|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pričakujemo oktobra 2014
14.10.2014 13:15:22   
Dgirl
Sem malo seznam posodobila, da vidimo kje smo.
_pika_ kako tebi kaže? Je plussss???? user posted image

Sončnica24 in telyy
zdj bomo pa že me na vrsti. ko bi vsaj mal izboljšale tale seznam. Ni nič kaj lep za pogledat. Js sm tudi že kar upanje izgubila.

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 326
14.10.2014 13:19:19   
Tikie
_pika_ user posted image nazaj.Držim pesti,da ti samo ni pokazal in,da bo ista zgodba kot pri moji kolegici,sploh,če si Fs delala.user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 327
14.10.2014 13:19:29   
_pika_
Dgirl: Malo pred tabo sem napisala, da ni ne M ne II. Ne vem na čem sem.user posted image user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 328
14.10.2014 13:20:44   
_pika_
Tikie: Prejšnjič mi je test pokazal + šele 45. dan cikla, tako da očitno lahko še čakam.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 329
14.10.2014 16:53:55   
chocolatecake
_pika_ držim pesti in sočustvujem z vsemi, ki ste upale in niste dočakale user posted image user posted image .
Upam, da bo druga polovica meseca kaj boljša in da bo november tako ploden, kot je bil lansko leto, če ne november, pa vsaj, da bo december res tako veseli, kot pravijo in držim pesti za vsako posebejuser posted image .
Jaz sem sploh nebom več na računalnik hodila, prižgem facebook, pa samo piše katera vse je rodila, vse objavljajo slikice svojih sončkov, nevem, če je bilo to tudi prej, pa nisem opazila, ali je res tak baby boom zadnje čase user posted image .
Jaz nisem izgubila upanja, se mi pa zdi vse tako oddaljeno, kot, da dejansko sploh ne delam na tem, da bi bila user posted image Prej sem bila prov evforično srečna, vrjela, da je vsak mesec tisti pravi, vse sem že naštudirala o imenih, vozičkih, opremi, sobicah zdaj pa se mi zdi, kot, da je vse še svetlobna leta pred mano. Se še katera tako počuti?

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 330
14.10.2014 17:14:56   
biba88
kva je zdej to...a bo spet samo ena nosečka.....user posted image
chocolatecake fulll te šetkamuser posted image ...men se tut zdi da so vsi noseči...psiha.....user posted image
držim pesti za vse čim večuser posted image user posted image user posted image user posted image
moja m bo verjetno že kaj kmalu tu ...ta vikend po moje user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 331
14.10.2014 17:30:49   
Tikie
chocolatecake I feel you sooo much.user posted image Samo to lahko rečem.Pr men je čist isto.Vse so noseče-ene 5 kolegic,svakinja,3sodelavke so rodile...ne vem no.Men je pa vse tko-boli.Kot,da jih je zdej kr naenkrat miljon,ki me hočjo prizadet.Sposobnih zanosit za razliko od mene.Občutek je kot neka neizpolnjena želja,za katero imaš občutek,da se sploh ne bo nikol izpolnila,ampak ti si še kr želiš v prazno,da bi se.Itak skos poslušam o otroških stvareh,oblekcah,banjcah,copatkih,vozičkih itd.Pol pridm po 10ih urah iz službe in moj naroča na ebayu otroške stvari za svojo sestro,ker ga je prosila.In tko je skor vsak dan.Želim si,da bi lahko skozi vse to šel prvič z mano...ne da že zdj vse vidi,ker naroča njejuser posted image ah,tak je pač lajf.

