|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pričakujemo oktobra 2014
10.10.2014 21:58:46   
Shana86
Mah aveš kako je s temi testi 4 dni pred M... če je +, si rešena, če je -, si pa na istem kot prej. In par evrov lažja user posted image Pa potem to iz meseca v mesec... Ti kar počakaj, prišparaš pa še čokolado dobiš user posted image

p3traa čestitam user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 276
10.10.2014 22:00:44   
biba88
jest sem sitna dans kt rituser posted image me prsi bolijo pa mozoljasta sem....ah ja PMS ane...a mislte da bom mela zj Ouser posted image sploh ne vem kdaj sem mela O če je sploh bla...sej itak M nimam točnih kt ura...e vem kaj sem misla k sem si neki računala plodne dni...
kaj mislite...midva sva se mela rada 4 in 5 če sem mela O 6 al pa celo 7 a je možnost za user posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 277
10.10.2014 22:04:16   
Tikie
biba88ja ddd itak, da jeeeeee...sj veš tisto teorijo o petih dneh glede plavalcev.
Aja...pa kaj sm jz ena koza...p3traa čestitkeee, a neuser posted image ups

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 278
10.10.2014 22:52:24   
chocolatecake
P3Traa bravo user posted image !
Iskrene čestike in zdravega user posted image ti želim.
ancy69 kako si ti ? Je kaj novega?
Držim pesti za vse, ki delate testke v kratkem, se pa strinjam s Shana86, da nima smisla prehitevat, samo kaj ko je tako težko počakat user posted image . Upam, da si kupite vsaj kakšne res poceni variante, kakšnega Clear Bluja je res škoda user posted image . Moji gorenjski geni pa to user posted image .

Jaz zdaj razmišljam, da če mi je G rekla, da manjka še 10-14 dni do user posted image , da je mogla biti O par dni preden sem šla h ginekologu. Če je bilo to 9. , jaz pa sem imela 5.10. zjutraj skoraj pozitiven test ovulacije (skoraj enaki črtici), potem predvidevam, da je bilo takrat res to to. Naslednji dan 6.10. , je bila črtica samo še pol toliko močna , 8.9. pa je bil test jasno negativen. SO sva imela v tem času samo enkrat, nekje 5.10. zvečer. Do kaj več mi niti ni bilo, ker so me tako bolele prsi in jačniki, da mi sploh ni bilo do user posted image , itak sem bolj mislila, da bi lahko bila user posted image , kot, da imam šele ovulacijo, ker test ni bil ravno prepričljiv in ker me je že prejšnjič takole nahecal. Zdaj pa spet razmišljam, če je možno, da sva pa vendarle ujela prave dni in imam spet čisto majčkeno upanja.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 279
11.10.2014 7:51:57   
Tikie
Jaa, čokolada, to je bla zihr ovulacija.Sj se vse ujema.user posted image Jst full držim pesti, da se je kej prijelo.user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 280
11.10.2014 8:28:44   
sončnica24
Jaz pa nimam nobenih znakov ne za user posted image ne za user posted image - nič me ne boli nič me ne špika tako da bomo videli danes sem sicer naredila en test pa ni pokazal nič tako da sedaj čakam tam na torek sredo.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 281
11.10.2014 8:48:31   
Tikie
soncnica24 verjetno je še prezgodaj.To,da ni nobenih znakov,so pa dostikrat tudi znakiuser posted image držim pesti.user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 282
11.10.2014 9:16:26   
biba88
chocolatecake user posted image user posted image držimpesti
sončnicauser posted image user posted image tudi zate

tko jest mam močan PMS kar po moje pomeni da spet ni nič...če tudi ta mesec ne bo nič grem na pregled krvi za estrogen in progesternon...sumim da mam preveč estradiola...kar soupada z močnim PMS izvor vsega je pa neznanje spopadanja s stresom....
tole sem brala http://holistic.si/index.php/neplodnost-2.html in http://natural-fertility-info.com/estrogen-fertility-good-bad.html
tko da bom šla po m ...se mi zdi da 22 dan ciklusa na pregled kortizola progesterona in estradiola......

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 283
11.10.2014 10:21:24   
Shana86
Čokoladka tooo, zdaj pa res lahko odštevaš user posted image Pomoje za nobeno ne navijamo toliko kot zate user posted image user posted image user posted image

Joj biba88 ne teh stvari brat... Jaz imam tudi vedno močan PMS, pa so mi dali pred prejšnjo nosečnostjo pogledat hormone zaradi izključitve PCOS, pa je vse okej.

