Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 10.10.2014 21:58:46
|
|
|
|
Shana86
|
Mah aveš kako je s temi testi 4 dni pred M... če je +, si rešena, če je -, si pa na istem kot prej. In par evrov lažja Pa potem to iz meseca v mesec... Ti kar počakaj, prišparaš pa še čokolado dobiš p3traa čestitam
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 10.10.2014 22:00:44
|
|
|
|
biba88
|
jest sem sitna dans kt rit me prsi bolijo pa mozoljasta sem....ah ja PMS ane...a mislte da bom mela zj O sploh ne vem kdaj sem mela O če je sploh bla...sej itak M nimam točnih kt ura...e vem kaj sem misla k sem si neki računala plodne dni... kaj mislite...midva sva se mela rada 4 in 5 če sem mela O 6 al pa celo 7 a je možnost za
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 10.10.2014 22:04:16
|
|
|
|
Tikie
|
biba88ja ddd itak, da jeeeeee...sj veš tisto teorijo o petih dneh glede plavalcev. Aja...pa kaj sm jz ena koza...p3traa čestitkeee, a ne ups
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 10.10.2014 22:52:24
|
|
|
|
chocolatecake
|
P3Traa bravo ! Iskrene čestike in zdravega ti želim. ancy69 kako si ti ? Je kaj novega? Držim pesti za vse, ki delate testke v kratkem, se pa strinjam s Shana86, da nima smisla prehitevat, samo kaj ko je tako težko počakat . Upam, da si kupite vsaj kakšne res poceni variante, kakšnega Clear Bluja je res škoda . Moji gorenjski geni pa to . Jaz zdaj razmišljam, da če mi je G rekla, da manjka še 10-14 dni do , da je mogla biti O par dni preden sem šla h ginekologu. Če je bilo to 9. , jaz pa sem imela 5.10. zjutraj skoraj pozitiven test ovulacije (skoraj enaki črtici), potem predvidevam, da je bilo takrat res to to. Naslednji dan 6.10. , je bila črtica samo še pol toliko močna , 8.9. pa je bil test jasno negativen. SO sva imela v tem času samo enkrat, nekje 5.10. zvečer. Do kaj več mi niti ni bilo, ker so me tako bolele prsi in jačniki, da mi sploh ni bilo do , itak sem bolj mislila, da bi lahko bila , kot, da imam šele ovulacijo, ker test ni bil ravno prepričljiv in ker me je že prejšnjič takole nahecal. Zdaj pa spet razmišljam, če je možno, da sva pa vendarle ujela prave dni in imam spet čisto majčkeno upanja.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 11.10.2014 7:51:57
|
|
|
|
Tikie
|
Jaa, čokolada, to je bla zihr ovulacija.Sj se vse ujema. Jst full držim pesti, da se je kej prijelo.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 11.10.2014 8:28:44
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz pa nimam nobenih znakov ne za ne za - nič me ne boli nič me ne špika tako da bomo videli danes sem sicer naredila en test pa ni pokazal nič tako da sedaj čakam tam na torek sredo.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 11.10.2014 8:48:31
|
|
|
|
Tikie
|
soncnica24 verjetno je še prezgodaj.To,da ni nobenih znakov,so pa dostikrat tudi znaki držim pesti.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 11.10.2014 9:16:26
|
|
|
|
biba88
|
chocolatecake držimpesti sončnica tudi zate tko jest mam močan PMS kar po moje pomeni da spet ni nič...če tudi ta mesec ne bo nič grem na pregled krvi za estrogen in progesternon...sumim da mam preveč estradiola...kar soupada z močnim PMS izvor vsega je pa neznanje spopadanja s stresom.... tole sem brala http://holistic.si/index.php/neplodnost-2.html in http://natural-fertility-info.com/estrogen-fertility-good-bad.html tko da bom šla po m ...se mi zdi da 22 dan ciklusa na pregled kortizola progesterona in estradiola......
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 11.10.2014 10:21:24
|
|
|
|
Shana86
|
Čokoladka tooo, zdaj pa res lahko odštevaš Pomoje za nobeno ne navijamo toliko kot zate Joj biba88 ne teh stvari brat... Jaz imam tudi vedno močan PMS, pa so mi dali pred prejšnjo nosečnostjo pogledat hormone zaradi izključitve PCOS, pa je vse okej.
