|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pričakujemo oktobra 2014
13.10.2014 9:33:34   
Shana86

IZVIRNO SPOROČILO: p3traa

Verjamem, da naše telo ves čas, ko si pridno želimo in tudi pridno delamo user posted image , pripravlja varno okolje za malega škrata in ko je vse tip top pripravljeno, sledi plusek ... ;)

Sori, ampak kaj takega pa lahko napišeš samo, če je otrok zaželjen in v prvo rata user posted image Ne, saj si vse skupaj lepo napisala, uživaj v nosečnosti in pričakovanju vajinega čmrlja user posted image

Kqko ste, punce, že kakšna nalulala plusek? Tikie, kje bo predaja čokolade? user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu p3traa)
Neposredna povezava do sporočila: 301
13.10.2014 12:01:48   
Dgirl
Shana dobr si napisalauser posted image user posted image user posted image

Js mam še en teden. Zdej sva se odločila če ne bo uspelo, da bova drugo rundo pred aktivnostmi sla mal v naravouser posted image . Da se mal sprostiva in dava stres vn. Vsak mesec kaj novega pogruntavauser posted image . Sej zdej sm se optimist. Drug teden bom pa spet jezna na ceu svet.

Znakov nimam nič. Edin joske me bolijo. To je zaradi krvomočnice. Prej me nikoli niso. Pa jajčnik me boli. Ne spika ampak boli. Držim pesti za punce pred mano. Naj se začne s plusiii. Dost mamo minusov. user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 302
13.10.2014 13:02:11   
Tikie
Shana86 user posted image a veš,da ga še nism delala.Pa tečke tud še niuser posted image strah me je sploh delat,ker tko boli razočaranje...kdaj čm sploh delat?Danes popoldne al jutri zjutraj?Bo pokazal s popoldanskim urinom?
Ja nč,bomo vidl če je moje telo tipi topi pripravljeno na škratauser posted image user posted image user posted image
DGirl mene tud zize bolijo že od o naprej in to ta mesec,ko sm začela s krvomočnico.Sm upala,da je to kšn znak,da se je kj prjelo.Zdej pa ne vem...al se je prjelo pri naju obeh,al naju pa obe telo zajebava zaradi krvomočnice.user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 303
13.10.2014 13:27:22   
tajazan
Tikie js ful navijam :))))
če enim pokaže že par dni prej zna tud teb s popoldanskim,sam ne preveč pit prej...
Seveda pa takoj javi do takrat pa stiskam pesti user posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 304
13.10.2014 13:47:01   
sončnica24
Tikie držim pesti čeprav jaz bi na tvojem mestu delala z jutranjim ker popoldanski je tako tako še sploh na začektu piše da je fajn da se dela z jutranjim ker je še nosečniškega hormona malo manj.
Jaz sem pa danes neka napihnjena pa full mam izcedka pa v levem jajniku me tu pa tam kaj špikne - mam občutek da se user posted image pripravlja. Bomo videli mogoče pa se motim,

Za vse ostale pa full pesi držim da vam uspe.

Meni če ta mesec ne uspe boma pa potem full full pridna ker bi potem bil moj PDP okrog rojstnega dneva pokojnega očeta in to bi mi bilo full fajn in bi bila verjetno full srečna ker sma se imela full rada - bomo vidli najprej mora user posted image prit če bo sploh prišla.

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 305
13.10.2014 14:20:36   
PozitivnaEnergija
Tikie ti kar poskusi, meni je pokazal plusek, štiri dni pred predvideno menstruacijo, in to popoldan ;) držim pesti ;)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 306
13.10.2014 15:19:12   
Shana86

IZVIRNO SPOROČILO: Tikie

Shana86 user posted image a veš,da ga še nism delala.Pa tečke tud še niuser posted image strah me je sploh delat,ker tko boli razočaranje...kdaj čm sploh delat?Danes popoldne al jutri zjutraj?Bo pokazal s popoldanskim urinom?
Ja nč,bomo vidl če je moje telo tipi topi pripravljeno na škratauser posted image user posted image user posted image
DGirl mene tud zize bolijo že od o naprej in to ta mesec,ko sm začela s krvomočnico.Sm upala,da je to kšn znak,da se je kj prjelo.Zdej pa ne vem...al se je prjelo pri naju obeh,al naju pa obe telo zajebava zaradi krvomočnice.user posted image

Ma ponosna sem nate, da do stropa skačem user posted image Zdaj se pa že preveč bremzaš user posted image Glede tega ti težko svetujem, meni se je edini plusek pokazal na dan pričakovane M popoldne, prej pa tisti mesec nisem delala testov.

