Tikie
|
SU hvala za vzpodbudne besede.Saj iz razumske plati gledano je seveda vse to res,ampak trenutno men srce govori eno razum pa drugo.Mene pač boli...pa saj kaj čm govort,sej smo vse v istem dreku,če ne bi ble,ne bi tle gor pisale Ma ne morem si kaj,da ne bi skor vsake punce,ki gre mimo mene najprej pogledala v trebuh in pol...kr naenkrat se mi zdi da so vse noseče sej vem,da temu ni tako,da nas je ogromno,ki se še matramo-ampak kaj pa vem...tak tesnoben občutek je,ko veš,da bodo vsi okoli tebe glih kar rodil(vse so že bolj proti koncu),ti boš pa ostal sam z upanjem.Pa sej je lepo gledat best frendico,ko gre čez vse to in tko...sam kaj ko veš,da sta začeli 'skupaj',pa bo ona že glih kar rodila...jaz pa še to ne vem,kaj je pri nama sploh narobe .Trenutno si sploh ne znam zamišljat,kako bo,ko bodo vse rodile in bo treba po obiskih in so tam sami veseli ljudje,ki cartajo vse te bejbije...mene bo pa noter čist zlomilo.Pa saj bo...enkrat,upam še vedno. Glede tvoje ovulacije pa ne vem...mal je čudno,da ti kaže črtico samo en dan in še to šibkejšo?Pušenjak definira,da more bit črtica enako močna ali močnejša,sicer je test negativen.,saj je narejen na podlagi tega,da zahteva minimum hormona,ki je sploh potreben,da do ovulacije pride.A si bla kej pri g?Mogoče ne bi blo slabo it,da sploh vidi,če imaš ovulacijo,mogoče se ti tudi ciklus zato tako premika? Sicer pa saj veš-ne bom rekla,da odmisli in ne skrbi,ker to ne reši ničesar.Itak,da vse mislimo,ker delamo na tem.Raje ti bom rekla,da čimveč ,ker si tako vsaj povečuješ možnosti na nek način
|