Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 27.10.2014 18:55:44
|
|
|
|
zoja123
|
jaz tudi razmišljam ali v petek delati test ali raje pocakati do krvnega, moj pravi naj se lepo sprostim in pocakam do krvnega v torek saj se tako nic ne bo spremenilo ...ce pa ne bo uspelo pa tako dobim menstruacijo ze v nedeljo, ker imam ponavadi kar tocno in ne bo nic s krvnim.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 27.10.2014 19:13:22
|
|
|
|
Corse
|
zoja 123 boš res lahko počakala? Meni to še ni uspelo ely, sej jest sm tudi naročila iste, babycheck mini, ma baje so isto točni kot first sign...pa rečva da ja so. lp
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 27.10.2014 20:13:28
|
|
|
|
zoja123
|
Corse verjetno da mi ne bo ratalo, imam teste ze doma in jih ze sedaj vsako jutro gledam in se komi zadrzujem ...po drugi strani pa se mi zdi tako neverjetno, da bi po vseh letih bil koncno plus, da sploh ne upam in sem raje v nevednost, ker potem lahko se vedno potiho upam...sem prvi dve leti vedno delala teste potem pa sem nehala, ker sem ze cisto zgubila upanje...je pa prvi ivf tako, da verjetno ne bom zdrzala. Mam pa tako skozi obcutek, da bo kmalu menstra...ehhh ne vem, prevec razmislam
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 27.10.2014 21:49:51
|
|
|
|
Anem
|
Pozdravljene punce... po dveh letih zopet trepetem :D namrec 5.11.2012 nam je v drugem postopku IMSI uspelo pridelati plusek in zdaj imamo skoraj 16 mesecev starega pikca doma, ki mi je ukradel srce odkar vem zanj. 21.11 sem zacela s Suprefaktom, 4.11 imam prvi UZ in nato zacnem s Puregonom. Glavno dogajanje naj bi bilo nekje v drugi polovici novembra, torej me se kar nekaj casa caka. Sem pri dr. Voglerju, vsakic sem pridelala 16 celic, 10 zarodkov in vstavitev 1x morulo in 1x blastocisto. Torej vsakic dva zarodka , v drugem postopku fasala po punkciji hiperco... Ely mogoce te kaj potolazim ampak jaz sem krvavela od 6. dne po ET, vsak drugi dan, po krvnem testu pa vsak dan do 16.tedna nosecnosti. Zacelo se je z mocnejso M in vsak san se je za malenkost zmanjsevalo, s temda mi spolni odnosi niso delali ravno usluge ker se ob orgazmu krci maternica in tako se krvavitve ali spet pojavijo ali pa povecajo. Upam da sem te uspela kej potolaziti
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 27.10.2014 22:00:50
|
|
|
|
Adelle
|
Anem punca, jst se te spomnem ko sva bile skupi v postopku in ko si zagledala plusek :-) Ce se ne motim si na zacetku bla skepticna, si neki krvavela Lepo da se je vse skupaj odlicno koncalo, da ti tvoja pikica krasi zivljenje :-) Letos pa spet tukaj skupaj Pri meni je pa prvi teden suprefacta ze mimo... zdi se mi ko da je en mesec minil, ne pa en teden Odlocila sm se da bom v tem postopku delala cel cajt, razen 2-3 dni po punkciji... ce se hoce prijet se bo, ne glede na to ali lezim ali delam... pa mislim da bi ze bil cajt po 5 letih da se midva tud razveseliva malo Punce, lepo se spikajte, lepo cuvajte pikice, vse se bo zgodilo ko se mora zgoditi...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 27.10.2014 22:05:42
|
|
|
|
Anem
|
A ves da sem prav gruntala od kje mi ta nik... pa nisem bla sigurna.... ne morem verjet, spet istocasno v postopku! To sem jaz ja... i hb se je vse super koncalo! Jaz sem tudi (no, jutri bo) en teden kar sem na Suprefaktu... me veseli da je vsaj ena znanka hehehe zdaj upamo na
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 27.10.2014 22:33:53
|
|
|
|
Anem
|
Adelle glede na to da sva tm tm... kako se pocutis po Suprefaktu kej? Jaz sem ze dva dni skos zadihana, energije imam se dovolj, psihicno pocutje je super, cutim spremembe spodaj in cutim da se pripravlja M... malo sem ze pozabila kako je hehehe
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 27.10.2014 22:50:10
