|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
25.5.2014 18:09:42   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

user posted image

daj vzdrži se teh smajlijev na koncu, neka napravljena prijaznost se kaže v tvojih postih, ... dovolj se rr-poznava, da vem kaj se greš

I am still waiting Luluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 676
25.5.2014 18:13:59   
LuLu

user posted image

daj vzdrži se teh smajlijev na koncu, neka napravljena prijaznost se kaže v tvojih postih, ... dovolj se rr-poznava, da vem kaj se greš

I am still waiting Luluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

đizs...daj preberi si naslov teme in vprašanje od avtorice... upam, da ti je zdaj bolj jasno zakaj o tem ne pišem

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 677
25.5.2014 18:17:03   
mateyka

user posted image

đizs...daj preberi si naslov teme in vprašanje od avtorice... upam, da ti je zdaj bolj jasno zakaj o tem ne pišem

si bom res še mislila, da je Lukka njen brat user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   [Brisano sporočilo]
25.5.2014 18:36:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu patrino)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
25.5.2014 18:50:11   
patrino

user posted image

Pa ne baš Lulu. Ne vem zakaj ne poveš svojega mnenja. Ne te bit sramuser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 680
25.5.2014 18:52:31   
LuLu

Pa ne baš Lulu. Ne vem zakaj ne poveš svojega mnenja. Ne te bit sramuser posted image

pa še enkrat preberi... sram? user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 681
25.5.2014 18:56:14   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

ja, saj... kaj drugega kot tak odgovor itak nisem pričakovala....

Jaz pa pošteno povedano ne takšnega od tebe.
Kje je sedaj tista pravična Ankica? Tista, ki se tako rada takole enostransko oglasi. Če si že tako zanalizirala moje pisanje in odnos, bi pričakovala, da potem vrneš človeka vreden komentar na mojega, kjer sem ti čisto lepo vljudno odgovorila? Bo šlo?

Ti dam plus, da si se res kar potrudila napisat en post dokaj vljudno, brez nizkih udarcev, čeprav vsebinsko tako kot sem pričakovala, preusmerjanje pozornosti.... Je tako izjemno težko izpustiti vse tisto posmehovanje, norčevanje, nizke udarce?

Bi rada, da podam podrobno analizo? Ne bom. Če želiš, lahko moje prejšnje sporočilo prebereš še enkrat in še enkrat in še enkrat, dokler ti ne klikne, kaj je bil point napisanega.
Lahko pa še naprej spinaš napisano (moje in od drugih) in preusmerjaš pozornost, iščeš izgovore in se izgovarjaš na druge in afekte... ker drugi žalijo, lahko tudi ti? Drugi ti do kolen ne sežejo..., ni ene teme, kjer se ne bi poslužila osebne diskreditacije. O argumentih bi bilo fajn debatirat, sam se v vsem tistem balastu izgubijo. In se res sprašujem, kaj pravzaprav s svojim udejstvovanjem na RR želiš doseči? Deliti svoje mnenje, izkušnje, znanje? Ali zgolj filat svoj ego?

Kaj želim doseči?user posted image V bistvu nič ne želim doseči, če malo potuhtam. Med tem časom , ko se bodem tule z vami, sem vmes skuhala kosilo za jutri, napisala plan dela za ljudi v službi za cel teden, deco teram, da še zadnjič povoha bukve, ker oba jutri pišeta, pripravljam cunje za malega...Tole mi je relaksacija, čeprav morda včasih zgleda, da bom dobila živčnegauser posted image
Ali se ti res zdi, da mi udejstvovanje tule gor lahko fila ego?user posted image Glede na vso gnojnico, žaljivke, komentarje ki sem jih tule deležna, bi bil moj ego, če bi bil odvisen od tega, sedaj velik za buckino glavo. Oz. bi si že rezala žile user posted image
Kolegice, ki vedo da sem tule gor prijavljena ( nekaj jih je tudi tule gor), me vztrajno zezajo, kadar se tule kregam in se režijo. Hecno jim je, da se mi da ...Pa saj je po moje tudi meni.
S kakšnim namenom pa si ti tule gor? Če seveda izvzamemo, da se imaš za bodyguarda od Ronje?user posted image

Glede gnojnice in žaljivk krepko vodiš pred vsemi ostalimi uporabniki RR, tu ti do gležnjev ne sežejo, pa sem že dolgo na tem forumu in nobeden ni bil tako konsistenten, se ti ni treba delat žrtve, našišaš vso konkurenco. Saj ne, da so drugi nedolžni, sam so amaterji v primerjavi s tabo.
Tak da če bi svoj pristop spremenila, mogoče bi se bolj osredotočili na tvoje argumente, sam zgleda, da ti ni do tega, važno, da se provocira....