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 284
11.10.2014 13:09:04   
biba88
shana sej vem...ampak me res za ubit bolijo joške user posted image user posted image sem tok jezna nanjeuser posted image
eh bo žeuser posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 285
11.10.2014 13:29:34   
chocolatecake
Meni se je danes prikazala user posted image , tako, da so bila očitno moja predvidevanja napačna in me je ovulacijski test res spet nahecal. Pa ginekologinja tudi očitno, ko je rekla, da bo M čez 10-14 dni, prišla je pa čez 2 dni. Zdej ji še malo manj zaupam kot prej.

Sem pa ful vesela, da je user posted image končno tukaj.

Biba res ne tega brat, brezveze je user posted image .

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 286
11.10.2014 15:49:32   
_pika_
Tikie: Jaz ne zdržim do ponedeljka user posted image . Delala bom tistega iz DM (2 listka sta v paketu), ne vem kako se mu reče. Sicer znakov nimam, edino tak občutek imam kot da sem zaprta, čeprav nisem. Mene prsi pred vsako tečko drugače bolijo, tako da se na to sploh ne oziram več.

Petra: user posted image user posted image user posted image

Chocolatecake: Končnouser posted image . Sedaj pa v nov cikel. Držim pesti, da tokrat uspe.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 287
11.10.2014 19:04:31   
Tikie
_pika_ ta test First sign iz dm-ja je eni moji kolegici pokazal negativno,pa je bla že en tedn po izostanku m in je zdj 8 mescov nosečauser posted image jz upam,da bo tebi pokazal prav,ampak mam jaz kar malo dvome v njega.Čeprav zahteva samo 25ul v primerjavi s Clear blue,ki zahteva 50ul,je njej Clear blue pokazal lepo močno črtico,First signpa čist nčuser posted image .Držim pesti.Jaz bom počakala na ponedeljek,če tečke ne bo...delam test.Kerga pa še ne vem....CB mi je mal drag,Bc mini kaźe lažne črtice,tale First sign pa tud zgleda,da ni bogve kaj.Sicer pa znakov nimam nobenih ne za eno,ne za drugo,razn boleče prsi že cca.10dni.user posted image Držim pesti,da jutri zjutraj nalulaš debel plusek.user posted image
chocolatecake tale g je men pa že skrajno kr neki.Vsaj v nov boj greš.Upam,da tokrat uspe.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 288
   [Brisano sporočilo]
11.10.2014 21:23:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tikie)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
11.10.2014 22:18:07   
ancy69
chocolatecake hvala za vprasanje, zaenkrat je ok, vceraj sem imela pregled, hematom se prisoten, plod pa velik kot mora biti. Se vedno imam Dabroston, ampak sedaj 2x na dan...prej en teden 3x. Je rekla da ni tako kriticno, ampak itak ne nore nic rect.
naslednji pregled imam cez 1 mesec. Javim kako bo.

glede tvoje user posted image .....kaj naj recem....glede na to da si bila na pregledu in da nisi user posted image sem vesela zate da je prisla....ni mi pa jasna napoved da bo cez 14 dni....groza. sploh ne vem....a je dejansko nesposobna?
drzim pesti, morda pa ti bo ta krog namenjen brez nadaljnih preiskav :) drzim peati in spremljam :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 290
12.10.2014 8:09:05   
_pika_
Nisem testkala. Sem se odločila, da bom proti koncu tedna, če je do takrat ne dobim. Nimam nobenih znakov, zato ne bom uničevala testov. user posted image

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 291
12.10.2014 9:19:32   
Dgirl
Evo pri meni Recmo da se je plodno obdobje končalo. Kaj misliš Ladyjen? user posted image zdaj pa en teden čakanja.. v ponedeljek grem po napotnico za neplodnost. Upam da se mi res ne bo treba tok mucit. Ampak bols da že vse prej začnem kot pa da čakam.
_pika_ sej je bols, da ne delas testa, ker tok prej zelo malim pokaže. In bos samo slabe volje. Jaz sem nehala že več mesecev nazaj testirat. Po izostanku kak dan pa kar. Jaz se to ne, ker ponavadi pride prej ko slej.
Js res upam da bo ta mesec za vseuser posted image user posted image . Da ne bo tako kot prejšnji mesec. Držim pesti user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 292
12.10.2014 9:39:03   
chocolatecake
Hvala _pika_ in Tikie , tudi jaz ves čas držim pesti za vaju user posted image .
Če se malo vmešam v debato o testih je meni osebno First sign čisto kul in se ga dokler nisem naročila ProMatrisovih testov ves čas uporabljala, pa ni nikoli nič narobe pokazal. Medtem, ko sem imela Clearblue kar dvakrat lažno pozitiven, z tanjšo navpično črto, a zelo lepo vidnim +, pa kolegica je bila tudi noseča in ji ni nič pokazal user posted image , Tako, da jaz pa ravno Clearblue ne zaupam.
LadyJen PMS počasi izginja, prsi me še malo bolijo, pa krči so tokrat precej hujši kot ponavadi, včeraj me je tako bolelo, da sem mislila ustavit za cesto in bruhat, pa sem nekako vseeno prišla do doma. No danes je pa že skoraj kul.
Ginekologinja mi je naredila vaginalni ultrazvok in tam se baje vidi, sej tiste, ki npr. jemljejo klomifen tut spremlja, da vidi kdaj je ovulacija. Pomoje se vidi po jajčnikih in zadebeljeni sluznici,vsaj približno, je pa res, da je kr fajn falila. user posted image
ancy69 sem vesela za tvoj plodek, da je zaenkrat ok, naj še naprej pridno raste, pa upam, da ti čimprej mine tale mesec, da si boš čimprej lahko odahnila in malo lažje zadihala.
Dgirl res ti od srca želim, da napotnice na koncu sploh neboš potrebovala.

