|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pričakujemo oktobra 2014
9.10.2014 21:12:42   
Tikie
Hmm...men je pa zanimivo,da se vedno najde nekdo-seveda vedno Anonimen,ki kar pade na forum in se pride delat malo norca iz nas...
Torej draga Anonimna-nikakor ti ne privoščim,da se matraš že 2 leti in nikakor ne uspe.Iskreno ti želim,da ti uspe takoj,že jutri.Pa vendar-to pomeni,da bi se mogle tudi vse ostale matrat? Se dobro zavedam,da otrok ne pade čez noč z neba,ampak VSAK DAN čakanja je veliko.Preveč.Za vsako izmed nas,ki si otročka zelo želimo.Zato pa so forumi.Da izmenjamo mnenja,izkušnje.Da drugim ne bi bilo treba čez vse to,kar doživimo same.In nikar ne reci,da je tebi pa vseeno in se ne obremenjuješ kdaj bo,ker glede na napisano,koliko vsega si že dala čez v 2eh letih,je jasno,da tudi ti nisi ravno odlašala.
Pri chocolatecake je jasno,da ima PCO in tu ni kaj čakat,če se da pomagat.Zakaj bi čakala,da bo ratalo čez par let,če lahko svoje sanje uresniči že prej,ker se da pomagat.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 251
9.10.2014 21:16:48   
Tikie
biba88 se podpišem pod tvoj post.Zdravstvo plačujemo z razlogom,da namm nekaj nudijo,ko to potrebujemo.Ne,da nas odslovijo s čakanjem
Mene so prsi ta mesec začele bolet par dni po o in me bolijo še zdej,pa sem par dni pred tečko.Se mi je pa to zgodl prvič do zdaj,tko,da tud jaz ne vem.Za o pa zihr vem kdaj je bla,ker sem delala teste.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 252
9.10.2014 21:27:06   
Shana86
Ja, seveda je upravičena do zdravljenja, ampak ko je to potrebno in ne bo več škode kot koristi... glede na reakcijo na kontracepcijske tablete je še en razlog več za čakat s klomifenom. Tukaj je največji problem pomoje komunikacija med G in čokoladko - ne da jo na hitro odpravi, ampak se lepo pogovori z njo in naredi plan za naprej. Tako da edino to se mi zdi tehten razlog za menjavo G, ker očitno res ne prideta skupaj. Bi tudi jaz pomoje menjala.
Glede plačevanja zdravstva pa jaz dobim malo pike, ko poslušam takele komentarje... Sem šla samo rodit, brez vseh komplikacij z moje ali otrokove strani, pa sem pokurila vse, kar sem do takrat vplačala v zdravstveno blagajno. Za naprej pa močno upam, da bom porabila čim manj user posted image