Neposredna povezava do sporočila: 332
14.10.2014 18:00:26   
SU
chocolatecake... tut jaz vem kako se počutiš... kamorkol pogledam... kr ene nosečke... prej ji ni blo tolk... no, vsaj men se je zdel tko...
Pred kratkim smo bli pr znancema na obisku, ki sta 1 m. nazaj rodila luštno štručko... Sem fuuuuuul vesela zanju, AMPAK...... sm bla kr solzna, ko sem šla doma spat... pa sm vse sorte razmišljala...user posted image
Tikie... glej na to s pozitivne plati... Ko boš srečka nosečka in boš že težko okrog hodila z bušijem, pa bo tvoj reku: "Ej, tole sem pa videl ugodno na e-bayu, ko sem naročal za sestro... a pogledava?" Pa boš čist vesela in se boš res oddahnila... user posted image
Ker verjemi, na koncu te že pošteno matrajo razni pohodi, šopingi ipd. Posebej, ko je buši tko velik, da pride izza vogala najprej trebuh, šele potem ti...user posted image Vem, zdej se ti zdi še daaaleč... ampak ni vrag, da enkrat uspe!! Če ne zarad drugega, že zato, ker tukaj ena drugi držimo pesti!!! Veš, koooliiko nas je!!!?!!?! user posted image
V glavnem, jaz sem za ta cikel stavila "vse" na O teste in kaj se je zgodilo... Jaz sem mislila, da mi rahla črtica napoveduje, da bo kmalu močnejša črtica... Tko je blo nazadnje. V resnici pa je blo že mimo-sem zamudila "d-dan"... in sva najverjetneje zamudila O ..... user posted image Sem bla jezna nase k šus!!user posted image
Pa bi rada brez teh O testov šibala naprej pa mi ne da srce... ker, odkar delava na bebiki, je kr neki z mojim ciklom... ne tko kot prej... Sploh mi ni nič jasno...user posted image Se mi je na morju M prestavila za 2-3 dni in se je posledično prestavila tudi O... in potem nasl. krog se je prestavilo nazaj in O..... kaj pa vem...
Kako naj odmislim?? Ma ktera kak recept???user posted image

< Sporočilo je popravil SU -- 14.10.2014 18:06:42 >

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 333
14.10.2014 18:35:16   
Tikie
SU hvala za vzpodbudne besede.Saj iz razumske plati gledano je seveda vse to res,ampak trenutno men srce govori eno razum pa drugo.Mene pač boli...pa saj kaj čm govort,sej smo vse v istem dreku,če ne bi ble,ne bi tle gor pisaleuser posted image
Ma ne morem si kaj,da ne bi skor vsake punce,ki gre mimo mene najprej pogledala v trebuh in pol...kr naenkrat se mi zdi da so vse nosečeuser posted image sej vem,da temu ni tako,da nas je ogromno,ki se še matramo-ampak kaj pa vem...tak tesnoben občutek je,ko veš,da bodo vsi okoli tebe glih kar rodil(vse so že bolj proti koncu),ti boš pa ostal samuser posted image z upanjem.Pa sej je lepo gledat best frendico,ko gre čez vse to in tko...sam kaj ko veš,da sta začeli 'skupaj',pa bo ona že glih kar rodila...jaz pa še to ne vem,kaj je pri nama sploh narobeuser posted image .Trenutno si sploh ne znam zamišljat,kako bo,ko bodo vse rodile in bo treba po obiskih in so tam sami veseli ljudje,ki cartajo vse te bejbije...mene bo pa noter čist zlomilo.Pa saj bo...enkrat,upam še vedno.
Glede tvoje ovulacije pa ne vem...mal je čudno,da ti kaže črtico samo en dan in še to šibkejšo?Pušenjak definira,da more bit črtica enako močna ali močnejša,sicer je test negativen.,saj je narejen na podlagi tega,da zahteva minimum hormona,ki je sploh potreben,da do ovulacije pride.A si bla kej pri g?Mogoče ne bi blo slabo it,da sploh vidi,če imaš ovulacijo,mogoče se ti tudi ciklus zato tako premika?
Sicer pa saj veš-ne bom rekla,da odmisli in ne skrbi,ker to ne reši ničesar.Itak,da vse mislimo,ker delamo na tem.Raje ti bom rekla,da čimveč user posted image ,ker si tako vsaj povečuješ možnosti na nek načinuser posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 334
14.10.2014 19:36:24   
_pika_
chocolatecake: Si napisala, kot bi jaz zase pisala. Mi nismo tiste srečnice, ki zakladek dobimo takoj, ko si ga zaželimo, jih bomo imele pa zato še veliko rajši. Pri meni je 9 kolegic nosečih oziroma imajo od junija naprej vsaka en mesec rok.

Neposredna povezava do sporočila: 335
14.10.2014 20:42:35   
telly
Živjo!

Zdej pa pridemo res me na vrsto Dgirl. user posted image Jst sm se odločila da pred 21. ne bom testkala. Mam pa skor vse znake, ki sem jih mela v 1. nosečnosti. Najprej sem mela rahlo rozast mini izcedek, ki bi lahko bila vgnezditvena, ker user posted image še čakam. Pa v obeh jajčnikih me špika, še vnetje sem dobila, ki ga res nikol nimam (prvič pa kar 7x). Sam trebuh me ne srbi. Zdej čakam kako bo 21. in upam da je ne dočakam. Pol bom pa itak vsak dan test delala (kokr se poznam).

