Shana86
|
Midva sva začela marca 2012, plusek je bil junija 2013. Enih 20 krogov sva dala skozi... Pozimi 2012/2013 sem dala skozi HSG (bp), tri mesece klomifena in pregled hormonov (bp). Na uz se je videla mini pregrada, ki naj ne bi bila vzrok. Vseeno so mi potem aprila hkrati z laparo naredili še histeroskopijo, da so odstranili pregrado, in pa obsežne zarastline po trebuhu - okrog jajčnikov, mehurja, črevesja. Takoj naslednji mesec sva naredila najino punčko, s tem da je bil to eden od najbolj stresnih mesecev v mojem življenju, ker sem začela novo službo (po sistemu te vržemo, potem pa splavaj ali potoni, s tem da bi bile resne posledice. Na srečo sem splavala Nisem spala, nisem jedla, pa že itak sem med okrevanjem po čisto nič nedolžni operaciji izgubila par kg, paže itak sem bila suhica). Zato dobil popi*ditis, če katera napiše, samo sprosti se, pa bo... Prej pa vsak mesec kot pri vseh tukaj - vedno malo drugačen pms, da sem verjela, da je pa le uspelo, sto tisoč enih testov, ki so bili vedno negativni, ovulacijske sem delala par mesecev, so mi lepo pokazalj O. Pač očitno je bila endometrioza kriva. Po tisti operaciji aprila so mi rekli, da če do septembra ne zanosim, grem v neplodnostno, preden se endometrioza spet preveč razraste. Pa opozorila, da je pri endometriozi več splavov itd. ... vseeno je bilo vse okej. Aja tisti mesec, ko je bil plusek, je bil pa spet isti pms, oziroma pač ena verzija, čisto nič posebnega. Čisto za brezveze, kar tako malo, sem polulala tisti CB v sredo popoldne, zelo hitro je ratal plusek, jaz pa sem hodila gor in dol po stamovanju, govorila o šit o šit, jokala, se smejala in se končno spravila k sebi, letela v drogerijo po CB digital, potem sem pa res verjela. Znaki so se začeli čez priblizno dva tedna s slabostjo med vožnjo, potem mi je bilo slabo po pitju vode in med umivanjem zob, potem so (.)(.) ful bolele in postale veliiiike itd. Uglavnem počutila sem se skrajno zanič, tudi potem še večino nosečnosti, ampak komaj čakam, da dam to še enkrat skozi - kaj sem trapasta
< Sporočilo je popravil Shana86 -- 13.10.2014 18:49:53 >