|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014
30.8.2014 13:45:05   
chocolatecake
mamica deklicam A mogoče veš zakaj se ne sme piti krvomočnice med menstruacijo? Samo zaradi močnejše krvavitve ali še zaradi česa drugega? Jaz sem žal tole, da se ne sme piti krvomočnice med menstruacijo prebrala prepozno, ko sem jo prve 4 dni menstruacije že pila.
Na čaju seveda nič ne piše, da se ne sme, vsaj na mojem ne, v lekarni mi ni pa tudi nič rekla, tako, da sem prenehala s pitjem šele proti koncu menstruacije.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 126
30.8.2014 13:50:12   
Dgirl
Aja med menstruacijo jo ne smem piti? Sej ali ima lahko vezo? Js imam zlo sibke menstruacije. Tako da mi je vseen če imam bolj močno.

(odgovor članu lalala2)
Neposredna povezava do sporočila: 127
30.8.2014 15:26:01   
Tikie
DGirl in ostale-ne krvomočnice ne mace ni dobr uživat po ovulaciji zaradi nerazjasnjenih možnih vplivov na plod,v kolikor bi ob ovulaciji do oploditve prišlo.Če ne delate na user posted image in bi di rade le uredile cikluse,potem lahko oboje skozi cel mesec.Krvomočnica zadebeli sluznico,maca pa vpliva na hormonsko ravnovrsje.

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 128
30.8.2014 15:31:20   
Tikie
Aja pa krvomočnice ne med menstruacijo oz.prvi dan,ker so krvavitve in krči močnejši,lahko preveč zadebeli sluznico in se telo težje sčisti med m,potem težje pride naslednjič do ovulacije.Vsaj tako piše na netu.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 129
30.8.2014 18:04:22   
chocolatecake
Tikie hvala, upam, da nisem zaj..., ker sem tistih par dni pila čaj, ker že tako nimam rednih ovulacij. user posted image . Sem kr malo jezna, da mi prodajalka v Sanolaborju ni nič omenila.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 130
31.8.2014 6:48:53   
Sassika
Punce se opravicujem,zbrisite me iz septem.seznama...

(odgovor članu lalala2)
Neposredna povezava do sporočila: 131
31.8.2014 7:48:10   
ancy69
Ko boste urejale seznam me iz 26.9. prestavite na 27.9. :) hvala :)

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   [Brisano sporočilo]
31.8.2014 8:27:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu perla*)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
31.8.2014 9:34:19   
Sassika
Navijam za pluske v septembruuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 134
31.8.2014 10:35:16   
Anaina
Jutro punce.
Se vam pridružujem v tej temi. Danes zjutraj me je zbudila user posted image user posted image kaj češ. Gremo v nove boje. Ne pričakujem je nekje 30.9.

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 135
31.8.2014 19:19:34   
angelsi
Pozdravljene. Jutri pa septemberke k novim zmagam naproti. Jaz krvomočnico pijem od zadnjega dne menstruacije in do konca ovulacije. Tako priporočajo in ker sem se tega držala zdaj ze 2 ciklusa, upam v nedeljo, danes teden na user posted image user posted image . Uspešen teden vsem skupaj.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   [Brisano sporočilo]
31.8.2014 19:23:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anaina)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
31.8.2014 21:13:21   
Tikie
chocolatecake po moje ni take panike, saj za v prihodnje veš.Delaj tako, kot je napisala angelsi, je po moje najbolj varnouser posted image
AylaF seveda, dobrodošla med nami user posted image , imava celo skupni dan za lulanje user posted image Koliko časa že delata na user posted image ?Kako dolg ciklus imaš, da so plodni dnevi že za tabo?Jaz imam nekje 32do 34 dni, tako, da se moji šele začenjajo in pridno user posted image user posted image user posted image
P.s.:hvala za poučne info, jaz nisem vedela tega, sem mislila do do jajčka celo pride samo eden ali 2user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 138
   [Brisano sporočilo]
1.9.2014 8:35:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tikie)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
1.9.2014 9:07:08   
mony213
Pozdravljene! Tudi jaz se prestavljam iz avgusta v september. Prejšnji cikel je trajal 52 dni, očitno bo tudi sedaj tako. Tako da je ne pričakujem okrog 20.9.