Za vse tiste, ki ste jo že dočakale user posted image November je res plodni mesec. Nama je ratalo predlanski november user posted image

Za vse tiste, ki pa še čakate pa itak držim pesti user posted image user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 336
15.10.2014 7:59:40   
chocolatecake
Punce a ste ve svojim bližnjim povedale, da delate na tem, da bi bile user posted image ?
Jst sem bila tuk neumna, da sem parim najboljšim kolegicam omenila, da bi bila rada user posted image . Pa na faksu, smo imeli neke debate in so mi vsi svetovali naj se odločim za user posted image , ker je to nekaj najlepšega, pa sem tudi priznala, da že delava na tem, ampak nas je res malo in se dobro razumemo. Vsega skupaj s kolegicami vred je to manj kot 10 ljudi, ki jih večina živi v drugih krajih. Čeprav si zdaj želim da tudi njim nebi nič rekla.
Potem sem pa na eni fešti hčerkico od kolegov nosila okoli, pa so mojega vsi hecali kaj čaka, on je bil pa malo preveč dobrevolje, pa pred približno pol vasi pribil ja sej že delava na tem user posted image .
Ne rečem par kolegov, itak si kr dost zaupamo in še za en par veva, da tudi delata na tem, kolega je takoj po testu se nama zaupal, da pričakujejo itd, ampak pol vasi. user posted image
No in zdej sva po svoji krivdi tako daleč, da me vsak teden kdo vpraša če smo že kaj naročil. user posted image Vsaka priložnost, ko pojambram, da se mi spi, da nebom piva itd je že razlog, da začnejo, ali se čudno spogledujejo in me gledajo v trebuh.
Jaz pa še toliko bolj tečna in občutljiva na vse kar se dogaja.

(odgovor članu telly)
Neposredna povezava do sporočila: 337
15.10.2014 8:45:04   
Shana86
_pika_ user posted image

telly ti si mi sumljiva user posted image

Oh chocolatecake, poznam to user posted image Še huje je, ko poveš, da imata težave. Potem ljudje dobijo "pogled". Na tak poseben, uboga revica način, te gledajo. Pa vsak se samo še o tem pogovarja s tabo. Jaz sem prvič povedala res samo parim ljudem, manj kot petim, pa mi je bilo še za tiste žal. Tokrat ve samo bf. Jah v zoprno situacijo te je spravil tvoj user posted image Najbolje, da čim manj razlagaš in samo rečeš oh ko bo, pa bo. Če pokažeš, da si v stiski, ljudje to ful pograbijo. Eni so pač hijene, drugi imajo pa pretirano željo pomagat, ceprav ne morejo.

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

Neposredna povezava do sporočila: 338
15.10.2014 8:59:02   
sončnica24
Pozdravljene,

pri meni še vedno nič danes je 35 dan od zadnje user posted image - še vedno čakam.
Imela pa sem zdanje tri dni full močni beli tok, ne vem kdaj nazadnje user posted image
Sem danes zjutraj še skoraj test delala pa sem si zadnji čas premislila - me full firbec mantra.

Povedala nisma midva nikomur ravno iz tega razloga ker potem bi vsak teden poslušala je že kaj
in tudi meni to gre na živce tako da vema samo midva - moj pa tudi ni taki da bi o tem na veliko
in široko razlagal.

Mene edino v službi sprašujejo kaj še čakam pa si vedno nek izgovor najdem user posted image .

Koliko nas je še sedaj v čakanju user posted image ? Al ste že vse pobegnile v november

Neposredna povezava do sporočila: 339
15.10.2014 10:08:23   
biba88
hej punce!!! midva tut ne govoriva okol da delamo na otročku...me pa drugi skos sprašujejo pa napadajouser posted image user posted image user posted image
na ta način zdej bo pa treba še enga....pa da ne bo prevelike razlike....user posted image user posted image ...ponavadi rečem ne vem če bomo še kej mel ...ali pa rečem no upam da bomo mal......odvisuser posted image no
od dnevauser posted image
jest ta mesec nimam velikih pričaKOVANJ...NE UPAM UPATuser posted image trudim se bit zen......sem dans sajala da sem hotla narest test ampak ni blo wcuser posted image
če sem mela prvi teden v oktobru O potem jo lahko pričakujem ta vikend?????? sej joške so me že mal nehle bolet pa mozolji so se umiril hihihi....jest sem misla da mam bolj douge cikluse ampak tele bo 28-30 dni.....

vsem želim user posted image user posted image da ne bo tko kot september user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 340
15.10.2014 10:50:29   
Dgirl
Dons sm cudna. Vse mi gre na živce. Mazolov imam tut ceu kup. Joske me mal manj bolijo. Tecka pride za vikend. Tko da bom mela vrjetn pokvarjen vikend spet. Razmišljam a bi sla danes do ginekologa ali v ponedeljek. Raje ne dons k sm tecna k satan user posted image a bo Kera lulala?