|
|
|
|
Adelle
|
Jst nimam nekih tezav... dol cutim da se neki dogaja, spika me mal vec kot ponavad... cakam menstro, jutr al pojutrsnem bi mogla dobit.. custvena pa tecna sm pa itak pred vsako menstro z injekcijam ali brez Me pa ful moti to da se mi delajo modrice ki do zdej v postopkih se mi niso delale, pa da mi mesto vboda rata rdeco z buknicam pa me ful pece in srbi... Kok pa mas suprefacta ti? Pa kero mas se zravn zdravilo? Jst bom mela menopurja 3 steklenicke....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 6:34:05
|
|
|
|
AsevedaDaBo
|
dobro jutro :-) še en dan pa gremo po otroke :-) hihi. a ste/boste ve počivale po transferju ali boste/ste kr opravljale normalno vse stvari?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 7:42:38
|
|
|
|
Corse
|
Dobro jutro bodoče mamice, kako ste? Sem še čiiiist zaspana Asevedadabo je čist naspidirana, držimo pesti za veliiik otrok Zoja123, približno se mi sanja kako se počutiš, ja, sploh ko se ti že tolikokrat razblinijo sanje...tud sama preveč tuhtam, sabo spim, kar en čuden strah občutim...iz dneva v dan je slabše in zato vem, da ne bom prav več dolgo časa čakala s testom. Bi pa definitivno rajši šla na samoplačniškega krvnega, če bi le bila bližje Lj. Ely...se je ustavilo?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 8:13:08
|
|
|
|
AsevedaDaBo
|
ja jutro jutro :-) jz biti neucakano dete, tako kot predvidevam vse ve tuki gor :-) a je se ktera prvic? kdaj bo prva lulala na palcko? d drzim pesti :-)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 8:24:56
|
|
|
|
zoja123
|
ja vse smo neučakane, jaz bom počakala do petka potem pa delala test, če zberem pogum ASevedaDaBo jaz sem tudi prvič in upam, da zadnjič
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 8:26:25
|
|
|
|
zoja123
|
Ha sem pritisnila neke histerične smeškote v prejšnem postu...ne ni še tako hudo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 8:39:17
|
|
|
|
Anem
|
Adelle jaz imam Suprefakta kar 0,9 Puregona pa 150, tako kot pri zadnjem uspešnem postopku. Tokat bom tudi ponucala močno pomirjevalo pri punkciji, sem se že dogovorila, čeprav v GKLJ tega ne marajo Jaz modric od Suprefakta ne dobivam, samo od Puregona imam pa problem, ker vsak večer pozabim, na katero stran sem se špiknila in sem že rekla, da si bom očitno morala s flomastrom pomagat Punce a bi naredile kakšen seznam, kjer piše na kateri datum imamo npr. UZ, punkcijo...? Jaz imam občutek, da bomo kr uspešne s temi postopki... meni so ostali lepi spomini :D
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 9:04:11
|
|
|
|
ely85
|
Dobrodosla Anem micken si me potolazla Dobro jutro vsem puncam no pri men je pa tko da sem vceraj spet na wc hodila vsakih 15-20minut gledat ce se je ustavlo so bli se malenkost rjavkasti izcedki ,in valda se zbujala celo noc spet hodila na wc gledat in hvala bogu se je zdej ko sem sla na wc umirilo na papirju nic vec kako se pa vi drzite ?? Sem razmisljala za test me je kr strah da bi ga sploh delala zdej v cetrtek
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 9:16:46
|
|
|
|
Anem
|
sem sigurna, da se nekaj lepega dogaja tebi pri meni je bilo isto... svetlo rdeče, sem že mislila da je prišla , potem svetlo rjavo, potem nič pa spet isto... skratka, očitno je šlo za vgnezditev, kasneje po testu, ko sem krvavela pa na UZju nikakor ni mogla videti, kje točno krvavim. Normalno, da sem bila čist fertik, ker mi so mi vsi, vključno z mojo G rekli, da to ni dobro in da se ne bo dobro končalo ampak je moj škratek živi dokaz, da to ni tako
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 9:20:35
|
|
|
|
ely85
|
Hvala Anem upam da mas prav da je bila vgnezditvena krvavitev...ce se spomnis a si imela se kaksne znakce druge razen teh sokantih krvavitev???