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 293
12.10.2014 12:31:02   
Tikie
chocolatecake ni problem pri First sign, da bi pokzal pozitivno, pa ni nič. Problem je obraten-ni pokazal pozitivno, čeprav je blo.Tko, da tebi je itak skos prav kazal,ker nisi blauser posted image .Zdaj pa mene daje, če tudi kontra prav pokažeuser posted image user posted image
Maaahh jz še kr čakam-stanje še kar nespremenjeno.Naj se že vlije, da bo mir.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 294
   [Brisano sporočilo]
12.10.2014 12:53:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
12.10.2014 13:06:57   
sončnica24
Chocolatecake upam da zdaj ta sm=hudicek1.gif] čim prej mine pa veselo v akcijo.
_pika_ midvi sva zgleda na istem jaz tudi niman nobenega znaka za nič je pa tako danes komaj 31 dan po user posted image tako da še je čas da pride na plano.

Neposredna povezava do sporočila: 296
12.10.2014 13:09:57   
Tikie
LadyJen jaz ti dam čisto prav.Pri meni je problem le to,ker zdaj ne jem folne in jo je fajn čimprej začet jest.Pa doma skrbim za muce in bi se šla takoj,ko izvem samoplačniško testirat za toksoplazmozo.Sem si pa itak obljubila,da testov ne delam več pred zamudo m.user posted image tko,da bom počakala.

Neposredna povezava do sporočila: 297
12.10.2014 13:12:42   
Tikie
sončnica24 in _pika_ zdaj smo že 3,ki smo vse na istemuser posted image brez znakov.Men je full čudno.Ponavadi me zmeraj pika in zvija pred m.Tokrat pa nič.Prav nič.Ali nam je uspelo,al bo pa zamujala.Čeprav mi je čudno,ker sem o zihr mela 14dni nazaj.

< Sporočilo je popravil Tikie -- 12.10.2014 13:13:43 >

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 298
12.10.2014 16:49:53   
biba88
tikie sončnica in pika sem ful navijačica za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image dejmouser posted image dejmouser posted image user posted image

jest sem mela o vrjetno med 4 in 6.9 tko da verjetno M pride konec tedna ali v začetku naslednjega tedna. nazadnje je prišla dvanajst dni po o.....testa ne bom delala ker ne pričakujem nič...sem zenuser posted image .... sicer sva 4 in 5 se rada mela......mam pa hud pms...sem sitnA MOZOLJASTA PA V PRSIH ME ŽGEuser posted image PA VSAKE TOK ME KDO NOT ZAREŽE AUVA....

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 299
12.10.2014 20:40:46   
p3traa
Najlepša hvala vsem za čestitke, upam, želim in VEM, da boste kmalu tudi ve zagledale user posted image ali user posted image .

Midva z mojim sva se sicer kdaj pa kdaj pogovarjala o otrocih, ampak nikdar tako "zares". Tudi slončkala sva pač, ko je naneslo - zagotovo je bilo kdaj tudi v plodnih dnevih ... Potem pa sva se enostavno odločila, da je pa sedaj že čas za malega bauca ... Izračunala sem, kdaj imam ovulacijo, slončkala pa sva 3 dni pred O, na dan O in 2 dni po O in se oba trdno odločila, da bo to to ... Priznam, za hec sem že kmalu za tem pokulala na spletne strani z otroškimi oblačili, in glej ga zlomka - plusek v prvo ...

Saj vem, da žal ni pogosto tako in da včasih narava sama ubere tisti pravi čas, ampak vseeno verjamem, da več ni daleč, ko bo tudi pri vas user posted image user posted image in boste srečke nosečke! Verjamem, da naše telo ves čas, ko si pridno želimo in tudi pridno delamo user posted image , pripravlja varno okolje za malega škrata in ko je vse tip top pripravljeno, sledi plusek ... ;)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?