Glede bolečih (.)(.): stopnjevanje od O dalje, potem me pa pred M ponavadi nehajo bolet. Zdaj pa itak tega niti ne opazim, ker še dojim. Vedno nekaj boli in tišči in je čudno user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 253
9.10.2014 21:34:19   
chocolatecake
Punce jst se načeloma strinjam, vem, da dobre pol leta ni nič, da se zdravi pari trudijo dlje in vas vse občudujem in vam želim vse dobro in čimveč uspeha vsem, ki se trudite.
Ampak mislim, da tiste z rednimi ciklusi pač nemorete vedet kako je, ko čakaš user posted image , pa je ni, pa delaš test pa nič ne pokaže, pa te prsa bolijo za znoret, imaš hud PMS, vse ti gre na živce, špika te v jajčnikih, kot, da se bo vsak čas ulilo, pa kar nič, nič en teden, nič dva tedna, nič 80 dni, vsake toliko ponoviš test in vedno nič. PMS pa ves čas prisoten, trebuh napet, prsi boleče. Ko ti je že vseeno če bo user posted image ali user posted image , samo, da se nekaj zgodi. Potem pa delaš ovulacijske teste in ugotoviš, da po vsej vrjetnosti sploh nimaš ovulacij, oziroma je vse tako pomešano, da sploh nemoreš niti približno predvidet kaj se dogaja in kdaj it v akcijo.
Medtem, ko vse greste iz kroga v krog in imate novo upanje, se jaz samo selim iz meseca v mesec z enimi X datumi user posted image , ki je nikoli ne dočakam.
Pa nisem pesimistična in sem za akcijo, zato me toliko bolj jezi, da moram čakat in iskat neke nove probleme, namesto reševanja obstoječih, ki lahko poteka tudi istočasno z iskanjem novih, če se že predvideva, da bi lahko bili. Tukaj mi ni logike.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 254
9.10.2014 21:41:24   
Tikie
Čakat na kaj?Da bo njen 83 dnevni ciklus postal nenadoma 28dnevni s pravilnimi ovulacijami?Jaz mislim,da ima Pušenjak glede nasveta,ki ji ga je dal popolnoma prav.Sploh pa klomifen spada med gonadotropine,vzpodbujevalce ovulacij in ni nujno,da bo nanj reagirala slabo zaradi tabletk,ki so čisto druga skupina zdravil.
shana86 jaz že leta to zdravstvo samo plačujem,povrnilo se nam ni pa še nikol nič.Saj si niti ne želim,da bi se...pa vendar,vsaj dostojno obravnavo,kot človeka,ne številko.Raje sploh ne govorim,kaj vse je moja družina mogla požret.Od tega,da morš plačat zdravila,za katera plačuješ še ekstra zavarovanje in ti pripadajo zastonj,pa ne-jih plačaš in morš pol zbirat račune in prost zavarovalnco,naj vrne itd...še dost je teh stvari.Vsakodnevni prevozi na npr.obsevanja v Lj,oddaljeno 70km...marsikdo nima 600eur na zalogi,da si plača prevoz in pol treba še fehtat in nost 100potrdil,da ti vrnejo...skratka ni tko,kot bi se spodoblo.Žal nimamo pozitivnih izkušenj.Sem pa vesela,da jih vsaj še nekdo ma.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 255
9.10.2014 21:44:25   
Tikie
chocolatecake jaz te čist razumem in mislm,da bova me obe menjale to najino g.Prou v glavi jo mam...kako te je dons odpravla.Grrr...me tanima,kako hitr bo šele meneuser posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 256
9.10.2014 22:09:11   
chocolatecake
Tikie jaz mislim, da jih večina deluje po istem sistemu, tako, da nevem če je kje kaj boljše. Čimhitreje odpravit pacienta s čimmanj stroški, po možnosti z nasmeškom na obrazu, da se nebo čutil užaljenega. Jaz sem bila v 10 minutah ven in not, s posvetom in ultrazvokom vred, s tem, da sem šla pred ultrazvokom še spraznit mehur. Moj me je skregal zakaj se nisem zlagala za par mesecev in rekla, da delava na user posted image dlje, kot je v resnici, pa se mi je zdelo to tako "umazano", zakaj pa je zdravnik če ne zato, da se mu zaupa prave podatke.
Zdaj pa res nebi več o tem. Bom probala čimprej pozabit vse skupaj, ker nimam nič od tega, da o tem razmišljam, samo jezna in žalostna sem.
Zdaj sem ravno prišla z vadbe, sem se malo znorela in se veliko boljše počutim. Upam, da se bom na ta način malo zamotila in mi bo čas vsaj do user posted image hitreje minil.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 257
9.10.2014 22:28:24   
Shana86
Debate a smo bolj boge tiste s pcos ali z endometriozo ali tiste brez diagnoze (mene je bilo ob vseh preiskavah najbolj strah tega, da ne bojo našli NIČ, midva pa brez otročka) so malo brezvezne... Vse to nas enako psihično uničuje. Dejstvo je, da če ne štima nekaj, še ne pomeni, da je vse ostalo okej. Zato pa je eno zaporedje preiskav od manj do bolj škodljivih. Bi dala še enkrat skozi laparoskopijo, ker vem, da je to pri meni edina rešitev, ampak niti slučajno že po pol leta...

Čokoladka pa dobro a potem se spet nista čisto nič zmenili? Tale zamuda in slabo počutje sta zanjo čisto sprejemljivi? Ne bo sprožila M, ni predlagala spermiograma, HSG? To je pa res krneki... Zamenjaj G.

Drugače pa poznam obe plati, kot uporabnica zdr.storitev in družinskega člana, ki je zdravnik. Če ti zavarovalnica plača 7 minut na pacienta, čakalnica je nabito polna, nenehno zvonijo telefoni, vsaj 1x na teden si dežuren, vedno več ljudi v ordinacijo vkoraka z odvetnikom, ti enostavno zmanjka volje, energije, si čustveno in fizično iztrošen in niti nimaš pogojev, da bi storil kaj več kot tisti zahtevani minimum. Plače so pa itak bajne.

