|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
21.8.2014 20:52:46   
Aleda
Perla- super za dve pikici, upam da obe ostaneta pri tebiuser posted image pa naj ti čimprej mine do testa. Aja pa pomoje je boljše da vstavijo dva kot enega, vsaj pri meni sem imela tak občutek

Anonimna- jaz grem septembra v postopek, zdaj čakam M da pošljem prijavnico za postopek. Dogajalo se bo pa itak bolj v oktobru ker imam dolgi postopek in predno bo vse to skozi. Meni je tudi zamujala, sem imela abrazijo, sam sem imela čist normalno, nič rjavih izcedkov. A si bla na pregled pri g po ss.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
22.8.2014 0:01:25   
Anonimen
Bila na pregledu in je rekel, da je vse BP.

Je pa res, da sem jaz imela te rjave izcedke pred M že pred postopki. Krvna slika hormončkov ni pokazala nobenih odstopanj, tako da hormonske motnje niso.
Jaz sem se sama sčistila po SS.

Imaš prav ja...oktobra se bo začelo dogajati user posted image .

(odgovor članu Aleda)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
22.8.2014 15:19:24   
perla*
Kje ste vse punce?! user posted image

Prespala sem in zdej mi je ideja o dvojčkih všeč user posted image prav je, da smo se odločili za dva transferja.

Sicer sem ok, nič se posebej ne pazim. Živim normalno, ni da bi zdej neki ležala skoz.
Čustva in misli se mi stalno menjajo iz pozitivnih do negativnih...kaj če ne bo? Kako naprej? Malo mi gre na jok in strah me je.

Želim vam čudovit vikend user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
22.8.2014 15:30:43   
sunprincess
Kateri del celega postopka je bolj naporen? Do transferja ali po :D ?

Kar umiri se, toliko nas drži pestke zate in pikici,da ni variante,da ne rata ;)

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 154
22.8.2014 15:40:11   
perla*
Hvala draga moja! user posted image
Do punkcije se vsaj kaj dogaja. Zdej pa le čakanje, ki ubija....
Če bosta dva, se bomo hitro morali selit user posted image Sem začela malo montažne hiše gledat user posted image

Kako si ti in inekcije?

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 155
22.8.2014 16:05:57   
sunprincess
ahahah, dobra si :D Le pazi,da gledaš tiste,ki so dovolj velike user posted image

Ne vem kako sem z injekcijami,ker še nisem v postopku, ampak se ne bojim, in mislim,da bo vse ok...Mene je strah samo one veliiiike za punkcijo user posted image user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 156
22.8.2014 20:47:13   
pejko
Hej, hej! Danes pa ste se razpisale :)
Perla, user posted image za 2 -- jaz sem si od vedno želela dvojčka :) Koliko pa se ti jih je oplodilo?
Zdaj pauser posted image user posted image (število ni naključno izbrano :) )

Jaz pa začnem čez dober teden, tudi jaz komaj čakam da se začne dogajat user posted image

Ne vem kako se reš odloča glede postopka. Meni je prvič napisal neko drugo zdravilo pol pa se je kr premislil, prečrtal in napisal na novo.
Glede matičnega mlečka-pri meni je vse OK.

Alo, punce, deejmooo :)

Neposredna povezava do sporočila: 157
22.8.2014 21:32:38   
perla*
Pejko mi čvekamo, tebe pa nikjer! user posted image
Sicer se mi zdi moja statistika slaba....14jajčec, 10 jih je bilo ok, oplodili so se 4: 3 bolj slabo, 1 dobro razvit. user posted image
Dva so vstavili, dva so pustili še en dan, če bodo kaj boljši, da se dajo zmrznit. Slabo....
Izvem po pošti in sploh si ne predstavljam, da ne bi bilo zmrznjenčkov!? K vragu potem vse!!!! user posted image

Super, da se čez en teden začne dogajat še eni! user posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 158
22.8.2014 22:25:29   
pejko
Perla, pa kaki zmrznjenčki? :) Nisem vedla, da hočeš 4 otroke??user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 159
23.8.2014 9:38:42   
sunprincess
Perla* Kater protokol pa si imela? Onega z eno injekcijo prvi teden,ali onega,pri keterem si se mogla špikat vsak dan? Baje so pri prvem slabši rezultati?

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 160
23.8.2014 11:50:33   
perla*
Pejko hahahahaha! user posted image Dobra fora - hvala za tolažbo! Sej vem, zdej že mal fantaziram s temi zmrznjenčki user posted image
Ampak 3 otroke bi pa vseen imela, tko da bo še dost dela pri nasuser posted image

Sunprincess imela sem prvi protokol. Od kod ti podatki, da so rezultati slabši, no? Nehite me strašit! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 161
23.8.2014 13:32:33   
pejko
Sunprincess, Perla, mislim, da sem jaz prebrala o teh protokolih. Torej ta prvi je kao slabši zaradi števila foliklov, ki pa so potem boljše kvalitete. Po moje če si mlajši ti da prvega (ker naj bi imel itak ok število), če ne pa tistega, ki je bolj "močen" in te bol stimulira za proizvest več jajčec. Tako si JAZ razlagam. Lahko se pa čist motim, saj nisem zdravnica :)

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 162
23.8.2014 13:39:19   
sunprincess
Jaz imam AMH čez 5, odlične hormone, pa mi je dal vseeno drug protokol user posted image

Perla* to so samo pričanja punc,ki so imele oba protokola...so bile izjave vseh enake. Ni pa to nič dokazano,zato sprašujem kakšna je razlika,če katera ve. Bi si prebrala, pa niti ne vem kako se jima reče, njegove pisave pa ne znam brat user posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 163
24.8.2014 13:57:53   
Rawa
Swarovski, ČESTITKEuser posted image To pa je lepa novica user posted image

Perla, kar 2!user posted image A čez 14 dni te čaka krvni test pri Rešu ali moraš samo doma narediti test? Držim pesti!