Dgirl ane kako je fajn delat ene fuuuul načrte, en mesec sprostitev, en mesec noge v luft, potem preseed, potem..., tisti teden pred M pa vseeno vse pošljemo v q*** user posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 307
13.10.2014 16:08:55   
Vrtnicaa
Pozdravljene! user posted image

Berem vas že zelo dolgo, dolgo sem tudi članica RRja, amapak sem si spremenila nick, zaradi določenih oseb, ki me poznajo, ne poznajo pa mojih težav, tako da...

Rada bi napisala predvsem tebi Chocolatecake glede tvoje G.... Res jo menjaj... Če ti povem svojo zgodbo... s partnerjem sva se odločila za otroka in na tem začela delat na začetku poletja. Ker sem ravno takrat imela neke težave + M je že konkretno zamujala (ne toliko kot tebi) sem odšla do svojega G in mu o vsem povedala. Po UZ mi je povedal da imam policistične jajčnike in mi za 3 mesece dal Ckloproginova tablete. Rekel mi je tudi da imam zelo tanko sluznico, tako da O ni bilo in najverjetneje tudi M ne bo. To je videl po sluznici. Moram povedat da sem z njim zelooo zadovoljna, vsi ga hvalijo. Se je pa tudi on zmotil, saj sem M dobila isti dan popoldne, res pa je da je bilo vse skupaj zelo švoh in tudi kri je bila sveža. To da sem M dobila pripisujem psihi...
No, po treh ciklusih sem odšla zopet do njega..dal mi je napotnico za laboratorij, da preverijo če sem v zadnjem mesecu imela O. Naročil me je čez pribl. 2 - 3 tedne, ko sem bila na začetku ciklusa, mislim da 11. dan. Videti ni bilo nobenih foliklov, sluznica tudi tanka, zato mi je predpisal Klomifen, ki ga bom začela jemat po M, ki naj bi jo dobila čez 5 - 6 dni, vsaj upam, da se mi je s CP ciklus kaj uredil. Konec meseca pa spet k njemu, da vidi če klomifen kaj deluje.

Aja, pa po zadnjem obisku pri njemu sem začela piti krvomočnico in e vitamin.

Chocolatecake (in ostale tudi user posted image ) vbistvu sem želela samo povedat da se da tudi hitreje dobiti Klomifen (pa ne da si bi ga želela) ampak hočem rečt da se ti G lepo posveti in te začne obravnavati in ne čaka v prazno nevem koliko mesecev....na žalost je bil mnenja da bom najverjetneje potrebovala pomoč pri zanositvi.

Lepo bodite vse in upam da vse čimprej zagledamo user posted image user posted image .

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 308
13.10.2014 16:45:28   
Tikie
Tako,jaz mislm,da se selim v novemberuser posted image se je že začel pojavljat nek krvav izcedek.Brez bolečin,joške še zmeraj bolijo.Ni mi glih jasno,ker bi mogla bit m po krvomočnici močna,tole pa vse skup kr neki...ahhh naj gre vse nekam.
Shana86 hvala,ker si me prepričala,da vsaj za brezveze nism testov delala.Tko,da si zaslužiš eno veliko čokoladouser posted image
Vsem želim,da čimprej zagledate user posted image user posted image
Pr men nč ne pomaga-ne noge v luft,ne sprostitev,ne čaji,ne dodatki...zgleda,da bo treba po napotnico za naprej.

(odgovor članu Vrtnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 309
13.10.2014 17:08:13   
sončnica24
Tikie kaj pa če je vgnezditvena krvavitev ta je ponavadi bolj rahla?