Bodi dovolj, grem user posted image user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 258
9.10.2014 22:40:59   
chocolatecake
Shana 86 nisem mislila, da sem bolj boga, kot kdo z drugo diagnozo, takšne stvari bolijo, pa naj bo karkoli, sploh, ko je želja po user posted image velika. Samo želela sem opisat kaj se dogaja, ko ni ne user posted image , ne user posted image in minevajo tedni in meseci in kako to vpliva na človeka in njegovo splošno počutje.
Zmenili sva se samo za spermiogram, kot sem že povedala.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 259
9.10.2014 22:50:29   
biba88
chocolateuser posted image user posted image user posted image user posted image in vse ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image
čimprej dejmo videt user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   [Brisano sporočilo]
10.10.2014 5:50:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
10.10.2014 7:20:21   
Tikie
Shana86 ja,saj vem...zatakne se že pri pogojih za zdravnike,tko,da v bistvu mi gre na živce zdravstveni sistem kot tak,ki to dopušča.Pa saj nima veze...bo dovolj o tej temi,spremenile bomo bolj malo.Se me je pa tole od čokolade precej dotaknilo,sploh,ker imam sama isto g kot ona in sem pri njej naročena čez en mesec.
chocolatecakeuser posted image sej bo...tud spermiogram je nekaj.Bosta vsaj vedla,da je z njim vse ok.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 262
10.10.2014 9:08:34   
biba88
EJ PUNCE !!!
mene so začele dva dni nazaj bolet prsi kot ponavadi pred M in se mi zdi da je O mimo...a se nej sploh testkamuser posted image
nimam pojma...meni se zdi da so me začele po Ovulaciji bolet....jooj...sem včeraj nardila test O in je bil negativen.....sva bla sicer za vikend pridna user posted image
če je o mimo upam da se je kej prijelo...čeprav mam občutek da pride kmalu user posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 263
10.10.2014 10:03:58   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: biba88

EJ PUNCE !!!
mene so začele dva dni nazaj bolet prsi kot ponavadi pred M in se mi zdi da je O mimo...a se nej sploh testkamuser posted image
nimam pojma...meni se zdi da so me začele po Ovulaciji bolet....jooj...sem včeraj nardila test O in je bil negativen.....sva bla sicer za vikend pridna user posted image
če je o mimo upam da se je kej prijelo...čeprav mam občutek da pride kmalu user posted image

Biba88 glede prsi je tako da pri meni ni bilo nikoli nobenega pravila. Enkrat bolele pred O drugi po njej enkrat samo pred M.... Odvisno kako so hormoni ''zdivjani'' user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 264
10.10.2014 10:29:15   
tajazan
Živjo punce...Vasredno berem in spremljam,sama pa sem pri sebi dala malo psiho na stran...Bomo videl če bo kak učinek...Itak se pa skos dogaja neki.Zidamo hiško,otroci,šola,vrtec,pa še doma tisoč opravil,tako da zmankuje časa za vse:)
Navijam in držim pesti za čimveč pluskov...Pri meni počasi prihajajo dnevi za akcijo in bom vsak prosti trenutek izkoristila da se bova mela najbol rada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 265
10.10.2014 10:47:43   
niinii
Ah mene lohk ze zdej skenlate, ker je o pomoje mimo, midva pa nisva bla nic pridna. Najprej mala bolna, pol jaz naslednji dan cist fertik, ko sem pa jaz ok, je pa mojga zvilo. Ahja...

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 266
10.10.2014 13:25:50   
SU
Primerjat težave je res brez veze... Je pa grozno, če se ti dejansko cikel vleče v nedogled... da ne moreš niti čakat al bo M prišla al ne... ker itak veš, da jo še "ohohooo" časa ne bo... user posted image Me, ki imamo kolikor toliko "normalen" cikel vsaj vemo kdaj naj (NE) bi prišla M... Tko, da čokoladka resnično ti želim, da se ti ta cikel mal poštima!!
Jaz pa pridno pijem krvomočnico... zdaj 2. cikel... Pa tko čutim, da se bliža O... ta vikend nekje bo... Pa izcedek imam močnejši. Tko, da... po mojem bom spila čaj, ki ga imam doma, potem pa nehala s tem, ker mi ni nič prijetno... Trebuh me boli, kot pri O... špika me na trenutke pa še ta izcedek... ni fajn!user posted image
Upam, da test čimprej pokaže O, da gremo v akcijo... Potem pa z velikim veseljem, ko zagledam user posted image , pošljem vse O teste, vse N teste in krvomočnico eni izmed vas... user posted image (zdej je blo to tkoooo optimistično... Upam, da upravičeno!!user posted image )Držite se punce in ne obupat! Hja... zdravstvo pa.... varčujemo na vseh koncih in ŽAL tut v zdravstvu... Samo, kot se ne bi zavedali, da to dejansko vpliva na človekovo življenje... user posted image (ki pa je baje le eno)...

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 267
10.10.2014 13:55:02   
telly
Živjo!

Pri meni nič posebnega. Ne vem a je bila O že mimo, ali še bo...user posted image pridno user posted image . Sploh nimam nobenih znakov da bi se karkoli dogajalo. Mogoče bo malo daljši cikel in zato še nič ne čutim.