No, tudi jaz sem končno v postopku, se je začela akcija user posted image Se sama špikam z Dipherelinom in Puregonom, 8. dan cikla imam pa spet UZ. Sem kar presenečena, ker sem mislila, da bom težko sprejela, da grem na IVF, amapk sedaj sem prav srečna, da sem v postopku, me ni M prav nič ganila user posted image

Nunalie, upam, da si boljše....user posted image

Srečno tudi vsem ostalim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 164
24.8.2014 14:02:45   
Rawa
Perla, čigava ideja pa je bila o 2 zarodkih? Vajina ali Reševa? Zdaj bom tudi jaz malo premislila o tem - si tudi jaz želim hiške user posted image

(odgovor članu Rawa)
Neposredna povezava do sporočila: 165
24.8.2014 14:05:09   
sunprincess
Super Rawa, sržimo pesti za odličen rezultatuser posted image Jaz imam isti protokol. Koliko enot puregona pa imaš?

(odgovor članu Rawa)
Neposredna povezava do sporočila: 166
24.8.2014 15:03:04   
Rawa
Hvala! 100, ti? Te Diphereline kaj peče? Jaz imam rahlo rdečico še kake pol ure po vbodu, ampak ni hudo.

Neposredna povezava do sporočila: 167
24.8.2014 16:01:10   
pejko
Jeeee, Rawa, začetek postopka :) user posted image Srečnooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rawa)
Neposredna povezava do sporočila: 168
24.8.2014 16:29:53   
sunprincess
tudi 100, samo šele čez kakih 10 dni :D tako da bom počasi capljala za tabo user posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 169
25.8.2014 9:10:24   
hedviga
Perla*, ma tole moram pa kar pokomentirat... Pa kako slabo?! Ne ga biksat, jaz sem imela samo 4 celice, so se vse oplodile, dve k meni, dve nista bili ok.
Pa ju mamo, dvojčka, ja user posted image . Ni vse v kvantiteti in frižiderjih user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 170
25.8.2014 10:44:36   
perla*

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Perla*, ma tole moram pa kar pokomentirat... Pa kako slabo?! Ne ga biksat, jaz sem imela samo 4 celice, so se vse oplodile, dve k meni, dve nista bili ok.
Pa ju mamo, dvojčka, ja user posted image . Ni vse v kvantiteti in frižiderjih user posted image

Ahahahahaha! Hvalaaaaa user posted image Pa res dobro napisano, sem se smejat začela! Občutki pa mešani, dveh me je malo strah, čeprav bi bilo noro super! Potem me spet pesimizem zgrabi, kaj če ne bo nič....pa tko mal begam sem in tja, še vsaj en teden. Itak ne bom zdržala 14 dni in bom siguren že prej firbčno test naredila user posted image In tako vsaka beseda pride dobrodošla, zato hvala ker si se oglasila user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 171
25.8.2014 10:51:39   
perla*
Rawa čez 14 dni moram test doma narediti in sporočiti. Kakor poznam sama sebe, bom že en dan prej laufala na krvnega user posted image Pa kdo bo to zdržal? En dan več čakanja je v tem primeru ogromnooo user posted image
Ful sem vesela, da si v postopku, želim ti vse dobro, da bi dobro prenesla vse. Pred seboj imej samo en cilj: user posted image in vse bo lažje. Meni ni bilo nič takšnega.

Ideja od dveh je prišla na dan, ko sem bila na transferju. Transfer mi je delala dr. Reševa. Vse prej pa dr. Reš sam. Predstavljene so nama bile možnosti. Midva do takrat niti govorila nisva o dveh. Odločitev je bila kar hitra tam v ordinaciji. In moram rečt, da me je zato malo panika grabila na momente. Ampak mi je ideja o dveh vsak dan bolj všeč! user posted image

In ostale "sošolke"? user posted image user posted image user posted image Kdaj se nama pridružite no?

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 172
26.8.2014 14:47:31   
perla*
Kaj zdej "sošolke" moje? user posted image
Kje ste vse? Tuki monologe pišem in še več kot 1 teden imam do testa user posted image

Je pa trenutno to edino upanje, zmrznjenčkov ni! user posted image

Javite se kej, da ne bom tko sama user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 173
26.8.2014 15:30:53   
sunprincess
Beremo, stiskamo pesti zate, za napisat pa ni še nič,... do prve injekcije :)

A da ni zamrznjenčkov dobiš tudi obvestilo? Sem mislila,da samo,če zamrznjenčki so.

< Sporočilo je popravil sunprincess -- 26.8.2014 15:31:46 >

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 174
26.8.2014 15:42:14   
Jakica 73
Perla,najprej čestitke za dve pikici,...vem kako ti je,ker sem pred kratkim bila na tvojem mestu. Sprosti se in bodi nosečka (meni je moj partner po transferju rekel,da sem nosečka,dokler test ne pokaže drugače in tako sva potem gledala na to ) in nisva čakala na test,da nama pokaže nosečnost,hihihi.....Test sem potem naredila že 10-i dan in je bil pozitiven,tako,da smo sedaj že v 15-em tednu. Vse bo v redu,boš vidla.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?