chocolatecake
|
Sem jo poizkušala prepričat za klomifen in ji razložit, da je imela sperma mojega bolj slabe možnosti, če jaz nisem imela ovulacij, pa je rekla, da ona to razume ampak so pravila taka, da je potrebno vedno preverit tudi partnerja. Enako mi je odgovoril dr. Pušenjak na forumu. Kao, da se prepreči, da nebi brezveze jedla klomifena, če bi bil partner neploden. Omenila je celo, da ima kar 30% moških slab izvid spermiograma in da zato previdnost. Mi je pa za razliko od nje dr. Pušenjak predlagal uz preiskavo rodil in hormonske preiskave. Ona me je pa samo z ultrazvokom na hitro pregledala, ker sem vztrajala, da me zanima kdaj točno bo menstruacija in zraven še povedala, da nimam nobenih nepravilnosti. Kakšnih hormonskih testov pa ni omenjala. Pa njemu se ne zdi potrebno čakat eno leto, ker že vemo, da ni vse OK, njej pa se zdi to smiselno. Me ne moti nič drugega, kot ta lahkoten odnos, v smislu bo že, glede na to, da dr. Pušenjak ni tega mnenja in očitno vendarle ni tako nedolžno vse skupaj. Me je malo s tira vrglo, ker sem res pričakovala klomifen, morda celo tablete za sprožitev , da me reši še enega dolgega ciklusa z dolgotrajnimi bolečinami in PMS-jem. MauMow tudi jaz imam premalo hormona in tudi po več kot 3 mesecev nisem imela menstruacije, ampak nisem prenašala hormonske kontracepcije. Berem tudi, da so nekaterim tako, kot tvoji kolegici direktno dali klomifen, zato me mede čemu tako različne obravnave. Sej v bistvu si želim, da ima moja G. prav in nama uspe brez zapletov in klomifena, ampak trenutno sem tako psihično na tleh zaradi tega v nedogled trajajočega PMS-ja, da nisem sposobna trezno razmišljat. maja2014 čakam že en mesec, da se mi ulije , da grem lahko še k drugi ginekologinji, h kateri hodim na akupunkture po kakšen nasvet. Ampak ne smem na akupunkturo pred , zato čakam.
|