Chocolatecake dej mal razmisli kok ti svoji G zaupaš in kakšen imata odnos. Če se ti zdi, da si zanjo le številka, jo zamenjaj. Ko boš noseča boš imela veliko pregledov in če ti ne sede, boš zelo težko tja hodila. Meni se je moj G vedno zdel dober (dokler nisem bila noseča). In prva stvar po porodu je bila menjava.

Aja, stara sem pa 28 (itak je 1986 najboljši letnik). Upam bit glasna, k ns je več user posted image .

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 268
10.10.2014 14:12:54   
ancy69
Jaz sem tudi svojo g zamenjala.....sicer na zacetku druge nosecnosti. Na sreco sem bila pri tej sedaj ze med prvo nosecnostjo veckrat ko je mojo nadomescala pa mi je bla ful bolj vsec....bolj se je poglabljala v ultrazvoke, odgovarjala na moja vprasanja,..uglavnem fajn je met nekoga ki mu lahko zaupas.

chocolatecake res razmisli o menjavi..oz naredi kakor cutis da bo prav. Je pa res bolje da ce mislis menjat da to naredis cimprej....je fajn da ginekolog pozna tvoje tezave, da te spremlja pred nosecnostjo in med in potem. Res drzim pesti zate da se zrihta cimprej.

Se pa pridruzujem letniku 86...takih ne delajo vec ;)

(odgovor članu telly)
Neposredna povezava do sporočila: 269
10.10.2014 19:09:06   
Shana86

IZVIRNO SPOROČILO: SU

Hja... zdravstvo pa.... varčujemo na vseh koncih in ŽAL tut v zdravstvu... Samo, kot se ne bi zavedali, da to dejansko vpliva na človekovo življenje... user posted image (ki pa je baje le eno)...

Se strinjam... user posted image

Glede letnika '86: itak da take še delajo, me bomo naredile letnik 2015 user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 270
10.10.2014 19:12:39   
_pika_
Še katera dela test ta vikend? Jaz bi ga že kar sedaj naredila, potem ga spet ne bi, potem rečem, da bom počakala vsaj do jutri, potem vsaj do nedelje ... Hihi user posted image . Končna odločitev: test v nedeljo zjutraj. M bi morala dobit v torek, tako da bi moralo že kaj pokazat, če smo bili uspešni. Ali pač? Ali naj še počakam ali naj delam v nedeljo? Kako kompliciram.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 271
10.10.2014 20:38:27   
Tikie
_pika_ jst mam trenutno čist isto v glavi kot tiuser posted image s tem,da m ne pričakujem nekje do pondelka.Ker test boš delala?Jaz bom počakala do pon.oz.tor.Sem si oblubla,ker mi je Shana86 tko naročilauser posted image ,pa jo bom poskusla upoštevat.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 272
10.10.2014 20:56:40   
Shana86

IZVIRNO SPOROČILO: Tikie

_pika_ jst mam trenutno čist isto v glavi kot tiuser posted image s tem,da m ne pričakujem nekje do pondelka.Ker test boš delala?Jaz bom počakala do pon.oz.tor.Sem si oblubla,ker mi je Shana86 tko naročilauser posted image ,pa jo bom poskusla upoštevat.

Pridna user posted image Če zdržiš, dobiš čokolado user posted image Sej bi ti kaj drugega obljubila (neke črtice...), ampak it's beyond me user posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 273
10.10.2014 21:20:14   
p3traa
punce jaz imam običajno ovulacije precej boleče oz. natančno vem, kdaj jih imam, pa tudi prsi začno boleti kakšen dan, dva pred ovulacijo ... tokrat pa ni bilo ničesar ... prsi so me začele boleti po ovulaciji, čisto enako kot takrat, ko prihaja menstruacija, test čisto "za hec" naredila 4 dni pred menstruacijo in zagledala plusek ... moje mnenje je, da če si resnično želiš narediti test, da potešiš radovednost, če že drugo ne - hitro v drogerijo in nabavit test ... če je plusek je tako sreča na kvadrat, če pa ni pa počakat na dan, ko bi morale dobiti menstruacijo in če je ni takrat nardit še enkrat ... pač ena kavica manj na mesec za mirne živčke :) držim pesti za čimveč user posted image user posted image user posted image ... vem, kako se vlečejo ti dnevi, pa če bi imele ciklus na 14 dni se bi nam zdelo predolgo za čakat user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 274
10.10.2014 21:52:30   
Tikie
Joj...zdaj si me pa čist razdražila...mene so tudi ta mesec začele prsi bolet par dni po ovulaciji in me bolijo še zdej in tko kot si napisala, enako kot ponavadi pred tečko, samo, da me bolijo že skos.user posted image mah neeee...bom počakala.Ne bom si delala lažnih upov.Preveč boli razočaranje.
Shana86 hvaalaa, ma da dobim to čokolado

(odgovor članu p3traa)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?