chocolatecake
|
Tikie jaz sem pa razumela, da tistega paketka 1 za med ovulacijo ni dobro predolgo uporabljati, ker spremeni PH nožnice in lahko povzroči vnetje, zato se potem takoj po tem uporabi še drugi paket, ki povzroči, da se PH vrne v normalo. Zato mi ni bilo ravno všeč. Tudi ovulacijske teste ne namravam vsak mesec delat, samo enkrat jih bom, da se prepričam, če sploh imam ovulacije in če znaki, ki jih smatram za simptome ovulacije to tudi dejansko so. Vse skupaj mi je potem že preveč kompliciranja in načrtovanja okoli in potem nekako izgubi svoj čar. Bom za vsak slučaj res zamenjala lubrikant, čeprav je skoraj v vseh na vodni osnovi tudi glicerin, pa vrjetno mnogo punc kljub temu normalno zanosi, glede na to, da je uporaba lubrikantov precej razširjena. Glede pa... me je kar sram priznat... odkar je moj partner zamenjal službo je pri nama katastrofa. Ves čas je pod stresom, delovnik je katastrofalen, dela veliko ponoči in potem, ko je njemu končno do tega, potem pa meni ni. Tako, da še med "plodnimi dnevi" oziroma, ko misliva, da so, ni to ravno pogosto. Sva se neki matrala vsak dan, pa nama sploh ni zneslo. Tako, da sva potem na dva do tri dni, pa še to sva se komaj spravila. Sem mislila, da bo na morju to to, ko sva imela več časa in bila temu primerno bolj aktivna, pa kljub ovulaciji ni uspelo. Ob mojih nerednih ciklusih in njegovi službi bo najbrž čudež, če bova taprav dan ujela.
|