Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 9:59:27
|
|
|
|
Adelle
|
Uh ne mi o bolecin...dvakrat sm pr Resu skor skupi padla ker on dela brez vsega punkcije.... mene je tok bolel, ni mogu dokoncat zarad mene... ja, pol bom pa jst tud rekla da mi dajo kej, ker me je drugace tok strah tega....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 9:59:32
|
|
|
|
ely85
|
JedkA kako mislis ni beline ????a zize so cisto mehke??? Ne prehitevat kot jst ,vem da ti je hudo sama sem se v soku od vsega kar se mi dogaja....krvavela pa rjavi izcedki zdej pa spet nic... a prov veliko krvavis al kaj???
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 10:10:08
|
|
|
|
JedKa
|
Včeraj sem imela en rjavkast izcedek popoldne, danes dopoldne je bila pa že sveža kri... Ne vem a naj Estimo ob 14h normalno vstavim, ali neham? Sem bila tudi očitno prevelik optimist, da bo 1. ratalo... Punce koliko časa je treba na naslednji postopek ICSI čakat?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 10:12:10
|
|
|
|
*storm*
|
heej! Ely super da se je pomirilo vse skupaj! ma jst sem prepričana da je bila tole pri tebi vgnezditvena. držim pesti AseVedaDaBo, ne jaz sem v lj. Sem pa tudi prvič v postopku, tako da mi je vse novo in neznano prav imaš ja, jutri pa po otroke komaj čakam Punce, tiste ki ste v lj, imam polno informacij, vendar tako različne, da sploh ne vem katera je pravilna. Kako je z vstavitvijo št zarodkov? drži to, da če si pod 35 let in prvič, da vstavijo samo enega? ?? Ali je to pač odvisno tudi od same kvalitete zarodkov? Jedka, upam da ni vse izgubljeno! Držim pesti!!!! Glede stopke, jaz sem šla tudi v dežurno. Ker če ne znaš mešat teh tekočin in praška, je pomoje tako bolje, edino če imaš že sedaj injekcije, ki jih moraš pripravit in si tega že navajena. Punce, ta teden bo pa kar nekaj testkov padlo, kajne? Držim pesti za vsako posebej! Jaz sem zaenkrat tudi še polna optimizma
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 10:14:14
|
|
|
|
ely85
|
Normalno si daj estimo,jst sem jo tud kljub krvavitvi...a je mocna krvavitev a je samo tko kot zacetek po par kaplc ??? Za ponoven postopek pa tud mene zanima ,kdaj gremo lahko ponovno v boje... sej se bo sigurno ustavilo kot pri meni ....drzim prstke
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 10:19:52
|
|
|
|
ely85
|
Storm baje je ja tko nad 35 dajejo po 2pikici seveda ce so 2...jst sem samo 1 pikico dobila ker sem baje rosno mlada( 29) mela sem pa 2blastocisti od 4 celic za ostale celice nevem kaj je z njimi cakam se vedno na posto JedkA ne obupat sigurno se bo umirilo,jojj prov vem kako ti je hudo zdej
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 10:25:11
|
|
|
|
AsevedaDaBo
|
dokler ni uradno potrjeno d ni nosečnosti, pol ostaja upanje :) tako da glavo pokonc. sama se ze 8 let trudim in nism obupala, pa ne bom. jz mam ze zdej bolece joske pa krce, pa se et-ja mela nism. estima je lukava :) in bt ti zvisuje itd
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 10:27:56
|
|
|
|
Anem
|
jaz sem vedno dobila po dva zarodka, pa sem bila pod 30 let. V ponovni postopek greš lahko po treh mesecih oz. po treh ciklusih. Jaz sem šla kar takoj. Ampak to nam pač ne bo treba, A NE PUNCE?! Jedka ti si kar naprej vstavljaj Estimo, dokler ne boš prepričana, da je konec. Čeprav je še prekmalu, da bi obupala... jaz sem vmes parkrat zaradi krvavitev obupala, pa se je izkazalo, da sem Adelle ti mu kr reči, ker je vse všteto v en postopek in zdravstvo krije med drugimi tudi to. Ne bodi tiho. Pa še mal mu naloži, da si skup padla in da zahtevaš, da ti dajo nekaj, kar ti bo olajšalo punkcijo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 10:54:07
|
|
|
|
ely85
|
Anem a si se sama kuj narocila na ponoven postopek al so ti dal kuj datum???ker jst bi tud najraj spet kuj sla ,a si to mela zamrznjencka al sveze???