Bodygard sem vsem, ki jih cenim, ne le Ronji, nekak se držim tega, da se mora človek postavit za tiste, ki jih ima rad.

Sicer pa je bil RR dokaj kulturna valilnica nasvetov, idej, izmenjava izkušenj, zabava, srečanj in spoznavanj novih poznanstev, z debatami, tudi zelo vročimi, na dokaj kulturnem nivoju. Zadnje leto nekje pa e vse bolj podobno MON-u: primitivno zbadanje in pričkanje in kreg. Kdo ima večjega....

A veš, da te še nikoli nisem dobila, da bi se postavila za koga drugega kot ta Ronjo. Kaj to pomeni, da ceniš in imaš rada le njo tule gor.user posted image
Glede MON-a pa: daleč lažje se diha tam kot tule, če smo že odkriti. ljudje so manj obremenjeni s predsodki in tudi bolj strpni so.Nimaš občutka , da celo zadevo vodi en klan.To pa so tudi stvari, ki kvarijo vzdušje na tem forumu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 682
25.5.2014 18:57:46   
patrino

Jauser posted image Če te ni bilo sram povedat da podpiraš jointarje , potem res ne vidim zakaj se tukaj tako nazaj držišuser posted image

< Sporočilo je popravil patrino -- 25.5.2014 18:58:29 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   [Brisano sporočilo]
25.5.2014 18:58:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu patrino)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
25.5.2014 18:59:42   
patrino

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Na MONU so strpni, haha, hvala, nasmejala sem se od srca user posted image .

No samo da ti je bilo lepouser posted image Drugače pa sem na Monu že dlje časa kot tule in res tam dobim tak občutek.

Neposredna povezava do sporočila: 685
25.5.2014 19:01:09   
LuLu

Jauser posted image Če te ni bilo sram povedat da podpiraš jointarje , potem res ne vidim zakaj se tukaj tako nazaj držišuser posted image

ej, pa včasih se mi je zdelo, da se namerno *** obnašaš, zdaj bom še verjela, da si ***

Kaj pomenijo zvezdice tudi ne boš nikoli izvedela user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 686
25.5.2014 19:02:17   
LuLu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Na MONU so strpni, haha, hvala, nasmejala sem se od srca user posted image .

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 687
   [Brisano sporočilo]
25.5.2014 19:05:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu patrino)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
25.5.2014 19:05:44   
patrino

ej, pa včasih se mi je zdelo, da se namerno *** obnašaš, zdaj bom še verjela, da si ***

Kaj pomenijo zvezdice tudi ne boš nikoli izvedela user posted image

Zvezdice? Zagotovo nadomeščajo besedo : čudovitauser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 689
   [Brisano sporočilo]
25.5.2014 19:07:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu patrino)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
25.5.2014 19:32:12   
mateyka

..da celo zadevo vodi en klan.To pa so tudi stvari, ki kvarijo vzdušje na tem forumu.

to smo od tebe že najmanj 50x slišali (samo od tebe. mind you)...
mislim, da je čas, da se sprijazniš s tem, da greš vsem na nek notranji organ s tem načinom komunikacije in če to popraviš, boš odkrila, da ni klanov in zaRRot, ampak da si bila vse - ti in tvoj pristop. user posted image

probaj, zgubit nimaš kaj user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 691
25.5.2014 19:48:51   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

..da celo zadevo vodi en klan.To pa so tudi stvari, ki kvarijo vzdušje na tem forumu.

mislim, da je čas, da se sprijazniš s tem, da greš vsem na nek notranji organ s tem načinom komunikacije in če to popraviš, boš odkrila, da ni klanov in zaRRot, ampak da si bila vse - ti in tvoj pristop. user posted image

ženska se ne more sprijaznit, da več kot enemu uporabniku gre na nerve in potem se tolaži s klanom

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 692
25.5.2014 20:08:08   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ženska se ne more sprijaznit, da več kot enemu uporabniku gre na nerve in potem se tolaži s klanom

user posted image a res misliš, da gre tu za nezmožnost sprijaznjenja ? A se ti ne zdi, da če bi želela biti tako nekam lezljiva in drugim všečna kot hmmm- ne bom nič rekla-, da se ne bi malo bolj potrudilauser posted image
Nekateri pač nekaj damo nase- drugi - drugi pa se pač zadovoljijo s tem, da capljajo za drugimi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - smajliji-posebej zate Lulu

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 693
25.5.2014 20:14:06   
LuLu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - smajliji-posebej zate Lulu

že videno... zdaj boš ponavljala s smajliji, kot si s kokicami

a se trudiš biti všečna s temi smajliji? user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 694
25.5.2014 21:32:31   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*
Navodila kako se obnašati do drugih pa žal nikjer ne dajejo

kaj pa je 10 božjih zapovedi drugo kot navodila za obnašanjeuser posted image

Desét Bòžjih zapòvedi ali dékalog so pravila, po katerih naj bi se ravnalo človeštvo, da bo živelo v sožitju.

ti je to kaj znano?