Jaz sem nehala jest tabletke konec februarja, zaščito pa sva čisto opustila maja. Zdaj pa vsak mesec upava na user posted image . Sicer se ne obremenjujema, saj sva komaj začela, ampak je vsak mesec taakooo dolg user posted image . Služba nama ne dopušča, da bi vedno bila pridna na dneve ovulacije, pa še ta moj cikel se je zdaj prvič raztegnil iz 28 dni na 52 (kot zanalašč) - ampak se ne dama!

Čestitke vsem avgustovskim nosečkam user posted image ! Držim pesti za vse, ki nestrpno čakate!

Lp, Moni

Neposredna povezava do sporočila: 140
1.9.2014 10:20:49   
biba88
hello! kak ste punce :) midva pridnouser posted image na dva dni in čakava O, delam vsak dan test ampak je ni ...sej moj ciklus je zelo dolg 40 dni kar redno tko da bom verjetno mela O v teh desetih dneh . kok je gnilo vreme a ni no...bljak....

(odgovor članu mony213)
Neposredna povezava do sporočila: 141
1.9.2014 14:29:56   
Tikie
AylaF ja,ena izmed metod za ugotavljanje plodnih dni je tudi preverjanje cervikalne sluzi.Ta se malo pred ovulacijo zbistri in postane raztegljiva.Na dan ovulacije je te sluzi največ in postane-tko kot si napisala 'egg white'.Vendar to pomeni tudi,da je do ovulacije prišlo in je jajčece sposobno oploditve le še 12-24ur po tem,tako,da so plodni dnevi večinoma že za tabo(če sta user posted image do 5dni in še dan po tem dogodku je verjetnost zanositve velika,saj moške user posted image lahko preživijo v ženskem telesu 3-5dni in počakajo na jajčece).Jaz imam malo daljši ciklus kot ti,zato so tudi moji plodni dnevi kasneje kot tvojiuser posted image .
Jaz držim pesti,da nam vsem uspe že ta mesec in da nas v tem turobnem vremenu razveseli prelepa novičkauser posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 142
1.9.2014 15:10:34   
chocolatecake
Imam eno vprašanje, nekje sem prebrala, da lahko lubrikanti ovirajo pot semenčecem do jajčeca in da se jih ženskam, ki želijo zanositi odsvetuje oziroma, da obstajajo posebni lubrikanti, ki so "semenčecem prijazni". A ima katera kakšne izkušnje s tem? Oziroma kakšno je vaše mnenje?
Mogoče katera ve, kje se pri nas kupi kaj takšnega?
Je katera že preizkusila prehranski dodatek Fertil Up?

< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 1.9.2014 15:23:23 >

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 143
1.9.2014 16:17:41   
Tikie
chocolatecake ja res je,navadni lubrikanti,ki niso na vodni osnovi,pobijajo plavalčke.Se pa dobi v spletni lekarni lubrikant,ki celo pomaga plavalčkom na poti. Imenuje se Yes baby-lubrikant za podporo zanositvi. Malo pobrskaj na spletu in povprašaj v lekarni.Upam,da sem bila v pomočuser posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 144
1.9.2014 16:55:59   
chocolatecake
Yes baby je sicer zanimiv princip, ampak zame, ko itak težko določim ovulacijske dni ne pride v poštev, razmišljam pa o nakupu YES klasičnega na vodni osnovi, ker sem kar precej prebrala o škodljivih vsebinah lubrikantov na vodni osnovi, ki vsebujejo še dodatne primesi toksične za spermo, kot je recimo glicerin. Sem malo pobrskala po omari in oba lubrikanta, ki ju uporabljava vsebujeta prav to.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 145
1.9.2014 16:58:46   
karinna
Živjo, vas je prav lepo brati. Tudi js se prestavljam iz avgusta v september. Ne pričakujem je 19. 9.. Ta teden imam plodne dni, tako da kar veselo na delo....user posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 146
1.9.2014 20:47:47   
Tikie
chocolatecake saj zraven Yes baby dobiš tudi teste za preverjanje o.V kolikor pa še vedno ne veš, ker si napisala, da imaš tako dolge cikluse, kdaj imaš o, pa lahko cel čas uporabljaš samo prvi del paketka (samo spermi prijazen lubrikant), pa tudi ne bo nič narobe, važno da plavalčkov ne pobijeuser posted image . Ali pa mogoče poglej, če obstaja kakšen lubrikant, ki je res samo na naravni bazi delan (no saj ta Yes navaden naj bi biluser posted image ), ker drugim jaz ne zaupam ravno, saj se dostikrat najde kakšna sestavina, za katero niti ne vemo da škoduje, pa na koncu ugotovimo, da ni ok.Je pa dobra alternativa tudi to, da probaš povečat vlažnost z uživanjem npr. FertilUp ali kaj podobnega (ne mehanskega user posted image ). Punce ga dosti pohvalijo, da je 'spodaj' bolj vlažen občutek in, da imajo večjo željo po user posted image .
karinna srečno in prijetno user posted image user posted image
Aja, kako pogosto ve user posted image v času plodnih dni?

(odgovor članu karinna)
Neposredna povezava do sporočila: 147
1.9.2014 21:56:22   
chocolatecake
Tikie jaz sem pa razumela, da tistega paketka 1 za med ovulacijo ni dobro predolgo uporabljati, ker spremeni PH nožnice in lahko povzroči vnetje, zato se potem takoj po tem uporabi še drugi paket, ki povzroči, da se PH vrne v normalo. Zato mi ni bilo ravno všeč. Tudi ovulacijske teste ne namravam vsak mesec delat, samo enkrat jih bom, da se prepričam, če sploh imam ovulacije in če znaki, ki jih smatram za simptome ovulacije to tudi dejansko so. Vse skupaj mi je potem že preveč kompliciranja in načrtovanja okoli user posted image in potem nekako izgubi svoj čar.
Bom za vsak slučaj res zamenjala lubrikant, čeprav je skoraj v vseh na vodni osnovi tudi glicerin, pa vrjetno mnogo punc kljub temu normalno zanosi, glede na to, da je uporaba lubrikantov precej razširjena.
Glede user posted image pa... me je kar sram priznat... odkar je moj partner zamenjal službo je pri nama katastrofa. Ves čas je pod stresom, delovnik je katastrofalen, dela veliko ponoči in potem, ko je njemu končno do tega, potem pa meni ni. Tako, da še med "plodnimi dnevi" oziroma, ko misliva, da so, ni to ravno pogosto. Sva se neki matrala vsak dan, pa nama sploh ni zneslo. Tako, da sva potem na dva do tri dni, pa še to sva se komaj spravila. Sem mislila, da bo na morju to to, ko sva imela več časa in bila temu primerno bolj aktivna, pa kljub ovulaciji ni uspelo.
Ob mojih nerednih ciklusih in njegovi službi bo najbrž čudež, če bova taprav dan ujela. user posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   [Brisano sporočilo]
2.9.2014 5:49:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 149
2.9.2014 6:59:31   
MauMow
Punce lep spisek ste naredile.

Naj se vam vmesam glede lubrikantov. Midva brez njih ne moreva in sem vedno uporabljala te iz Mullerja. Ko sva pa zacela na bebiju delat pa sem prebrala da lahko uporabljas vendar samo tiste na vodni osnovi. In ti iz Mullerja so. Tako da midva potem nisva narocila prav teh yes baby ampak sem kar te uporabljala ker so na vodni osnovi. Pa nikoli nisem tudi mela problemov z njimi. So mi odgovarjali.

Drzimmm pesti za veliko pluskov v mesecu septembru.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?