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 11:42:36
|
|
|
|
Anem
|
ja kr takoj sem se naročila, itak te vprašajo kdaj si bil v postopku in ti dajo datum tolk kasnej
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 15:18:25
|
|
|
|
ely85
|
Jedka,kako si???kako kaze ???se je umirilo kaj??upam da se je ...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 15:44:37
|
|
|
|
valy25
|
Jedka z Estimo kar nadaljuj do datuma, ko moraš narediti test. Meni so se izcedki obakrat začeli že 9.dan po ET, ampak sem obakrat nalulala plus. So se mi pa pri prvem plusu v naslednjih tednih le še stopnjevali, tako da se ni dobro izšlo, v drugem poskusu pa je kljub izcedkom uspelo. :) Bikica super si. :) Hvala. Sem pa danes tudi klicala v ordinacijo dr. Reša in je rekla, da okvirno jemljejo do konca novembra. Srečno na pregledu in uspešen začetek špikanja. :) Jaz pa računam, da začnem okrog 25-ega.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 16:14:53
|
|
|
|
Corse
|
Uf, klepetulje, kaj ste bile pridne, sem si morala prav cajt vzet, de mi ne bo kej všlo. V glavnem.... vso srečo vsem, ki greste jutri po otroke jedka in ely vajine pikice so pa gajstne, da se tako noro gnezdijo, pa že zdej skrbi mamicam povzročajo! Mislim, da je še čist prezgodaj, da bi to pomenilo kakšne m. Ma ne obupat, zdej bomo hmal lulale, držim fige, bunke, pesti, pošiljam pikapoke, pujske...sam da bi nam uspelo Pri meni vsi znaki prihajajoče ampak se ne dam, ji ne pustim da bi se prikazala, vsaj 1 leto naj mi da mir
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 19:13:45
|
|
|
|
Stars619
|
Hej, hoj, kako ste pridne, jaz več sploh ne sledim, katera je imela transfer, katera punkcijo, kdaj imate datume, katere ste že mamice itd...uf!;) Res bi bilo dobro, da ena naredi razpredelnico!;) Hehe... Še vedno vam držim pesti, upam, da vam vsem uspe, kateri pa ne bo, pa bo z mano šla v nov boj -torej ne bo sama! Ma ni neka tolažba ali bolje kot nič, ne?;) Kako je bilo na uz SemSonce??? Držite se vse, z izcedki in brez...samo pozitivno - dokler ni negativni krvni izvid ste VSE srečke nosečke!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 20:08:03
|
|
|
|
Corse
|
JedKa kako kej situacija, bo? Mene tolk obliva , 5 minut me zebe, pol pa 5 vroče, sploh ne sledim tem vročinskim valom, samo po porodu me je tako šajtalo....zgleda da en hormon pada...upam, pa da tadrug narašča?...jao jao, to je za znoret, res
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 20:21:21
|
|
|
|
JedKa
|
Niti se ni umirilo, niti se ne stopnjuje. Ubistvu si dam vsakič ko grem lulat dnevni vložek, čist tanek in je vedno čisto malo svetlo rdeče krvi, ko se obrišem skoraj ni vidna... je pa tako že cel dan, nimam pa popolnoma nobenih krčev, špikanja, itd... tako da ne vem... Dokler se ne vlije in me ne zvije od bolečih krčev kot ponavadi imam še upanje Hvala punce! Ely85 kako je s tabo, je kri popolnoma izginila?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 20:37:41
|
|
|
|
Corse
|
Jedka kaj pa joški, je popustilo al so še balončki pri meni se spreminjajo enkrat imam občutek da so čist polni, drugič da jih ni nikjer več ... in so se na žalost vrnili v prvotno obliko. Pri meni je danes vse "spremenljivo", si ne sledim več. Ma to je dobro, da se ti ni prav ulilo in gremo lepo naprej, do rezultata, ker upanje umre zadnje, me se ne damo kar tako No moje polulanke, kdaj bodo potem padali pluski?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 21:38:47
