Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Kaj želim doseči? V bistvu nič ne želim doseči, če malo potuhtam. Med tem časom , ko se bodem tule z vami, sem vmes skuhala kosilo za jutri, napisala plan dela za ljudi v službi za cel teden, deco teram, da še zadnjič povoha bukve, ker oba jutri pišeta, pripravljam cunje za malega...Tole mi je relaksacija, čeprav morda včasih zgleda, da bom dobila živčnega Ali se ti res zdi, da mi udejstvovanje tule gor lahko fila ego? Glede na vso gnojnico, žaljivke, komentarje ki sem jih tule deležna, bi bil moj ego, če bi bil odvisen od tega, sedaj velik za buckino glavo. Oz. bi si že rezala žile Kolegice, ki vedo da sem tule gor prijavljena ( nekaj jih je tudi tule gor), me vztrajno zezajo, kadar se tule kregam in se režijo. Hecno jim je, da se mi da ...Pa saj je po moje tudi meni. S kakšnim namenom pa si ti tule gor? Če seveda izvzamemo, da se imaš za bodyguarda od Ronje? Lazes. Glede na to, da imam za seboj kar krepek studij psiholingvistike, socilingvistike ter nekaj ostalega se upam trditi, da je to kar pises laz. Na vse kripe se trudis, da bi te tako videli, vendar te ne in ti ves, da temu ni tako. Imas mocno potrebo naslikati sliko ter grizes nohte, da bi nekdo to sliko o tebi sprejel. Pa ne gre najbolje ves. In to s tvojimi kolegicami so infantilni stosi iz srednje sole, pa ne pricakuj, da bodo kaj dosti ucinkoviti. Dosegas nasprotno od zeljenega. Razumem pa, da ti je tezko.