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 341
15.10.2014 12:02:06   
sončnica24
Pa je tudi moja user posted image prišla, na srečo vsaj za zdaj brez bolečin in krčev pa upam da ne bo kaj hujšega ker moje M pred mireno so bile zelo zelo boleče in to si najmanj želim.

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 342
15.10.2014 13:36:36   
Dgirl
Sončnica24 user posted image user posted image user posted image

Res več ne razumem kako nič ne rata. A je kaj takega v zraku?

_pika_ Kako je s tabo? A si kj testkala?

Neposredna povezava do sporočila: 343
15.10.2014 13:59:57   
sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: Dgirl

Sončnica24 user posted image user posted image user posted image

Res več ne razumem kako nič ne rata. A je kaj takega v zraku?

_pika_ Kako je s tabo? A si kj testkala?

Hvala Dgirl čeprav ta mesec jaz niti nisem čakala kaj preveč ker sem najprej bla jaz malo prehlajena potem pa je moj dobil gnojno angino in niti nisem tako razočarana pa še tako se mi zdi da se mi cikel po odstranitvi mirene ni čisto porihtal - zato s pokončno glavo naprej saj enkrat bo verjetno uspelo - prvič je tudi v drugi rundi user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 344
15.10.2014 16:25:55   
Tikie
chocolatecake oh ja,kako znano.Midva nisva nobenmu povedala razen jst sm omenila 2em res zlo dobrim kolegicam.Pa me vseen skos vsi sprašujejo,kdaj bo kejuser posted image
DGirl kako veš da bo user posted image za vikend?Jst res držim pesti zate,da je ne bo.Sj ti si tud že pisala o tem,kolk časa se matrata,pa sm pozabla.Bi še enkrat prosim?Se mi zdi,da sva midve tam-tam,sam nisem sigurnauser posted image
telly ti si full sumljiva.Kdaj testkaš?
sončnica24user posted image upam,da bo november dosti boljši.Ta mesec si imela tudi malo nesreče.
biba88 če si mela o prvi teden oktobra,bi zdej v kratkem mogla dobit user posted image (14dni nekje) oz.upam,da je ne boš.
Pa še eno vprašanje imam za vse...a je katera delala FSH test za domačo upotabo?Kako se obnese?
Vsem želim čimveč pridnegauser posted image ,tiste ki čakate na plusek,pa da vam le-tega uspe ugledat.

Neposredna povezava do sporočila: 345
15.10.2014 16:50:32   
karinna
No, js sm tudi danes dobila user posted image , tako da ta mesec s plusom ne bo nič, gremo v november. Mogoče pa nam bo november mal bolj naklonjen. :)
Mene tudi neprestano sprašujejo kdaj bom noseča in kaj si mislim oz. kaj čakam, ker imam že ''toliko let''. Kr neki no, naj se vsak zase briga. Pa sploh ne vedo, da delam na tem, drgači bi šele bla non stop debata o tem...
Držim pesti za ostale, ki še čakate na pluse ta mesec.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 346
   [Brisano sporočilo]
15.10.2014 18:01:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
15.10.2014 18:45:22   
Tikie
Lady Jen hvala za seznamčekuser posted image tko žalostn jeuser posted image edin fajn je vidt kris26 ker ma 2x v tem mescu možnostuser posted image se tko fan slišiuser posted image
A tvoja user posted image se je pa že ulila?user posted image daj res probaj mogoče ta krog z o testi.Men so bili eno veliko olajšanje,ker vsaj vem,da imam o in kdaj.Izcedek pred m pa tud,kot sem že napisala lahko kaže na pomanjkanje progesterona,bi blo mogoče fajn testirat dat to.
Jaz sem danes delala FSH test za domačo uporabo in kot kaže je vse ok glede tega.Mam mal več volje zdej user posted image
Navijam za vse,da popravte to bedo od seznamauser posted image djmo punce.

Neposredna povezava do sporočila: 348
   [Brisano sporočilo]
15.10.2014 19:15:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tikie)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
15.10.2014 19:45:59   
Shana86
Punce user posted image user posted image user posted image

LadyJen sem za krašenje smrekic s pluski user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?