Veruj v enega Boga!
Ne skruni božjega imena!
Posvečuj Gospodov dan!
Spoštuj očeta in mater, da boš dolgo živel in ti bo dobro na zemlji!
Ne ubijaj!
Ne nečistuj!
Ne kradi!
Ne pričaj po krivem!
Ne želi svojega bližnjega žene!
Ne želi svojega bližnjega blaga!

To so seveda zapovedi, ki jih spoštujemo vsi verniki- tudi jaz

Mnogi verski dostojanstveniki in služabniki potem takem niso verniki, saj (zavestno) kršijo te zapovedi.
Če omenim samo Christinin primer in 'luknjav' spomin župnika na sodišču na njegovo nečistovanje.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 695
25.5.2014 21:40:12   
petea
To, da se sprazni cerkev nekega pedofila v neki cerkvi je utopija pričakovati, kajti tudi verniki niso enako složni tako kot niso drugi preprosti državljani. Lahko dvajset staršev otroke obdrži doma, pa bodo mamke in ostali še vseeno v cerkvi.

Bi pač ostale samo mamce v prvi klopi.

Ko pa fara ne bi imela več ne krstov, ne obhajil, ne ostalih zakramentov, prav tako pa tudi precej manj darov vernikov, pa bi verjetno tudi nadrejeni počasi odreagirali ...

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 696
25.5.2014 21:44:51   
Frodo Bisagin

patrino, še dobro, da nisi islamske vere....bi se nam še kje v nebotičnik s kakšnim frčoplanom zaletela user posted image user posted image user posted image

Ne skrbi, s taksnim "kompasom" ne bi bila zmozna najti cilj. Bi se kaksno dzamijo porusila. user posted image .

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 697
25.5.2014 21:49:16   
Frodo Bisagin

In , ker si ti ravno odprla temo, bom kar tule vprašala- Kaj bi v bistvu vi- določeni radi od nas vernikov?
- da vas podpremo pri pluvanju čez cerkev po dolgem in počez?
- da se strinjamo, da podpiramo pedofilijo?
- da potrdimo, da ne delamo nič v tej smeri?
- da vozimo otroke k pedofilsko usmerjenim in obsojenim farjem?
-da smo vsi verniki v svojem fanatizmu in zaslepljenosti - neizibraženi, hinavski, pritlehni...
- da smo za vse pedofilske grehe v cerkvi krivi izključno verniki, ker sedimo totalno križem rok.
Brez skrbi , veliko lažje bi bilo na vse pritrditi pa mirna Bosna. Vendar žal niti na enega ne morem.

Ne od vernikov - od tebe (ki se tu hudujes, da smo zlonamerni ce se pogovarjamo o pedofiliji v cerkvi ne da bi nenehno poudarjali, da se le ta pojavlja se kje drugje), da nehas relativizirati pedpfilijo v cerkvi kot pojav, posebej ker ga kot poseben pojav sprejema cerkev sama.

To o mirni Bosni, ti si iz Bosne? Mislim, zdaj lazje razumem tvojo identifikacijsko potrebo, da se oklenes cerkve. In ne poslusaj prisepetalcev - lazejo pogosto in ti od sebe delas se vecjo "skoncentirano osebnost".

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 698
25.5.2014 21:51:55   
Frodo Bisagin

to je bistvo. in če ti v tem vidiš napad, je to izključno in samo TVOJ problem....ne moj.

Razumi jo, glede na to da izhaja iz mutieticnega in multiverskega okolja je zanjo vera in cerkev kot identifikacijski element zelo pomembna. Sicer je itak vseeno od kod je, saj verjamem, da njo definira njena clovencnost in ne njeno poreklo.

(Ivan Cankar)

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 699
25.5.2014 21:52:15   
Frodo Bisagin

aja, pa kot sem zasledila v enem od tvojih postov: nimam nerešenih zadev s cerkvijo....nobenih zamer....samo ne maram teh ur pravljic....

Mas, mas, samo noces priznati user posted image

(Ivan Cankar)

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?