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 310
13.10.2014 17:24:58   
Tikie
sončnica24 mislm da ne,ker vem kdaj sem imela ovulacijo je vgnezditev ponavadi 6-12 dni po o.Pa še datum je pravi za m dobit.Jezi me samo to,ker ni takšna,kot bi mogla bit.Sem upala,da bo krvomočnica kj pomagala.Pa men zgleda,da ne ravno.No saj sem drug mesec naročena pri g in bomo videli,kako naprej.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 311
13.10.2014 17:38:58   
Shana86
Tikie user posted image user posted image user posted image Res sem verjela v drugačen razplet user posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 312
13.10.2014 17:44:59   
Tikie
Shana86 tudi jaz.Mogoče zato,ker so me skos zize bolele,pa ker me res ni čist nič zvijalo preden sem dobilauser posted image .Pa je vsak mesec drugače,seveda od kar delava na user posted image .Prej je bilo zmeraj vse običajno al pa jaz nisem bla pozorna tolk.Joj,kaj dela ta psiha.
Hotla sem te vprašat,kako je bilo pri tebi prvič?Kdaj sta končno zagledalauser posted image user posted image ?Saj vem,da si že pisala o tem,pa sem jaz malo pozabla,pa ne bi šla brat vse nazajuser posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 313
13.10.2014 18:44:11   
Shana86
Midva sva začela marca 2012, plusek je bil junija 2013. Enih 20 krogov sva dala skozi... Pozimi 2012/2013 sem dala skozi HSG (bp), tri mesece klomifena in pregled hormonov (bp). Na uz se je videla mini pregrada, ki naj ne bi bila vzrok. Vseeno so mi potem aprila hkrati z laparo naredili še histeroskopijo, da so odstranili pregrado, in pa obsežne zarastline po trebuhu - okrog jajčnikov, mehurja, črevesja. Takoj naslednji mesec sva naredila najino punčko, s tem da je bil to eden od najbolj stresnih mesecev v mojem življenju, ker sem začela novo službo (po sistemu te vržemo, potem pa splavaj ali potoni, s tem da bi bile resne posledice. Na srečo sem splavala user posted image Nisem spala, nisem jedla, pa že itak sem med okrevanjem po čisto nič nedolžni operaciji izgubila par kg, paže itak sem bila suhica). Zato dobil popi*ditis, če katera napiše, samo sprosti se, pa bo... user posted image
Prej pa vsak mesec kot pri vseh tukaj - vedno malo drugačen pms, da sem verjela, da je pa le uspelo, sto tisoč enih testov, ki so bili vedno negativni, ovulacijske sem delala par mesecev, so mi lepo pokazalj O. Pač očitno je bila endometrioza kriva. Po tisti operaciji aprila so mi rekli, da če do septembra ne zanosim, grem v neplodnostno, preden se endometrioza spet preveč razraste. Pa opozorila, da je pri endometriozi več splavov itd. ... vseeno je bilo vse okej. Aja tisti mesec, ko je bil plusek, je bil pa spet isti pms, oziroma pač ena verzija, čisto nič posebnega. Čisto za brezveze, kar tako malo, sem polulala tisti CB v sredo popoldne, zelo hitro je ratal plusek, jaz pa sem hodila gor in dol po stamovanju, govorila o šit o šit, jokala, se smejala in se končno spravila k sebi, letela v drogerijo po CB digital, potem sem pa res verjela. Znaki so se začeli čez priblizno dva tedna s slabostjo med vožnjo, potem mi je bilo slabo po pitju vode in med umivanjem zob, potem so (.)(.) ful bolele in postale veliiiike itd. Uglavnem počutila sem se skrajno zanič, tudi potem še večino nosečnosti, ampak komaj čakam, da dam to še enkrat skozi - kaj sem trapasta user posted image

< Sporočilo je popravil Shana86 -- 13.10.2014 18:49:53 >

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 314
13.10.2014 20:39:17   
Tikie
Shana86...hvala.Lahko rečem samo wau(in to z odprtimi ustmi).user posted image Sem se fajn zamislila, ko sem prebrala.Tvoja življenjska zgodba je zame opomnik, da se končno neham smilit sama seb, je vzor, nauk in seveda en velik navdih za naprej.Očitno še prekleto drži, da nekdo tam zgoraj naloži breme tistim, za katere ve, da zmorejo, kajti vsi ostali ne bi zmogli.user posted image Vama je uspelouser posted image
Mi zdaj postaja čedalje bolj jasno, kako trapasto je vsak mesec razmišljati o tem, kako daleč je še tisti teden, ko ne pričakujem user posted image , pa obremenjevanje s tem, kdaj naj delam test in ali zmorem počakati še tistih par dni, da o razmišljanju o takšnih in drugačnih ne-znakih sploh ne govorim. Življenju se je treba prepustit, se naučiti biti potrpežljiv in sprejemati dejstva.
Čedalje bolj mi je jasno, kako neumne so izjave v smislu 'se že 3 mesce trudiva in ni nič' in 'otroček čaka na tipi topi okolje, samo sporsti se in bo' ter podobne.
Iskreno ti želim, da bi po vsem, kar si mogla dat skozi,čimprej ponovno zagledala user posted image user posted image in, da pred tabo ne bo takšna pot kot v prvo.
Jaz grem pa z dvignjeno glavo naprej, v nove boje, z novim upanjem.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 315
13.10.2014 21:48:27   
biba88
shana zgodba prave borkeuser posted image
tikie se strinjam s tabo...tudi jaz včasih kaj rečem kar bi bilo najboljše da user posted image