|
|
|
|
ely85
|
Dobr vecer punce Jedka me veseli da se ni tecka prikazala te manjse krvavitve se bojo pa do jutr ustavle bos vidla corse si tocno tko opisala kot pri meni vrocinski vali in mrzlica ....zize so pa pri meni polne se vedno i vroce na dotik+bolece pri straneh se vedno po teh takih znakih clovek lahko se znori upam samo da bojo vsi ti nasi znakci pozitivni
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 7:52:40
|
|
|
|
Corse
|
Dobro jutro punce! Se javljam iz službe, preden se zagužva še lahko kaj napišem. Danes bo kar nekaj novih lepih sporočilc, komaj čakam, da vidim koliko pikic grejete. Ely, Jedka, upam, da se je čist ustavilo , kdaj bosta delali test, sta se že odločili? Nekaj sem imela v planu jutri zjutraj, pa menim , da bo še prezgodaj, glede na to, da sem imela ET 3. dan...pa se pomoje ne bom mogla zadržat, sporočim če bom, itak. Kaj pa ostale, boste čakale do krvnega, Zoja? Vsem želim lepe, močne pluske, zdaj smo pa že bližje finalu na tej temi pa en objemček za pogum. Lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 7:53:35
|
|
|
|
JedKa
|
No moja krvavitev se je okrepila, tako da ni več dvoma, da je to menstruacija. Grem novim zmagam na proti, upam da dobim čimprej zeleno luč, da greva v nov postopek... Srečno punce, držim pesti za vse!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 8:02:17
|
|
|
|
Anem
|
Jedka Prav škoda, da da ženska toliko čez in na koncu globoko razočaranje... Srečno pri naslednjem postopku! Ali je katera izmed vas imela Suprefakt? Sem že več kot dober teden na pikah in zadnje dni sm kr hitr zadihana, spodaj pa imam občutek, kot da me bo razneslo, pa še sploh nisem na Puregonu???? Res je, da moram dobiti M in da imam dozo Suprefakta kar visoko ampak se ne spomin, kako je bilo prej... sem šla malo prebirat stari forum ampak sem se žal priključila skupini šele malo pred punckijo tko da...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 8:16:29
|
|
|
|
Corse
|
Ojoj Jedka.... sam si jo pa res zgodaj dobila . Pošiljam ti , pa kar pogumno naprej. Sama sem v tem že 7 let, enkrat pa zihr bo. Drži se! Pa sem tolk upala, da nam bo vsem uspelo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 8:25:45
|
|
|
|
AsevedaDaBo
|
od 7 celic se je sam 1 oplodila. tko d to 1 cuvam zdej. v primeru d se ne prime bom mogla cez cel postopek spikanja in punkcije se 1x.. ker ni nic zamrznjenckov mal sm zalostna, ampak upam d je ta jajcek dost trmas k mami pa ati in d se bo obdrzal :-) nocm vec na punkcijo pa pika
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 8:35:53
|
|
|
|
JedKa
|
Joj Corse 7 let.. če pomislim, da bom mogoče morala tolk časa čakat, me kar stisne. Vso srečo ti želim!!! No sem že klicala v ambulanto in so mi rekli, da greva lahko v naslednji postopek konec januarja.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 29.10.2014 8:38:21
|
|
|
|
JedKa
|
AsevedaDaBo jaz sem jih imela 10 in se je tudi samo en oplodil. Polagam ti na srce POČIVAJ! AsevdaDaBo tolk trmasta pikica da bo ratalo!!! Samo svoj nickname poglej pa ti bo vse jasno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Nos.пеперутка16Kako majhnim otrokom čistite nos?Z robčki in fiziološko raztopino. (
0%)
S pumpico. (
0%)
Z baby vac. (
0%)
Število vseh glasov: 0Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!