JedKa
Super ely85 user posted image user posted image

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 363
29.10.2014 14:12:18   
Corse
Punce meni je začelo slabet, pa vrti se mi.... user posted image a bom dobila svetovno menstro ali pa pokaže + , pismu so si ti znaki vsi podobni, lp

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 364
29.10.2014 14:36:03   
zoja123
Koliko casa ste prejemale inekcije za rast foliklov, se mi zdi da ste vse blizje datumu menstruacije kot jaz, pa imam cisto povprecen cikel. Jaz sem imela puregon 6 dni sedmi dan pa ze stop inekcijo, tako da je danes 23 dan cikla in 8 dan po transferju...uff kar nekaj racunam in premlevam user posted image
Ely super za zamrznenčka.
Corse to bo gotovo rn velik plususer posted image

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 365
29.10.2014 14:52:48   
ely85
Hvala punce user posted image Jedka si ok??corse mislim da ti lahko kr cestitam user posted image kdaj bos lulala ??user posted image zoja jst sem se 9dni spikala +stopka ...a bos zdrzala do torka??? user posted image

(odgovor članu zoja123)
Neposredna povezava do sporočila: 366
29.10.2014 14:52:53   
aspera
Živjo punce, še ena 'stara' borka se oglaša user posted image .

Najprej čestitke za pluske, vsem, ki ste jih dočakale, še posebej pa tebi, Aleda user posted image . Držim pesti, da bo vse ok potekalo še naprejuser posted image .
Srečno tudi vsem ostalim puncam, ki še trepetate in čakate na user posted image user posted image .
Ely, super za zamrznjenčka user posted image . Ampak upam, da ga ne boš sploh rabila user posted image .

Meni je uspelo eno leto nazaj v prvem postopku. Sem pridelala samo 2 celici in so mi obe vstavili na 3.dan. Ena se je prijela, ampak sem potem žal v 10.tednu imela SS user posted image . Potem sva se pa s partnerjem odločila za MB in sedaj hodiva tja. Tam so mi določili dolg protokol za naslednji postopek, ker sem v LJ tako slabo odreagirala na kratkega. V novembru, ko dobim menstruacijo, moram začeti s kontracepcijskimi in potem se mi začne počasi vse skupaj. Bo veliko več špikanja kot v prvem postopku, ampak bomo že preživeli user posted image .

(odgovor članu zoja123)
Neposredna povezava do sporočila: 367
29.10.2014 14:58:44   
ely85
Ojla Aspera user posted image je fajn sa si se nam pridruzila user posted image vec nas je hitreje bo cas mineval user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 368
29.10.2014 15:21:12   
zoja123
Ely v bistvu mam krvnega sele v sredo, sem najprej mislila da v torek, sem sicer prepricana da bo prej menstruacija (uff ja ne znam bit optimist user posted image . Sem pa mogla mojmu oblubit, da bom pocakala do krvnega in zej se moram drzat, mu moram pa reci, da skrije teste, ker drugace si ne bom mogla pomagat user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 369
29.10.2014 15:24:40   
ely85
Hahah zoja user posted image moj pa men tezi vsak dan spotoma naj ga delam -test user posted image no jst vem da ga bom jutr ker nezdrzim vec user posted image

(odgovor članu zoja123)
Neposredna povezava do sporočila: 370
29.10.2014 16:08:39   
Corse
Dobila sem teste....no ja še dragi jih gre iskat na pošto. Zame je jutri verjetno še prezgodaj, sem 2 v zaostaku za tabo ely, tako da močno navijam zate, za en močen +user posted image Mogoče bom tudi jaz, ne vem, če bom zbrala korajžo, o mojem pogumu ne duha ne sluha več user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 371
29.10.2014 17:35:17   
Mančula
Pozdravljene,

evo se še jaz javljam...sem v postopku že tretjič, včeraj imela punkcijo....pridelali smo 4 celice, v nedeljo me čaka prenos. Upam, da se je kaj oplodilo in da me do nedelje počaka. Sem bila pa enkrat brez transferja in enkrat splav...tako da me je strah obojega...čeprav poskušam bit optimistična in upat na najboljše. user posted image

Za vse ki čuvate in grejete svoje pikice, pa držim pesti in upam na najboljše.

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 372
29.10.2014 18:30:42   
Corse
Mančula, dobrodošla med nami. Kako pa punkcija, je šlo? Počivaš? Jaz sem ležala še po transferju, sem med bolj občutljivimi user posted image . Držim pesti za tvoje pikice. Jah, čisto drugače je, če imaš že slabe izkušnje, kar en strah se vzame od ne vem kje user posted image Amapak zato so pa tu krasne punce, ki te potem držijo pokonci. Lp

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 373
29.10.2014 18:45:13   
ely85
Dobrodosla Mancula user posted image vem kako se pocutis sploh pa ta nevednost do transfrerjauser posted image se predkratkim sem sama bila na istem kot ti...sej bouser posted image vazno je da lahko pri nas pojamras tko kot mi tukaj user posted image ene vec npr.jst heehhe skoz jamram heheheuser posted image smo si pa nekak v tolazbo druga drugi ,je marsikatera dala slabe izkusnje skozi ampak ne obupamo user posted image drizm prste da te veliko oplojenih celic docaka user posted image lp user posted image

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 374
29.10.2014 23:03:21   
Stars619
Dobrodošle Mančula, Aspera, Pumpkinka. Joj,sedaj bi pa res potrebovale eno razpredelnico, ker je prav težko slediti vsemu temu...uf!!!
No, tudi jaz sem v Mb, in če bom začela s spontanim ivf, potem bom morda konec decembra na vrsti...bomo videli, še malo moram počakat na novo vabilo...uf, komaj en teden je od krvnega pa se mi zdi že cela večnost...
Nekaj pa me zanima, tiste, ki ste že stare borke- a je to ok, da imam že 9.dan M, in to tako svežo kri?? Ne ravno veliko, je pa! Po navadi imam samo par dni M!

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

dojencek
v3sn4

Z dojenckom na letalo!?

da (54%)

ne (46%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!