Marčevka2010
|
Uf ste se načvekale v nekaj dneh, ko me ni bilo na RR. Najprej dobrodošle vse nove članice, držim pesti za plus, čimprej. Za stare pa še bolj. p3traa častitke za plus, srečno do konca! Chocholate vidim, da si dobila M, vsaj nekaj, čeprav bi bil bolje pozitiven test. Ampak, če se ti krajša cikel je že to nekaj. Tudi jaz sem jo doživela v nedeljo. Najprej veselje, potem, ko se je proti večeru in potem še dva dni le vlivalo iz mene pa malo manj. V službi mi je vse premočilo, da sem morala nove hlače it kupit, za znoret. Sedaj se že umirja. Očitno je krvomočnica naredila svoje. Je sedaj ne bom nekaj časa pila, me je groza, da dobim še eno tako M. Sem pa potem mislila za 2 tedna nazaj in sem dejansko imela ovulacijo takrat. Ker me je špikalo v jajčnikih in sluz je bila ta prava, ampak sem mislila, da je to učinek krvomočnice. Pa še gužvo sem imela v službi in posledično hodila domov čisto crknjena, ni bilo šans za . Tako, da upam, da bo cikel sedaj vredu, bom videla. Tako, da danes niti ne grem k ginekologu, brezveze. Drugače je pa klasika, ko se dela na dojenčku se itak zdi, da so vse okoli noseče ali so pravkar rodile. V našem kraju je že itak veliko otrok, res veliko nosečih in sedaj to še bolj opazim. Tako kot takrat, ko sem bila noseča, se mi je zdelo, da je vsaka druga bila. Sploh 2010 je bil pri nas res baby boom. Drugače pa upam, da še kakšna nalula plus ta mesec, jaz se upam, da selim v november. In resnično upam, da ne bo treba kakšnih tablet za urejanje cikla jemat. Tudi midva nikomur ne razlagava, da delava na . Potem te pa res ne pustijo pri miru. Nama že tako vsi govorijo, da sedaj je pa že čas za 2., ker je hčerka stara že več kot 4 leta. Še ona govori, da bi imela sestrico. Tako, da če kaj rečem bo še huje. Upam, da nama rata in jim takrat raje povem. Sem pa hčerki rekla, da se ne da izbirat kar bi hoteli, da ne sme biti razočarana, če bi bratca dobili. Pa potem začne razglabljat od kje pridejo dojenčki (po njenem iz popka ). Je tako hecna. No upam, da se nam pridruži še kakšen član, bi bilo škoda le pri enem ostat. Sploh sedaj, ki štimamo hišo in bo prostora na pretek. In seveda, da naša dobi malo konkurence, jo potrebuje, nujno.
< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 16.10.2014 8:20:24 >
|