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 9:28:01
|
|
|
|
Anem
|
dan pred krvnim mi je bilo grozno slabo, drugače pa vse isto kot da bi M čakala... nikoli si nisem mislila, da bo čisto isti občutek.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 9:39:10
|
|
|
|
ely85
|
Aha kako si zdrzala do krvnega???nisi nc testa doma delala???jst sem cisto neucakana po drugi strani me je pa strah delat test ,ceprav vem da spremenit nic tko al pa tko nemorem
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 9:40:47
|
|
|
|
AsevedaDaBo
|
za seznam :) 100% morm vrjet d nam bo vsem poratal. boljš d ta čas čakanja prebrodemo z optimizmom, pa kar bo bo :)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 9:41:51
|
|
|
|
Adelle
|
Anem kaksno pomirjevalo si dobila? Jst se tok bojim punkcije, k sm mela obupno bolece do zdej... No ja, meni so tud dal isto terapijo kot zadnjic ko se je prejel, sam namest Dipherelina imam Suprefact. Punce a na GKLJ mors tja da ti dajo stopko al si jo lahk sama?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 9:53:20
|
|
|
|
JedKa
|
Punce pri meni tudi ni več beline na papirju... pa obliva me, joške mehke, pomoje je konec
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 9:54:53
|
|
|
|
ely85
|
AsevedaDaBo polna optimizma sem bla sama taka na zacetku kr ti nas tko gor drzi z optimizmom Adelle jst sem sla v svojem kraju v dezurno so mi jo oni dal ker sama si jo nebi znala dat ker mores mesat prasek in neko tekocino ..inekcije sem mela pa ze prpravljene zato sebi stopke nism znala dat....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 9:56:12
|
|
|
|
Anem
|
dobila sem močno pomirjavalo, katero pa ne vem. Sem na UZju rekla, da me je prvič zelo bolelo in če bi bilo možno, da mi dajo kakšno narkozo al kaj, pa je rekel, da bo dopisal, da bo zrihtal in tako je tudi bilo. V bistvu sem bila pri sebi ampak tok omotična, da sem komaj kej dojela ampak čutila sem pa vsega skupaj nič. Glede na to, da sem imela hiperco in da sem vsakič komaj hodila pred punkcijo, da o tem, da sem komaj sedela ne govorim, sem se postavila zase in zaprosila saj te konec koncev to pripada. Bila sem edina tisti dan, ki sem to prejela in sem videla, da ženske sploh ne vejo, da lahko punkcijo prestanejo tudi na ta način. Jaz brez tega nikdar več, ker me je bolilo toliko, da sem komaj zdržala, pa imam visok prag bolečine. Jih pa poznam dosti, ki so pa rekle, da jih ni nič bolelo tko da zdaj pa vedi.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 28.10.2014 9:58:10
|
|
|
|
Anem
|
Adelle stopki si daš lahko sama, jaz sem si vedno. Jedka to nič ne pomeni. Mene so tudi (.)(.) nehale boleti. Držim pesti zate!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
CEPLJENJE KLOPILelly28 RRZanima me, če so vaši otroci cepljeni proti klopom?da (
48%)
ne (
52%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!