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 11.10.2014 13:09:04
|
|
|
|
biba88
|
shana sej vem...ampak me res za ubit bolijo joške sem tok jezna nanje eh bo že
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 11.10.2014 13:29:34
|
|
|
|
chocolatecake
|
Meni se je danes prikazala , tako, da so bila očitno moja predvidevanja napačna in me je ovulacijski test res spet nahecal. Pa ginekologinja tudi očitno, ko je rekla, da bo M čez 10-14 dni, prišla je pa čez 2 dni. Zdej ji še malo manj zaupam kot prej. Sem pa ful vesela, da je končno tukaj. Biba res ne tega brat, brezveze je .
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 11.10.2014 15:49:32
|
|
|
|
_pika_
|
Tikie: Jaz ne zdržim do ponedeljka . Delala bom tistega iz DM (2 listka sta v paketu), ne vem kako se mu reče. Sicer znakov nimam, edino tak občutek imam kot da sem zaprta, čeprav nisem. Mene prsi pred vsako tečko drugače bolijo, tako da se na to sploh ne oziram več. Petra: Chocolatecake: Končno . Sedaj pa v nov cikel. Držim pesti, da tokrat uspe.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 11.10.2014 19:04:31
|
|
|
|
Tikie
|
_pika_ ta test First sign iz dm-ja je eni moji kolegici pokazal negativno,pa je bla že en tedn po izostanku m in je zdj 8 mescov noseča jz upam,da bo tebi pokazal prav,ampak mam jaz kar malo dvome v njega.Čeprav zahteva samo 25ul v primerjavi s Clear blue,ki zahteva 50ul,je njej Clear blue pokazal lepo močno črtico,First signpa čist nč .Držim pesti.Jaz bom počakala na ponedeljek,če tečke ne bo...delam test.Kerga pa še ne vem....CB mi je mal drag,Bc mini kaźe lažne črtice,tale First sign pa tud zgleda,da ni bogve kaj.Sicer pa znakov nimam nobenih ne za eno,ne za drugo,razn boleče prsi že cca.10dni. Držim pesti,da jutri zjutraj nalulaš debel plusek. chocolatecake tale g je men pa že skrajno kr neki.Vsaj v nov boj greš.Upam,da tokrat uspe.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2014 21:23:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 11.10.2014 22:18:07
|
|
|
|
ancy69
|
chocolatecake hvala za vprasanje, zaenkrat je ok, vceraj sem imela pregled, hematom se prisoten, plod pa velik kot mora biti. Se vedno imam Dabroston, ampak sedaj 2x na dan...prej en teden 3x. Je rekla da ni tako kriticno, ampak itak ne nore nic rect. naslednji pregled imam cez 1 mesec. Javim kako bo. glede tvoje .....kaj naj recem....glede na to da si bila na pregledu in da nisi sem vesela zate da je prisla....ni mi pa jasna napoved da bo cez 14 dni....groza. sploh ne vem....a je dejansko nesposobna? drzim pesti, morda pa ti bo ta krog namenjen brez nadaljnih preiskav :) drzim peati in spremljam :)
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 12.10.2014 8:09:05
|
|
|
|
_pika_
|
Nisem testkala. Sem se odločila, da bom proti koncu tedna, če je do takrat ne dobim. Nimam nobenih znakov, zato ne bom uničevala testov.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 12.10.2014 9:19:32
|
|
|
|
Dgirl
|
Evo pri meni Recmo da se je plodno obdobje končalo. Kaj misliš Ladyjen? zdaj pa en teden čakanja.. v ponedeljek grem po napotnico za neplodnost. Upam da se mi res ne bo treba tok mucit. Ampak bols da že vse prej začnem kot pa da čakam. _pika_ sej je bols, da ne delas testa, ker tok prej zelo malim pokaže. In bos samo slabe volje. Jaz sem nehala že več mesecev nazaj testirat. Po izostanku kak dan pa kar. Jaz se to ne, ker ponavadi pride prej ko slej. Js res upam da bo ta mesec za vse . Da ne bo tako kot prejšnji mesec. Držim pesti
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 12.10.2014 9:39:03
|
|
|
|
chocolatecake
|