Prelep večer punce in vsem en velikuser posted image ...grem knjigo bratuser posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 316
   [Brisano sporočilo]
13.10.2014 22:23:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu biba88)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
14.10.2014 6:14:04   
Tikie
LadyJenkolk je blo izcedka?Mogoče je samo vgnezditvena ali pa stanjšana sluznica/pomanjkanje progesterona?Pri meni je blo isto prejšnji mesec-2 dni okoli 21.dne ciklusa(en teden pred m) rahel izcedek.Bom vprašala tudi g,kaj bi to bilo.
Držim pesti,da je pri tebi vgnezditev.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 318
14.10.2014 8:07:35   
Dgirl
Neeeeuser posted image . Poplava user posted image se je začela user posted image . Ladyjen in tikie kaj je zdej to kar prehitrouser posted image

Eh sej pri meni bo pa prišla konec tedna ker se ne počutim nič drugače kot vse prejsne mesce. Naj vas potolazim da je bil november lansko leto najbolj ploden mesec. Tudi jaz sem bila med sreckami, sicr za kratk čas, ampak vseeno.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 319
   [Brisano sporočilo]
14.10.2014 8:52:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
14.10.2014 9:19:51   
Shana86
Ah saj takooo hudo pa tudi ni bilo no user posted image Najhujši stvari sta mi bili prihranjeni - ivf in splav. Izgubiti pikico se mi zdi najbolj grozno, sploh če se potem še kaj zakomplicira, meseci kar letijo. Če so poleg tega še težave z zanositvijo, grejo pa leta...

Joj punce neeee noooo user posted image LadyJen kateri dan cikla pa je danes? Če je ful zgodaj, je res čudno... Če ne, ti je bil pa vsaj prihranjen tisti depresivni napeti teden pred M. Slaba tolažba, ampak ajde, gremo dalje.

A da je november tako uspešen a kaj? Komaj čakam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 321
14.10.2014 11:04:06   
biba85
Tudi jaz se selim v naslednji mesec.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 322
14.10.2014 13:10:17   
Tikie
Pa dobr nooo..kaj je to spet ta mesecuser posted image
jaz imam tudi novembra rojstni dan in ja saj veste kaj bi bilo najlepše darilo...user posted image čeprav sploh ne verjamem več,da nam bo kdaj uspelo brez pomoči.user posted image

(odgovor članu biba85)
Neposredna povezava do sporočila: 323
14.10.2014 13:11:34   
Dgirl

user posted image O K T O B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image

1.10.2014
user posted image kris26, 30 letuser posted image

3.10.2014
user posted image user posted image user posted image maja2014, 32 letuser posted image user posted image user posted image

5.10.2014
user posted image Shana86, 28 letuser posted image

8.10.2014
marantz

11.10.2014
user posted image rosesuser posted image

13.10.2014
_pika_

15.10.2014
user posted image biba85user posted image
user posted image Tikie, 28 letuser posted image

19.10.2014
Dgirl
user posted image LadyJen, 29 letuser posted image

20.10.2014
sončnica24, 31 let

21.10.2014
telly

24.10.2014
SU

25.10.2014
niinii, 32 let

26.10.2014
biba88, 26 let

29.10.2014
tajazan

30.10.2014
kris26

oktober
user posted image beba92, 22 letuser posted image
user posted image chocolatecake, 23 letuser posted image
karinna, 30 let

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
Katte, chocolatecake, Maumow, Žabinčica, mamica deklicam, angelsi, LadyJen, Tikie, mony213, ancy69, niinii, Marčevka2010

Neposredna povezava do sporočila: 324
14.10.2014 13:13:11   
_pika_
Tikie: Jaz sem na klomifenu, tako da bi danes morala prit user posted image , vsaj prejšnji mesec je na ta dan prišla. Test danes pa negativen. user posted image Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image

Kje so kakšne dobre novičke???user posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?