Hvala _pika_ in Tikie , tudi jaz ves čas držim pesti za vaju . Če se malo vmešam v debato o testih je meni osebno First sign čisto kul in se ga dokler nisem naročila ProMatrisovih testov ves čas uporabljala, pa ni nikoli nič narobe pokazal. Medtem, ko sem imela Clearblue kar dvakrat lažno pozitiven, z tanjšo navpično črto, a zelo lepo vidnim +, pa kolegica je bila tudi noseča in ji ni nič pokazal , Tako, da jaz pa ravno Clearblue ne zaupam. LadyJen PMS počasi izginja, prsi me še malo bolijo, pa krči so tokrat precej hujši kot ponavadi, včeraj me je tako bolelo, da sem mislila ustavit za cesto in bruhat, pa sem nekako vseeno prišla do doma. No danes je pa že skoraj kul. Ginekologinja mi je naredila vaginalni ultrazvok in tam se baje vidi, sej tiste, ki npr. jemljejo klomifen tut spremlja, da vidi kdaj je ovulacija. Pomoje se vidi po jajčnikih in zadebeljeni sluznici,vsaj približno, je pa res, da je kr fajn falila. ancy69 sem vesela za tvoj plodek, da je zaenkrat ok, naj še naprej pridno raste, pa upam, da ti čimprej mine tale mesec, da si boš čimprej lahko odahnila in malo lažje zadihala. Dgirl res ti od srca želim, da napotnice na koncu sploh neboš potrebovala.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 12.10.2014 12:31:02
|
|
|
|
Tikie
|
chocolatecake ni problem pri First sign, da bi pokzal pozitivno, pa ni nič. Problem je obraten-ni pokazal pozitivno, čeprav je blo.Tko, da tebi je itak skos prav kazal,ker nisi bla .Zdaj pa mene daje, če tudi kontra prav pokaže Maaahh jz še kr čakam-stanje še kar nespremenjeno.Naj se že vlije, da bo mir.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2014 12:53:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 12.10.2014 13:06:57
|
|
|
|
sončnica24
|
Chocolatecake upam da zdaj ta sm=hudicek1.gif] čim prej mine pa veselo v akcijo. _pika_ midvi sva zgleda na istem jaz tudi niman nobenega znaka za nič je pa tako danes komaj 31 dan po tako da še je čas da pride na plano.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 12.10.2014 13:09:57
|
|
|
|
Tikie
|
LadyJen jaz ti dam čisto prav.Pri meni je problem le to,ker zdaj ne jem folne in jo je fajn čimprej začet jest.Pa doma skrbim za muce in bi se šla takoj,ko izvem samoplačniško testirat za toksoplazmozo.Sem si pa itak obljubila,da testov ne delam več pred zamudo m. tko,da bom počakala.
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 12.10.2014 13:12:42
|
|
|
|
Tikie
|
sončnica24 in _pika_ zdaj smo že 3,ki smo vse na istem brez znakov.Men je full čudno.Ponavadi me zmeraj pika in zvija pred m.Tokrat pa nič.Prav nič.Ali nam je uspelo,al bo pa zamujala.Čeprav mi je čudno,ker sem o zihr mela 14dni nazaj.
< Sporočilo je popravil Tikie -- 12.10.2014 13:13:43 >
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 12.10.2014 16:49:53
|
|
|
|
biba88
|
tikie sončnica in pika sem ful navijačica za vas dejmo dejmo jest sem mela o vrjetno med 4 in 6.9 tko da verjetno M pride konec tedna ali v začetku naslednjega tedna. nazadnje je prišla dvanajst dni po o.....testa ne bom delala ker ne pričakujem nič...sem zen .... sicer sva 4 in 5 se rada mela......mam pa hud pms...sem sitnA MOZOLJASTA PA V PRSIH ME ŽGE PA VSAKE TOK ME KDO NOT ZAREŽE AUVA....
|
|
|
|
RE: Pričakujemo oktobra 2014 12.10.2014 20:40:46
|
|
|
|
p3traa
|
Najlepša hvala vsem za čestitke, upam, želim in VEM, da boste kmalu tudi ve zagledale ali . Midva z mojim sva se sicer kdaj pa kdaj pogovarjala o otrocih, ampak nikdar tako "zares". Tudi slončkala sva pač, ko je naneslo - zagotovo je bilo kdaj tudi v plodnih dnevih ... Potem pa sva se enostavno odločila, da je pa sedaj že čas za malega bauca ... Izračunala sem, kdaj imam ovulacijo, slončkala pa sva 3 dni pred O, na dan O in 2 dni po O in se oba trdno odločila, da bo to to ... Priznam, za hec sem že kmalu za tem pokulala na spletne strani z otroškimi oblačili, in glej ga zlomka - plusek v prvo ... Saj vem, da žal ni pogosto tako in da včasih narava sama ubere tisti pravi čas, ampak vseeno verjamem, da več ni daleč, ko bo tudi pri vas in boste srečke nosečke! Verjamem, da naše telo ves čas, ko si pridno želimo in tudi pridno delamo , pripravlja varno okolje za malega škrata in ko je vse tip top pripravljeno, sledi plusek ... ;)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?